Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ...ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


 https://2.bp.blogspot.com/-X4PA0xz2jgA/VwkCW6iHpAI/AAAAAAAEZUc/4wtJezDJfy0r3RPlOGWn25c98a7ZBGcxg/s1600/192842.jpg
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!!!
Σύμφωνα με τον politischios.gr, λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το χώρο του λιμανιού, οι συγκεντρωμένοι που ζητούσαν από τους «πρόσφυγες» να φύγουν άμεσα από το χώρο πύκνωσαν την παρουσία τους και ξεκίνησαν λογομαχία με τους πρόσφυγες που αρνούνταν να αποχωρήσουν
Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν η ομάδα των συγκεντρωμένων πλησίασε το στέγαστρο αναμονής επιβατών και μέσα σε κλίμα έντασης με την Αστυνομία και το Λιμενικό να προσπαθούν να τους απωθήσουν, οι «πρόσφυγες» αποχώρησαν στην ανατολική πλευρά του χώρου.

Αμέσως μετά,ειδοποιήθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος και διέταξε τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο νησί να πάρουν θέση στο λιμάνι και να ελέγξουν μαζί με τις αντίστοιχες δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος την κατάσταση.Σύμφωνα με τον Politischios.gr το Λιμεναρχείο προέβει σε συλλήψεις όσων «προσφύγων» διαπιστώνονταν ότι παρακινούσαν τους υπόλοιπους πρόσφυγες να μην αποχωρήσουν από το λιμένα. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 10 βρίσκονται στο κτίριο του Λιμεναρχείου.Τα πνεύματα φάνηκε να είχαν ηρεμήσει, όταν λίγο μετά την 01.00 τα ξημερώματα, στο χώρο όπου βρίσκονταν οι «πρόσφυγες» έπεσε κροτίδα με αποτέλεσμα να επικρατήσει για άλλη μια φορά αναστάτωση, κυρίως ανάμεσα στις γυναίκες και τα παιδιά.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δήμαρχος και λιμενάρχης απαίτησαν την άμεση αποχώρηση από το λιμάνι όλων των «προσφύγων».Τελικά οι «πρόσφυγες» επιβιβάστηκαν σταδιακά στα πούλμαν και συνοδεία της Αστυνομίας έφθασαν στη Σούδα και στα κτίρια της οδού Δημοκρατίας, αδειάζοντας το λιμάνι που παραδόθηκε στις αρχές. www.eglimatkotita.gr


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.