Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ

Επώδυνη συμφωνία για... τέταρτο προληπτικό Μνημόνιο 3,6 δισ.
Στο τρίτο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ (5,4 δισ. ευρώ) προστίθεται και τέταρτο (3,6 δισ.) 
Η κυβέρνηση το βαφτίζει πακέτο ασφαλείας.....
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!!!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ :ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.... ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

 
ΜΕΣΑ ΣΕ 6,5 ΧΡΟΝΙΑ (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 - 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1973) H...XOYNTA ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.
 Στα 6,5 χρόνια των στρατιωτικών κυβρνήσεων της περιόδου 21η Απριλίου 1967 - 8η Οκτωβρίου 1973  Ημέραι και Έργα, όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο τότε Αντιπρόεδρός της, στρατηγός Στ. Παττακού, υπήρξαν σημαντικά έργα: Μόνο οι επεκτάσεις του οδικού δικτύου και του δικτύου ηλεκτροδότησης της χώρας έγναν στην διπλάσια έκταση απ'ότι είχαν γίνει από το 1949 μέχρι το 1967.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΕΜΕΤΟΣ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ : ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι ίδρυμα που ως σκοπό έχει την παραγωγή και διάδοση του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου. 
Η Αθέατη γνώση, ετοίμασε ενα ρεπορτάζ για τους αναγνώστες της, το οποίο αποκαλύπτει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας με την άδεια απο το Υπουργείο Πολιτισμού μέσω της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος χρηματοδοτείται κατά 25% από Εθνικούς και 75% από Κοινοτικούς Πόρους, ουσιαστικά από χρήματα που πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...ΛΑΘΡΟ ΣΠΑΕΙ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ... ΑΓΑΛΜΑΤΑ




ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ...Δείτε δω ξεφτιλίκια!!!! Λαθροπρόσφυγας καταστρέφει με κοτρόνες κλούβα της Αστυνομίας στην Ειδομένη προ ολίγου, και οι αστυνομικοί ως ακίνητα στρατιωτάκια που δεν ξέρω για πιο λόγο τους πληρώνουμε, κοιτάνε αδιάφορα....ή τα έχουν κάνει πάνω τους...!!!!Αν διαδήλωναν τίποτα Έλληνες γέροι και γυναίκες με παιδιά κατά των Hot Spots, αυτοί οι ράμπο της Αστυνομίας με τα κιλοτάκια και τις ζαρτιέρες, θα τους είχαν μαυρίσει στο ξύλο... Τους λαθρομεταπρόσφυγες όμως δεν τολμούν να τους αγγίξουν ακόμα και εάν αυτοί μπροστά στα μάτια τους εγκληματούν!!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ....

Ε ΡΕ ΛΑΘΡΟΓΛΕΝΤΙΑ...ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

 Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ... το έριξε στο χορό με πρόσφυγες σε καταυλισμό [εικόνες]Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
Τους πρόσφυγες της Ριτσώνας Χαλκίδας επισκέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Ζωή Λιβανίου και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το γλεντάνε όλοι μαζί...
Αψηφώντας τις δυσκολίες που έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα και συνεχίζουν να περνούν ζώντας σε προσωρινά καταλύματα, οι πρόσφυγες επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες μαζί με την βουλευτή, με τους υπόλοιπους γύρω τους να τους χειροκροτούν.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ :
Πηγή eviazoom.gr