Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΓΟΣ Χ.Α :''Μη μιλάτε για Πατριωτικό καθήκον''

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΔΩΝΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ .
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ,ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ Κ.Τ.Λ).
ΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 1800 ΕΥΡΩ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΑΔΩΝΙ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ΣΟΥ
Απο makeleio.gr
Απο το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Γιώργο Γερμενή για τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σχετικά με το Rolex που φοράει ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο χαρακτηριστικό δαχτυλίδι της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια που, σύμφωνα με το iefimerida είναι της εταιρείας Very Gavello, είπε οτι "οι λαϊκοί της Χρυσής Αυγής ψωνίζουν από τις..λαϊκές της Μυκόνου και του Κολωνακίου!".
Ο βουλευτης της ΝΔ, μάλιστα, επανέλαβε ότι η επίθεση Κασιδιάρη στόχο είχε τον αρχηγό του και όχι τον ίδιο. "Ηταν μια προσπαθεια να φάει τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια", είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 5:10 :

Ημέρα πένθους για Μπουτάρη και Ρεπούση



Ημέρα πένθους είναι σήμερα για τον Γιάννη Μπουτάρη, τη Μαρία Ρεπούση και τους άλλους συνεργάτες της Νέας Τάξης στην Ελλάδα. Σαν σήμερα, 10 Νοεμβρίου του 1938, πέθανε στην Κωνσταντινούπολη (καλά κυρ Γιάννη, μη σκούζεις,  στην Ισταμπούλ), ο σφαγέας φασίστας Μουσταφά Κεμάλ.
Άφησε παρακαταθήκη (εκτός από τα 3 εκατομμύρια σφαγιασθέντων Ελλήνων, Ασσυρίων και Αρμενίων), την περίφημη φράση "Τι ευτυχία να είσαι Τούρκος", την οποία έχουν σημαία τους οι σημερινοί Κεμαλοφασίστες λάτρεις του, στη χώρα μας. 

taxalia

Κάποιοι βγάζουν πολλά χρήματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκμεταλλευόμενοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων


Έτσι και αλλιώς τα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταντήσει μία φτηνή εικονική χάβρα. Από τη μία πλευρά στο facebook έχει μαζευτεί ένα ετερόκλητο πλήθος, που ο καθένας από αυτούς περισσότερο σχολιάζει αυτοθαυμάζοντας μάλλον τον εαυτό του παρά δημιουργώντας κάτι χρήσιμο. Το ίδιο και χειρότερο συμβαίνει στο twitter το οποίο σε περιορίζει να γράψεις το πολύ πολύ πέντε με δέκα λέξεις... Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει χάσιμο χρόνου χωρίς να παράγεται κάνενας ωφέλιμος λόγος, ενώ περισσεύουν οι φτηνές εξυπνάδες και οι πρόχειρες ατάκες. Βεβαίως αυτός είναι ο κανόνας ο οποίος όπως είναι αναμενόμενο έχει και τις περισσότερες ή λιγότερες εξαιρέσεις του.

Αλλά και μη χειρότερα!!!! καθώς πιο πάνω βλέπουμε εικόνα από σελίδα του fb η οποία υποτίθεται σφίζει από φιλοπατρία, αλλά στην οποία όμως τα greeklish "πάνε σύννεφο".

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας και ο ήρωας Στέλιος Κυριακίδης



Tην Κυριακή 11 Νοεμβρίου η Αθήνα θα φιλοξενήσει για μία φορά ακόμη τον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο αγώνα, έναν αγώνα που πλέον χαίρει διεθνούς προβολής και κάθε χρονιά προσελκύει ολοένα και περισσότερες συμμετοχές.

Στο πλαίσιο αυτής της αξιοθαύμαστης προσπάθειας, όλων των συντελεστών της, που συγκεντρώνει τους προβολείς των διεθνών ΜΜΕ στη χώρα μας, ιδίως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όσο αυτή που διάγουμε, ελάχιστοι είναι οι Έλληνες που γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην μεταπολεμική Ελλάδα ένας αφανής εθνικός ήρωας: ο Στέλιος Κυριακίδης.

Ένας άνθρωπος με το όνομα του οποίου θα έπρεπε να συσχετισθεί ο Μαραθώνιος των Αθηνών.

Ο Στέλιος Κυριακίδης, ένας σπουδαίος πρωταθλητής αλλά πάνω απ’ όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος, κατάφερε από το πουθενά, το 1946, να βοηθήσει έναν ολόκληρο λαό, τον χειμαζόμενο τότε από το λιμό ελληνικό λαό.

Ορθόδοξη εκκλησία 232 ετών στην Αλικαρνασσό γκρεμίζουν oι Τούρκοι


Μια Ορθόδοξη εκκλησία 232 ετών στην Αλικαρνασσό (Bodrum), που επρόκειτο να ανακατασκευαστεί για να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών, θα γκρεμιστεί τελικά. Η απόφαση σοκάρει τους ντόποιους, γράφει η Hurriyet, οι οποίοι λένε ότι..
η κατεδάφιση θα αμαυρώσει την εικόνα της Τουρκίας.
"Η εκκλησία ήταν ευεργετική για τον πολιτιστικό τουρισμό", αναφέρει ο Δήμαρχος Αλικαρνασσού .

taxalia

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΟΥ "ΓΕΝΝΑΙΟΥ" ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Πολιτική κωμωδία: Τι έλεγε για Αντώνη Σαμαρά και Νέα Δημοκρατία ο πιο διαπρύσιος υποστηρικτής του τώρα.
Τα γραπτά μένουν, λένε. Αλλά στον καιρό του Internet μένουν και τα προφορικά. Και εκθέτουν όσους μιλάνε πολύ, όσους λένε πράγματα εντυπωσιακά, αλλά χωρίς βάρος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τη χαρακτηριστική του λεπτή φωνή και την ταχύτητα πολυβόλου στο πώς εξαπολύει τις λέξεις είναι μια τέτοια περίπτωση.

Τα βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα μπορεί κανείς εύκολα να τα βρει στο Internet. Κάποια από αυτά έχουν ζωή μόλις μερικών μηνών.
Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από τότε που το πρώην «βαρύ πυροβολικό» του ΛΑ.Ο.Σ. εξαπέλυε τα πυρά και τις ειρωνίες του κατά του σημερινού πρωθυπουργού και των υπόλοιπων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Ξαναβλέποντας αυτά τα ντοκουμέντα τώρα, η πρώτη αντίδραση του καθενός θα είναι να το βάλει στα γέλια.
Όταν όμως κάθεται και αναλογίζεται ότι αυτές οι «κωλοτούμπες» καθορίζουν τη ζωή μας, το μισθό μας, τα φάρμακά μας, το αύριο των παιδιών μας, μάλλον αλλάζει γνώμη...

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK :«Έπεσαν μαζικά τα προφίλ βουλευτών της Χρυσής Αυγής»


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ  ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ
Απο .newsbeast.gr
Για «πρωτοφανή και αναίτια κίνηση λογοκρισίας» από τη διαχείριση του Facebook κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, καθώς, όπως αναφέρει «έριξε» τα προφίλ όλων των βουλευτών της και δεκάδων συναγωνιστών της.

«Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Επίσης, η Χρυσή Αυγή λέει τα εξής:

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ για την εκπομπή της Μάρας Μειμαρίδη



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΑΡΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΌΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

H εκπομπή της κας Μειμαρίδου δεν ενετάχθη ποτέ στο πρόγραμμα του AΡΤ.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολουθείτε το σταθμό μας.

Αν ο Αδωνις δεν ήταν Πατριώτης…


AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Αγαμέμνων, η Ελένη με τον Μενέλαο θα είχαν μεταναστεύσει μόνοι τους στη Τροια, λαντέρης και χορεύτρια.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Λεωνίδας, θα υπέγραφε Μνημόνιο με τους Πέρσες να δώσει “Γη και Υδωρ” και θα το πέρναγε από την Απέλλα ως ΤΑΙΠΕΔ.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ  Θεμιστοκλής, θα στήριζε την πρόταση Λυκίδη να έρθουν οι Ξένες Επενδύσεις του Μαρδόνιου στην Αθήνα.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Περικλής, η Ακρόπολη θα ήταν Μέγαρο Μουσικής και ο Σωκράτης θα δούλευε σε ΕΟΖ με τον Πλάτωνα.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Κωνσταντίνος, θα έκανε διαπραγμάτευση με το Μωάμεθ Β’ και θα υπέγραφε την παράδοση της Πόλης σε “Οθωμανικό Δίκαιο”.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ρήγας,

Σαν σήμερα : Το ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου (9 Νοεμβρίου 1866)


Κορυφαία πράξη του απελευθερωτικού αγώνα των Κρητών, σύμβολο ηρωισμού και θυσίας. Είναι το σημαντικότερο επεισόδιο της Κρητικής Επανάστασης του 1866.

Η κακοδιοίκηση και η καταπίεση της τουρκικής διοίκησης ανάγκασε την Παγκρήτια Συνέλευση που συνήλθε στα Χανιά να αποστείλει στις 14 Μαΐου 1866 αναφορά στον Σουλτάνο με μια σειρά αιτημάτων. Συγκεκριμένα, ζητούσε: βελτίωση του φορολογικού συστήματος, σεβασμό της χριστιανικής θρησκείας, αναγνώριση του πληθυσμού να εκλέγει ελεύθερα τους δημογέροντές του και τη λήψη μέτρων για την οικονομική ανάπτυξη του νησιού.

Παράλληλα, απέστειλε μυστικό υπόμνημα προς τους μονάρχες της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας, με το οποίο τους καλούσε να ενεργήσουν για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ή να μεσολαβήσουν στη χορήγηση από τον Σουλτάνο «Οργανικού Νόμου». Στη συγκέντρωση αυτή συμμετείχε και ο Γαβριήλ Μαρινάκης, ηγούμενος της Μονής Αρκαδίου, που ήταν το επαναστατικό κέντρο της περιοχής Ρεθύμνης.

Απολυτίκιον Αγίου Νεκταρίου.


Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΥΠΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ).

 

(Ἀπό ὁμιλία τοῦ π. Σαράντη Σαράντου στούς Ἱεροσπουδαστές τῆς Ριζαρείου)


Πραγματικά ὁ Ἅγιος Νεκτάριος ἐβίωσε σέ ὅλα καί μέ ὅλα τά μέρη τῆς ὑπάρξεώς του τήν Ὀρθοδοξία μας ,τήν ὁποία καί ἑρμήνευσε καί ἐξέφρασε προσωπικά καί δυναμικά στό καθολικό πλήρωμα τῶν Ὀρθοδόξων ἀδελφῶν καί γενικότερα στήν Οἰκουμένη.
Εἶναι τόσο πλούσια ἡ προσωπικότητά του , τόσο βαθειά , τόσο μεγαλειώδης, συνδυασμένη μέ θεϊκή πραγματικά ἁπλότητα , πού θά ’πρεπε ὁ φτωχός δικός μας ἀνθρώπινος λόγος νά ἀργήσει. Καί μάλιστα λόγος πού προέρχεται ἀπό χείλη ἀδέξια, ἰσχνόφωνα καί κακόηχα σάν τά δικά μου. Συγχωρῆστε μου λοιπόν τήν θρασύτητα καί ἐπιτρέψτε μου νά χρησιμοποιήσω τόν συμβατικό λόγο γιά ὠφέλεια ὅλων μας καί γιά τήν κατά δύναμιν τιμή  πρός τόν Ἅγιο τοῦ αἰώνα μας.
Θεμέλιο σ’αὐτήν τήν προσλαλιά ἄς εἶναι τό παρακάτω ὑπαρκτό περιστατικό ἀπό τή ζωή τοῦ Ἁγίου.


 
 

Νεαρός Χρυσαυγίτης σε Μίκη Θεοδωράκη: "Θα έρθουμε σπίτι σου... αλλά σε προειδοποιούμε τι θα σε ρωτήσουμε"...!! - Μίκης: ''Αγαπώ τον Μεταξά''!!!


