Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ...ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5PcSC5LePQUCReuTZlFcYRCHJZ3YSWCDuXFsbX_vPJI5Wvjj3oaNqDQiwUZ-XyexwE7WGeesKIIVYHdfAJwamTstqHFhFm6l7fXZZtCAyE63k8tmOTaM-KUgXmFq9gP0eLxSLWaa_ephL/s1600/192842.jpg
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!!!
Σύμφωνα με τον politischios.gr, λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το χώρο του λιμανιού, οι συγκεντρωμένοι που ζητούσαν από τους «πρόσφυγες» να φύγουν άμεσα από το χώρο πύκνωσαν την παρουσία τους και ξεκίνησαν λογομαχία με τους πρόσφυγες που αρνούνταν να αποχωρήσουν
Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν η ομάδα των συγκεντρωμένων πλησίασε το στέγαστρο αναμονής επιβατών και μέσα σε κλίμα έντασης με την Αστυνομία και το Λιμενικό να προσπαθούν να τους απωθήσουν, οι «πρόσφυγες» αποχώρησαν στην ανατολική πλευρά του χώρου.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟ 2006 ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ


Η ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΤΡΕΧΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Οριάνα Φαλάτσι: Ξυπνήστε! Φοβάστε μην σας πουν ρατσιστές! Κινδυνεύει ο Χριστιανισμός από τις ορδές του Ισλάμ
Η Οριάνα Φαλάτσι ήταν Ιταλίδα δημοσιογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια και συγγραφέας, γνωστή για την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη, ο οποίος έδρασε κατά της δικτατορίας των Συνταγματαρχών. Οπότε η τοποθέτησή της δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ακροδεξιά.

Συγκλονίζουν τα γραφόμενά της στο βιβλίο ««Η Οργή και η Υπερηφάνεια», το οποίο αποτελεί καταπέλτη για την σημερινή θολοκουλτούρα και τον δήθεν «αντιρατσισμό».

«Ξυπνήστε, άνθρωποι μου, ξυπνήστε! Μέσα στο φόβο σας να βαδίσετε ενάντια στο ρεύμα, μην τυχόν και σας περάσουν για ρατσιστές, δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε ότι μια Αντίστροφη Σταυροφορία έχει ήδη αρχίσει», αναφέρει εννοώντας προφανώς το σχέδιο της Νέας Τάξης να γεμίσει την Ευρώπη με μουσουλμάνους για να δημιουργηθεί χάος και να επιβληθεί η πανθρησκεία ως «λύση ειρήνης».

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΧΑΧΑ...ΤΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΠΕΤΡΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑΚΗ ;;;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΦΡΟΥΡΑ Η ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ;;;

ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣ@ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΙΣ "ΨΙΛΕΣ" ΣΟΥ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ  ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ :

Η ΛΑΘΡΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΡΤ με το αραβικό δελτίο που πληρώνουν οι Έλληνες! παροτρύνει «πρόσφυγες» να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην επιστραφούν στην τουρκία! (Βίντεο)
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ Η ΕΡΤ :Διαβάζω σε διάφορα site, ότι οι «αλληλέγγυοι» και οι ΜΚΟ προτρέπουν τους λαθρομετανάστες να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην απελαθούν στην Τουρκία. 
Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί, αλλά σίγουρα το «κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ (και των καμμένων συνοδοιπόρων του…), με τον πιο επίσημο τρόπο τους προτρέπει να το κάνουν, για να μην απελαθεί ούτε ένας στην Τουρκία!
Δείτε εδώ το δελτίο ειδήσεων της Τρίτης εις την αραβικήν (ε ρε κατάντια!) από την Ελληνική -μη γελάτε!- Ραδιοφωνία-Τηλεόραση, την ΕΡΤ ή ΣΥΡΙΖΑ-TV.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 6ΜΜ

Τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδος εξελίσσονται με ρυθμούς ραγδαίους.  Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θέλουν να κάνουν εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
Το κράτος που ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την αφρική και την ασία. Δημόσιοι χώροι, λιμένες και λεωφόροι καταλαμβάνονται παράνομα από λαθρομετανάστες. Οι καμπάνες στην πόλη μας δεν ηχούν πλέον για να μην ενοχλούνται οι ισλαμιστές.
Για όλους αυτούς τους λόγους η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης καλεί κάθε Έλληνα Πατριώτη και Εθνικιστή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΤΑ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ "ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ  ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. Εντονο προβληματισμό προκαλεί στις τοπικές δημοτικές και αστυνομικές αρχές η κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη και εκπέμπουν SOS, φοβούμενοι τα χειρότερα.Τοπικοί παράγοντες παρακολουθούν με αγωνία τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και διατυπώνουν φόβους ακόμη και για τα χειρότερα.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΕΤΣΙ ''ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ'' ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΜΚΟ : ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ
Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν αλληλέγγυοι και ΜΚΟ, κατευθύνοντας και χρησιμοποιώντας τουςπρόσφυγες και μετανάστες σύμφωνα με τις δικές τους βλέψεις και επιδιώξεις, έρχονται να καταδείξουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Χαρακτηριστική ως προς αυτό είναι η ραγδαία αύξηση των αιτήσεων παροχής ασύλου των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου, καθώς ξεπερνούν, κατά πληροφορίες, τις 2.000.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ" ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ (BINTEO)

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ; ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟ. ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. 

ΒΙΝΤΕΟ :ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΥΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ  ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΕ;;
Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο από το άγριο ξύλο των ΜΑΤ της Αριστεράς – Αναίτια και απρόκλητη επίθεση στους κατοίκους των Ταμπάκικων  
Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση λαθρομεταναστών στην περιοχή τους,

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Οδηγός νταλίκας για Λαθρό : Έλληνας είμαι στην χώρα μου...κοιτάξτε χάλια ,θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας!


Ακαρνάν
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΙ ΣΟΜΠΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΖΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΟΔΗΓΟΥΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ;; ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ .ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ :

ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΞΥΛΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ....ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