Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Καμίνης: Έκοψε προσευχή και εθνικό ύμνο!



Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι "υπερπατριώτες" που δεν πήγαν στην κάλπη δίνοντας υποτίθεται μήνυμα στο Σύστημα. Τελκά το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να κάνουν δήμαρχο τον άθεο και μισέλληνα Καμίνη.

Νέα ήθη, κατ' αντιστοιχία των δικών του, επέβαλε φέτος στις παιδικές κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη ο δήμαρχοςΑθηναίων Γιώργος Καμίνης. Οπως καταγγέλλουν στη «δημοκρατία» εξοργισμένοι γονείς αλλά και εργαζόμενοι στις κατασκηνώσεις, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων η διοίκηση κατέστησε σαφές ότι η πρωινή προσευχή περνά οριστικά στο παρελθόν. Ηδη από την πρώτη περίοδο, που φιλοξενήθηκε στις κατασκηνώσεις στα μέσα Ιουνίου, η πρωινή προσευχή έπαψε να τελείται, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των γονιών αλλά και των ίδιων των παιδιών που φιλοξενούνταν εκεί.

Τι κι αν η καθημερινή προσευχή αποτελεί απαράβατο κανόνα από το 1952 που λειτουργούν οι κατασκηνώσεις, φέτος ο δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, καταργώντας την.

Διείσδυση της ΜΙΤ στα ελληνικά ΜΜΕ!



Τουρκική διείσδυση σε ελληνικά ΜΜΕ, ειδικά στο χώρο του διαδικτύου (blogs, sites κλπ), έχει εντοπίσει η ΕΥΠ. Η διείσδυση έχει πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις πρόσφατa επιβεβαιώθηκε κα διακριβώθηκαν και οι «γραμμές» που περνάνε και έχουν ως στόχο την υποβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων, την αποσιώπηση γεγονότων που καταδεικνύουν την προετοιμασία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για «θερμές» καταστάσεις.

Υπάρχει άμεση σχέση με λιβανέζικο επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, του οποίου τα στελέχη έχουν εμπλακεί με διάφορες ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες στο παρελθόν.

Με κατασχέσεις και Αυτόφωρο απειλεί η Εφορία.



Η οικονομική τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο...

Προθεσμία δεκαπέντε ημερών δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε 900.000 φορολογουμένους με ληξιπρόθεσμα χρέη 41 δισ. ευρώ προειδοποιώντας ότι, αν στο μεσοδιάστημα δεν ρυθμιστούν οι οφειλές, από τον Σεπτέμβριο επιστρατεύονται κατασχέσεις για τους οφειλέτες μικροποσών και Αυτόφωρο για όσους χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ.

Στα ραβασάκια της Εφορίας που άρχισαν να φτάνουν ακόμα και σε όσους χρωστούν ποσά της τάξεως των 500 ευρώ, κατ' εφαρμογήν της εγκυκλίου του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιάννη Καπελέρη, οι διατυπώσεις είναι τυπικές και οι απειλές εύσχημες. «Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε ανταποκριθεί στις σχετικές προσκλήσεις μας για τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας στο Δημόσιο, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στη λήψη εις βάρος σας μέτρων, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…



Πιστεύω πλέον μετά τα τελευταία γεγονότα και ο πλέον δύσπιστος κατάλαβε που πάει το πράμα. Κάποιοι βιάζονται πλέον να φέρουν στο φώς την παγκόσμια κυβέρνηση που και κάνουν ενέργειες τέτοιες που καρφώνονται πλέον μόνοι τους! Ούτε τα προσχήματα πλέον δεν τηρούν.

Υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ! Ανήκουστο! Οι οίκοι που πάνε χέρι χέρι με τις εβραιοκρατούμενες τράπεζες των ΗΠΑ υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα του αμερικανικού δημοσίου! Αν σκεφτεί κανείς ότι την περασμένη εβδομάδα οι ΗΠΑ φλερτάρανε με την χρεοκοπία και ότι η ΚΙΝΑ απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ ότι θα πάψει να αγοράζει ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου και αν προσθέσει κανείς σε αυτά όλα ότι η ευρωζώνη διαλύεται καθώς δέχεται το ένα χτύπημα πίσω από τ’ άλλο σε ποιό συμπέρασμα οδηγούμαστε λοιπόν...
                
