Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Πόσο Κατώτεροι των Περιστάσεων Είμαστε

Μια κυβέρνηση εκλεγμένη με το (σε απόλυτα νούμερα) 20.6% των ψήφων, ταγμένη από το 1918 να ακρωτηριάσει την Μακεδονία

Ένας λαός που τους ψηφίζει  αγνοώντας τι πρεσβεύουν.

Μια κυβέρνηση που αγνοεί επιδεικτικά την πλειονότητα του ελληνικού λαού να μην δοθεί το όνομα Μακεδονία,  σε μια Δημοκρατία που στο τόπο και την χώρα γένεση της έχει εκφυλιστεί και εξευτελιστεί.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, μιλώντας στον Realfm 107,1 και την εκπομπή 7 με 10πμ με την Μελίνα Καραπαναγιωτίδου και τον Μπάμπη Τζιομπάνογλου, για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, κατήγγειλε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, υπόσχονταν  καλές επιδοτήσεις στα ροδάκινα για να μην αντιδρούμε στην συμφωνία των Πρεσπών.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Όταν ο Πολάκης ήταν στη Νικαράγουα το 1990 για… ντεμέκ συγκομιδή του καφέ με πολεμικά όπλα (εικόνες)



ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ....Εικόνες από την αποστολή διεθνιστικής αλληλεγγύης της ΚΝΕ (Νέου Αριστερού Ρεύματος, όπου ανήκε πολιτικά πριν από τριάντα χρόνια), στη Νικαράγουα, το 1990, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες και η ανάρτηση, στην οποία ο κ. Πολάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι βρέθηκε στη συγκεκριμένη χώρα της Κεντρικής Αμερικής «για βοήθεια στη συγκομιδή του καφέ μαζί με πολλούς συντρόφους κομμουνιστικών, εργατικών και σοσιαλιστικών κομμάτων από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική (150 ατάμα σύνολο στην μπριγάδα που ήμασταν)» και διευκρινίζει σε ποιους ανήκουν τα καλάσνικοφ με τα οποία φωτογραφήθηκε…