Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ


ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΕΝΕ...ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ε...ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ εκφράζει την έντονη αντίδρασή της για την παρουσία του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
«Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλια Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο» τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά.

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ . ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α  ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ".
Απο enikos.gr
Φθορές στην τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας προκάλεσαν διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση σε μικρή απόσταση από τα εγκαίνια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη.
Οι διαδηλωτές αποχωρώντας από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης μετά και το τέλος των εκδηλώσεων των εγκαινίων της Χρυσής Αυγής έσπασαν δύο από τις εξωτερικές τζαμαρίες τραπεζικού υποκαταστήματος καθώς και την κάμερα που βρισκόταν έξω από αυτό.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε «μπουχέσα» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Οι Αλβανοί αγόρασαν το "1821" του Τατσόπουλου γιατί παρουσιάζει τους ήρωες μας ως "Αλβανούς".


ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ" ΣΕΙΡΑ 1821.
Το "1821" - παραγωγή του ΣΚΑΙ  - πουλήθηκε σε καλωδιακή τηλεόραση της Αλβανίας. 
Θα θυμάστε ίσως πως το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είχε προκαλέσει μέχρι και συγκεντρώσεις έξω από το κανάλι του Φαλήρου, ενώ ο άνθρωπος που στοχοποιήθηκε περισσότερο εκείνη την εποχή,δεν ήταν άλλος από τον Πέτρο Τατσόπουλο, που μαζί με τους Θάνο Βερέμη και Ιάκωβο Μιχαηλίδη κατηγορήθηκαν από την πλειονότητα του τηλεοπτικού κοινού για αλλοίωση της ιστορίας.
Ηδη το μεγαλύτερο αλβανικό φόρουμ στο διαδίκτυο (www.peshkupauje.com) έγραψε: "Ελληνες ιστορικοί αποδέχονται το γεγονός ότι οι πλέον εξέχοντες ηγέτες της Ελλάδας εν έτει 1800 ήταν Αλβανοί".

ENIKOS

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΑΚΗ


ΡΕ ΜΗΠΩΣ  ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ OI ΑΛΒΑΝΟΙ ;;;
Απο enikos
Ο 26χρονος ληστής ,της βαριά οπλισμένης σπείρας, που εντοπίστηκε χθες στην περιοχή του Κρυονερίου και συνελήφθη καθώς εμπλέκεται στις συμπλοκές με αστυνομικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ερυθραία και την Εκάλη, αναμένεται να δώσει σημαντικά στοιχειά στις αρχές για τον εντοπισμό των συνεργών του.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν δύο πεζούς στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου όταν τους πλησίασαν διαπίστωσαν ότι ήταν οπλισμένοι.
Ο ένας από τους δύο, ο οποίος και συνελήφθη, είχε στην κατοχή του ένα καλάσνικοφ, ενώ ο δεύτερος, κατάφερε να διαφύγει, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχε ένα περίστροφο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μια σκληρή σπείρα που δεν διστάζει να πυροβολήσει για να μην πέσει στα χέρια των αρχών κάτι που απέδειξαν και χθες.

Aπίστευτο : Αποζημίωση 25.000 ευρώ πήρε ο Σημίτης ως θύμα... τρομοκρατίας!!!


ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΜΕ 25 ΧΙΛ ΕΥΡΩ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ
Aπο iefimerida.gr
Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης «κέρδισε» από το δημόσιο περισσότερα από 20.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Realnews ο κ Σημίτης διεκδίκησε και πήρε το ποσό των 25.000 ευρώ για τις 2 επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν στο γραφείο του, η μία τον Ιανουάριο του 2010 και η άλλη τον Απρίλιο του 2012.
Ο πρώην πρωθυπουργός εισέπραξε την αποζημίωση επικαλούμενος το νόμο 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.
ΕΡΩΤΗΣΗ :AN O ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ;; ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ";;

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α...


ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ".
Aπο iefimerida
Σε ανάρτηση ανακοίνωσής της στον ιστότοπο Indymedia, η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία» κοινοποίησε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.
Η έκρηξη είχε σημειωθεί στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.
Οπως αναφέρεται στην προκήρυξη της οργάνωσης η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου:

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!


ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: Για το Mega η έπαρση της Ελληνικής σημαίας είναι… “κρούσμα βίας”!



Αυτοί όπως το πάνε είναι ικανοί να πουν και τον εθνικό μας ύμνο...ρατσιστικό σύνθημα.

Η φρενίτιδα κάποιων να ανακαλύψουν κρούσματα βίας και να αρχίσουν να θέτουν εκτός νόμου πολιτικές απόψεις έχει συμπαρασύρει σε ακραία αντιμετώπιση και παρουσίαση γεγονότων. 

Έτσι το MEGA προσπαθώντας να αιτιολογήσει την ανάγκη ύπαρξης “αντιρατσιστικής αστυνομίας” ανήγαγε σε “κρούσμα βίας” την απαίτηση των μαθητών ενός σχολείου να γίνεται έπαρση σημαίας. Από εκεί που οι καταλήψεις με απαίτηση να γίνει η τυρόπιτα του κυλικείου τρίγωνη, παρουσιάζονταν ως “μαθητική αντίσταση” και όχι ως “κρούσμα βλακείας” περάσαμε στην άλλη όχθη να παρουσιάζεται ως… “κρούσμα βίας” μία -αν μή τι άλλο- συγκινητική απαίτηση των μαθητών, που αποτελεί μία αγνή εκδήλωση φιλοπατρίας! Δεν μπορεί να βρεθεί κάπου το μέτρο κύριοι;
                                                                                                                       Jack the ripper

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι άφησαν ελεύθερο τον αδίστακτο αφγανό εγκληματία. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


Να παραιτηθεί άμεσα ο Ρουπακιώτης. Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο της Πάτρας έβγαλε τον αδίστακτο εγκληματία από την φυλακή και τον έστειλε σε κέντρο φύλαξης ανηλίκων (κάτι σαν ξενώνα). Αποκαλυπτική παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στο δελτίο ειδήσεων του EXTRA-3

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ...ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΝΑ


ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΛΑΖΑΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΙΠΕ...ΕΙΧΕ "ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ" ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ!!! 
Απο iefimerida
Την οργή των συγγενών αλλά και της τοπικής κοινωνίας προκάλεσε η αποκάλυψη της απόδρασης του Αφγανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Θανάση Λαζανά.
Η απόδραση, αν και έγινε πριν από 15 ημέρες περίπου, έγινε γνωστή μόλις το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου εκδικαζόταν η υπόθεση. Oι συγγενείς του Λαζανά δεν γνώριζαν τίποτα για την απόδραση του δολοφόνου του γιου τους.
Οι γονείς του Θανάση Λαζανά μπήκαν σήμερα μέσα στη δικαστική αίθουσα και είδαν ξαφνικά το εδώλιο άδειο.
Ετσι ο αλλοδαπός καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο ανηλίκων σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ο Αφγανός αντιμετωπίστηκε ως ανήλικος,

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Aπίστευτη ιστορία:Τούρκος, «γκρίζος λύκος» έγινε κρυπτοχριστιανός


Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία με ένα Τούρκο, στέλεχος των γκρίζων λύκων, που έγινε χριστιανός ορθόδοξος και ζει πλέον στην πατρίδα του ως κρυτποχριαστιανός έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από εξομολόγηση του ίδιου σε μοναστήρι στα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το agioritikovima.gr που την αποκαλύπτει πρόκειται για έναν Τούρκο που έγινε ορθόδοξος όταν η ετοιμοθάνατη γιαγιά του τού αποκάλυψε ότι η καταγωγή του είναι από χριστιανική οικογένεια του Πόντου που επί χρόνια ζούσαν και αυτοί ως κρυπτοχριστιανοί.

Διαβάστε την ιστορία του Τούρκου γκρίζου λύκου του βαπτίστηκε Γιώργος.

Μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, οι προσκυνητές περνώντας στο αρχονταρίκι της Μονής άκουσαν με ενδιαφέρον την ηγουμένη να τους ανακοινώνει:

«Σήμερα θα ακούσουμε την καταπληκτική ιστορία ενός πρώην μουσουλμάνου, που έγινε Χριστιανός. Όμως ας τα πει καλύτερα ο ίδιος. Γιώργο, θα μας μιλήσεις;», είπε η Γερόντισσα και το λόγο πήρε ο πρώην μουσουλμάνος.

«Ήμουν ηγετικό στέλεχος των Γκρίζων Λύκων και κατείχα τη θέση του (...). Πολλές φορές είχα συμμετάσχει σε επιθέσεις κατά του Πατριαρχείου και γενικά των Χριστιανών, καθότι ήμουν φανατικός κεμαλιστής, αλλά και μουσουλμάνος».

Σε αυτό το σημείο η Γερόντισσα τον διακόπτει και του λέει αστειευόμενη:

"ΔΙΑΣΥΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝALERT.


ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ TO ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ONALERT ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Με ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ για το παράρτημα της Χρυσής Αυγής στο Μοντρεάλ, ασχολήθηκε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC, εστιάζοντας στη «ρατσιστική πολιτική του κόμματος», που δρα και στο Μοντρεάλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα μέλη της ΧΑ ετοιμάζουν δέματα για τα Χριστούγεννα με αποδέκτες μόνον Έλληνες Χριστιανούς. Μέλη της οργάνωσης στο Μοντρεάλ επιμένουν πως δεν είναι κακό να αποστείλουν δέματα στην Ελλάδα για τους «αληθινούς Έλληνες».
«Βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουμε καθημερινά και στο γεγονός πως οι Έλληνες πεινούν, αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή να δούμε αν μπορούμε να τους βοηθήσουμε» δήλωσε στο καναδικό τηλεοπτικό κανάλι ο αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής στο Μοντρεάλ, Σπύρος Μακροζωνάρης.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!



ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δώδεκα δράσεις για την άμεση κήρυξη του ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου.

 
 
Δώδεκα δράσεις για την άμεση κήρυξη του ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου

1. Άμεση κήρυξη του ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου.

2. Άμεση σύλληψη όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

3. Σύλληψη και ποινή ισόβιας υποχρεωτικής εργασίας σε χειρωνακτικές εκκενώσεις βόθρων με μισθό 200 ευρώ ανα μήνα για τους Κ. Σημιτη, Γ. Παπανδρέου Ευ. Βενιζέλο και Θ. Πάγκαλο Διαμονή και διατροφή με ίδια έξοδα και πάντως όχι με δημόσια δαπάνη. Προβλέπεται ενοίκιο, λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ και ύδρευσης, 40ετες στεγαστικό δάνειο, άμεσοι και έμμεσοι φόροι. Σε περίπτωση καθυστέρησης των διάφορων πληρωμών θα επιβάλλεται ανηλεής ξυλοδαρμός μετά απο τριήμερη συνεχή τηλεφωνική όχληση απο εισπρακτική εταιρεία.

4. Σύλληψη και συγκέντρωση των ΠΑΣΟΚων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και επιβολή υποχρεωτικής παρακολούθησης όλων των δελτίων του MEGA σε 24ωρη κλίμακα με χρήση του ειδικού μηχανισμού που κρατάει τα βλέφαρα ανοιχτά σαν αυτό στην ταινία ''Κουρδιστό Πορτοκάλι''.

Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Νικολάου τοῦ Θαυματουργοῦ.


Κανόνα πίστεως, καὶ εἰκόνα πραότητος, ἐγκρατείας διδάσκαλον, ἀνέδειξέ σε τῇ ποίμνῃ σου, ἡ τῶν πραγμάτων ἀλήθεια· διὰ τοῦτο ἐκτήσω τῇ ταπεινώσει τὰ ὑψηλά, τῇ πτωχείᾳ τὰ πλούσια. Πάτερ ἱεράρχα Νικόλαε, πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

Βίος Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού.



 Ο 'Αγιος Νικόλαος, Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας, ο Θαυματουργός, είναι από τους πλέον αγαπητούς Αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Αμέτρητοι ναοί έχουν κτισθεί προς τιμήν του και πλήθη λαού σπεύδουν να τον τιμήσουν και να ζητήσουν τη μεσιτεία του προς τον Κύριο. 

Γεννήθηκε στα Πάταρα της Λυκίας γύρω στα 250 μ.Χ. από ευσεβείς και πλούσιους γονείς, οι οποίοι τον ανέθρεψαν "εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου".

Βρέφος ακόμη απέδειξε ότι είχε τη χάρη του Θεού. Με θαυμαστό τρόπο στάθηκε όρθιος την ώρα του λουτρού χωρίς καμία βοήθεια. Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θήλαζε μόνο μια φορά την ημέρα και μάλιστα μετά τη δύση του ηλίου.

Πολύ νωρίς ο Κύριος κάλεσε κοντά του τους δύο γονείς του και ο ίδιος, έχοντας πάντοτε οδηγό τη ρήση του Ευαγγελίου "δότε Ελεημοσύνην", μοίρασε την περιουσία του στους φτωχούς και αφωσιώθηκε ολοκληρωτικά στη Λατρεία του Υψίστου.

Είναι γνωστή και αξιοθαύμαστη η ενέργεια του αυτή να βοηθήσει νύχτα και κρυφά τις τρεις αδελφές με αξιόλογο χρηματικό ποσό, για να μην αναγκαστούν, λόγω της φτώχιας τους, να παρασυρθούν στην ατίμωση.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΒΙΑ


Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ


ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ , ΚΑΜΙΝΗΣ & ΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
Απο taxalia
Αντάρτικο για την ιθαγένεια από έξη Δημάρχους.
Κοινή δήλωση, με την οποία θεωρούν ότι το έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χαράλαμπου Αθανασίου, παραβιάζει την αρχή της νομιμότητας για αναστολή διαδικασιών κτήσης ιθαγένειας «ενόψει προσεχούς δημοσίευσης αποφάσεων ΣτΕ», κατέθεσαν στο συνέδριο ..
της ΚΕΔΕ έξι δήμαρχοι.
 Συγκεκριμένα, την πρόταση υπογράφουν οι δήμαρχοι
Αθηναίων Γιώργος Καμίνης,
Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,
Πατρέων Γιάννης Δημαράς,
Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης,
Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και
Ιωαννιτών Φίλιππος Φίλιος.
 Όπως δηλώνουν, οι δήμοι αδυνατούν να εφαρμόσουν το...

"Κλαίγεται" ο Παπούλιας : «Θα μείνει η Ελλάδα χωρίς Έλληνες...» .


ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ;; NA MEINEI Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΘΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ
Απο taxalia
Σαφή θέση κατά της εξαντλητικής φορολογίας των οικογενειών έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ζητώντας από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να..
δοθεί η δέουσα προσοχή ώστε να προστατευθούν τα ασθενέστερα – και όχι μόνο – κοινωνικά στρώματα.
«Θα μείνει η Ελλάδα χωρίς Έλληνες...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο με τον υπουργό Οικονομικών, με κεντρικό θέμα την πάταξη της φοροδιαφυγής.
«Αυτό το εξετάζουμε. Βέβαια, θα συμφωνείτε φαντάζομαι, ότι πρέπει να βάλουμε και εισοδηματικά κριτήρια», αντέτεινε ο κ. Στουρνάρας.
Άποψη με την οποία φάνηκε να συμφωνεί ο κ. Παπούλιας. «Οπωσδήποτε. Δεν μπορεί να έχουμε δωρεάν παιδεία και οι άνθρωποι που μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό να μην πληρώνουν», απάντησε χαρακτηριστικά.



Κοινωνικό πρόγραμμα Χρυσής Αυγής “Γιατροί με σύνορα”


Η Χρυσή Αυγή έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του. Σε λίγες μέρες το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής λαμβάνει νέα διάσταση με τη σύσταση των προαναγγελθέντων ''Γιατρών με Σύνορα''. Μετά τις διανομές τροφίμων, την Τράπεζα Αίματος και την Εργασία για Έλληνες, ακολουθεί το κοινωνικό έργο σε θέματα Υγείας και Περίθαλψης της Χρυσής Αυγής, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες!
Παρακαλούνται όσοι ιατροί επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για την ανακούφιση του ελληνικού λαού, ιδιαιτέρως σε αυτή την περίοδο που ο τομέας της υγείας απoδομείται και η περίθαλψη αποψιλώνεται, να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Υγείας και Περίθαλψης της Χρυσής Αυγής, Ευγενία Χρήστου. Τηλέφωνο για γιατρούς: 6906920004, e-mail: eug.christou@gmail.com.
Ο συμβουλευτικός σταθμός λειτουργεί με ραντεβού πρωινές ώρες 10:00 με 13:00. Παρακαλούνται όσοι χρήζουν βοηθείας να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο για το κοινό: 210-6985121210-6985171210-6985173210-6985175 (Δευτ. - Παρ. 9:00 με  15:00 )

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Βενιζέλου και Αλιβιζάτου


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατήγγειλε απ’ την πρώτη στιγμή τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκαναν από τηλεοράσεως στις 3-12-2012 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Νικόλαος Αλιβιζάτος. Πρόκειται για δηλώσεις που ενσπείρουν τη διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων και στοχεύουν στον διχασμό του Έθνους.  Το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης νιώθει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του και την ώρα που ψυχορραγεί δεν διστάζει να παραβιάσει κάθε έννοια πολιτικού ήθους, ακόμα και διαταράσσοντας την κοινή ειρήνη των Ελλήνων πολιτών. Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που έγιναν οι εν λόγω δηλώσεις και τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Δυτικής Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έγιναν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης με την τοποθέτηση και πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού μεγάλης ισχύος, ο οποίος προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημίες. Ως εκ τούτου, το Κίνημά μας κατέθεσε σήμερα μήνυση ενώπιον του κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κατά των ανωτέρω προσώπων για το αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 192 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή για διέγερση των πολιτών σε βιαιοπραγίες και διχόνοια. Ακολουθεί απόσπασμα των σημαντικότερων σημείων της μήνυσης:

Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΑΤΟ, ΕΤΣΙ;



«Εντελώς αντιχριστιανικές» χαρακτήρισε τις σκέψεις, τις δράσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος μιλώντας στον Αlpha 9,89.

Για όσους ιεράρχες στηρίζουν την Χρυσή Αυγή, είπε πως δεν έχουν μελετήσει καλά το πρόβλημα και αν το μελετήσουν, θα πάρουν πίσω τα λόγια τους.

 ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΕΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 4000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΑΤΟ. Α ΡΕ ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

Υ.Γ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΧΡΟΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ!

ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΚΤΗΝΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: Σοκ προκαλεί η απολογία των 2 ανήλικων Αλβανών..''Προσπαθήσαμε να τον κακοποιήσουμε τον 8χρόνο με κλαδί ελιάς για πλάκα''!

 

Αρρώστια..Δείτε τι ανατροφή δίνουν οι Αλβανοί στα παιδιά τους.Ήθελαν να βιάσουν 8χρόνο αγοράκι για να σπάσουν πλάκα...
Το θύμα τους ένα 8χρονο αγοράκι άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν οι 2 ανήλικοι δράστες προσπάθησαν να ασελγήσουν σεξουαλικά πάνω του με κλαδί ελιάς.

 - Ο ανήλικος θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

 
 
Γράφει ο "Αριστερόστροφος... Δεξιός"!
 
Αγαπητό Fimotro
 
Όπως πλέον είναι ευρέως γνωστόν, σήμερα εξερράγη βόμβα μεγάλης ισχύος έξω από τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο. Αναμένω από το κόμματα που ορκίζονται στην Δημοκρατία και την μη βια, προεξαρχόντως βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώσεις καταδικαστικές του γεγονότος. Θα αναμένω πολύ, είναι βέβαιον…

Εάν η βόμβα εκρύγνητο έξω από γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ή και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα είχαμε ασφαλώς ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην κυριολεξία από τους αριστερούς «δημοκράτες». 
 

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ελληνίδα συγγραφέας :Τυραννική η παρουσία της αριστεράς ,να καταργηθεί ο εορτασμός του Πολυτεχνείου.


Άλλη μια παρέμβαση της γνωστής αρθρογράφου και συγγραφέα ,Σώτης Τριανταφύλλου ,που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς επιχειρηματολογεί για τους λόγους για τους οποίους η ίδια θεωρεί ότι ο εορτασμός της ιστορικής μνήμης του Πολυτεχνείου δεν έχει πλέον θέση στην ελληνική κοινωνία.
Η Σώτη Τριανταφύλλου, με άρθρο της στην Athens Voice, υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που τα γεγονότα έχουν καταγραφεί και διδάσκονται στα σχολεία ο εορτασμός δεν εξυπηρετεί την κοινωνική συνεκτικότητα, ενώ προσθέτει ότι οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις έχουν μια «νεφελώδη εικόνα» για τα γεγονότα του 1973.
Τονίζει ακόμη ότι «η επέτειος ταυτίζεται με την τυραννική παρουσία της αριστεράς που, μέσω των επετείων, υπενθυμίζει τον ηρωισμό και την πρωτοπορία της στους αγώνες του λαού» επισημαίνοντας πως «Η περίοδος από το 1974 μέχρι σήμερα διέπεται από τον μιζεραμπιλιστικό λόγο της αριστεράς σύμφωνα με τον οποίον ο κόσμος είναι «μια παγίδα με σκατά» όπως έγραφαν στους τοίχους οι εξεγερμένοι του γαλλικού Μάη».
Προχωρώντας τον συλλογισμό της ακόμη παραπέρα, η συγγραφέας, διαφωνεί και με το γεγονός ότι η πορεία καταλήγει στην αμερικανική πρεσβεία τονίζοντας αναφέροντας ότι δεν έχει νόημα η συγκεκριμένη διαμαρτυρία, καθώς οι σύγχρονοι αμερικάνοι δεν καταλαβαίνουν για πιο λόγο οι Ελληνες φωνάζουν έξω από την πρεσβεία τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Σώτης Τριανταφύλλου:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 215 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ KAI ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ


Κοιτάσματα φυσικού αερίου αξίας δύο και πλέον φορές το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της Ελλάδας εκτιμά η γερμανική τράπεζα Deutche Bank ότι υπάρχουν νότια της Κρήτης, αλλά δείχνει να ανησυχεί από το ενδεχόμενο να υπάρξει εκτροχιασμός του προγράμματος προσαρμογής λόγω ενθουσιασμού!

Συγκεκριμένα, στην Έκθεση της γερμανικής τράπεζας που δημοσιεύει το capital.gr, αναφέρονται οι εκτιμήσεις επιστημόνων από τις γεωλογικές μελέτες που μιλούν για κοιτάσματα φυσικού αερίου αξίας περίπου 430 δισ. ευρώ κάτω από το βυθό νότια της Κρήτης. Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις αυτές, τότε θα πρόκειται για το 15ο μεγαλύτερο απόθεμα φυσικού αερίου στον κόσμο, χωρίς -τονίζεται- να υπολογίζονται τα κοιτάσματα που τυχόν υπάρχουν στο Ιόνιο ή στο Αιγαίο.

Οι συντάκτες προχωρούν σε λεπτομερείς υπολογισμούς για το τελικό κέρδος της Ελλάδας, τονίζοντας ότι το κόστος εξόρυξης φυσικού αερίου ανέρχεται στο 25% και άλλο ένα 25% είναι το κέρδος των εταιρειών που κάνουν την εξόρυξη. Επομένως, συνεχίζει η Έκθεση,

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο βίντεο του ΠΑΣΟΚ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ANTINEWS ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

Αντιγράφουμε από το διαδικτυακό χαμαιτυπείο: 

Μια σημαντική παρέμβαση που μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κατέθεσε στην εκπομπή Ανατροπή του Γ. Πρετεντέρη ο γνωστός καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.
Αναφερόμενος στο θέμα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής τόνισε: “Δεν ξέρετε το θέμα κύριε Πρετεντέρη. Και δεν το είπατε καλά και στο δελτίο ειδήσεων

 Αν καταδικαστούν για ποινικά εγκλήματα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, θα εκπέσουν του βουλευτικού τους αξιώματος και δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ούτε τις επόμενες εκλογές.” Και συνέχισε: “Έχουν διαπράξει ήδη σωρεία εγκλημάτων ανάμεσα στα οποία καιη ρατσιστική βία, για τα οποία μπορεί να  διωχθούν αυτεπάγγελτα“.

Μάλιστα πρότεινε να διωχθεί ο Ν. Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός και αρχηγός μιας εγκληματικής συμμορίας.

Πρόκειται για μια σοβαρή άποψη που αξίζει να συζητηθεί αν και εφόσον οι Χρυσαυγίτες συνεχίσουν να βάλλουν κατά της Δημοκρατίας. Και είναι σίγουρα πιο σοβαρή από την άποψη να τεθούν εκτός νόμου του Βενιζέλου.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ: Να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική συμμορία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ως ηθικός αυτουργός, ο αρχηγός της...



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Για ηθικούς αυτουργούς έκανε λόγο στο διαπλεκόμενο μέγκα ο αυτουργός του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση. Ας γνωρίζει ότι θα έρθει η στιγμή να λογοδοτήσει σε λαικά δικαστήρια για το εγκληματικό του νομοσχέδιο το οποίο έδινε πολιτικά δικαιώματα στο κάθε εγκληματικό αλλοδαπό κατακάθι. Εδώ είναι Ελλάδα μισέλληνα!

Δεν ξέρετε το θέμα κύριε Πρετεντέρη. Και δεν το είπατε καλά και στο δελτίο ειδήσεων, είπε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος και υπογράμμισε ότι:

 Αν καταδικαστούν για ποινικά εγκλήματα οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τους αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, θα εκπέσουν του βουλευτικού τους αξιώματος και δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ούτε τις επόμενες εκλογές.

Και συνέχισε: Έχουν διαπράξει ήδη σωρεία εγκλημάτων ανάμεσα στα οποία και... η ρατσιστική βία, για τα οποία μπορεί να  διωχθούν αυτεπάγγελτα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου , ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα πρεπει να διωχθεί ως ηθικός αυτουργός. Κατά τον κύριο Αλιβιζάτο εκεί ακριβώς - στην αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως εγκληματικής συμμορίας - βρίσκεται η ουσία του θέματος .

Και κατεληξε λέγοντας πως αυτό πρότεινε σήμερα και ο κύριος Βενιζέλος και πρέπει να επαινεθεί γι΄αυτό... 

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής - Αποκλειστικές φωτογραφίες. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...

Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στην είσοδο των γραφείων, η οποία όταν εξερράγη σχημάτισε κρατήρα σχεδόν ενός μέτρου.  Από το ωστικό κύμα τμήματα της πόρτας τρύπησαν τον τοίχο του διπλανού καταστήματος.  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σχηματίστηκε και εκεί τρύπα σχεδόν ενός μέτρου. Το ισόγειο του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς. Η επίθεση θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία την βομβιστική ενέργεια εναντίον των γραφείων μας στην οδό Σωκράτους 48. 

Όπως προέκυψε από την αυτοψία στον εκρηκτικό μηχανισμό περιλαμβάνονταν και βλήματα ανάλογα περίπου με αυτά που περιέχονται σε εννιάβολα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία είναι φονικά σε απόσταση πολλών μέτρων.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ




Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ :

ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ...
«Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, πρέπει να αντιμετωπισθεί ποινικά» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην σημερινη  συνέντευξη Τύπου
Αναφερόμενος στην κίνηση περιορισμού της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι το άρθρο 29 του Συντάγματος δεν προβλέπει απαγόρευση πολιτικού κόμματος, άρα το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί ποινικά.
«Τα εργαλεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της ΧΑ είναι ο Ποινικός Κώδικας και ο Κανονισμός της Βουλής», δήλωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «προτείνουμε άμεση ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας και Προέδρου της Βουλής, διακομματική πρωτοβουλία εναντίον της ΧΑ».

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος «Στον ιστό της Αράχνης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολη η συνεντευξη του Γενικόυ Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» Νίκου Μιχαλολιάκου στην εκπομπη «Στον ιστό της Αράχνης» με τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο που έγινε το σάββατο 1 Δεκεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ :
\

Εκτός νόμου το PASOK - Να μπουν φυλακή οι κλέφτες

Η παράσταση Βενιζέλου είχε μοναδικό σκοπό να καλύψει τη βρωμιά, τη δυσωδία και τις κλεψιές του ΠΑΣΟΚ, λίγες μόλις ώρες μετά το ξέσπασμα νέων σκανδάλων με εμπλοκή των οικογενειών Παπανδρέου και Παπαντωνίου. Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την καταδίκη των εγκλημάτων του ΠΑΣΟΚ, την φυλάκιση των απατεώνων που διέλυσαν τη χώρα και κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.





ΡΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΝΟΤΗΣ: " ΟΙ MONOI MAΓΚΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"


ΡΕ ΝΟΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ SHOWBIZ ΘΑ ΠΑΘOYN ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

Συνέντευξη που πρόκειται να συζητηθεί έδωσε, ο λαϊκός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, προκαλώντας αυτούς που επιμένουν να απορρίπτουν ιστορικές πραγματικότητες.

Στη συνέντευξη ο τραγουδιστής όχι μόνο χαρακτηρίζει τον σημαντικότερο Έλληνε ηγέτη του 20ου αιώνα, Ιωάννη Μεταξά και τον ηγέτη του κινήματος-πραξικοπήματος Γιώργο Παπαδόπουλο, "μάγκες", αλλά συγκρίνει τη Χρυσή Αυγή και το έργο της με τη "17 Νοέμβρη" με την έννοια ότι κατά την εκτίμησή του "αποκαθιστά καταστάσεις" με ανορθόδοξο τρόπο.

Ακόμη, μιλά για τη σημερινή πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση.


«Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή 17 Νοέμβρη. Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τούς μεγάλο – καρχαρίες,

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΗΛΙΑΚΗ



Πεταμένη δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Καλύβες Αποκορώνου, βρέθηκε το μεσημέρι, η ορειχάλκινη προτομή του πιλότου της 115 Πτέρυγας Μάχης Κώστα Ηλιάκη, που είχαν αφαιρέσει άγνωστοι δράστες από το μνημείο για τον ήρωα σμηναγό που βρίσκεται στη θέση «μπαλκόνι» στα Χανιά.
Η προτομή που έχει υποστεί μικρές φθορές, κυρίως στη βάση της, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και μετά από μια μικρή συντήρηση θα τοποθετηθεί ξανά στη θέση της από όπου οι άγνωστοι την είχαν αφαιρέσει, προκαλώντας τη γενική κατακραυγή.
Οι δράστες της πρωτοφανούς πράξης φαίνεται να αφήσαν την προτομή, θορυβημένοι από το κύμα αγανάκτησης και από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, σε συνδυασμό με τους ελέγχους της αστυνομίας σε όλες τις μάντρες ανακύκλωσης σιδηρικών.
Την προτομή είδε κάτοικος των Καλυβών, που ενημέρωσε τις αρχές. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και παρέλαβαν την προτομή, ενώ ερεύνησαν και τον χώρο για τη συλλογή στοιχείων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ...ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΟΕΔΡΕ;



O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. 
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ...
Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς προανήγγειλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εμφανίζεται έτομος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, και μάλλον πεισμωμένος από το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. έμεινε εκτός Βουλής στις τελευταίες εκλογές. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης διαπιστώνει με νόημα ότι υπάρχει  σήμερα ένα πολιτικό κενό όπως δήλωσε , και σημειώνει την  ιδιαίτερη ανάγκη να δημιουργηθεί “το κόμμα της σύνεσης, που θα απευθύνεται σε σώφρονες αντιμνημονιακούς”.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ.

Αλλιώς τα περίμενε ο Τσίπρας, αλλιώς εξελίσσεται η... ενοποίηση του κόμματός του

Αλλιώς τα έχει οργανώσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλιώς του βγήκαν οι εξελίξεις... Ο λόγος
για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται σήμερα στο ΣΕΦ. Ενώ, ο Αλέξης είχε αποφασίσει και δρομολογήσει όλες οι τάσεις του Συνασπισμού, αλλά και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσουν τους υποψηφίους τους σε ενιαία λίστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ακολούθησε άλλο δρόμο...

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει θορυβήσει και... τον Τζορτζ Σόρος! Και ο νοών νοείτω...



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ. ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...

Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς και στις μετέπειτα δημοσκοπήσεις, δεν ανησυχούν μόνο τους Έλληνες πολιτικούς αναλυτές και την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής έστειλε πριν από τρεις εβδομάδες ανθρώπους του στην Αθήνα για να διερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Wikileaks για την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα: Συνεργασία διακινητών - τρομοκρατών. (ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΑΘΗΣ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ)!

 
 
Το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και η διασύνδεσή της με κυκλώματα διεθνούς τρομοκρατίας είναι από τα θέματα που φαίνεται να απασχολούν πολύ έντονα τους αξιωματούχους της πρεσβείας. Από το 2006 οι Αμερικανοί έχουν πληροφορίες ακόμα και από τον ίδιο τον πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα για διασυνδέσεις διακινητών λαθρομεταναστών που ενεργούν στην Ελλάδα με τρομοκρατικές ομάδες στο Πακιστάν. Στη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρέσβη Ράις ο Πακιστανός πρέσβης αναφέρει «ότι τα χρήματα από το λαθρεμπόριο των Πακιστανών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιούνται για να χρηματοδοτήσουν εξτρεμιστικές, ακόμα και τρομοκρατικές ομάδες στο Πακιστάν». Ο πρέσβης επισημαίνει ότι «έχει δώσει τα ονόματα αυτών των διακινητών στις ελληνικές αρχές, αλλά δεν έχει καμία απάντηση από το ΥΠΕΞ ή από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης». Ο Πακιστανός πρέσβης φτάνει ακόμα και να μιλήσει για ανάμειξη ελληνικών σωμάτων ασφαλείας στο κύκλωμα αυτό. Αλλά και στην πρώτη συνάντηση που είχε ο Αμερικανός πρεσβευτής Σπέκχαρντ με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Προκόπη Παυλόπουλο, ο φόβος της πρεσβείας για σχέση παράνομων μεταναστών με τη διεθνή τρομοκρατία επαναφέρεται.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.



ΣΧΟΛΙΑ: Κορόιδα αριστεροί και λοιποί οπαδοί της μελλοντικής συγκυβέρνησης Καμμένου- Τσίπρα, τα μάθετε τα νέα;

Σήμερα το βράδυ ολοκληρώνεται η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει στόχο τον μετασχηματισμό του από άθροισμα συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα. Κατά την ομιλία του στη Συνδιάσκεψη ο Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι πραγματοποιεί στροφή προς τον ρεαλισμό και εγκαταλείπει κάποιες από τις αρχικές απόψεις του όπως η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου. Στόχος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυβερνησιμότητά του κόμματός του ενώ το εγχείρημα θα κριθεί από τις αντιδράσεις που συναντά στο εσωτερικό από το λεγόμενο Αριστερό Ρεύμα (Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης κ.α.).

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ «ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ» ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.



Του Μάνου Χατζηγιάννη > Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει το κύμα βίας στη χώρα μας. Μιλώντας στο «Αγιορείτικο βήμα» υψηλόβαθμο στελέχος της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασε τον προβληματισμό του για το τι μέλλει γενέσθαι το επόμενο διάστημα όχι μόνο σε σχέση με τη δράση των κουκουλοφόρων, αλλά και όσον αφορά σε αυτή των λαθρομεταναστών. «Θα πουν πως κάποιο όργανο έσχισε το Κοράνι και θα βαλθούν να μας κάψουν» υποστήριξε στο «Αγιορείτικο βήμα» ο εν λόγω αξιωματικός. Τα τελευταία περιστατικά με το...γιουρούσι των κουκουλοφόρων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, τη βροχή μολότωφ έξω απο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, το κάψιμο αυτοκινήτων την Τετάρτη το βράδυ στα Εξάρχεια, αλλά και τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κομοτηνή έχουν σημάνει συναγερμό στις αρχές.

ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ!

Απίστευτο και όμως αληθινό!  Άγνωστοι έκλεψαν τον προτομή του ήρωα Χανιώτη πιλότου Κώστα Ηλιακή, που έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, από το σημείο που βρίσκονταν επί της οδού Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr άγνωστοι αφαίρεσαν την προτομή του που ήταν τοποθετημένη επί της οδού Ακρωτηρίου.



Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, που ήταν τοποθετημένη στη θέση «μπαλκόνι» της πόλης, είχαν γίνει σε ειδική τελετή, στις 20 Μαΐου 2007 και την απουσία της αντιλήφθηκε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Οι δράστες άφησαν μόνο τη βάση και πήραν την ορειχάλκινη προτομή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ο αντιδήμαρχος, Μανούσος Λιονάκης, που δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη του για την πρωτοφανή κλοπή. «Πρόκειται για βέβηλη πράξη από ιερόσυλους» σχολίασε.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ


ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
Απο  iefimerida.gr 
 Σαμαράς: «Θα κάνουμε ήρωες τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αν τους θέσουμε εκτός νόμου» 
Ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με την ιδέα να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου γιατί πιστεύει ότι έτσι τα στελέχη της «θα γίνουν ήρωες» και αναζητά άλλους τρόπους αντιμετώπισης της "νεοναζιστικής απειλής".
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει προτάσεις τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής.

YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 500. ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ,ΠΟΥ ΤΑ 'ΚΟΝΟΜΗΣΕ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ; Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ "ΕΧΑΣΕ" ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;; ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΑΡΑΓΕ;
Aπο iefimerida.gr
Σύμφωνα με την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής στη λίστα Λαγκάρντ πίσω από την κατάθεση των 500 εκατ. δολαρίων που εμφανίζεται να ανήκουν στην Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι η ιδιωτική υπάλληλος Μαρία Παντελή και ο εργοδότης της Σάμπι Μιονί.
Η Μαρία Παντελή είναι ιδιωτική υπάλληλος και δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία, του Σάμπι Μιονί...

Daily Mail : Η Χρυσή Αυγή η μεγαλύτερη απειλή από τη δεκαετία του 30 !!!!!!!!!!!!!!


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ 3.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ...
Aπο egersis2
‘Αρθρο έχει τίτλο «The new dark age: Across Europe, free speech and democracy face their biggest threat since the Thirties» («Ο νέος μεσαίωνας: Σε όλη την Ευρώπη, η ελεύθερη έκφραση και η δημοκρατία αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη απειλή από την δεκαετία του ’30») δημοσιεύει η Daily Mail.
Συγκεκριμένα γράφει τα εξής
«Με σκηνές που έχει να δει η Ευρώπη από τη μακρά νύχτα της δεκαετίας του ’30, σχεδόν καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι επάνω στα ερείπια του Ελληνικού ονείρου, συγκεντρώνουν δύναμη οι δυνάμεις της ξενοφοβίας. Ακούγεται σαν κάτι από τη Γερμανία του Χίτλερ – αλλά αυτό συμβαίνει στην καρδιά της Ευρώπης το 2012. Στις εκλογές του Ιουνίου το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής κέρδισε 18 έδρες. Όλο και περισσότερο, οι σκηνές στους δρόμους της Αθήνας μου θυμίζουν τα φοβερά γεγονότα των αρχών της δεκαετίας του ’30, όταν η οικονομική κατάρρευση, το πολιτικό χάος και μια φοβερή αίσθηση δυσαρέσκειας. Άνοιξε το δρόμο για τη μεγαλύτερη τυραννία που γνώρισε ποτέ η Ευρωπαϊκή μας ήπειρος».

Στο Αθηναϊκό Πρακτορείο έβγαλαν εβραίους για να μας πουν πόσο ανησυχούν για την άνοδο της Χρυσής Αυγής!!




Γιατί άραγε δεν έχει κληθεί κανείς εκπρόσωπος του 7% του ελληνικού λαού στο ΑΠΕ που το πληρώνουν οι Έλληνες..;)

Και μια παρατήρηση προς τον "φίλο" εβραίο συνεντευξιαζόμενο..
Οι Έλληνες ΠΟΤΕ στην Ιστορία δεν ήταν "φίλοι" με τους εβραίους και επίσης στο Ισραήλ ΟΛΑ τα κόμματα πλην ενός είναι "υπερ-εθνικιστικά"!