Η παγκόσμια κυβέρνηση των σιωνιστών του εκλεκτού λαού είναι έτοιμη και μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα και ''θαύματα''. Το αρχαίο όνειρο των σιωνιστών για την παγκόσμια κυριαρχία του λαού τους όπως πολύ όμορφα μας διδάσκει το Ταλμούδ και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών είναι έτοιμο προς ολοκλήρωση! Ας ετοιμαστούν τα έθνη των γκοίμ να υπηρετούν τους εβραίους και να αποθέτουν τον πλούτο τους όλο στα πόδια των αφεντάδων εβραίων. Και αν αναρωτιέστε πως, θα σας δώσουμε την απάντηση: ΧΡΩΣΤΑΤΕ!!! 
    

Το "Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" σύμφωνα με τον Νταλάρα.



Ανέκδοτο έγιναν τις προηγούμενες δεκαετίες οι συναυλίες "για την Κύπρο" του Γιώργου Νταλάρα. Νοιαζόταν όμως πραγματικα΄για την Μεγαλόνησο ο γνωστός τραγουδιστής ή επρόκειτο για ... αρπακτές, όπως τον κατηγορούσαν αρκετοί τότε; Σίγουρα δεν μπορούμε να απαντήσουμε εμείς. Αναρωτιόμαστε όμως εάν όλοι αυτοί που πήγαιναν σε αυτές, γνωρίζουν τις απόψεις του Νταλάρα, όπως αυτές εκφράστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με την "Χουριέτ" ο Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας εξέφρασε την άποψη του για το πόσο μοιάζουν οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας και δήλωσε οτι «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως "ανήκει στους Τούρκους" άλλοι "στους Έλληνες", στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια»!
 

Πνίγουν τον λαό για να σώσουν τις τράπεζες.



Η Ευρώπη στην παρούσα φάση και 20 χρόνια μετά την συμφωνία για την Συνθήκη του Μάαστριχτ και τη δημιουργία του ευρώ, οδηγείται στη διάλυση γιατί κατά βάση είναι μια τραπεζικοκεντρική ένωση και τίποτα άλλο. Ούτε πολιτική, ούτε οικονομική, ούτε πολιτιστική ένωση. Αντίστοιχα, επιταχυντής της χρεοκοπίας της Ελλάδας δεν είναι μόνον το δημόσιο χρέος της ή η αδυναμία του πολιτικού και θεσμικού της συστήματος να την υπερασπιστούν. Είναι κατά βάση η μονομέρεια των συμφερόντων των ελληνικής ιδιοκτησίας τραπεζών, που για τίποτα άλλο δεν ενδιαφέρονται παρά μόνον για τα πρόσκαιρα ειδικά τους συμφέροντα, για να μην μιλήσουμε για τη πυραμίδα της Διοίκησης τους ή τους κύριους μετόχους τους, που ενδιαφέρονται μόνον για τα ατομικά τους συμφέροντα και τις ζώνες επιρροής τους στο σύστημα εξουσίας και διαχείρισης του και για τίποτα άλλο.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

100.000 μουσουλμάνοι για προσευχή στο ΟΑΚΑ! - Τζαμί το Μαρούσι...




Η μεγαλύτερη θρησκευτική σύναξη μουσουλμάνων της Ευρώπης - πρακτικά η μετατροπή μιας ολόκληρης ιστορικής περιοχής του λεκανοπεδίου της Αττικής, του Αμαρουσίου, σε ένα τεράστιο τζαμί - αναμένεται να γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες με αφορμή την τέλεση της εορτής της λύσης της νηστείας του Ραμαζανίου, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε την παραχώρηση του … ΟΑΚΑ (!) για να προσευχηθούν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες ή και νόμιμοι μετανάστες.

Το ΟΑΚΑ και οι περιβάλλοντες χώροι υπολογίζεται ότι μπορούν να δεχθούν πάνω από 100.000 μουσουλμάνους με συνακόλουθα τα προβλήματα ασφάλειας στην περιοχή που είναι παντελώς ανέτοιμοι να δεχθεί μια τέτοια εκδήλωση. Όλα αυτά σε ένα δήμο 60.000 ανθρώπων, συνολικά.

Στο ερώτημα «Και που θα προσευχηθούν οι μουσουλμάνοι;» η απάντηση δεν είναι εύκολη, ίσως γιατί το ερώτημα δεν έπρεπε καν να υπάρχει: Πρόκειται στην συντριπτική τους πλειοψηφία για λαθρομετανάστες ή για πρώην λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκονται σε μία ξένη χώρα παρά την θέληση της ίδιας της χώρας και των πολιτών της, οπότε το τελευταίο πρόβλημα που θα έπρεπε να απασχολεί την ελληνική κυβέρνηση είναι το που θα προσευχηθούν οι παράνομοι διαβιούντες μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι έτσι και κατά ένα περίεργο τρόπο έχουν βάλει ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα το θέμα.

ΠΑΣΚΕΔΙ: Συγνώμη MEGA μου. Που θίξαμε τους σοσιαληστές σου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

 
 
Συγνώμη mega mou... Που θίξαμε τους Σοσιαληστές σου και για αντίποινα… προσκύνησες την ‘’δημοκρατία τους’’

Μετά το χθεσινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μας με θέμα ‘’αντίδραση για την επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α. σε 23% στην εστίαση’’, μεταξύ αρκετών τηλεοπτικών σταθμών, ήρθε σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας το MEGA, ζητώντας μας να εμφανιστούμε από την Θεσσαλονίκη, στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή ‘’Πρωϊνό MEGA’’ την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011.

Πράγματι στο studio, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας μας Ηλίας Καλιώρας. Αφού τον προλόγισε ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής κ. Δημήτρης Τάκης, στο πάνελ της Αθήνας, που απαρτιζόταν από τους κ.κ. Κουκουλόπουλο (ΠΑ.Σ.Ο.Κ.), Μανώλη (Ν.Δ.) και Πλεύρη (ΛΑ.Ο.Σ.), του ζήτησε να εξηγήσει για ποιο λόγο καταφερόμαστε εναντίον της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, αποκαλώντας τους Σοσιαληστές, Νεοδημαρπάχτρες, κενόψυχους, κενόκρανους, άνανδρους, κλέφτες και γιατί στα μαγαζιά μας είναι πλέον ‘’ανεπιθύμητοι’’.

Το πάνελ φυσικά και θορυβήθηκε μ’ αυτά που άκουγε, ο δημοσιογράφος αμέσως προχώρησε σε διαφημιστικό διάλειμμα, λέγοντας πως μετά θα γινόταν η συζήτηση, η οποία όμως δεν έγινε…ποτέ, γιατί στη συνέχεια ενημέρωσαν τον κ. Καλιώρα ότι η κουβέντα τελείωσε. Πως είναι δυνατόν όμως να τελειώσει μια κουβέντα…χωρίς να πεις…κουβέντα; Ε!!! mega; Μετά από αυτά έχουμε υποχρέωση να αναφερθούμε στα ακόλουθα:

Πολίτες έπιασαν αλλοδαπό ληστή στο Παγκράτι. Πρώτα τον σάπισαν στο ξύλο και μετά τον παρέδωσαν στην αστυνομία.



Καθημερινά είναι πλέον τα φαινόμενα επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας με τους ληστές να στρέφονται στους εύκολους στόχους και να χτυπάνε μέρα μεσημέρι.

Η κάμερα του NEWS 247 κατέγραψε επίθεση νεαρού άνδρα σε γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να βγάλει χρήματα από ΑΤΜ υποκαταστήματος της Alpha Bank, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το περιστατικό συνέβη στις 16:40 επί της οδού Σπύρου Μερκούρη. Μια γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, φωνάζοντας ότι της έκλεψαν το πορτοφόλι.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος: Γροθιά στην υποκρισία!


 

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011


ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ  ΝΤΕΡΤΙΛΗ!
_________Μιά αίτηση αδείας πρός το Υπουργείο Δικαιοσύνης για μια επίσκεψη ανθρωπιάς στον πολιτικό κρατούμενο Στρατηγό Κ. Νικ. Ντερτιλή ήταν αρκετή για να αναδειχθή η υποκρισία του κοινωνικού συστήματος της εποχής μας. Κατονομάζω ιδιαιτέρως υποκρισία ενός αξιωματούχου της Κυβερνητικής Μηχανής, μερικών δημοσιογράφων καί μερικών Μ.Μ.Ε., που εστράφησαν εναντίον μου με περισσή μανία! Σε μια περίπτωση μάλιστα δεν εδίστασαν να με χαρακτηρίσουν καί «βασανιστή»!!!! ______Ποιό άραγε είναι το αδίκημά μου; Ετόλμησα να θαυμάσω τον ηρωϊσμό ενός αξιωματικού -πολιτικού κρατουμένου στον Κορυδαλλό-, όπως αναδύεται από μια Δήλωσή του, η οποία είδε το φώς της δημοσιότητος. Αρνείται να προδώσει τις Αρχές του και τίς ιδέες του και προτιμάει να τερματίσει τήν επίγεια ζωή του μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έχει συμπληρώσει ήδη τριάντα επτά (37) χρόνια  περιορισμού. Εθαύμασα λοιπόν τη Δήλωσή του καί εζήτησα να τον επισκεφθώ στον τόπο της οδύνης του. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ! Εθαύμασα, επαναλαμβάνω, τον ηρωϊσμό που περιέχει αυτή η από 16ης Απριλίου 2011 Δήλωσή του και εζήτησα ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ να του σφίγξω το χέρι!
_________Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτής χωρίς ίχνος ντροπής διέστρεψε το περιεχόμενο της αιτήσεώς μου και προέβη σε δηλώσεις διά του Τύπου! Ετσι εκ του μηδενός δημιουργήθηκε ένας σάλος! Επί ημέρες τώρα τα μέσα ενημερώσεως ασχολούνται μαζί μου, με υβρίζουν και με αδικούν. 

Υπερόπλο σχεδιασμένο από Έλληνες,μένει στα συρτάρια,λόγω συμφερόντων!



Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα σούπερ-όπλο που η χρήση του από τις ελληνικές ΕΔ θα αποτελούσε ανεκτίμητης αξίας “πολλαλασιαστή ισχύος”! Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ,που έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”. Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”,μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή.

Η ιστορία είναι απίστευτη.

2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS.Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο “παθητικών” ραντάρ .
Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;• “Βλέπουν” χωρίς να εκπέμπουν -άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χλμ!

Στην Ρωσία υπάρχει ένας ΗΓΕΤΗΣ με όραμα, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο φιλιπινέζες των Αμερικανών.



Είκοσι χρόνια μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, ο Πούτιν έχει βαλθεί να βρει το διάδοχο της. Κινείται προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μιας «ευρασιατικής ενωσης» κατά τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής, με μέλη χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε μια τελωνιακή ένωση μεταξύ της Ρωσίας, του Καζακστάν και της Λευκορωσίας. Στο πλαίσιο αυτό σταμάτησαν οι έλεγχοι στα τελωνεία και οι δασμοί στις εμπορικές συναλλαγές των τριών χωρών. Από τον ερχόμενο Ιανουάριο, το σχέδιο περνά στην επόμενη φάση, σε ένα «ενιαίο οικονομικό χώρο», στον οποίο θα εξασφαλίζεται η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και κεφαλαίων. Μια ενιαία αγορά 165 εκατ. ανθρώπων, το 60%, δηλαδή, των μελών της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Οι ηγέτες των τριών χωρών, νωρίτερα αυτό το μήνα, συναντήθηκαν στη Μόσχα και έθεσαν ακόμα ποιο φιλόδοξους στόχους. Μίλησαν για τη δημιουργία μιας «Ευρασιατικής Οικονομικής Ενωσης», έως το 2013. Υπήρξαν συζητήσεις ακόμα και για την δημιουργία ενός ενιαίου νομίσματος! Ο Πούτιν σχεδιάζει αφού προχωρήσει η δημιουργία του κοινού οικονομικού χώρου να αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκη Ενωση για μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ των δυο πλευρών. Σχέδιο που εναρμονίζεται με τις προθέσεις του ισχυρού άντρα της Ρωσίας για τη δημιουργία μιας κοινότητας οικονομιών που θα ξεκινά από τη Λισαβόνα και θα φτάνει μέχρι το Βλαδιβοστόκ.

ΠΗΓΗ

Τους έχει σιχαθεί ο κόσμος και φαίνεται.





ΠΕΜΠΤO ΧΘΕΣ ΤΟ MEGA ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 13,1% ΜΕΣΟ ΟΡΟ!
Χειρότερα για το Mega δεν γίνεται. Τα πιο αρνητικά νούμερα ολόκληρης της χρονιάς έκανε χθες το δελτίο ειδήσεων του Mega. Ήρθε πέμπτο και το ξεπέρασε ακόμα και ο Alpha που εκείνη την ώρα δεν είχε δελτίο! Πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης  στο σύνολο των τηλεθεατών ήρθε το δελτίο του STAR με ποσοστό 17,8%, ακολούθησε το ALTER (20:00-21:00) με 17,5 % και ο ΑΝΤ1 με 16,5 %. Το Mega έκανε 13,1 % στο σύνολο τηλεθέασης σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ για το 2011! Ο ALPHA χωρίς ανταγωνισμό σημείωσε ποσοστό 14%. Τους έχει σιχαθεί ο κόσμος και φαίνεται αυτό...

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Το αληθινό πρόσωπο της αριστεράς: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα αριστερίστικα ΜΜΕ.

 
 
Κατώτατοι μισθοί στα 1700 ευρώ. Επίδομα ανεργίας 1500 ευρώ και λοιπές δοξασίες, βαυκαλίζονται οι αριστεριστές στην Ελλάδα.

Ναι, αλλά μόνο όταν δεν πρόκειται για τα του οίκου τους:

Σε κρίσιμη τροχιά έχουν εισέλθει τα κομματικά Μέσα (Στο Κόκκινο FM, Αυγή, 902 TV, Τυποεκδοτική, Ριζοσπάστης κ.ά.), καθώς εκτός από την καθολική κρίση, βασανίζονται και από εσωτερικές αδυναμίες, με προεξάρχουσα τη μείωση αλλά και την καθυστέρηση εκταμίευσης της "ψαλιδισμένης" κατά 30% κομματικής χρηματοδότησης.

Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο Ρ/Σ "Στο Κόκκινο", με τους 20 εργαζομένους να έχουν περάσει ώρες αγωνίας παραμένοντας επί μήνες απλήρωτοι, αν και ο κίνδυνος της στάσης πληρωμής φαίνεται ότι αποσοβείται.

ΠΑΤΡΑ: Τσιγγάνοι επιχείρησαν να γδύσουν ανήλικη στην Πλατεία Γεωργίου



Έναν τρομερό εφιάλτη έζησε η 12χρονη κόρη, γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, χθες το απόγευμα και ενώ διερχόταν από την πλατεία Γεωργίου.

Ομάδα νεαρών τσιγγάνων, την άρπαξε δια της βίας και την παρέσυρε σε κοντινό σημείο όπου άρχισε να την παρενοχλεί
σεξουαλικά, προσπαθώντας μάλιστα να της βγάλει τα ρούχα!

Η κοπέλα, παρά τον τρόμο της, κατάφερε να βάλει τις φωνές, γεγονός που έκανε ορισμένους περαστικούς να κατευθυνθούν προς το συγκεκριμένο σημείο.

Οι επίδοξοι βιαστές όταν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί εξαφανίστηκαν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Ο πατέρας του κοριτσιού που μόλις το έμαθε, έσπευσε αμέσως στο παιδί του και αφού το πήγε στο σπίτι, μετέβη στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Όπως ο ίδιος όμως έλεγε, αργότερα σε οικογενειακούς του φίλους δεν το έκανε καθώς ο αστυνομικός στον οποίο έκανε την καταγγελία του ζήτησε να πάει το κοριτσάκι στον ιατροδικαστή και του συνέστησε να μην… μπλέξει με τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων!
 

Καταγγελία Ελλήνων δασκάλων της Γερμανίας.



Νέα διαμαρτυρία των ομογενών μας στη Γερμανία (εδώ η καταγγελία από τη Φραγκφούρτη) , από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Έσσης, που καταγγέλουν την απαξίωση ελληνικών σχολείων της Γερμανίας.
Η καταγγελία τους:

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας ΟΜΟΦΩΝΑ καταγγέλλει:


Την Υπουργική Απόφαση Φ.821/1781Β/84947/Ζ1, 26-07-2011 με την οποία παρατείνεται η απόσπαση των εκπ/κών που συμπλήρωσαν τριετία σε όλα τα Συντονιστικά Γραφεία της Ο.Δ. Γερμανίας πλην του Συντονιστικού Γραφείου Στουτγάρδης και Ντίσελντορφ.

Το Υπουργείο Παιδείας καταπατώντας την αρχή της ισονομίας όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 4 του Συντάγματος:

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Άγιος Νεκτάριος: Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος.



« Οι θείοι λόγοι του Σωτήρος, όταν του ανήγγειλαν ότι εζήτησαν να Τον δουν Έλληνες, νυν εδοξάσθη ο υιός του ανθρώπου, είχαν βαθείαν έννοιαν. Ήσαν λόγοι προφητικοί, πρόβλεψις των μελλόντων.

Οι εκεί εμφανισθέντες Έλληνες ήσαν οι αντιπρόσωποι όλου του Ελληνικού Έθνους.
Εις την παρουσίαν τους ο Θεάνθρωπος Ιησούς διέκρινε το Έθνος εκείνον, εις το οποίον έμελλε να παραδώσει την Ιεράν παρακαταθήκην διά να την διαφυλάξει χάριν της ανθρωπότητος . . . και αναγνώρισεν το Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος και από αυτήν την θέσιν το εκάλεσεν να εργασθή διά την αναγέννησίν της »

Σελ. 12-13: « Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίσει την αλήθειαν και διαδίδει αυτήν εις τα άλλα Έθνη.

Ναι, ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θείαν Πρόνοιαν διδάσκαλος της ανθρωπότητος. Τούτον το έργον είναι η πνευματική κληρονομιά του, τούτη είναι η αποστολή του, τούτον είναι το ξεχωριστόν κάλεσμά του μεταξύ των εθνών ».


( Αγίου Νεκταρίου: «Περί της Ελληνικής Φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν», σελ. 15 & «Γνώθι Σαυτόν» )

Χρόνια πολλά στους Έλληνες και στις Ελληνίδες όπου γης!



Εκ μέρους της πατριωτικής οργανώσεως Ιερός Λόχος σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και η Παναγία να είναι μαζί σας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπου η Νέα Τάξη Πραγμάτων άρχισε την τελική της επίθεση εναντίον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, οι μεσιτείες της Θεοτόκου προς τον Υιόν της ας συντροφεύουν όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες όπου γης.

Απολυτίκιον Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Η Παναγιά της Ελλάδας.



Η Παναγία, το ιερότερο από τα πρόσωπα της Ορθοδοξίας, δοξάζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η μεγάλη λατρεία που έχουν οι Έλληνες για τη «μάνα» του Θεού και των ανθρώπων αποδεικνύεται από τα πολλά ονόματα που της έχουν προσδώσει. Μεγαλόχαρη, Εκατονταπυλιανή, Φανερωμένη, Κοσμοσωτήρα, Χοζοβιώτισσα, Εικοσιφοίνισσα, Βρεφοκρατούσα, Ελεούσα, Θαλασσινή, Γιάτρισσα, Μυρτιδιώτισσα και πολλά ακόμη.

Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης. Η προετοιμασία των πιστών αρχίζει από την 1η Αυγούστου με τη νηστεία που διαρκεί έως τον Δεκαπενταύγουστο, αποτελώντας για τους Ορθόδοξους χριστιανούς το «Πάσχα του καλοκαιριού».

Στις 15 Αυγούστου χιλιάδες πιστών με την ψυχή γεμάτη ελπίδα και κατάνυξη, προστρέχουν στα αμέτρητα προσκυνήματα, όπου λιτανεύονται οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας για να μαρτυρήσουν τη πίστη τους στο πρόσωπό της.

Η Παναγία της Τήνου

Η εικόνα της Παναγίας της Τήνου βρέθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1823, έπειτα από πολλές προσπάθειες και “με την υπόδειξη της Παναγίας στη μοναχή Πελαγία”, στην ιστορική Μονή της «Κυράς των Αγγέλων», στο Κεχροβούνι.

15 Αυγούστου- Ο τορπιλισμός του αντιτορπιλικού Έλλη.



Ο Δεκαπενταύγουστος εκτός από θρησκευτική εορτή αποτελεί και εθνική καθώς δίνει σε όλους του Έλληνες την ευκαιρία να τιμήσουν τους ήρωες του αντιτορπιλικού Έλλη που βυθίστηκε μετά από την ύπουλη ενέργεια των Ιταλών ανήμερα της γιορτής το 1940, ξεκινώντας την εποποιία του ’40.

Ενώ το καταδρομικό του ελληνικού πολεμικού ναυτικού «ΈΛΛΗ» (παλαιού τύπου, ταχύτητας 20 κόμβων την ώρα, οπλισμού 2 πυροβόλων των 152 χλστμ., 4 των 102 χλστμ. και 2 των 76 χλστμ., εκτοπίσματος 2.115 τόν. και με πλήρωμα 232 άνδρες) ναυλοχούσε, με τον επίσημο μεγάλο σημαιοστολισμό του, στο λιμάνι του νησιού, με κυβερνήτη τον Πλοίαρχο Χατζόπουλο, δέχθηκε ξαφνική και απρόσμενη επίθεση, πριν προλάβει να προβάλει οποιαδήποτε αντίδραση.

Όχι στην αλλαγή του Συντάγματος.

 
 
Η χώρα μας δέχεται εδώ και χρόνια, ορδές από λαθρομετανάστες από τρίτες χώρες. Η αλλοίωση του Ελληνικού Έθνους, είναι ο πρωταρχικός σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τα χρήματα δεν τους ενδιαφέρουν. Έχουν απεριόριστα... Τα χρήματα ενδιαφέρουν όμως ένα έθνος για να επιζήσει και να έχει εθνική κυριαρχία. Έτσι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να πιέζουν την Ελλάδα οικονομικά με σκοπό να αποδομήσουν το Έθνος μας. Γιαυτό έχουμε τα μνημόνια κτλπ. Ο στόχος τους είναι η αλλαγή του Ελληνικού Έθνους με ένα μίγμα εθνών για να μην υπάρχει ομοψυχία και να είναι εύκολα διαχειρίσιμοι οι "κάτοικοι του χώρου που κάποτε λεγόταν Ελλάδα..."

Αυτό προσπάθησαν να το επιτύχουν με το λαθρονομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Το λαθρονομοσχέδιο κρίθηκε από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό και παραπέμφθηκε προς την οριστική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ όπως το Σύνταγμα ορίζει. Η δίκη για την οριστική απόφαση περί της αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες είχε οριστεί για της 03-06-2011 και παρανόμως την ανέβαλαν για τον Δεκέμβριο του 2011. Δείτε εδώ Η αναβολή έγινε γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το Σύνταγμα και να βγει συνταγματικό το λαθρονομοσχέδιο ΕΚΤΟΣ και ΕΑΝ το ... ζητήσει ο λαός...

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΙΝΚΑ: Μην παραλάβετε τις κάρτες φακελώματος.



  • Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): “ καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου”

Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :

1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ.

Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» – λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι πρόσβαση θα «αποκτήσουν» όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές (πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία «εύρεσης εργασίας», ενοικίασης εργαζομένων, εισπρακτικές . ) και βέβαια οι χάκερς.
Είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι και θα είναι πάντα διάτρητο.

Ήταν τρελός, γι' αυτό και τού πρεπε η δόξα. (ΒΙΝΤΕΟ).





Στίχοι: Χρήστος Κρετσόβαλης
Μουσική: Βασίλης Δήμας
Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης

Ήταν τρελός, γι' αυτό και τού πρεπε η δόξα,
κι αυτοί τον πρόδωσαν με θάνατου φιλί .
Ενός τρελού πάντα μπροστά τραβάει η λόξα,
για να φοβούνται και να κρύβονται οι δειλοί.
Ήταν τρελός, γι' αυτό τον ξέχασαν οι αγύρτες,
σαν το τσιγάρο του στα χείλη η ζωή.
Από τι φτιάχνονται των προδοτών οι φύτρες,
και δεν τιμούνε όσους έχουνε φωνή...
Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.
Ήταν τρελός κι αυτοί χαράμισαν μια σφαίρα,
γιατί οι δειλοί πάντα τους άοπλους χτυπούν.
Μα, αυτός αθάνατος γυρίζει στον αγέρα
κι αυτοί οι αθάνατοι δεν φεύγουν, πάντα ζουν!..
Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.
Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.

Σολωμός Σολωμού: 15 χρόνια από την δολοφονία του Έλληνα Ήρωα.



Tην ημέρα της κηδείας του Tάσου Iσαάκ, στις 14 Αυγούστου 1996, ημέρα μνήμης της κατάληψης της Aμμοχώστου, μία ομάδα από διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το οδόφραγμα της Δερύνειας για να εναποθέσουν στεφάνια και λουλούδια στο χώρο της δολοφονίας του Tάσου Iσαάκ. Η σκηνή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, όταν εμφανίστηκε μια ομάδα «Γκρίζων Λύκων» και άρχισαν τον πετροπόλεμο. Ξαφνικά ξεπετάχτηκε μπροστά από τους διαδηλωτές ο Σολωμός Σολωμού και ξεφεύγοντας από τους Κυανόκρανους πέρασε στη νεκρή ζώνη και προπάθησε ν΄ ανέβει σε έναν ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία, ενώ άλλοι διαδηλωτές προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Tούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές από το απέναντι τουρκικό φυλάκιο τον πυροβόλησαν και ο Σολωμός Σολωμού έπεσε νεκρός από σφαίρα στο λαιμό. Στη συνέχεια άρχισαν να ρίχνουν προς τους διαδηλωτές. Oι εθνοφρουροί πήραν θέση μάχης. H σορός του Σολωμού απομακρύνθηκε από την περιοχή. Επίσης αρκετά ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από τις σφαίρες των Tούρκων στο χώρο του επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις Ελληνοκυπριακές αρχές, ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού, ήταν και ο Kενάν Aκίν, έποικος, πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού , υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Tουρκικών μυστικών Δυνάμεων[1]. Ομάδα ανακριτών του Αρχηγείου Αστυνομίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμόχωστου, μετά από συντονισμένες εξετάσεις, εντόπισαν τους δράστες εναντίον των οποίων εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα σύλληψης. Το υλικό που εξασφαλίσθηκε χρησιμοποιήθηκε για προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Τουρκίας. Κανένας από τους δράστες δεν συνελήφθη.



Η Κύπρος πουλήθηκε επί δημοκρατίας Καραμανλή Α'.



Ενώ όλοι λένε με πάρα πολύ ευκολία, ότι η Χούντα πρόδωσε την Κύπρο, κανείς από όλους αυτούς δεν λέει τι έπραξε η μεταπολιτευτική Ελλάδα, η δημοκρατία δηλαδή, για την Κύπρο!


Δεν έπραξε απολύτως τίποτα, δεν έριξε ούτε μια ντουφεκιά και η Κύπρος έμεινε μόνη και αβοήθητη στις «ειρηνικές» ορέξεις των «αδελφών μας» Τούρκων.


Ο Καραμανλής ο Α΄ βροντοφώναξε το περίφημο «Η Κύπρος κείτε μακράν!» Όταν όμως υπέγραφε τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου και έβαλε ταφόπλακα στην Ένωση με την Ελλάδα, τότε ήταν κοντά η Κύπρος;


Την άνοιξη του 1987 ο Ανδρέας Παπανδρέου, Πρωθυπουργός τότε, αποφάσισε να ανοίξει τον «φάκελο της Κύπρου» και συνέστησε Κοινοβουλευτική Επιτροπή που έλαβε καταθέσεις από όλους τους πρωταγωνιστές της περιόδου εκείνης, συμπεριλαμβανομένων των Γ. Παπαδόπουλου και Δ. Ιωαννίδη. 131 άτομα κατέθεσαν και η Επιτροπή κατέθεσε τα δύο πορίσματά της (ένα του ΠΑΣΟΚ και ένα της ΝΔ) στις 31/10/1988 στον Γιάννη Αλευρά, πρόεδρο, της Βουλής τότε.