Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Daily Mail : Η Χρυσή Αυγή η μεγαλύτερη απειλή από τη δεκαετία του 30 !!!!!!!!!!!!!!


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ 3.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ...
Aπο egersis2
‘Αρθρο έχει τίτλο «The new dark age: Across Europe, free speech and democracy face their biggest threat since the Thirties» («Ο νέος μεσαίωνας: Σε όλη την Ευρώπη, η ελεύθερη έκφραση και η δημοκρατία αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη απειλή από την δεκαετία του ’30») δημοσιεύει η Daily Mail.
Συγκεκριμένα γράφει τα εξής
«Με σκηνές που έχει να δει η Ευρώπη από τη μακρά νύχτα της δεκαετίας του ’30, σχεδόν καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι επάνω στα ερείπια του Ελληνικού ονείρου, συγκεντρώνουν δύναμη οι δυνάμεις της ξενοφοβίας. Ακούγεται σαν κάτι από τη Γερμανία του Χίτλερ – αλλά αυτό συμβαίνει στην καρδιά της Ευρώπης το 2012. Στις εκλογές του Ιουνίου το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής κέρδισε 18 έδρες. Όλο και περισσότερο, οι σκηνές στους δρόμους της Αθήνας μου θυμίζουν τα φοβερά γεγονότα των αρχών της δεκαετίας του ’30, όταν η οικονομική κατάρρευση, το πολιτικό χάος και μια φοβερή αίσθηση δυσαρέσκειας. Άνοιξε το δρόμο για τη μεγαλύτερη τυραννία που γνώρισε ποτέ η Ευρωπαϊκή μας ήπειρος».

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.