Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟ "ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ" TOY ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .


Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΤWITTER ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΧΥΔΑΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΧΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ . ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΤΙ "ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ" ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΜΝΟ .
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ":

Παιδί μου Ηλία....Τί τρόπος ήταν αυτός που φέρθηκες στη Βουλή;


Ήταν κουβέντα αυτή που ξέφυγε από το στόμα σου; Άκου κει «θα έπρεπε ένας ανακριτής να πει στον Βενιζέλο να σκάσει»! 
Δεν μπορούσες να πεις ....

«Ανυπομονώ να ζήσω την ημέρα, κατά την οποίαν ανακριτής τις θα πει στον αξιότιμο κ. Βενιζέλο “Κύριέ μου, μήπως θα πρέπει επί τέλους να σιωπήσετε, διότι η ακατάσχετη και κενή περιεχομένου λογοδιάρροιά σας ενοχλεί”»;.

Εάν είχες μιλήσει με αυτόν τον κόσμιο τρόπο, δεν θα είχες προκαλέσει την μήνιν του κ. Μανιάτη και δεν θα εισέπραττες την ευπρεπέστατη πατσαβούρα που σου πέταξε. Θυμήσου τι σου είπε το άτομο...

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑ "ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ "ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ" ΣΤΗΝ ΠΛ. ΜΑΒΙΛΗ


ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΟΤΑΝ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ . 
Ψαριανός:Nτρέπομαι για την "Αυγή"
Tην δική του απάντηση στο άρθρο που δημοσιευθηκε στο χθεσινό φύλλο της «Αυγής» και στο οποίο περιλαμβάνονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο του έδωσε πριν από λίγο μιλώντας στο nocomments ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.
"Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια των ανθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές. Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο Σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιδρυτών της", τονίζει ο κ. Ψαριανός. 
Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων στο άρθρο της Αυγής με τίτλο "Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ" αναφερόταν:

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ :ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΤΟ 2022


Ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ διασύρεται στα Δυτικά μέσα ενημέρωσης επειδή τόλμησε να φανταστεί "έναν κόσμο χωρίς το Ισραήλ."
Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χένρι Κίσινγκερ και δεκαέξι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες συμφωνούν ότι στο εγγύς μέλλον, το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια.
Η New York Post αναφέρει ότι ο Κίσινγκερ είπε «λέξη προς λέξη»: Σε 10 χρόνια, δεν θα υπάρχει πια Ισραήλ.
Η Δήλωση Κίσινγκερ είναι χωρίς επιφυλάξεις. Δεν λέει ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά θα μπορούσε να σωθεί αν εμείς απλά δίναμε επιπλέον τρισεκατομμύρια δολάρια και ότι θα συντρίβαμε αρκετούς από τους εχθρούς του με το στρατό μας...

ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠ.ΕΞ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΛΟΓΩ...ΑΝΑΠΟΔΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ


«Ενέδρα» έστησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής οι ακτιβιστές της 
Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στον υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας, Εντμόντ Παναρίτι, μπλοκάροντας του την έξοδο από το αεροδρόμιο "Μητέρα Τερέζα" μετά την άφιξή του από επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και την Λευκωσία.  
Με σφυρίγματα και συνθήματα κατά της ταπείνωσης των εθνικών συμβόλων και της "άτολμης" αντίδρασης του Παναρίτι, η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία μπλόκαρε την έξοδο του υπουργού από τον  τομέα  των "VIP" του αεροδρομίου "Μητέρα Τερέζα" ανοίγοντας μάλιστα και πανό που έγραφε «Edmond Panariti – person “non grata”» στην Αλβανία...

ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ


ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΛΥΤΡΑ.
Απο protothema :
Σπείρα αλλοδαπών πίσω από δολοφονία στην Ιπποκράτους
Τέσσερις Αφγανοί είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας ενός άντρας, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, που βρέθηκε δολοφονημένος το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου, σε άδειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Ιπποκράτους 199.
Δύο από τους δραστες συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο αναζητούνται.
Οι δράστες είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσαν αλλοδαπούς υπηκόους χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και τους προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας και κυρίως στην Αττική. Η εγκληματική οργάνωση νοίκιαζε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, στα οποία κρατούσε τους λαθρομετανάστες και απαιτούσε εκβιαστικά από τους οικείους τους χρήματα, προκειμένου να τους απελευθερώσει.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας.  

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!



ΕΛΛΑΔΑ-ΣΥΡΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ". ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΙΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  :



ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ AΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ


Κατέβασαν την Ελληνική σημαία και πέταξαν αυγά και μπογιές στο Ελληνικό προξενείο της Μπολόνια στη βόρεια Ιταλία, διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας και «σε ένδειξη συμπαράστασης στον ελληνικό λαό και σε όσους μάχονται τον φασισμό» όπως είπαν.
Όπως αναφέρει η Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, στη διαδήλωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν περίπου 1.500 φοιτητές, οι οποίοι κατέβασαν την σημαία του ελληνικού προξενείου.
Παράλληλα συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, σημειώθηκαν και στο Μιλάνο, σε διαδήλωση των φοιτητικών οργανώσεων για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας, με 15 προσωρινές κρατήσεις...

ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Ἡ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝὑπό τήν αἰγίδα τῆς ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣὀργανώνει στό Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας-αἴθουσα Μελίνας Μερκούρη στίς 6  Ὀκτωβρίου  2012 (ἀπό τίς 16.00 ἕως 20.30) Ἡμερίδα μέ θέμα : «Νέα Ταυτότητα, Εἰσιτήριο χωρίς ἐπιστροφή».
             Ἀφορμή γι΄αὐτή τή διοργάνωση εἶναι ἡ ἀνακοίνωση στήν Ἱστοσελίδα τοῦ Ὑπουργείου προστασίας τοῦ πολίτη στίς 14 Ἰουνίου, λίγες ἡμέρες πρό τῶν ἐκλογῶν, ὅτι ἐπίκειται τό φθινόπωρο ἡ ἔκδοση νέων ταυτοτήτων, τῶν ὁποίων κρατοῦνται μυστικά τά χαρακτηριστικά.

ΝΕΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ


Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη του Πύργου και μάλιστα μέρα – μεσημέρι. Λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις
πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr δύο ή τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και παρενόχλησαν σεξουαλικά σε τέσσερις φοιτήτριες στο χώρο δίπλα από το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας πλησίον του ΤΕΙ. 

Άμεση ήταν η αντίδραση περίοικων που κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία και κυνήγησαν οι ίδιοι τους δράστες. Τελικά άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και ακινητοποίησαν έναν αλλοδαπό ως ύποπτο για την υπόθεση και λίγα λεπτά αργότερα έγινε και η προσαγωγή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο ilialive.gr ότι είδε νεαρές κοπέλες να κυνηγούν ένα νεαρό μελαγχροινό, με τζιν και λευκό πουκάμισο, ψηλός και η κοπέλα να του φωνάζει για την επίθεσή που είχε δεχθεί νωρίτερα. 

Κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται λέγοντας χαρακτηριστικά πως το αθλητικό κέντρο έχει καταντήσει… οίκος ανοχής και τα παιδιά τους κινδυνεύουν καθημερινά, όταν πηγαίνοντας εκεί για παιχνίδι τα πλησιάζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν πονηρούς σκοπούς. «Δεν γίνεται να στεκόμαστε στα μπαλκόνια για να παρακολουθούμε τα παιδιά μας μην συμβεί κάτι, εδώ στο κέντρο του Πύργου» ανέφεραν γονείς...

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ : Κλέφτες, λαμόγια φέρτε την λίστα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΑΦΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ .
ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΘΙΞΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ 25% ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ : Ένας ανακριτής να πει ‘’Σκάσε’’ στον Βενιζέλο!(BINTEO)


ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Απο stoxos
Ευθεία επίθεση προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επέκρινε την τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου για την ΑΟΖ, στη συνέντευξή του στο Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά "όσα είπε είναι λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου", για να συμπληρώσει "πρέπει να βρεθεί ένας ανακριτής σε αυτή τη χώρα και να πει σε αυτούς τους ανθρώπους, που κάνουν και μαθήματα ηθικής, "σκάσε" όταν ανεβάσουν τον τόνο της φωνής τους".
Από τις βολές του δεν ξέφυγε ούτε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, για τον οποίο είπε: "η χθεσινή εικόνα με τον κ.Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα. Τι να περιμένεις όμως από έναν αρχηγό που αντί να καταστρώνει σχέδια είναι όλη μέρα στο tablet και γράφει μηνύματα στο twitter".
Σειρά πήρε ο Νίκος Δένδιας τον οποίον αποκάλεσε ανεκδιήγητο Υπουργό ΠΡΟΠΟ, προτείνοντας και το απίστευτο «οι εργαζόμενοι αντί για το Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή», όμως όπως είπε «στη Βουλή δεν μπορούν να μπουν γιατί τη φυλάσσουν 100 διμοιρίες».Λίγο πριν κατέβει από το βήμα επιτέθηκε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου τον οποίο χαρακτήρισε ανεκδιήγητο Πρωθυπουργό και Έλληνα μόνο κατά 25%.¨
Δείτε το βίντεο :

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912)


Σαν σήμερα στις 5 Οκτωβρίου 1912 , Η Ελλαδα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας και τα ελληνικά στρατεύματα με ακμαίο ηθικό περνούν τις πρώτες πρωϊνές ώρες τα τότε ελληνοτουρκικά σύνορα στη Θεσσαλία (κοντά στη Μελούνα) για να φτάσουν όχι χωρίς αντίσταση από τις τουρκικές δυνάμεις στα πρόθυρα της Ελασσόνας .

 Είχε αρχίσει για την Ελλάδα ο Α΄Βαλκανικός Πόλεμος που ήλθε ως συνέπεια της μεγάλης ήττας στον άτυχο ελληνο-τουρκικό πόλεμο του 1897 και είχε ως τελικό αποτέλεσμα τη νικηφόρα προέλαση του ελληνικού στρατού και την απελευθέρωση  των υπό κατοχήν ευρισκομένων ελληνικών περιοχών της Μακεδονίας , της Ηπείρου και των νησιών του Αιγαίου Πελάγους ...

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

AYTOKTONΗΣΕ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ - ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 36 ΤΟΥ ΣΔΟΕ



Τέλος στην ζωή του έβαλε ο Λεωνίδας Τζανής πρώην υφυπουργός Εσωτερικών 
της κυβέρνησης Σημίτη και βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του κρεμασμένος. Ήταν 57 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όνομα του Λεωνίδα Τζανή βρισκόταν μέσα στη λίστα των 36 ονομάτων την γνωστή “λίστα Λαγκάρντ”. Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν ότι ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης και η έρευνα ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες»....

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ .. Financial Times: Σε κίνδυνο η Δημοκρατία στην Ελλάδα απο την Χρυσή αυγή


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΩΝ Financial Times ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΝΕ;;
EMEIΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Aπο iefimerida.gr
Στην Ελλάδα, το πιο «πληγωμένο» οικονομικά από τα υπερχρεωμένα έθνη, η κρίση της Δημοκρατίας είναι περισσότερο εμφανής από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη.
Οι αιτίες που καταγράφει το εν λόγω δημοσίευμα των Financial Times για αυτό το έκρυθμο πολιτικό κλίμα της Ελλάδας είναι γνωστές, με κυριότερη την καχυποψία του εκλογικού σώματος προς το δικομματισμό που οδήγησε τη χώρα στο αδιέξοδο...

Φοβάται χτύπημα ισλαμιστών στην Ελλάδα η αντιτρομοκρατική.



"Σφηκοφωλιές" χαρακτήρισε πριν λίγες ημέρες τα παράνομα τζαμιά, ανώτατος αξιωματούχος της ΕΛΑΣ, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχητικά σημάδια από την παρουσία (νεο)εισερχόμενων αραβικής και όχι μόνον καταγωγής που διατηρούν σχέσεις με ακραία ισλαμιστικά κινήματα. Ο ίδιος σε σύσκεψη που είχε με υφισταμένους του επέστησε την προσοχή του στο ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένου τρομοκρατικού χτυπήματος, αλά Μπουργκάς, με θύματα Ισραηλινούς, Αμερικανούς ή Γάλλους τουρίστες. Παράλληλα, δεν απέκλεισε μία βομβιστική επίθεση κατά πρεσβειών των παραπάνω χωρών ή εταιρειών συμφερόντων τους, αφού σύμφωνα με ξένες υπηρεσίες, πολλοί από τους μουσουλμάνους που εισήλθαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι πρώην στρατιωτικοί και επομένως διαθέτουν την σχετική τεχνογνωσία και εκπαίδευση.


ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Πακιστανός παρενόχλησε μέσα σε μια ώρα επτά κορίτσια στην Πρέβεζα!

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.
 
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Πρέβεζα με θύματα επτά κορίτσια ηλικίας από 17 έως 20 χρονών περίπου και θύτη έναν Πακιστανό ο οποίος αποδείχτηκε ότι και ψεύτης ήταν αλλά και προσπάθησε να ενοχοποιήσει τα κορίτσια για να καλύψει την σεξουαλική λεκτική παρενόχληση που τους έκανε.
Ειδικότερα, ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν  παρενόχλησε λεκτικά με σεξουαλικά υπονοούμενα τις κοπέλες και στην συνέχεια άρχισε να φωνάζει ότι του είχαν κλέψει 300 ευρώ. 

Τα κορίτσια έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ οι γονείς της μιας κοπέλας ενημερώθηκαν ότι προσήχθη στο τμήμα ένας Πακιστανός για τον οποίο είχε γίνει καταγγελία για παρενόχληση εις βάρος ενός ακόμα κοριτσιού λίγο νωρίτερα.

Τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν την Συρία - Και δεύτερο μπαράζ πυροβολικού - Δεκάδες νεκροί

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και F-4E Terminator, έπληξαν στόχους στο έδαφος της Συρίας πριν από λίγο, δείχνοντας σαφή διάθεση κλιμάκωσης από τουρκικής πλευράς. Eπίσης το πυροβολικό έπληξε με νεότερο μπαράζ 15 στόχους στο έδαφος της Συρίας. Υπάρχουν δεκάδες νεκροί άμαχοι και στρατιώτες.

Ο βομβαρδισμός Αεροπορίας και πυροβολικού ξεκίνησε στις 03.00 τα ξημερώματα και σε διαδοχικά κύματα κράτησε μέχρι τις 05.00.

Οι περιοχές που βομβαρδίστηκαν ήταν κοντά στα σύνορα στην βορειοανατολική Συρία, μακριά από τις κύριες βάσεις των αντιαεροπροικών της Συρίας. Επλήγη το αεροδρόμιο Ιdlib βάσεις των Κούρδων ανταρτών, αλλά και αποθήκες του συριακού Στρατού. Η επιδρομή της Αεροπορίας κράτησε περίπου 30' στο συριακό έδαφος.  Περισσότερα σε λίγο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χερσαία εισβολή στη Συρία εγκρίνει η τουρκική Βουλή - Η Μόσχα παρακολουθεί ...


Την έγκριση της τουρκικής Βουλής πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση για να προχωρήσει σε εισβολή στην Συρία αύριο το πρωί. Πριν από λίγο αποφασίστηκε η τουρκική Βουλή να θέσει στην ημερήσια διάταξή της την χερσαία εισβολή στην Συρία, μαζί με την συζήτηση για το θέμα που έχει ανακύψει με την "αποβολή" των τουρκικών βάσεων από το Βόρειο Ιράκ. Bέβαια, να σημειώσουμε ότι πρέπει πριν υπάρξει εισβολή να υπάρξει απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
Πληροφορίες που έρχονται από τα τουρκο-συριακά σύνορα αναφέρουν ότι καταφθάνουν συνέχεια τρένα που μεταφέρουν προσωπικό και οχήματα, ενώ αρματοφορείς μεταφέρουν Α/Α SHORADS Ζipkin. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κίνηση του τουρκικού Στρατού δεν θα αφορά καταδρομική επιχείρηση αλλά επιχείρηση κατάληψης συριακού εδάφους

ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 :Αίμα και νεκροί στην Αθήνα…Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει..


Από την Ιόλη Πιερίδη 
 O Tim κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Όταν γκρεμίζονταν η Lehman Brothers ο Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ.
Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις…
Στο living room του σπιτιού του Έλληνα υπουργού οι δύο άνδρες μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τα κινητά αφημένα στο τραπέζι του κήπου. Οι μπαταρίες τους είχαν αφαιρεθεί.
Στην είσοδο, Έλληνες και Αμερικανοί συνοδοί ασφάλειας έκαναν έναν μορφασμό δυσφορίας κάθε φορά που τα φώτα διερχόμενου αυτοκινήτου έπεφταν πάνω τους και καθώς ο οδηγός περνούσε από μπροστά τους τον παρατηρούσαν εξονυχιστικά...

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

AYTO EINAI TO ΙΣΛΑΜ: Πακιστανός ισλαμοφασίστας βίασε κτηνωδώς κοριτσάκι 2 χρονών επειδή η οικογένεια της αρνείτο να ασπασθεί το Ισλάμ (Βίντεο)

Το κοριτσάκι έζησε από θαύμα, αλλά καταστράφηκε σωματικά. Μετά από 5 εγχειρήσεις, δεν μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά ενώ η οικογένεια της κρύβεται για να γλιτώσει την ίδια και τα υπόλοιπα μέλη. Και όμως.

Δείτε το βίντεο:

EKTAKTO:Tουρκική επίθεση με πυροβολικό στην Συρία - Απαντούν με πυρά οι Σύροι !!!


Πριν από λίγο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία, επιτέθηκε με στρατιωτικά μέσα στην Συρία. Δεν έχει γίνει γνωστό με τι μέσα, αλλά συνεδριάζει η στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ αυτή την στιγμή και μάλλον πρόκειται για κλασική ανταλλαγή πυρών πυροβολικού.

Η Τουρκία είχε προειδοποιήσει τη Συρία ότι θα απαντήσει στρατιωτικά αν δεχόταν πυρά στα σύνορά της. Η προειδοποίηση είχε γίνει πριν λίγες ημέρες μετά από την έκρηξη βλήματος όλμου. Το απόγευμα ένα ακόμη βλήμα εξεράγη σκοτωνοντας πενταμελή οικογένεια, αλλά κανείς φυσικά δεν γνωρίζει από που εκτοξεύθηκε.

Ο Ερντογάν μετά το επεισόδιο έχει ακυρώσει το πρόγραμμά του και οι συσκέψεις ακολουθούν η μία της άλλη, με τους Τούρκους να δηλώνουν ότι "έχουν την ισχύ να προασπίσουν τα σύνορά της".
Η πιθανότητα προβοκάτσιας  είναι εξαιρετικά πιθανή,

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.


ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α .
Απο newsbomb
Ομογενειακοί φορείς, όπως η ΑΧΕΠΑ, με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν την ιδεολογία και τις ενέργειες των μελών της Χρυσής Αυγής. Επίσης, στελέχη αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων εκφράζουν την ανησυχία τους, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «επικίνδυνο φαινόμενο».
Η εφημερίδα "Νιου Γιορκ Τάιμς", σε δημοσίευμά της την περασμένη Δευτέρα, ανέφερε ότι η "ακροδεξιά οργάνωση", όπως επισήμανε, άνοιξε πρόσφατα γραφείο στη Νέα Υόρκη, ανακοινώνοντας την παρουσία της μέσω Διαδικτύου.

ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ


Επιτρέπεται με νόμο η μπούρκα στην Ελβετία...για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός από τα ισλαμικά κράτη.

Οι μουσουλμάνες γυναίκες στην Ελβετία μπορούν να φορούν την μπούρκα και άλλα θρησκευτικά φορέματα και να καλύπτουν τα πρόσωπά τους στο κοινό, αποφάσισε σήμερα το Κοινοβούλιο της Ελβετίας. Η Κάτω Βουλή με 93 ψήφους αρνήθηκε το αίτημα του Καντονίου Aargau της Ελβετίας για την απαγόρευση της μπούρκας. Η εξήγηση που δόθηκε από το βουλευτή του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ελβετίας, Hugo Hiltpold, ήταν ότι η μπούρκα δεν αποτελεί πρόβλημα σε αυτήν τη χώρα. «Φορώντας αυτά τα είδη ένδυσης για θρησκευτικούς λόγους δεν δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινή ζωή, καθώς η πρακτική αυτή δεν είναι τόσο κοινή στην ελβετική μουσουλμανική κοινότητα», είπε προσθέτοντας ότι η εισαγωγή της απαγόρευσης ήταν ακραίο μέτρο που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη στάση των τουριστών από τις μουσουλμανικές χώρες που επισκέπτονται την Ελβετία.
 Πριν από ένα χρόνο, το ίδιο τμήμα του Κοινοβουλίου ψήφισε μια παρόμοια απαγόρευση, αλλά η Βουλή των Λόρδων ανέτρεψε την απόφαση.....
eglimatikotita
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΛΜΑΕΙ :Μήνυση κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου για την απόκρυψη των στοιχείων της "λίστας Λαγκάρντ"


Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μήνυση κατά Βενιζέλου - Παπακωνσταντίνου και κατά παντός άλλου συνυπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για την απόκρυψη των στοιχείων της "λίστας Λαγκάρντ". Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος στην Ελλάδα οι παραπάνω κύριοι θα βρίσκονταν ήδη στο γραφείο του Ανακριτή.
Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος έθαψαν τις λίστες με τους κλέφτες και τους διεφθαρμένους για να συγκαλύψουν τη βρωμιά ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Είναι οι πρώτοι που πρέπει να πάνε στον ανακριτή. Φυλάκιση και δήμευση της περιουσίας όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και πλούτισαν εις βάρος των Ελλήνων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Συγκέντρωση κατά της χυδαίας παράστασης Corpus Christi.



Νέα φρικτή βλασφημία! Ανεβάζουν ξανά την χυδαία "παράσταση" corpus christi ενός Αλβανού, που παρουσιάζει τον Χριστό και τους μαθητές του ως ομοφυλόφιλους!
Οι αντίχριστοι στην πατρίδα μας έχουν ξεπεράσει τα όρια.....και μεταφέρουν τα πάθη τους στο πρόσωπο του Θεανθρώπου και Σωτήρα μας Κύριου ημών Ιησού Χριστού....
Την Πέμπτη 4/10/2012 στις 5 το απόγευμα έξω από το θέατρο "Χυτήριο" στο Γκάζι που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 44 θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να μην ανέβει επί σκηνής για ακόμα μια φορά αυτό το βλάσφημο έργο που παρουσιάζεται ο Χριστός ως ομοφυλόφιλος.

Μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα του θεάτρου 210 3412313 και 6983 671 437 για διαμαρτυρία

 

Δεύτερη κίνηση των Ρώσων στην Λήμνο – Παρέλασαν πεζοναύτες. ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΓΡΟ ΟΜΠΑΜΑ.



Μήνυμα στην Άγκυρα ότι αναγνωρίζουν την στρατικοποίηση των νησιών μας
Η Μόσχα προχώρησε και σε δεύτερη κίνηση στήριξης της ελληνικής πλευράς και έμμεσης “απόρριψης” των τουρκικών ΝΟΤΑΜ και NAVTEX: Το μεγάλο ρωσικό αποβατικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας Novocherkassk, έμφορτο με πεζοναύτες και τροχοφόρα ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ, “έδεσε” στο λιμάνι της Λήμνου.
Bγήκε χθες από τα Στενά των Δαρδανελίων και υπό τα όμματα των τουρκικών ναυτικών παρατηρητηρίων, οι αξιωματικοί του πλοίου κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο των ναυτών Α. Ορλώφ και Ντ. Σενιάβιν και εν συνεχεία δεξιώθηκαν τους Έλληνες αξιωματικούς. Το Μνημείο κατασκευάστηκε στη μνήμη των 72 Ρώσων ναυτών του ρωσικού στόλου που απελευθέρωσε το νησί το 1770 από την τουρκική κατοχή.
Ως αποκορύφωμα οι Ρώσοι πεζοναύτες σήμερα παρέλασαν στο νησί και έστειλαν μήνυμα στην Ανατολή ότι η Ελλάδα νομιμοποιείται πλήρως να διατηρεί δυνάμεις αυτοάμυνας, κάτι που με επανειλημμένες ΝΑVTEX και ΝΟΤΑΜ η Άγκυρα έχει θέσει ως “παραβίαση” των συνθηκών του 1914 και του 1923.

Η προπαγάνδα της "Ελληνοφρένειας": Μια ζωή ξεφτίλες !


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ" REAL FM. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
 
Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο απο ανθρώπους που βρίζουν και χλευαζουν γιαγιάδες και υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες απεργοσπάστες και εγκληματίες.
Κάλυψαν απόλυτα σήμερα την δολοφονική επίθεση κατά κατοίκων , τους βάφτισαν χρυσαυγίτες ενώ ο ιδιος ο real.fm λέει ξανά και ξανά οτι είναι κάτοικοι της περιοχής.
Οι "ελληνοφρενείς" είπαν λοιπόν πως φτάινε τα φασιστικά τάγματα εφόδου που ενεργοποιήθηκαν ...αντιφασιστικά τάγματα και "έκαναν ότι έκαναν" σε όσους είδαν να σπάνε μαγαζιά αλλοδαπών !
Ήταν μπροστά η "Ελληνοφρένεια" και είδε κατοίκους να σπάνε μαγαζιά και μετά να τους επιτίθονται οι αναρχικοί ; Γιατί τότε δεν το λέει ο σταθμός ;

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.



Ενα νέο στρατόπεδο, που θα λειτουργήσει ως Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να απορροφήσει ένα σημαντικό ποσοστό των αλλοδαπών, που αυτή τη στιγμή κρατούνται στις εγκαταστάσεις των Σχολών Αστυφυλάκων Ροδόπης και Ξάνθης.
Ηδη, περίπου 150 λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο στρατόπεδο Πανταζόπουλου στο Παρανέστι της Δράμας, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα σε μία νύχτα, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από την τοπική κοινωνία, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια και συλλήψεις.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (BINTEO)


ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ "ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ";;;
ΜΑΛΛΟΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Επανέρχονται προκλητικά και με θράσος οι αγαπημένοι του ΣΥΡΙΖΑ υβριστές του Χριστού. Την επόμενη Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στο θέατρο "Χυτήριο"( Ιερά Οδός 44, Γκάζι) θα παρουσιάζουν τον Κύριό μας και τους Αγίους Αποστόλους ως μία παρέα ομοφυλοφίλων.

Το Κόρπους Κρίστι είναι ένα έργο που αφηγείται με καινούριο τρόπο την πιο παλιά και πλέον αμφιλεγόμενη ιστορία για τον Άνθρωπο, σε μία σε μια κοινωνία που παραπαίει ανάμεσα σε χαμένες αξίες και ιδανικά και σε μία περίοδο που περισσότερο από ποτέ παλεύουμε να φιλτράρουμε τα όσα μας έχουν «σερβιριστεί» ως επίσημη Αλήθεια και Ιστορία. Στην εποχή, λοιπόν της περίφημης «κρίσης», παρουσιάζουμε ένα έργο για να κρίνουμε, να συγ-κρίνουμε και να δια-κρίνουμε τις αξίες που θέλουμε να υπηρετούμε. "


(Το παραπάνω είναι ένα μικρό απόσπασμα  απο  το τι ισχυρίζονται και τι επιδιώκουν οι παράγοντες της "παράστασης")

Το  ταλμουδικής έμπνευσης  βλάσφημο,

Εισαγγελέας για ΜΚΟ: Το πάρτι στο ΥΠΕΞ τελείωσε ... οι χειροπέδες έρχονται!


To πάρτι των ΜΚΟ και της διαχείρισης απόρρητων κοδυλίων κατά την περίοδο της υπουργείας του Γιώργου Παπανδρέου και του Δ.Δρούτσα το 2009-2010 στο υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται ότι θα τελειώσει με ... hangover: Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης που ερευνά την υπόθεση  έχει συγκεντρώσει σοβαρά στοιχεία που στοιχειοθετούν το αδίκημα της διάπραξης αξιοποίνων πράξεων. Η έρευνα των εισαγγελέων συμπεριέλαβε και τα «μυστικά κονδύλια» , που φέρεται ότι διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών την περίοδο 2009-2010.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η έρευνα του αναπληρωτή οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη έχει ήδη εντοπίσει τουλάχιστον τρία πρόσωπα, υπηρεσιακούς παράγοντες, από τους οποίος ζητούνται πλέον εξηγήσεις.

Ο Σπύρος Μουζακίτης καλεί με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικήματος τους εν λόγω υπηρεσιακούς παράγοντες να λογοδοτήσουν ώστε να κρίνει αν θα προχωρήσει στη συνέχεια στην άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση.

Η εισαγγελική έρευνα είχε παραγγελθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη. Ας ελπίσουμε ότι οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί να καταφέρουν να σπάσουν αυτό το απόστημα που εργάστηκε κατά των συμφερόντων της χώρας στο πλαίσιο της "παγκοσμιοποιημένης" αντίληψης του Γ.Παπανδρέου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!!

Eδώ η λίστα, εκεί η λίστα, τελικά ποιος είχε την περιβόητη λίστα Φαλτσιάνι
Ο ... Ευάγγελος Βενιζέλος
Ναι, στην χώρα που συμβαίνουν όλα τα τρελά και τα απίστευτα η λίστα με τους Έλληνες "βασιλιάδες της φοροδιαφυγής", συνολικά 2000 άτομα περίπου, δεν υπήρχε στα γραφεία του υπουργείου Οικονομικών, ούτε στα χέρια του ΣΔΟΕ, αλλά στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος την είχε ... κρατήσει φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών
ΓιατίΔεν το εξήγησε, αν και θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τέτοιους είδους στοιχεία...  δεν τα παίρνουν σπίτι τους οι υπουργοί φεύγοντας από το υπουργείο

ΚΑΛΑ....ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ;;;




TAXALIA

ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ


"TA EKEI KANEI ΠΑΝΩ ΤΗΣ" Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΛΙΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ" ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΥΣ
Απο enikos.gr σ
"Το ‘φίδι’ της ακροδεξιάς θα μας καταπιεί όλους" τόνισε η Λιάνα Κανέλλη στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.
Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στην ομιλία της στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για λογαριασμό της Ομάδας "Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά", επικεντρώθηκε στις "συνέπειες της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής σε μια χώρα όπως η Ελλάδα" και επισήμανε ότι οι άνεργοι στη χώρα αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο, επικρατεί απελπισία, ενώ η χώρα δυσφημίζεται και είναι δακτυλοδεικτούμενη στις αγορές.
Αναφορικά με την άνοδο των εξτρεμιστικών φαινομένων, είπε χαρακτηριστικά ότι "ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς, το οποίο «καταβροχθίζει» νέες ψυχές,

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ : O ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.


ΜΟΝΟ "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .
Απο newsbomb
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα σε Άγιο Παντελεήμονα και Ευελπίδων
Στην ανακοίνωση γίνεται εκτενής αναφορά για τα επεισόδια που συνέβησαν στον Άγιο Παντελεήμονα και τα δικαστήρια.: «Από τη μια μεριά, η συνεχιζόμενη κυβερνητική ανοχή στα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής, καθώς και η προκλητική απραξία της αστυνομίας απέναντι στις μαφίες της ηρωίνης και της σωματεμπορίας που δρουν στον Άγιο Παντελεήμονα. Από την άλλη, η πολιτικά χρωματισμένη επίδειξη κατασταλτικής πυγμής, που αυτή τη φορά πήρε τη μορφή της βάναυσης κακοποίησης από αστυνομικούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας.

Χήρα Καντάρη : Σκότωσαν το στήριγμα μου . Έφυγα από το σπίτι μου στο κέντρο της Αθήνας για να προστατεύσω τα παιδιά μου.»


Πριν από ενάμισι χρόνο ο σύντροφός της έπεσε νεκρός χτυπημένος από το μαχαίρι δύο Αφγανών οι οποίοι θέλησαν να του κλέψουν την βιντεοκάμερα που κρατούσε.
Με αυτήν θα πήγαινε στο μαιευτήριο για να καταγράψει την γέννηση του παιδιού του. Ο λόγος για την σύζυγο του Μανώλη Καντάρη η οποία μιλά για όλα όσα έγιναν τότε, για την καταδίκη των δολοφόνων του άντρα της αλλά και για το πώς είναι η ζωή της σήμερα.
«Ήθελα την μέγιστη καταδίκη. Είχα την ελπίδα ότι θα έπαιρναν την μέγιστη δυνατή καταδίκη σύμφωνα με την νομοθεσία στην Ελλάδα αλλά θα επιθυμούσα το ίδιο σε οποιαδήποτε χώρα κι αν γινόταν η εκδίκαση της υπόθεσης».
«Σκότωσαν τον στήριγμά μου»
«Επιδίωξα να έχω μια οπτική επαφή μαζί με τους δράστες. Δεν διέκρινα κανένα συναίσθημα στα πρόσωπά τους. Ήταν ανέκφραστοι ακόμα και κατά την διάρκεια της απολογίας τους.»

Ποινές κάθειρξης για τέσσερα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς». Να τρέξουν γρήγορα από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση.


Ποινές κάθειρξης 34 ετών (κατά συγχώνευση 25 χρόνια) επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους Γιώργο και Μιχάλη Νικολόπουλο, όπως επίσης και στον Νταμιάνο Μπολάνο οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» καθώς και για άλλες πράξεις...
Μικρότερη ποινή, κάθειρξη 7 ετών, επέβαλε το δικαστήριο στον Χρήστο Τσάκαλο καθώς κρίθηκε ένοχος μόνο για το αδίκημα της συμμετοχής στην οργάνωση.
Οι πρώτοι τρεις κατηγορούμενοι, πέραν της συμμετοχής στους «Πυρήνες» κρίθηκαν ένοχοι και για απλή συνέργεια στις εκρήξεις που σημειώθηκαν στην οικία της πρώην υπουργού Λούκα Κατσέλη, στο γραφείο του πρώην υφυπουργού, Παναγιώτη Χηνοφώτη και στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. Ακόμη κρίθηκαν ένοχοι και για ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών.
Όλοι οι κατηγορούμενοι ήταν απόντες κατά την έκδοση της ετυμηγορίας καθώς τις τελευταίες μέρες δεν έδιναν το παρών στο δικαστήριο μη αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους αυτεπαγγέλτως διορισμένους δικηγόρους.

planet.greece

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: ΝΕΓΡΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΕΙ ΓΑΛΛΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ. ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Αυτό είναι το βίντεο που η ελληνική αριστερά δεν θέλει να δείτε και προσπαθεί να το φιμώσει!


Το βίντεο με τους μαύρους στην Γαλλία που κτυπάνε άγρια την λευκή κοπέλα στο δρόμο!! Αν ήταν ένας λευκός και κτυπούσε μια μαύρη ΟΛΑ τα αριστεροπροοδευτικά sites και blogs θα το πρόβαλλαν συνεχώς! Τώρα όχι μόνο δεν το προβάλλουν αλλά προσπαθούν να το κρύψουν κάνοντας καταγγελίες στο YouTube! Ανεβάστε το σε πολλούς λογαριασμούς!

Υψηλόβαθμο στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι ''Μακεδόνες'' να λέγονται όπως θέλουν, ο ΣΥΡΙΖΑ τους στηρίζει! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Tι λέει σε σκοπιανή δημοσιογράφο ο υπεύθυνος μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον Νάσο Θοεδωρίδη, υπεύθυνο μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνει σε σκοπιανή δημοσιογράφο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ''μακεδονική μειονότητα'' και έχει ήδη καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και σημειώνει πως ''όταν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός θα αλλάξει η ατμόσφαιρα και θα βρεθεί λύση μακρυά απο Εθνικισμούς''...

Ο κ.Θεοδωρίδης συμφωνεί μάλιστα απόλυτα με το δίκαιο των ''Μακεδόνων'' και τονίζει πως ''έχουν πολύ δουλειά να κάνουν για να λυθούν τα προβλήματα''...



ΨΕΥΔΟΤΑΝ Ο "ΕΓΚΡΙΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Πιάστηκε ο ψεύτης Χατζηνικολάου!!! 2 χρόνια εργαζόταν στη Βουλή σαν υπάλληλος του μπαμπά του!!!

Μόλις πριν μερικές μέρες, μέσω twitter, μας δήλωνε περήφανα ότι δεν έχει εργαστεί ποτέ στο δημόσιο!!!

Πριν μόλις ένα μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η εφημερίδα του Real News κατακεραύνωνε ( καλώς !) τους διορισμούς συγγενών.
 
 Σήμερα , όμως , ακούσαμε , ξαφνικά (αφού του είχαν σφυρίξει ότι κυκλοφορούν έγγραφα) στον Real FM τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει ότι οι «προσλήψεις εξ αίματος» δεν είναι δα και μεγάλο αμάρτημα (!)

Γιατί και ο ίδιος έκανε ένα τέτοιο «νεανικό αμάρτημα»

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ .(ΒΙΝΤΕΟ)


ΛΟΓΩ "ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ" ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
Απο newsit:
Μηχανοκίνητη πορεία μελών που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο εγινε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes η πορεία αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αντιδράσεων και των διαμαρτυριών που υπάρχουν για την έναρξη σήμερα το πρωί της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς" από ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
Περισσότερα από δεκαπέντε αυτοκίνητα και περίπου είκοσι μηχανάκια έχοντας καλυμμένες τις πινακίδες τους με τον αριθμό κυκλοφορίας, ξεκίνησαν από το υπό κατάληψη πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, όπου εκεί νωρίτερα πραγματοποίησαν γενική συνέλευση για να συντονίσουν τη δράση τους.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα επεισόδια έγιναν μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων στο Παρανέστι, που διαμαρτύρονταν για το κέντρο κράτησης μεταναστών.
Ξαφνικά όπως λένε, έμαθαν ότι το στρατόπεδο της περιοχής θα μετατραπεί σε κέντρο κράτησης μεταναστών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάποιοι από τους συγκεντωμένους προσπάθησαν να μπουν στο στρατόπεδο και οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν με χημικά.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρονται να πετούσαν πετούσαν πέτρες και ξύλα.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ακούστηκαν και πυροβολισμοί από την πλευρά των κατοίκων ενώ την ώρα που οι κάτοικοι πετούσαν αντικείμενα, τραυμάτισαν έναν αστυνομικό!
newsit

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ(ΦΩΤΟ)

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ .
Απο zougla.gr 
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μεταξύ αστυνομικών και περίπου 150 αντιεξουσιαστών, οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο γραφείο του εισαγγελέα όπου οδηγήθηκαν οι 15 συλληφθέντες από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που οι συλληφθέντες οδηγούνταν στο γραφείο του ανακριτή, οι συγκεντρωμένοι οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την σύλληψη τους, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Σαν σήμερα :Η Μάχη των Γαυγαμήλων (1 Οκτωβρίου 331 π.Χ.)


Η πλέον αποφασιστική μάχη που έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος εναντίον των Περσών. Συνήφθη την 1η Οκτωβρίου 331 π.Χ. στα Γαυγάμηλα, μία πεδινή περιοχή, την οποία μπορούμε να την προσδιορίσουμε σήμερα μεταξύ Μοσούλης και Αρμπίλ στο Ιράκ.

Οταν πληροφορήθηκε ο Δαρείος ότι ο Αλέξανδρος πέρασε τον Τίγρη αφού άφησε τα σκεύη και το θησαυρό του Άρβηλα οδήγησε το στρατό του στα Γαυγάμηλα 30 μίλια δυτικά,περιοχή κατάλληλη για μάχη γιατί είχε ομαλό έδαφος.Εδώ παρέταξε ,στην πιό μακρυνή αριστερή πτέρυγα, τους Βακτριους με αρχηγό το σατράπη της Βακτριανής Βήσσο, κοντά τους τους Δάες και τους Αραχωτούς με αρχηγό τον Βερσαέντη,δίπλα τους ,τους κυρίως Πέρσες ιππείς και πέζους,τους Σουσίους με τον Οξάρτη και τους Καδούσιους.
Στην πιό μακρινή δεξιά πτέρυγα παρατάχθηκαν τα στρατεύματα από την Συρία με τον Μαζαίο και αμέσως μετά οι Μήδοι με τον Ατροπάτη, έπειτα οι Παρθυαίοι,οι Σάκες,οι Τάπουροι και οι Υρκάνιοι πυ ήταν όλοι ιππείς με τον Φραταφέρνη και τελευταίοι οι Αλβανοί του Καυκάσου με τους Σακεσίνες. Ο ίδιος ο Δάρειος παρατάχθηκε στο κέντρο μαζί με έφιππους Πέρσες σωματοφύλακες,που ονομάζονταν και μηλοφόροι ,λόγω του χρυσού μήλου που έφεραν στις λόγχες τους,τους Μάρδους που ήταν άριστοι τοξότες και τέλος τους Έλληνες μισθοφόρους αγνώστου αριθμού.

Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε μας, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!




Μεγαλεία, όχι στη… Γαλλία, αλλά εκεί παραδίπλα στη Γερμανία, για τον Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην αιχμή του δόρατος των διεθνών τοκογλύφων, ο Αλέκος μίλησε στο συνέδριο του Ιδρύματος Zeit – Stiftung της καθεστωτικής εφημερίδας Die Zeit (γνωστής για τον ανθελληνικό της οίστρο), στο Αμβούργο, με θέμα: «Θα μπορούσε η Ευρώπη να επιβιώσει χωρίς την Ελλάδα;». Και βέβαια, ο Αλέκος έπιασε το σφυγμό των καθεστωτικών διοργανωτών του συνεδρίου και των ακροατών του (των εντός αλλά κυρίως των εκτός της αιθούσης – δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων που παρακολουθούν τις κινήσεις και τα λεγόμενά του για να δουν αν τους κάνει για… σωτήρας) κι έριξε στο τραπέζι το μεγάλο του όπλο: τον φόβο και τον τρόμο του διεθνούς συστήματος εξαθλίωσης των Ελλήνων, την Χρυσή Αυγή! Με λίγα λόγια, ο πονηράκιας Αλέκος τους είπε στα ίσια: Βοηθάτε τον… αόμματο, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή και τότε καταστραφήκαμε, κι εσείς που θα χάσετε το παραδάκι από τη στυγνή εκμετάλλευση των ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ.) που έχετε στα σκαριά, κι εμείς που σας υπηρετούμε αγόγγυστα 38 συναπτά έτη. Ιδού, λοιπόν, τι είπε ο Τσίπρας και τα συμπεράσματα δικά σας:   

ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ!!!




Αυτές είναι οι κουκουλόκοτες τις Εκάλης. Επιτίθονται εκατό μαζί σε τρεις και μετά παρατάνε και τις μηχανές και τα σώβρακά τους στο δρόμο και αρχίζουν τα κατοστάρια...

Να δούμε τώρα τι θα πει ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης για τα τάγματα των κουκουλόκοτων του ΣΥΡΙΖΑ....

Καμιά 100αριά λοιπόν κουκουλόκοτες με μηχανές πήγαν να το παίξουν μάγκες στο κέντρο για να υπερασπιστούν τους αράπηδες εραστές τους. Και όταν λέμε πήγαν, το εννοούμε, γιατί αυτές οι κουκουλόκοτες που επιτίθενται όλες μαζί σε άοπλους Έλληνες πολίτες, έρχονται από τα χλιδάτα βόρεια και νότια προάστια, δεν ζεί ούτε ένας στο κέντρο, έτσι για δείγμα, παρέα με τους εραστές τους, αράπηδες, τους οποίους ψωνίζουν από το κέντρο.  Γιατί νομίζετε πως τους αγαπάνε τους αραπάδες; Επειδή είναι φιλάνθρωποι; Απλά εάν δεν υπήρχαν οι αραπάδες, ποιος θα πήδαγε αυτούς τους άπλυτους ασχημομούρηδες;

Η αλήθεια για το περιστατικό στον Βόλο.



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή πολλά ακούστηκαν για το περιστατικό που συνέβη στην πόλη του Βόλου θα θέλαμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα για το συμβάν.
Γυρίζοντας από την πόλη της Λάρισας το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε την προγραμματισμένη ώρα ανοιγματος των γραφείων στον προσωρινό χώρο που διαθέτει το Κίνημα στην πόλη του Βόλου.
Στις 7:25 εμφανίστηκε ομάδα γνωστών παρακρατικών εγκληματιών του αντεξουσιαστικού χώρου με σκοπό την είσοδο της στο γραφείο. Η ολιγομελής ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των γραφείων μας απέτρεψε ακόμα και την προσέγγιση των παρακρατικών αναρχικών, σταματώντας τους στον κεντρικότερο δρόμο του Βόλου, την Δημητριάδος. Ακούγοντας την οχλαγωγία κατέβηκε και ο βουλευτής του Κινήματος μας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στην είσοδο της πολυκατοικίας για να δει τι συμβαίνει. Αφού για μερικά δευτερόλεπτα έγινε αυτόπτης μάρτυρας της κατάστασης, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η οποία έφτασε στον τόπο του συμβάντος σε ελάχιστα λεπτά και μάλιστα με την παρουσία του ίδιου του διευθυντή της.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΕΦΥΜΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


Βίντεο αφιερωμένο ειδικά σε όσες Γυναίκες ψήφισαν Αριστερά κόμματα που υποθάλπουν τους Ισλαμιστές !
Ελλάδα ονειρεύεστε εσείς ειδικά οι γυναίκες που ψηφίσατε αριστερά κόμματα που υποθάλπουν τους Ισλαμιστές και τις αξίες τους...? Σας εύχομαι ολόψυχα αύριο να είναι οι κόρες σας στην θέση της ! 
 Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένας άντρας ο οποίος κακοποιεί μέχρι θανάτου την γυναίκα του. 
 To φρικιαστικό αυτό γεγονός, σύμφωνα με το newsbomb.gr. γίνεται με τις επευφημίες του συγκεντρωμένου πλήθους που επικροτεί την αρρωστημένη ενέργεια του ισλαμιστή.
  Προσοχή: To βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες:

ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία-Δύναμη Αποτροπής (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο για τις ικανότητές της και το ηθικό των στελεχών της.
Παρακολουθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο του Γενικού Επιτελείου Στρατού: ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ
πηγή: ΓΕΣ

defence-point.gr