Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΑΚΗ


ΡΕ ΜΗΠΩΣ  ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ OI ΑΛΒΑΝΟΙ ;;;
Απο enikos
Ο 26χρονος ληστής ,της βαριά οπλισμένης σπείρας, που εντοπίστηκε χθες στην περιοχή του Κρυονερίου και συνελήφθη καθώς εμπλέκεται στις συμπλοκές με αστυνομικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ερυθραία και την Εκάλη, αναμένεται να δώσει σημαντικά στοιχειά στις αρχές για τον εντοπισμό των συνεργών του.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν δύο πεζούς στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου όταν τους πλησίασαν διαπίστωσαν ότι ήταν οπλισμένοι.
Ο ένας από τους δύο, ο οποίος και συνελήφθη, είχε στην κατοχή του ένα καλάσνικοφ, ενώ ο δεύτερος, κατάφερε να διαφύγει, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχε ένα περίστροφο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μια σκληρή σπείρα που δεν διστάζει να πυροβολήσει για να μην πέσει στα χέρια των αρχών κάτι που απέδειξαν και χθες.
Ο 26χρονος Αλβανός μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει πει πάρα πολλά στην αστυνομία, όμως το όπλο και οι τρεις χειροβομβίδες που βρέθηκαν στο αμάξι του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ήδη εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων ακόμη και γενετικού υλικού.
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν αργά χθες το βράδυ ως ύποπτο το νεαρό Αλβανό στην περιοχή του Κρυονέριου, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ.
Όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση, το τυφέκιο ήταν αυτό με το οποίο οι ληστές πυροβολούσαν κατά των αστυνομικών.
Οι αδίστακτοι σπείρα διαρρηκτών που χτυπά σε περιοχές που θεωρούνται «πλούσιες» πιθανόν δεν έχει ως έδρα την Αττική αλλά την επαρχεία και όπως πιστεύουν οι αρχές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.
Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που σε βάρος του άσκησε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τρία ακόμη άτομα.
«Αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούσαν ως πολεμική μηχανή», τόνισε χαρακτηριστικά για την συμμορια ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.