Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

ΘΑ "ΧΕΣΤΕΙΤΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ : ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "ΣΟΚ" ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.
http://www.protothema.gr/ Βουλή: Βίντεο σοκ από τη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή
Το βίντεο εντοπίστηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη και διαβιβάστηκε στη Βουλή ως μέρος της δικογραφίας
Την ώρα που η Βουλή καλείται να αποφασίσει για την άρση της βουλευτικής ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τη δράση των μελών της ΧΑ.
Μετά τις φωτογραφίες από τη δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, τις οποίες δημοσίευσε τη Δευτέρα το protothema.gr, (ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ )σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα βίντεο από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη.
Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε ως παραστρατιωτική οργάνωση με τάγματα εφόδου τα οποία διηύθυναν βουλευτές όπως ο Ηλ.Κασιδιάρης. Μόνο σαν πολιτικό κόμμα δεν μοιάζει να λειτουργούσε η Χρύση Αυγή που υιοθετούσε σε καθημερινή βαση πρακτικές που ταιριάζουν σε εξτρεμιστικές στρατιωτικές.

Στο βίντεο που βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ηλ.Κασιδιάρη ένα άγνωστο πρόσωπο -φορά την μάσκα του Scream- έχει διάλογο με κάποιον ο οποίος δεν εμφανίζεται. «Μια γάτα», λέει ο ένας από τους δύο και ο άλλος βγάζει ένα περίστροφο κι αρχίζει σαν να πυροβολεί. Οταν κάποιος φωνάζει «Αλβανός» ξαφνικά στο πλάνο παρουσιάζονται πολλά χέρια να κρατούν τυφέκια, περίστροφα, ακόμη και μια... βαλίστρα και κάνουν σαν να πυροβολούν.

Ακόμη κι αν το βίντεο γυρίστηκε από τα μέλη της Χρυσής Αυγής με διάθεση δήθεν... χιουμοριστική, είναι απορίας άξιον πού και πώς βρέθηκαν τόσα όπλα στην κατοχή τους...

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ"  XESMENOS ALBANOS ΚΑΙ...ΧΕΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ "XESMENOS ALBANOS" Νο2 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