Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας...

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου...
Και δεν στο λέω αυτό  επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο.
Κάθε άνθρωπος φέρνει μέσα του ένα συλλογικό κώδικα αξιών και ερμηνειών, ακόμα κι αν η φυλή του ή η ορδή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του γραπτού λόγου [αυτούς που ονομάζουμε εδώ στην Ελλάδα: μη-ιστορικούς πολιτισμούς]

Όχι, δεν στο λέω διόλου επειδή υποτιμώ τον μεγάλο πολιτισμό των Αββασιδών ή την κορυφαία πολιτισμική περίοδο του Άκμπαρ ή τα λαμπρά μνημεία της Άκρας και του Σαχ Τζιχάν ή τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πλευρές του πολιτισμού βουντού ή τις σαμανιστικές παραδόσεις των λαών του Καυκάσου.

5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"

Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες  
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, το οποίο βιώνει την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών από πρώτο χέρι, όσοι εκ των λαθρομεταναστών διαθέτουν αρκετά χρήματα, παίρνουν «δώρο» από τους δουλεμπόρους ένα εγχειρίδιο – τουριστικό οδηγό, σχεδιασμένο ακριβώς για τις ανάγκες τους.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ : 100.000 ΛΑΘΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ"

EΘΝΙΚΗ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ: 100.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΤΗ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ
Χριστοδουλοπούλου: Σχεδόν 100.000 παιδιά μεταναστών θα λάβουν την ιθαγένεια
Σχεδόν 100.000 μετανάστες δεύτερης γενιάς θα λάβουν ελληνική ιθαγένεια με βάση τις ρυθμίσεις του σχετικού νομοσχεδίου σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου.