Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ...ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΧΛΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Kαταγγελία στελέχους του Λιμενικού για διαταγή υποχώρησης περιπολικών από την βραχονησίδα Ζουράφα στο Αιγαίο
Προβληματισμό αλλά και την εντονότατη αντίδραση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, προκάλεσε η καταγγελία του προέδρου της Ένωσης Λιμενικών Θράκης, Σάκη Ζησίδη, ότι σκάφη του Λιμενικού έλαβαν «άνωθεν εντολές» να αποχωρήσουν από την περιοχή της βραχονησίδας Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης, και «να μη ενοχλούν» τουρκικά σκάφη.

Το καταγγελόμενο περιστατικό σημειώθηκε ενώ τα περιπολικά του Λιμενικού είχαν προσεγγίσει στην περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσουν παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά αλιευτικά, τα οποία σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, συνοδεύονταν από τουρκική ακταιωρό.

Η καταγγελία ωστόσο, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Αρχηγείου του Λ.Σ., το οποίο σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε  «αβάσιμους,

Παρουσίαση της προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ(βιντεο)

Αγνοεί τις συμβάσεις και αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους «Στο Κόκκινο» ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που καταγγέλλει άλλους για εργασιακό μεσαίωνα.



Αγνοεί τις συμβάσεις και αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους «Στο Κόκκινο» ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που καταγγέλλει άλλους για εργασιακό μεσαίωνα
Απλήρωτοι από τον Οκτώβριο παραμένουν οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο 105.5» και σε αντίθεση με το μπάχαλο που θα προκαλούσαν οι συνδικαλιστές της Κουμουνδούρου αν η δίμηνη καθυστέρηση αφορούσε κάποιον άλλον εργοδότη, η ηγεσία του κόμματος παραμένει ασυγκίνητη! Εκπληρώνοντας μονάχα την τυπική υποχρέωση – για λόγους Νομοθεσίας – να καταβάλει το δώρο των Χριστουγέννων, κατά τα άλλα μοιράζει ανέξοδες υποσχέσεις, ρίχνοντας την ευθύνη στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα που δεν έχει αποδεσμεύσει ακόμη τις επιχορηγήσεις των κομμάτων και μοιραία δεν μπορούν να εξοφλήσουν τους μισθούς των εργαζομένων!

ΑΛΒΑΝΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΧΑΝ; ΡΕΠΟ;

kammenos-eksoxiko-ikaria-660

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν τα χρήματα για να κατασκευαστεί. Μετά από την σκληρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και την κοινοτική επιδότηση για την εξοχική κατοικία του προέδρου των ΑΝΕΛ, έρχεται και ένα νέο επεισόδιο. Πρωταγωνιστής ένας οικοδόμος που έχει στείλει εξώδικο στον κ.Καμμένο για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ, αλλά και πως όλες οι εργασίες έγιναν -εν αγνοία του οικοδόμου- χωρίς την άδεια πολεοδομίας.

OTAN ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ.

Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Γράφει ο Θωμάς Σίδερης
(από το trenomag)
11 Ιανουαρίου 1944. Τα “συμμαχικά” αεροπλάνα της βρετανικής αεροπορίας ξεκινούν το σφυροκόπημα του Πειραιά από τις 12 το μεσημέρι και για τρεις ολόκληρες ώρες. Η “πόλη υπό κατοχή” όπως επισήμως τη χαρακτήρισαν οι  Άγγλοι, μετατρέπεται σε μια “πόλη πτωμάτων” – μια πόλη που ισοπεδώθηκε σε ελάχιστο χρόνο σκεπάζοντας κάτω από τα ερείπιά της τα κουφάρια αθώων πολιτών.Ο βομβαρδισμός του Πειραιά πραγματοποιήθηκε σε μια κρίσιμη καμπή του πολέμου, αφού είχε αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τους Γερμανούς. Οι Άγγλοι υποστήριξαν ότι είχαν πετάξει ανακοινώσεις για να προστατευθούν οι πολίτες, εκείνοι όμως που φάνηκαν ότι είχαν ενημερωθεί ήταν οι Γερμανοί, οι οποίοι κατέφυγαν σε ασφαλή μέρη, όπως στα καταφύγια της Εθνικής Τράπεζας και στις αποθήκες καπνού Παπαστράτου. Η κατοχική κυβέρνηση, υποταγμένη και ανήμπορη, απλώς προσπάθησε να αποκρύψει τις τραγικές συνέπειες του βομβαρδισμού. Ο ολοκληρωτικός βομβαρδισμός πάντως μιας πόλης με θύματα αθώους πολίτες χρησιμοποιήθηκε και μεταπολεμικά σαν πρακτική από διάφορους “προστάτες” και “συμμάχους”.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ : Αγκαλιές και φιλιά με τον βαρθολομαίο ο Τσίπρας - θέλει να επισκεφθεί το 'Αγιο 'Ορος


ΠΟΛΥ "ΠΙΣΤΟΣ" ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ....
Νέο «άνοιγμα» Τσίπρα στην Εκκλησία: Θα επισκεφθεί το Αγιο Ορος
Την επιθυμία να επισκεφθεί το Άγιον Όρος εξέφρασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την σημερινή συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό άνοιγμα προς τον χώρο της Εκκλησίας, θα επισκεφθεί την άνοιξη τον Άθωνα και πιθανότατα τον Απρίλιο.

Ο Σαμαράς τώρα τα βάζει και με τους κυνηγούς! Νόμος – έκτρωμα ενάντια στους κυνηγούς και τα σκυλιά τους!

Εικόνες σαν και αυτή, είναι πιθανόν σε λίγο καιρό να θεωρούνται κολάσιμες και οι ιδιοκτήτες θηλυκών σκυλιών, να τιμωρούνται με πρόστιμο 3.000 ευρώ!

Την υποχρεωτική στείρωση όλων των θηλυκών κυνηγόσκυλων, διατάσσει ουσιαστικά ο νέος νόμος για τα ζώα, που αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της Βουλής τις επόμενες ημέρες. Ο νέος αυτός νόμος, αποτελεί αίτημα των ψευτοφιλοζωικών και οι-κωλόγων αλλά βρίσκει και συμπαραστάτες για την εφαρμογή του καθώς τον εισηγούνται και τον συνυπογράφουν μερικοί πρωτοκλασσάτοι υπουργοί της κυβέρνησης…

Σήμερα : Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ: Ομιλητές Νικ Γκρίφιν, Ηλίας Κασιδιάρης - Παρασκευή 10/1, Ξενοδοχείο Κρυστάλ, 5:30 μ.μ.


Σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Κρυστάλ (Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη) στις 17:30 θα γίνει παρουσίαση της προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Δικαιωμάτων.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος προσφεύγει στο ΕΔΑΔ, καταγγέλλοντας την παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία, με την οποία προφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέα ντοκουμέντα για το πώς στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Στην Συνέντευξη Τύπου, που θα παρουσιάσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ομιλητές θα είναι ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Αρχίζει τις κατασχέσεις το μισελληνικό καθεστώς Σαμαρά.

Στην «τσιμπίδα» των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων πιάστηκαν περίπου 1 εκατ. φορολογούμενοι, οι οποίοι δεν πλήρωσαν το ΕΕΤΗΔΕ του 2012 για 1,6 εκατομμύρια ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους. Οι φορολογούμενοι αυτοί καλούνται τώρα να καταβάλουν αναδρομικά ποσά συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2014.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΟΧΙ ΡΕ...ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.


ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ" ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΠΙΘΑΝΟ" ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.
ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ

"Μαύρα μαντάτα" για ΝΔ σε 3 έρευνες- Σε ποιους νομούς πάει για 1ο κόμμα η ΧΑ


ΚΑΙ O ΣΑΜΑΡΑΣ ... ΚΗΡΥΞΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!
Την προεκλογική εκστρατεία του Μαΐου κήρυξε την ημέρα της επίσημης ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Και - τι ... πρωτότυπο και ... καθόλου αναμενόμενο - κήρυξε την προεκλογική με το ίδιο ακριβώς δίλημμα που είχε πάει στις εκλογές του Ιουνίου του 2012: "Οι ψηφοφόροι έχουν να επιλέξουνε μεταξύ εντός και εκτός Ευρώπης"!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται: Να χρησιμοποιείται μια εθνική προσπάθεια για κομματικούς λόγους.

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΗΡΟΥ - ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε στελέχη της ΝΔ, πρώην και νυν βουλευτές να οδηγούνται στην δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα πλαστογραφίες, εκβιασμούς, δωροδοκίες, διασπάθιση εκατομμυρίων , οικονομικά σκάνδαλα, μίζες κτλ. όμως κανένας από τους δράστες δεν προφυλακίστηκε. Εν συνεχεία ήρθαν οι μίζες των εκατομμυρίων για τα εξοπλιστικά με τους περισσότερους εμπλεκομένους να παραμένουν ελεύθεροι και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την απελευθέρωση του αρχιδολοφόνου και καταδικασμένου σε 6 φορές ισόβια Χ. Ξηρού.
Με λίγα λόγια οι κλέφτες, οι δολοφόνοι, οι εγκληματίες, οι τρομοκράτες είναι εκτός φυλακής και μέσα παραμένουν οι «κακοί Χρυσαυγίτες».

ΤΟ HOLLYWOOD ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ "ΜΟΝΟΜΑΧΟ" ΗΡΑΚΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΥΘΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΗΡΑΚΛΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ...ΣΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ...ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ!!!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ...
Αν είχαμε σοβαρό κράτος, και σοβαρό υπουργείο πολιτισμού θα συνέβαινε αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ALPHA ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ - ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.


Βουλιάζουν από τα σκάνδαλα ΝΔ και καναλάρχες: Αναζητείται ο Φιλιππίδης, συνελήφθη ο Κοντομηνάς!
ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ
Η αρμόδια εισαγγελέας διαφθοράς για τις υποθέσεις «ύποπτων» δανείων έχει εκδώσει 21 εντάλματα σύλληψης σε επιχειρηματίες από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής κατά της Νομιμοποίησης προϊόντων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), τα προηγούμενα χρόνια είχε στηθεί πάρτι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με δάνεια που δόθηκαν σε «ημέτερους» με χαριστικούς όρους και επισφαλείς συμβάσεις.
Στους 21 που αναζητεί η Αστυνομία συμπεριλαμβάνεται το γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. Άγγελος Φιλιππίδης,

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κινδυνεύουμε από τους «ναζί»;

ΚΟ : Εάν κάποιος φανταστικός ταξιδιώτης, από το παρελθόν ή το μέλλον, χρησιμοποιούσε μια μηχανή του χρόνου και προσγειωνόταν στην Ελλάδα του Μνημονίου, θα νόμιζε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο με τους «ναζί». Θα θεωρούσε σίγουρο ότι είτε πρόκειται να μας καταλάβουν, είτε ότι ήδη μας έχουν καταλάβει οι «ναζί». 
 Από τα αγωνιώδη και «δραματικά» ρεπορτάζ μεγαλο-δημοσιογράφων, τηλε-ανθρώπων και λοιπών «διαμορφωτών γνώμης», τα ανάλογου ύφους διαγγέλματα ημεδαπών και αλλοδαπών αρχόντων και λοιπών μανδαρίνων της «πολιτικής ζωής του τόπου» και τα τσιτάτα «γνωστών» καλλιτεχνών και πάσης φύσεως «διασκεδαστών» του αστραφτερού κόσμου της show biz, μέχρι τα αγριεμένα συνθήματα «αντιφασιστών» σε φέιγ βολάν και τοίχους και τις «πύρινες» ανακοινώσεις κομμάτων, αποκομμάτων,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ : "ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΤΕ"...!!!



stoxos

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ...ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ...ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΚΟΤΕΤΣΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΕΣ!!!


Τσάκωσαν σπείρα Αλβανών να κλέβει μανταρίνια!
Μια από τις δεκάδες οργανωμένες σπείρες αλλοδαπών που λεηλατούν τις γεωργικές παραγωγές στην Αιτωλοακαρνανία εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού, οι οποίοι τσάκωσαν έξι Αλβανούς επ' αυτοφώρω τη στιγμή που... "ξαλάφρωναν" μανταρινιές!

Ο ενοικιαστής του κτήματος στην περιοχή μεταξύ Γουριάς και Πενταλόφου, τους είδε επί τω έργω και ειδοποίησε την Αστυνομία που επενέβη αμέσως. Οι δράστες συνελήφθησαν τη στιγμή που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν σχεδόν ένα τόνο μανταρίνια και τα είχαν φορτώσει σε ένα μικρό φορτηγό που είχαν φέρει μαζί τους,

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.. ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.


ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝ' ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥ ΟΠΑΔ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Ζητούν 20.000 ευρώ από τους γονείς του άτυχου ειδικού φρουρού, Στάθη Λαζαρίδη!
Ο ΟΠΑΔ ζητά πίσω εντόκως 14.680 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τα έξοδά τους, όταν συνόδευσαν τον γιο τους στο κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ, δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα - Μαζί με τους τόκους το ποσό ανεβαίνει στις 20.000 ευρώ
Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του ο Στάθης Λαζαρίδης, ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από σφαίρα τον Νοέμβριο του 2007 σε ενέδρα στα Ζωνιανά της Κρήτης

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΕΔΩ ΞΗΡΟΣ - ΕΚΕΙ ΞΗΡΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΗΡΟΣ;;


Μετά τον αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη που τον άφησαν ελεύθερο επειδή δεν δικάστηκε επίτηδες μέσα στο 18μηνο από τη σύλληψή του, το μπουρδέλο αυτό κράτος άφησε και τον αρχιεκτελεστή Χριστόδουλο Ξηρό ελεύθερο μετά από άκουσον άκουσον 10ήμερη εορταστική άδεια που του είχαν δώσει ο Διευθυντής και ο Εισαγγελέας των Φυλακών Κορυδαλλού, ξέρετε, αυτά τα λαμόγια που δεν έδιναν άδεια στους προφυλακισμένους και χωρίς καταδίκη βουλευτές της ΧΑ να παραστούν στη Βουλή για να εκτελέσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα σε ψηφοφορίες!!!!! 

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Απορημένος ο Σαμαράς που το Spiegel μας θεωρεί...Πακιστάν. (Εικόνα)


«Η Ελλάδα, το πλήρες μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης, μία αναπτυσσόμενη χώρα; Μάλιστα ένα ‘αποτυχημένο κράτος’ όπως το Αφγανιστάν και σύντομα ίσως και το Πακιστάν»;
Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα, κάνει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, σε άρθρο του με τίτλο «Ο κατά φαντασίαν θεραπευμένος», δίπλα από τη φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού.
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για στασιμότητα στη δημοσιονομική εξυγίανση και αναφορά στη μετακίνηση του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης για την ελληνογερμανική συνεργασία σε επίπεδο δήμων και κοινοτήτων, Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ, από το υπουργείο Εργασίας στο υπουργείο Αναπτυξιακής Βοήθειας και διερωτάται:
«Η Ελλάδα, το πλήρες μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης, μία αναπτυσσόμενη χώρα; Μάλιστα ένα ‘αποτυχημένο κράτος’ όπως το Αφγανιστάν και σύντομα ίσως και το Πακιστάν»;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΚΙ


Ελαφρύ κάταγμα του πυελικού οστού (της λεκάνης) υπέστη η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Ελβετικές Άλπεις στα σύνορα με την Ιταλία.
Kαθώς χρειάζεται πατερίτσες για να περπατάει θα χρειαστεί να ματαιώσει ορισμένες από τις επίσημες υποχρεώσεις και επισκέψεις της, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.
Η Μέρκελ τραυματίστηκε κάνοντας σκι στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της. Όταν επέστρεψε στο Βερολίνο και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε προέκυψε ότι οι μώλωπες που υπέστη τελικά ήταν ελαφρύ κάταγμα, γεγονός που θα την κρατήσει για τρεις εβδομάδες μακριά από τις υποχρεώσεις της, είπε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ.

ΟΞΩ ΡΕEE... ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.


ΡΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;;
Oμοφυλόφιλα φιλιά στον Αγιασμό του Πειραιά: Μία κίνηση διαμαρτυρίας για τον Σεραφείμ.
Με μία πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.
Oπως αναφέρει το άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα των Συντακτών, καθώς ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πετούσε τον σταυρό ζευγάρια κοριτσιών και αντρών γύρισαν και φιλήθηκαν στο στόμα, ενώ μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια υπογράφοντας αυτή τους την κίνηση.
Τα φυλλάδια έγραφαν «Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία. «Δεν κρυβόμαστε — Δε σωπάμε — Δεν απολογούμαστε. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα» και έφεραν την υπογραφή #PustiRiot, ως λογοπαίγνιο για τις Ρωσίδες ακτιβίστριες Pussy Riot που έχουν γίνει πονοκέφαλος στον Πούτιν.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

Στα νοσοκομεία παίξτε το λαθρομετανάστες και δεν θα πληρώνετε τίποτα!!!

Όπως λέει και ο μπουμπούκος, οι λαθρομετανάστες είναι παντελώς άγνωστοι στο κράτος, χωρίς μόνιμη κατοικία, ΑΦΜ και χαρτιά, οπότε και γιαυτό δεν θα τους χρεώνεται το 25ευρο και η περίθαλψη. Απλά πράγματα, πάτε στο νοσοκομείο χωρίς κανένα χαρτί και το παίζετε "κινέζοι". Κανείς δεν θα σας ζητήσει 25ευρο και κόστος περίθαλψης. Και όπως λέει ο μπουμπούκος επίσης, οι γιατροί δεν είναι αστυνομία για να ελέγχουν του λαθραίους. Συνεπώς από τώρα και στο εξής, όποιος Έλληνας πάει στο νοσοκομείο, το παίζει λαθραίος και θα τα έχει όλα τσάμπα.

ygro-pyr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

Απίστευτα τα προνόμια των γονέων ανηλίκων και ενηλίκων αλλοδαπών που έχουν πάρει ελληνική ιθαγένεια. Άμεση ανάγκη να αποσυρθεί ο ραγκουσονόμος περί ιθαγένειας ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ.Επίσης ανάγκη αλλαγής του μεταναστευτικού νόμου γενικά. Είναι απίστευτο αλλά την ώρα που οι Έλληνες αιμορραγούν οικονομικά από τους αλλεπάλληλους φόρους, την ώρα που αυτοκτονούν επειδή δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, την ώρα που πετσοκόβονται συντάξεις ανθρώπων που στήριξαν τα ασφαλιστικά ταμεία με σκληρή δουλειά, την ώρα που οι περισσότεροι νέοι μένουν άνεργοι και μεταναστεύουν, την ίδια ώρα οι γονείς των αλλοδαπών μαθητών που έχουν λάβει ελληνική ιθαγένεια με το μόρφωμα νόμου του ανθέλληνα Ραγκούση, είτε διά γεννήσεως είτε διά εξαετούς φοιτήσεως (!) αλλά και οι γονείς ενηλίκων αλλοδαπών που πήραν ελληνική ιθαγένεια απολαμβάνουν μια σειρά δικαιώματα: Γονείς ανήλικου αλλοδαπού που έχει πάρει ελληνική ιθαγένεια είτε δια γεννήσεως, είτε διά εξαετούς φοιτήσεως σύμφωνα με το ραγκουσονόμο καταθέτουν τις αιτήσεις τους ως "γονείς ανηλίκου ημεδαπού" (ν. 3386/2005 άρθρο 94 όπως τροποποιήθηκε), προκειμένου να ανανεώσουν την άδεια διαμονής και εργασίας τους. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν για τους γονείς ενηλίκου αλλοδαπού που έχει λάβει την ελληνική ιθαγένεια με το ραγκουσονόμο. Προκειμένου να ανανεώσουν τις άδειες διαμονής τους, καταθέτουν τις αιτήσεις τους ως "γονείς Έλληνα πολίτη" σύμφωνα με το Ραγκουσονόμο (3386/2005 άρθρο 63 όπως τροποποιήθηκε). Δείτε τα προνόμια αυτών των κατηγοριών: 

(νεο)Έλληνες : Σκλάβοι εκ πεποιθήσεως.

(...)  Οι σημερινοί Έλληνες όμως δεν επαναστατούν, όπως οι πρόγονοι τους στο παρελθόν, όταν απειλούταν να λεηλατηθούν, να εξαθλιωθούν ή/και να υποδουλωθούν. 
Έχουμε δε την εντύπωση ότι, εάν τους ζητούσε κανείς να πολεμήσουν στα σύνορα έναν «συμβατικό» εχθρό, όπως το 1940, θα απαιτούσαν την ενυπόγραφη βεβαίωση ότι, δεν θα πέθαιναν στη μάχη – διαφορετικά θα προτιμούσαν να παρακολουθήσουν την εισβολή άνετα από την τηλεόραση, ακούγοντας κάποιον δημοσιογράφο να βρίζει και να «καταριέται» την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και τους εχθρούς της πατρίδας τους, εφευρίσκοντας «ψεκασμούς» και θεωρίες συνωμοσίας.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 25ΕΥΡΩ


Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα πληρώνουν το 25ευρω οι λαθρομετανάστες!


Δείτε τον να το ομολογεί ΕΔΩ

Τι σημαίνει δημοκρατία;


Όταν σε δουλεύει μέχρι και ο... Άδωνις, έχοντας δίκαιο, ε, τότε πρόεδρε Πάνο μόνη διέξοδος είναι το χαρακίρι.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! Ανακαίνισε τώρα το εξοχικό σου χωρίς να διαθέσεις χρήματα.


Σαν σήμερα : Η θριαμβευτική ναυμαχία της Λήμνου.(5 Ιανουαρίου 1913)


Η ναυμαχία της Λήμνου στις 5 Ιανουαρίου 1913 ήταν η δεύτερη από τις δύο μεγάλες ναυμαχίες μεταξύ του Ελληνικού Βασιλικού Ναυτικού και του Οθωμανικού Στόλου κατά τον Α' Βαλκανικό Πόλεμο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της νήσου Λήμνου, εξ ου και η ονομασία της. Η ναυμαχία έληξε με νίκη του ελληνικού στόλου και τον εγκλεισμό του οθωμανικού εντός των Δαρδανελίων στη δεκαετία που ακολούθησε.
Τον Οκτώβρη του 1912, μετά από ταυτόχρονη κήρυξη πολέμου, οι κατά ξηράν δυνάμεις της Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας και Μαυροβουνίου, επετέθησαν εναντίον της άλλοτε κραταιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που τώρα πλέον ήταν ο "Μεγάλος ασθενής της Ευρώπης". Μέσα σε ενάμισι μήνα οι Τούρκοι εκδιώκονται από όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά εδάφη τους, καθώς οι συμμαχικοί στρατοί νικούν σε διαδοχικές μάχες τα αποκαρδιωμένα Οθωμανικά στρατεύματα, που βρίσκουν τελευταίο καταφύγιο στην οχυρωμένη γραμμή Αίνου - Μήδειας ή Τσατάλτζας, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη.