Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Με τις ανωμαλάρες ή με την Ρωσία του Πούτιν; Προφανώς με την Ρωσία του Πούτιν.


Πακιστανοί λαθροεισβολείς και οι πιο κακομούτσουνες "ελληνίδες", χεράκι χεράκι στο αντιρατσιστικό πανηγυράκι.


Για "ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια στις ακτές των ΗΠΑ" μιλά το αμερικανικό Ναυτικό.



"Αγέλες" ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων εκτιμά το Ναυτικό των ΗΠΑ ότι έχουν προσεγγίσει τις ακτές της Φλόριντα, καθώς εντοπίστηκε ένα ρωσικό σκάφος υποστήριξης και ηλεκτρονικών υποκλοπών του "Nicholas Chiker" στην περιοχή το οποίο πάντα συνοδεύει ρωσικά υποβρύχια σε αποστολές μακριά από τις ρωσικές ακτές.

Το συγκεκριμένο σκάφος όπως αναφέρεται βρίσκεται στα διεθνή ύδατα βόρεια από το Ορλάντο έξω από τις  νοτιοδυτικές ακτές των ΗΠΑ.

ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ».


αρχείο λήψης
Ανακοίνωση για την «παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού» εξέδωσε το σφυροδρέπανο ΠΑΜΕ, στην οποία εκτός από τις συνήθεις ψευδείς, αποπροσανατολιστικές και υβριστικές αναφορές στην Χρυσή Αυγή και την άκρατη μεταναστολαγνεία, ξεχωρίσαμε ένα σημείο, το εξής:

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Καρατζαφέρης: Οι θρήνοι μιας …στημένης λεμονόκουπας

Ένας από τους κλόουν του ιστορικού θεάτρου της τελευταίας εικοσαετίας, Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, άστραψε και βρόντηξε στην εκπομπή του Τράγκα (έτερον αλαλάζων κύμβαλο της δημοσιογραφικής «πορνείας»). 
Ο Καρατζαφέρης από το χαϊδεμένο παιδί των «νταβάδων», από καθημερινός «σχολιαστής» των καναλιών, ιδιαίτερα του Mega, πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων. 

Αυτήν την «αχαριστία» των αφεντικών του δεν μπορεί να την καταπιεί… 

Δεν είναι μικρό πράγμα να εκτελείς και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο (λακές ατόφιος) τις εντολές των αφεντικών σου και μετά, αυτά, να σε πετούν στα σκουπίδια, σαν στημένη λεμονόκουπα… 

Αμερικάνος σύμβουλος: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Μια πραγματικά εντυπωσιακή δήλωση του Michael Rubin, κορυφαίου στελέχους του αμερικανικού πανίσχυρου, CFR, «Συμβούλιου Εξωτερικών Σχέσεων», ότι ο Ταΐπ Ερντογάν θα είναι ο μοιραίος ιστορικά άνθρωπος που θα διαλύσει την Τουρκία, ανάβει «φωτιές» την ίδια περίοδο που η γειτονική χώρα διέρχεται μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της σύγχρονης ιστορίας της ενώ βαδίζει σε δυο πολύ κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις, με πιο κρίσιμη αυτή των προεδρικών εκλογών του προσεχούς Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον Michael Rubin, προβλέποντας σημαντικές εδαφικές αλλαγές στην τουρκική επικράτεια και ο εικοστός πρώτος αιώνας θα αποδειχτεί ότι θα είναι ο αιώνας της διάσπασης της Τουρκίας,

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥΣ

«Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου πρέπει να σκαφτεί πριν από τις εκλογές»
ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...
Tα μαζεύουν οι Σκοπιανοί, για τον Τάφο του Μ.Αλεξάνδρου. Απαγοήτευση...
Δεύτερη ημέρα, σήμερα, στην αναζήτηση του ...τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κωμόπολη Σβέτι Νικόλε και τα μηνύματα είναι... αποκαρδιωτικά.
Ο αρχαιολόγος Δρ Ντράγκι Μιτρέφσκι, εξέφρασε την απαισιοδοξία του: « Η ιστορία για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην περιοχή, δεν έχει τίποτε να κάνει με την αρχαιολογία. Παρόμοιες ιστορίες υπάρχουν σε κάθε χωριό».

Ο ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο Πούτιν εξέφρασε ο Γάλλος εθνικιστής ηγέτης Ζαν-Μαρί Λεπέν (ο οποίος προ ημερών θεώρησε πιθανή τη συνεργασία του με την Χρυσή Αυγή στο ευρωκοινοβούλιο), απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του σταθμού BFMTV για την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία. Ιδού:

«Έκανε μηδέν λάθη ενώ οι αντίπαλοί του, Αμερικανοί και Ευρωπαϊκή Ένωση, έκαναν λάθη σε όλα τα μέτωπα -πολιτικά, ιστορικά και ηθικά. Κατά τη γνώμη μου η θέση του Πούτιν δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Η Κριμαία πάντοτε ανήκε στην ρωσική αυτοκρατορία. Δόθηκε στην Ουκρανία με απόφαση ενός κομμουνιστή δικτάτορα, του Χρουτσόφ.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Υμνοι από Washington Post για τον ρωσικό Στρατό: "Επαγγελματισμός και πειθαρχία"

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...
Μεγάλη εντύπωση έκανε στους Αμερικανούς η αποτελεσματικότητα του σύγχρονου ρώσικου Στρατού, αφού η εικόνα που παρουσίασε στην Κριμαία, δείχνει υψηλή πειθαρχία και επαγγελματισμο (κάτι που ήδη έχει σημειώσει από τις πρώτες ημέρες της επέμβασης στην Κριμαία το defencenet.gr συγκρίνοντας την επέμβαση στην Γεωργία) που εξέπληξε δυσάρεστα του παροικουντες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μπορείτε να διαβάσετε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί ένα μεγάλο αφιέρωμα με άγνωστα στοιχεία για την επέμβαση της Ρωσίας στην Κριμαία.

Συγκεκριμένα σε άρθρο της Washington Post από τον David Ignatius τονίζεται η διαφορα με τον πρόγονο σοβιετικό Στρατό που "αποδείχτηκε τόσο αδύναμο στο Αφγανιστάν".

Η Κριμαία επιστρέφει στο Ελληνικό της όνομα... ΤΑΥΡΙΔΑ !


Η ρωσική Δούμα πρότεινε προς τις αρχές της Κριμαίας «να επωφεληθούν από τη μοναδική ευκαιρία» και να επιστρέψουν στην ιστορική ονομασία της Χερσονήσου. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Ιζβέστια’ η ιδέα προήλθε από τον βουλευτή του Φιλελευθέρου Δημοκρατικού κόμματος της Ρωσίας, Μιχαήλ Ντεγκτουάρεφ- Михаил Дегтярев, ο οποίος πρότεινε η χερσόνησος να έχει και ένα δεύτερο όνομα- Ταυρίς. Σύμφωνα με αυτόν, αυτό θα βοηθήσει την αποκατάσταση της 
συνέχειας της ιστορίας των διάφορων περιόδων της Κριμαίας. 

Ο ίδιος τόνισε ότι θα μπορούσε να δοθεί η ονομασία Ταυρίς ή Ταυρίδα και πιστεύει ότι η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με το μήνυμα του προέδρου

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-Ο ΚΑΜΙΝΗΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ.


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: «ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ «ΠΑΚΕΤΑ» ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ»

Ένα σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών.


Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με αρχές και αξίες που φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των γόνων του πριν καν καλά καλά αποφοιτήσουν από το πανεπιστήμιο και το έχει δείξει πάρα πολλές φορές. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Κυριάκος
Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Κώστας Καραμανλής, ο Μιχάλης Λιάπης, είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα. Το ρεκόρ αποκατάστασης πάντως επάξια κερδίζει ο Αντώνης Σαμαράς.

Αν ζούσε η Κλάπα στην αρχαιότητα...


Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Καταδίκασε την Ρωσία για την Κριμαία ο Σαμαράς - «Τρέμει» ο Πούτιν...

Καταδίκασε την Ρωσία για την Κριμαία ο Σαμαράς - «Τρέμει» ο Πούτιν...
Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως αποτελεί ένα φτηνό πιόνι των αμερικανοσιωνιστών και παρακάμπτοντας τα εθνικά μας συμφέροντα, ο θλιβερός πρωθυπουργός της Χούντας του Μνημονίου καταδίκασε εμμέσως πλην σαφώς το δημοψήφισμα της Κριμαίας και την συντριπτική απόφαση του Λαού να τεθεί υπό την προστασία της Ρωσίας.

