Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ


ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΕΝΕ...ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ε...ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ εκφράζει την έντονη αντίδρασή της για την παρουσία του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
«Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλια Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο» τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά.

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε για μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες δηλώσεις, που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για την Χρυσή Αυγή.
Για την ατάκα του περί ελεύθερης οπλοφορίας είπε ότι ίσως ειπώθηκε από υπερβάλλοντα ζήλο κι ότι απομονώθηκε από μια ομιλία που παρουσίαζε το συνολικό πρόγραμμα του κόμματός του, για το πρόσφατο περιστατικό στην Κρήτη (σ.σ.: "Θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ") τόνισε ότι υπήρχε κίνδυνος από πορεία 100 κρανοφόρων με φονικά σύνεργα στα χέρια και τελικά, παραδέχτηκε μεν ότι έχουν γίνει λάθη, μα ότι "δεν μετανοούμε και δεν ζητάμε συγγνώμη". Μίλησε εκ νέου για επικοινωνιακό σόου του Ευάγγελου Βενιζέλου, για παιχνίδι αποπροσανατολισμού μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή στη λίστα Λαγκάρντ των ονομάτων Παπανδρέου και Παπαντωνίου και υπενθύμισε στον "συνταγματολόγο κ. Βενιζέλο" ότι είναι αδύνατον να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα. Ερωτηθείς αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, απάντησε ότι "αν δεν πίστευα, θα ήμουν ταγματάρχης τεθωρακισμένων και θα επιχειρούσα πραξικόπημα", ενώ για το "που βρίσκετε τα λεφτά", ο κ. Κασιδιάρης είπε πως κάθε 1η του μήνα τα 2.800 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε βουλευτή κατατίθενται για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, όπως και τα 300.000 ευρώ κομματικής ενίσχυσης.
"Δεχτήκαμε οικονομικό έλεγχο και είμαστε 100% καθαροί", τόνισε.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.