Αγαπητέ «Στόχε»,
Είμαι ένας νεαρός Χρυσαυγίτης και είδα το βίντεο που ανέβασες, του εορτάζοντος εσχατόγερου Μίκη Θεοδωράκη σήμερα Πέμπτη στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον «Αντέννα». Μού έκαναν εντύπωση τρία σημεία:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Πως θα σας φαινόταν να βλέπαμε σε… ζωντανή σύνδεση επικλήσεις πνευμάτων που θα απαντούν στους τηλεθεατές;

Δυστυχώς δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για ζοφερή πραγματικότητα, την οποία καλούμαστε όλοι να ζήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μάλιστα μέσα από το ΑΡΤ, την συχνότητα του προέδρου του Λαϊκού ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργου Καρατζαφέρη.
Πρόκειται για μια καινούργια  «εναλλακτική μυστικιστική εκπομπή», η οποία θα τιτλοφορείται «ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ», με παρουσιάστρια την πρώην «Μάγισσα της Σμύρνης» και γνωστή σε όλους συγγραφέα και σεναριογράφο, Μάρα Μεϊμαρίδη.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΕΤΗ Ο Σ.ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...


ΤΑ 100 ΕΤΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ,ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ .
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .
ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΧΥΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ" ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ...
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απο newsbeast :
Είναι ο τελευταίος επιζών του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967. Υπήρξε στέλεχος της χούντας των Συνταγματαρχών την επταετία 1967 – 1973. Για τις πράξεις του την περίοδο εκείνη δήλωνε διαρκώς ότι δεν μετάνιωσε και δε θα μετανιώσει ποτέ. «Ο στρατηγός που εκτελεί κάποιαν ενέργειαν, προηγουμένως την μελετά πολύ. Όταν την μελετήσει και αποφασίσει να την εκτελέσει, την εκτελεί και δεν μετανοεί.

Χρυσή Αυγή :Απάντηση στα ανυπόστατα ψεύδη του ΚΚΕ για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά


Την Τετάρτη 07/11 την ημέρα που ψηφίζονταν τα αντεθνικά μέτρα στην βουλή ομάδα ατόμων της ΚΝΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ΕΠΑΛ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.  Έξω από το δημόσιο σχολείο, όπου απαγορεύονται οι πολιτικές δράσεις,  η παραπάνω ομάδα συναντήθηκε με δύο νεαρούς συναγωνιστές μας, οι οποίοι τους ζήτησαν να μην κολλούν τέτοιου είδους θέματα έξω από το σχολείο διότι ο χώρος δεν ενδείκνυνται για πολιτικές δράσεις.
Η απάντηση των στελεχών της ΚΝΕ ήταν άμεση και ‘’δημοκρατική’’, επιτέθηκαν στους συναγωνιστές μας, με τα κοντάρια που κρατούσαν, ενώ στο χώρο προσήλθαν και άλλοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, διοργανώνοντας συλλαλητήριο οπερέτα για τους κινδύνους που διατρέχει η δημοκρατία από τον ‘’φασισμό’’ στον Λαγκαδά.

Απολυτίκιον Σύναξης Παμμεγiστων Ταξιαρχών.


8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Σύναξις Ἀρχαγγέλων Μιχαὴλ καὶ Γαβριὴλ καὶ πασῶν τῶν Ἀσωμάτων καὶ Οὐράνιων Δυνάμεων.

 
 
Ἡ Ἐκκλησία μας σήμερα γιορτάζει τὴν Σύναξη τῶν Ἀρχαγγέλων Μιχαὴλ καὶ Γαβριήλ, καθὼς καὶ τῶν ὑπολοίπων Ἀσωμάτων καὶ Οὐρανίων Ἀγγελικῶν Ταγμάτων. Ἡ Ἁγία Γραφή, ἀναφέρει σὲ πολλὰ σημεῖα τὴν ἐπικοινωνία τῶν ἀνθρώπων μὲ τοὺς ἀγγέλους καὶ ἰδιαίτερα μὲ τοὺς ἐπικεφαλεῖς τῶν ἀγγελικῶν ταγμάτων Μιχαὴλ καὶ Γαβριήλ.
 
Συγκεκριμένα, ὁ Ἀρχάγγελος Μιχαὴλ ἐμφανίσθηκε στὸν Ἀβραὰμ γιὰ νὰ σώσει τὸν Ἰσαάκ, τὸν ὁποῖο ἦταν ἕτοιμος νὰ θυσιάσει κατ’ ἐντολὴ τοῦ Θεοῦ, ποὺ θέλησε νὰ δοκιμάσει ἔτσι τὴν πίστη τοῦ δούλου του Ἀβραάμ, στὸν Λῶτ, γιὰ νὰ τὸν σώσει ὅταν ὁ Θεὸς ἀποφάσισε νὰ καταστρέψει τὰ Γόμορα, στὸν Πατριάρχη Ἰακώβ, στὸν μάντη Βαρλαάμ, στὸν Ἰησοῦ τοῦ Ναυῆ. Ἐπίσης ὁ Μιχαήλ, ἦταν αὐτὸς ποὺ ὁδήγησε τὸν λαὸ τοῦ Ἰσραὴλ στὴ φυγὴ ἀπὸ τὴν Αἴγυπτο. Οἱ ἅγιες Γραφὲς ἀναφέρουν ἀκόμη πολλὰ θαύματα, τὰ ὁποία ἐπιτέλεσε ὁ ἀρχιστράτηγος Μιχαήλ.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ή ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ...

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει και τα ίδια λεφτά πλέον με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!! Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής! Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ONALERT :"Θυμήθηκε ξαφνικά τις ΕΔ και το προσωπικό τους η Χρυσή Αυγή"


AΛΛΟ ΕΝΑ MEΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΑLERT TOY ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ .
ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ".
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡOYN ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ONALERT ΟΤΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛA ΠΟΛΙΤΙΚA KOMMATA ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
TO MONO ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ :

"Η Χρυσή Αυγή θυμήθηκε τις Ένοπλες Δυναμεις, λόγω αδελφού Κασιδιάρη"
Θυμήθηκε ξαφνικά τις ΕΔ και το προσωπικό τους η Χρυσή Αυγή.
Ευτυχώς που ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αδελφό ανθυπολοχαγό κι έτσι ανακάλυψε ότι ο μισθός του θα είναι 875 ευρώ. Έφερε το εκκαθαριστικό του στη Βουλή, αλλά όχι για να απαιτήσει την βελτίωση των μισθών των στρατιωτικών,αλλά για να το συγκρίνει με τα απαράδεκτα και προκλητικά ποσά που λαμβάνουν οι βουλευτές.
Αρπάχτηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη για το αν παίρνουν οκτώ ή έξι χιλιάδες ευρώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ανθυπολοχαγοί θα παίρνουν 875.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Θίχτηκαν όλες οι πτέρυγες της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς, με την αναφορά του συναγωνιστή Κασιδιάρη στον απαράδεκτα υψηλό βουλευτικό μισθό.

Συνολικά το ποσό που παίρνουν οι βουλευτές ξεπερνά τις 8.000 ευρώ. Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε ένα εκκαθαριστικό βουλευτικής αποζημίωσης. Στο τελικό ποσό προσθέστε 20% (η νόμιμη εισφορά στο κόμμα) και μερικές συνεδριάσεις επιτροπών (150 ευρώ έκαστη). Βγάλτε τώρα τα συμπεράσματά σας, γιατί τόσα χρόνια οι βο(υ)λευτές δε λένε λέξη για τους μισθούς τους και την ίδια ώρα τσακίζουν τον ελληνικό λαό με φόρους και περικοπές. Η Χρυσή Αυγή έχει προς τιμήν της καταθέση πρόταση νόμου για τις απαράδεκτες παροχές στα κόμματα, πρόταση νόμου που αρνούνται να φέρουν στην ολομέλεια οι διεφθαρμένοι παράγοντες της κλεπτοκρατίας.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες όμως, είμαστε μάγκες και κάθε 1η του μήνα καταθέτουμε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της αμοιβής στο κομματικό ταμείο. Τα ακουμπάμε στο κόμμα κι από εκεί επιστρέφουν στον ελληνικό λαό μέσω του κοινωνικού έργου και δεν τα κρατάμε για πάρτη μας. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ :"ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ".


ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Η ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΑ Θ.ΤΖΑΚΡΗ 
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟ 5:20 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ TO...ΠΙΣΤΟΛΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : O ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.


ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ .
ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ : "KANTE ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ".

O ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.



Όλα τα κομμάτια, μετά και την επανεκλογή Ομπάμα, έχουν πλέον τοποθετηθεί στην σκακιέρα. Η μάχη για την παγκόσμια κυριαρχία, ο Μεγάλος Πόλεμος, θα ξεκινήσει σύντομα. Ας προετοιμαστούμε πνευματικά, ψυχικά και σωματικά για να αντέξουμε τα δεινά που θα γνωρίσει η πατρίδα μας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης.

ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ: Ο ΣΟΡΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΟΜΠΑΜΑ.



Ο γνωστός αρχιτοκογλύφος και υποστηρικτής της νέας τάξης πραγμάτων Τζόρτζ Σόρος πανηγυρίζει για την επανεκλογή Ομπάμα. Το ίδιο πράττουν και οι ελληνόφωνοι "προοδευτικοί". Τα χειρότερα έρχονται.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ...


ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ...ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: Θα βυθιστεί στη φτώχεια όποιος φοράει στολή
Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «όπως φαίνεται η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να βυθίσει στη φτώχεια όποιον φοράει στολή».
Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζει «τραγικές» τις μειώσεις που θα υποστούν οι ένστολοι αλλά και οι συντάξεις των απόστρατων, με την ψήφιση των μέτρων, τονίζοντας ότι «απαγορεύουν ακόμα και την επιβίωσή τους».

Η "ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Αυτό που διακρίνει τον Γ.Μπουτάρη είναι η ...σταθερότητα 
«Oι Χρυσαυγίτες εκτός νόμου θα γίνουν Ρομπέν των Δασών» δηλώνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο κυριακάτικο Έθνος. «Δεν νομίζω ότι το εκτός νόμου θα ωφελήσει. Θα τους κάνει Ρομπέν των Δασών. Πρέπει να βγει από τη σκέψη μας, τη συνείδησή μας, όλο το πακέτο των απόψεών τους. Πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος» απάντησε ο δήμαρχος. Συμφωνώ απόλυτα και είναι σταθερή μου άποψη εξαρχής. Όμως εκεί στο Έθνος φαίνεται ότι δεν διαβάζουν άλλες εφημερίδες ούτε ακούνε κάτι όταν γίνεται ντόρος. Όπως αυτόν που προκάλεσε τον περασμένο Μάιο ο ίδιος ο Μπουτάρης όταν δήλωνε ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να κηρυχθεί «παράνομο κόμμα». Τότε, δηλαδή, έλεγε τα εντελώς αντίθετα. Φαίνεται είναι οπαδός της άποψης ότι η πολλή σοβαρότητα βλάπτει… Αν είναι έτσι τα σύμβολα «μιας άλλης δημιουργικής Θεσσαλονίκης», όπως τον χαρακτηρίζει η εφημερίδα, αλίμονό μας.
TAXALIA

 ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕIΠΕ ΞΕΜΕΘΥΣΤΟΣ ΑΡΑΓΕ;;

ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Τον φόβο και τον τρόμο σε δεκάδες παιδιά που αθλούνται στο Εθνικό στάδιο Χανίων, είχε σκορπίσει μια παρέα από νεαρούς Αλβανούς. Πρόκειται για πέντε νέους εκ των οποίων ο «επικεφαλής» είναι 18 ετών και οι άλλοι τέσσερεις ανήλικοι, οι οποίοι πήγαιναν στο στάδιο και έκαναν φθορές, βιαιοπραγούσαν σε παιδιά, ενώ στις διαμαρτυρίες γονιών και του προσωπικού του ΕΑΚ, απαντούσαν με βρισιές, φτυσίματα και απειλές. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν και τους πέντε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, κατεγράφησαν τα στοιχεία και τους έγιναν συστάσεις, ενώ καθώς δεν υπήρχε μήνυση, αφέθησαν ελεύθεροι.

newsit.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ME ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ" ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ EΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ


Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης: Η μετάνοια, η πίστη και η Χρυσή Αυγή θα μας σώσουν!
Αποκλειστική συνέντευξη στο Αγιορείτικο Βήμα, της Ορνέλας Ζέφη

Σε μία κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, που όλα ανατρέπονται και καταρρέουν, ο κόσμος αναρωτιέται συνεχώς για το τι φταίει. Τα καθημερινά ερωτήματα που βασανίζουν τον Έλληνα τα εξής: ποιος μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει σωτηρία, τι θα γίνει στη συνέχεια; Πολλοί άνθρωποι μέχρι τώρα, έχουν μιλήσει για την «κατάντια» της Ελλάδας, σήμερα, ο Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης δίνει τη δική του εξήγηση αποκλειστικά στο «Αγιορείτικο Βήμα».

«Τι φταίει; Οι κακώς κυβερνώντες φυσικά,  που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, ούτε ιδανικά. Τι περιμένεις λοιπόν; Έχει γεμίσει ο τόπος πρόστυχους και τοκογλύφους κυβερνόντες! Αίσχος, ο λαός έχει γίνει δούλος, αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους. Έχει φτάσει η κατάσταση σε ακραίο σημείο, αλλά αν μιλάς για πατρίδα σε λένε ρατσιστή!

Φτάσανε ιερείς να λένε ότι στο πρόσωπο του κάθε λαθρομετανάστη που παρανομεί, σκοτώνει και βιάζει, βλέπουν το πρόσωπο του Χριστού, αίσχος!

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΟΥ


ΑΠΛΥΤΟΙ(;) ΒΑΝΔΑΛΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ.



ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.


Βάνδαλοι τα έβαλαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες με την ελληνική σημαία η οποία ήταν κρεμασμένη έξω από σπίτι ιερωμένου στην Κόρινθο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Άγνωστοι έσπασαν το κοντάρι της σημαίας (που ήταν δεμένη με σύρμα), έβγαλαν το σταυρό και πέταξαν τη σημαία στο δρόμο.
Τον δεκαπενταύγουστο, στο σπίτι του ίδιου ιερέα, άγνωστοι πήραν την ελληνική σημαία και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο newsbomb.gr ο αρχιμανδρίτης (του οποίου τα στοιχεία είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας), κάτι τέτοιες πράξεις δεν τον λυγίζουν ενώ τονίζει πως δεν φοβάται να δηλώνει Έλληνας.
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr


Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ...ΣΥΝΑΥΛΙΑ OIKOΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ.


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΥΣ" ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ..ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ) ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΦΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ")ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΛΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ ΤΟ CNN ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ" KANONTAΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ :
Μετά τον Guardian και το CNN φιλοξενεί συνεντεύξεις διαδηλωτών οι οποίοι δείχνουν σημάδια κακοποίησης και καταγγέλουν ότι βασανίστηκαν από την στιγμή που συνελήφθησαν. Το CNN εκτός από τις μαρτυρίες και την συνέντευξη εκπροσώπου της Διεθνούς Αμνηστείας στην Ελλάδα προβάλλει και το ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει την βίαιη προσαγωγή πολίτη που κατέγραψε με την κάμερά του ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης. Όπως αναφέρουν, παρά το γεγονός ότι ζητήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ να ενημερώσει το κανάλι για την πορεία των ερευνών η αστυνομία δεν έχει απαντήσει στα επανηλλειμένα τηλεφωνήματα και email....

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ


ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.
ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΟΥΡΑΣΕΙ" ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ "ΑΕΡΑ ΤΟΥ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ.
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ...ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ...
Με απλούς πολιτες συνομίλησε το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αποφάσισε να πάει με τα πόδια από τη Βουλή στο υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με το protothema.gr, μόλις o κ. Σαμαράς μόλις είχε ολοκληρώσει την συνάντηση με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, έκπληκτοι δημοσιογράφοι και τα μέλη της προσωπικής του φρουράς τον είδαν να παίρνει τον στενό του συνεργάτη και υπεύθυνο του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού στην Βουλή, Νίκο Τσούτσια και να κατευθύνονται προς την Βασιλίσσης Σοφίας.
Στον δρόμο αρκετοί πολίτες τον σταμάτησαν προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αλλά και να τον παροτρύνουν να συνεχίσει την προσπάθεια ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας λέγοντάς του «προχώρα… είμαστε μαζί σου».
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής «πορείας» ένα νεαρό ζευγάρι έδωσε κινητό τηλέφωνο στον κ. Τσούτσια προκειμένου να φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ!!! Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...


ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΠΕΚΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ...ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ
Δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δήλωσε χθες ότι τον θαυμάζει γιατί κατάφερε τόσο νέος να ηγηθεί της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχω μια ιδιαίτερη αίσθηση θαυμασμού για τον Αλέξη Τσίπρα που αποφάσισε και κατάφερε τόσο νέος να ηγηθεί μιας παράταξης η οποία νομοτελιακά πρέπει να πάψει να το παίζει μόνο αντιπολίτευση» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Εθνος της Κυριακής και πρόσθεσε :

«Υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι για όλους τους σοβαρούς ανθρώπους αυτής της παράταξης».

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΠΑΠΠΑΣ: ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΓΗ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΥ ΑΡΧΙΠΑΠΠΑ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ. ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.

«Δεν μπορώ να δεχθώ βιαιότητες εναντίον απλών, φτωχών, ασθενών και απροστάτευτων ανθρώπων. Με συγκλονίζουν πολύ τέτοιες συμπεριφορές, γιατί όλα αυτά είναι αντιχριστιανικά και απάνθρωπα». Τάδε έφη ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, Ιερόθεος, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και τις ρατσιστικές βιαιότητες που καταγράφονται εναντίον μεταναστών, αλλά και γενικότερα κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στο κοινωνικό «περιθώριο» εξαιτίας της καταγωγής τους, της στάσης τους και των επιλογών τους.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μονοπάτια Φωτεινά - Ελεύθεροι Παπαροκάδες.


ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: Ξανά στο κρατικό κανάλι ο Κούλογλου με 25.500 το επεισόδιο!



ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Προφανώς η συκοφαντία υπαλλήλων της ΕΡΤ επιβραβεύεται με σύμβαση στο κρατικό κανάλι!

 Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε την παρακάτω ανακοίνωση της εταιρείας:
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε την ανανέωση 10 επεισοδίων της εκπομπής «ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» για την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο. Το μέγιστο προβλεπόμενο κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 25.512,88 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Επισημαίνεται ότι το κόστος της εκπομπής είναι μειωμένο κατά 20%, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Να θυμίσουμε την πρόσφατη …επίδειξη δημοκρατοσύνης του γνωστού δημοσιογράφου όταν πριν λίγο καιρό κατασυκοφάντησε και διέβαλε στο πανελλήνιο δημοσιογράφο της ΕΡΤ επειδή (εν καιρώ δημοκρατίας) τόλμησε (με υπόδειξη της διευθύντριας και της αρχισυντάκτριας του σταθμού) να βγάλει σε συνέντευξη αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος και συγκεκριμένα τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

3ο ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ... "ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ" ΛΕΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.


ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Aπο newsbeast
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δίνει τη δική του εξήγηση για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

«Έχω αγωνιστεί για να παραμείνω άνθρωπος», εξομολογείται ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συμπληρώνει: «Η νοσταλγία είναι επιτακτική ανάγκη για να ξαναβρεθούμε λίγο με τον εαυτό μας».

«Την ευθύνη για τους πολιτικούς την έχουμε εμείς που τους έχουμε και τους καμαρώνουμε, αλλά και τους ψηφίζουμε επί δεκαετίες. Δεν αλλάζει τίποτα τόσα χρόνια, γιατί ο πολίτης είναι συνένοχος», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο».

Όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα απάντησε:

ΒΙΝΤΕΟ 71η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ. Η "σούπερ"-δύναμη που κάποιοι θέλουν να την κάνουν...ΜΑΤ


Γερμανικό δημοσίευμα: "Το Eurogroup θα επιβάλει τα μέτρα και χωρίς την έγκριση της Ελληνικής Βουλής"



Ένα αδιανόητο τηλεγράφημα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες γερμανικά που κάνουν διάφορα σενάρια για τη διάσωση της Ελλάδας και το κάθε μέσο δίνει τη δική του άποψη για το πώς μπορεί η Ελλάδα να μπει σε κανονική πλέον τροχιά.

Το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche όμως αυτή τη φορά ξεπερνάει κάθε όριο. Επικαλείται πηγές του Eurogroup οι οποίες αναφέρουν πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης σχεδιάζουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα την αυτόματη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων ακόμα και χωρις την έγκριση του ελληνικού κοινοβουλίου.

Στην ουσία το γερμανικό μέσο αναφέρει πως το Εurogroup θα επιβάλει στην Ελλάδα όλα αυτά τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις με το έτσι-θέλω, χωρίς αυτά να έχουν ψηφιστεί από τους έλληνες βουλευτές, καταλύοντας έτσι κάθε μορφή δημοκρατίας και ταπεινώνοντας με τον χειρότερο τρόπο τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

newsit