Ο Ρωσικός Στρατός στην Κριμαία. Βίντεο αυστηρά ακατάλληλο για ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ… ΚΚΕ, ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ.


1011273_1442592939310916_1735812311_n
Μετά τον Ομπάμα, την Μέρκελ, την Ε.Ε. (αλλά και το… ΚΚΕ), που δήλωσαν την αντίθεσή τους στην ένωση της ρωσσικής Κριμαίας με την Μητέρα-Πατρίδα Ρωσσία –παρ’ ότι απεδείχθη δια λαϊκού δημοψηφίσματος ότι την ένωση ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων τους, έρχονται και οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν το ίδιο. «Κριτικάροντας» παράλληλα και τη στάση των δυτικών, για… ξεκάρφωμα. Ιδού η ανακοίνωσή τους, με τίτλο «Όχι στην αλλαγή συνόρων στην Ουκρανία» και υπότιτλο «H ανεύθυνη και τυχοδιωκτική στάση της Δύσης επ’ ουδενί μπορεί να νομιμοποιήσει την απόσχιση της Κριμαίας», όπως δημοσιεύεται στην «Αυγή»:

Έχει κάποιες μικρές αντιρρήσεις ο Βλαδίμηρος.


Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΘΑ "ΧΕΣΤΕΙΤΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ : ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "ΣΟΚ" ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.
http://www.protothema.gr/ Βουλή: Βίντεο σοκ από τη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή
Το βίντεο εντοπίστηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη και διαβιβάστηκε στη Βουλή ως μέρος της δικογραφίας
Την ώρα που η Βουλή καλείται να αποφασίσει για την άρση της βουλευτικής ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τη δράση των μελών της ΧΑ.
Μετά τις φωτογραφίες από τη δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, τις οποίες δημοσίευσε τη Δευτέρα το protothema.gr, (ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ )σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα βίντεο από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...“ΓΕΛΑΕΙ” ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ


Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΤΣΙΟΥ 
 Η Ρωσία είναι μόλις η όγδοη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, αλλά έχει "ποιοτικά χαρακτηριστικά" που την κατατάσσουν σε πολύ υψηλότερη θέση: Δεύτερη χώρα του πλανήτη μετά τις ΗΠΑ σε στρατιωτική ισχύ, πρώτη χώρα του πλανήτη σε ενεργειακά αποθέματα και ελάχιστο χρέος, μόλις στο 10% του ΑΕΠ της. 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. 

Ιδού ορισμένα άλλα κρίσιμα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι πλέον η Ρωσία είναι πρακτικά αδύνατον να εκβιαστεί με "οικονομικές κυρώσεις".

Ο Μαρκογιαννάκης και ο θιασός του πήραν τις απαντήσεις που τους άξιζαν απο τους Μιχαλολιάκο ,Παππά και Λαγό.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος προς Επιτροπή Δεοντολογίας: “Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό... δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξανάρθετε!”
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού η απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποδέχτηκε τα μέλη της Επιτροπής με τα παρακάτω λόγια: "Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό... δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξαναέρθετε"!
Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται από το διεφθαρμένο καθεστώς των επιόρκων. Τόνισε πως όλες οι κατηγορίες είναι χαλκευμένες. Πρόκειται για μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη, καθώς δεν υπάρχει καμία "εγκληματική οργάνωση", αλλά ένα πολιτικό κόμμα που διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Για τους νεοταξίτες της ΕΕ και ΗΠΑ τo 95% της Κριμαίας είναι «παράνομο»!


Εδώ έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια… 
Ο πλανητικός ιμπεριαλισμός έχει κυριολεκτικά ισοπεδώσει κάθε έννοια, έχει αναστρέψει το περιεχόμενο των λέξεων… 
Το δικό του πραξικόπημα στο Κίεβο το ονόμασε «επανάσταση», την κατάλυση των αστικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών και την πραξικοπηματική εγκαθίδρυση στην εξουσία των ανδρεικέλων του, όλα αυτά τα ονόμασε «νομιμότητα»!!! 
«Παρανομία» και κατάλυση της «νομιμότητας» είναι το δημοψήφισμα στην Κριμαία:

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ "ΚΑΙΝΕ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ :


Ντοκουμέντα από τους σκληρούς δίσκους των Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκου
Φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα που παρουσιάζει σήμερα το «Πρώτο Θέμα» ενισχύουν τον εξτρεμιστικό χαρακτήρα του ακροδεξιού μορφώματος, τις φιλοναζιστικές τάσεις των μελών του και τη χρήση βίας και όπλων στις δράσεις του. Το πλούσιο υλικό, αποκαλύπτει ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί μόνο ένα πολιτικό κόμμα, αλλά κατά βάση μια παραστρατιωτική οργάνωση δομημένη με τάγματα ασφαλείας. Δείχνει με ακρίβεια την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση που λαμβάνουν τα μέλη της σε απόμερες τοποθεσίες πριν συγκροτήσουν ομάδες κρούσης σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ "ΚΑΙΝΕ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΤΩΝ 5,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ :

Πανίσχυρος Πούτιν – Αδύναμη η Δύση: Το σκληρό μάθημα της Κριμαίας

Την ώρα που η Ρωσία και η Κριμαία ακόμα πανηγυρίζουν για το 96,8% του δημοψηφίσματος ΕΕ και ΗΠΑ επέβαλλαν κυρώσεις -χάδι στη Μόσχα, ενισχύοντας ουσιαστικά τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν κι άλλο. Ενδεικτικό είναι πως τα όσα ακούστηκαν περί κυρώσεων από την Ουάσινγκτον δεν τρόμαξαν κανένα στη ρωσική πλευρά.

Χαρακτηριστικό είναι πως ανώτερο στέλεχος της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας ανέφερε πως οι κυρώσεις που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε βάρος 11 Ρώσων και Ουκρανών αξιωματούχων δεν θα επηρεάσουν την προσπάθεια της Κριμαίας να ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Κέρδισε τη μάχη ο Αλέξανδρος Γεροντας κι επέστρεψε σπίτι του μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας

Εξιτήριο πήρε μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Ο άτυχος νεαρός βρίσκεται στο σπίτι του από την προηγούμενη Παρασκευή παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” όπου νοσηλευόταν από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, μετά την ένοπλη επίθεση αγνώστων κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Ο άτυχος άνδρας έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και την κέρδισε, επιστρέφοντας μετά από αρκετές εβδομάδες στην οικογένεια του.
Να θυμίσουμε ότι νεκροί από τα πυρά είχαν πέσει ο 22χρονος Μάνος Καπελώνης και ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης.

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής εξέδωσε επιστολή καταδίκης της αποστασίας Αλεξόπουλου.

Στα κακοήθη ψεύδη των συστημικών μέσων και των πολιτικάντηδων η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής απαντά με την εξής επιστολή:
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής καταδικάζει απερίφραστα τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και την εν γένει άθλια και προδοτική συμπεριφορά που επέδειξε ο ρίψασπις βουλευτής Λαρίσης. Με την στάση του, προσέβαλε πρώτα απ' όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν τον νόμιμο και δίκαιο πολιτικό μας Αγώνα.
Πριν τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω,

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Περί του "ανεξάρτητου" -πλέον- Χρυσοβαλάντου ο λόγος



Χθες έγινε γνωστό ότι ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λαρίσης της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής του παραμένουν άγνωστοι, καθώς στην σχετική επιστολή που έστειλε δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.
 Ο καθένας βέβαια μπορεί να εικάσει ότι θέλει. Λογικό είναι να ακούγονται πολλά (προδοσία, εκβιασμοί, δωροδοκίες, λιποψυχία, πιέσεις απ΄το κοντινό του περιβάλλον κτλ), αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις οι αποδείξεις σπανίζουν, άρα απ΄την πλευρά μας δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε κάτι συγκεκριμένο.

 Άποψη του γράφοντος είναι ότι η ανεξαρτητοποίηση του Αλεξόπουλου και η συνακόλουθη αποχώρησή του απ΄την Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί κανα κοσμοϊστορικό γεγονός.

ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ :...«Ας ονομαστούν τα Σκόπια και Μακεδονία»

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ :