Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Στο Σαμαρικό antinews ψάχνουν τρόπους να πάρουν πίσω τους ενστόλους από την Χρυσή Αυγή.

ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΘΑ-ΜΑΡΑΣ...
antinews : "Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να δώσει αγώνα για να τους απαγκιστρώσει από τα δόντια του Χαστουκιάρη και των λαϊκιστών της Χρυσής Αυγής. Και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να δείξει στους ένστολους ότι τους έχει αγκαλιάσει κι ότι είναι σαρξ εκ της σαρκός τους".
Σε μείζον θέμα για την μετεκλογική Ελλάδα έχει αναχθεί η ψήφος που έδωσαν οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί στην Χρυσή Αυγή. Οι ειδικοί μέτρησαν τις ψήφους που έπεσαν στις κάλπες στις οποίες ψηφίζουν οι δύο ειδικές κατηγορίες και αποφάνθηκαν ότι σε πολλές περιπτώσεις οι μισοί από αυτοί έδωσαν τη στήριξή τους στο νεοναζιστικό μόρφωμα. Για παράδειγμα στους Αμπελόκηπους όπου ψήφισαν με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους υπηρεσιών της ΓΑΔΑ συνολικά 2.738 αστυνομικοί, η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστό από 18 έως 23% .

O ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ : "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ 15% ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10%"!!..

Άκρως αποκαλυπτική και επιδεχόμενη πολλές ερμηνείες ήταν η συνέντευξη που έδωσε χθές Παρασκευή στον  Ραδιοσταθμό του υπόδικου Κοντομηνά «Άλφα 9,89 FM» ο υπουργός Προ-Πό, Νίκος Δένδιας. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι χάρις στις δικές του ενέργειες, η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 10% στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, ενώ οι κρυφές δημοσκοπήσεις την έδειχναν πάνω από το 15%!...

Μεταφέρουμε επί λέξει την συνομιλία του Προ-Ποτζή Δένδια με τους ακροαριστερούς δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κούσουλο:

ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ... ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ :Σκάνδαλο Ανωμαλίας Μεγατόνων με τον παρολίγο δήμαρχο της Α****ς.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΡΕΛΟΜΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Σκάνδαλο Ανωμαλίας Μεγατόνων με τον παρολίγο δήμαρχο
Ρεπορτάζ: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Η υπόθεση του εξαίρετου πολιτικού ο οποίος έμπαινε σε site γνωριμιών, ανοίγοντας την κάμερα για να κάνει τις πλέον απίστευτες αθλιότητες, αφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο. 
Η δημοσιοποίηση του όλου θέματος είναι υπόθεση ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η δημοσιογραφική έρευνα και να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους άμεσα ενδιαφερόμενους να πάρουν θέση.

Θορύβησε τους σιωνιστές ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, που επετεύχθη παρόλη την πολεμική του καθεστώτος, παρά τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας, παρά τις πολιτικές διώξεις που διέταξε ο ίδιος ο Ντ. Χάρις. Θυμίζουμε ότι λίγο μετά τις πρώτες συλλήψεις ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο» και ότι «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», αναδεικνύοντας την έξωθεν παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας και την έναρξη του κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης παρακρατικής κλίκας.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αλεξάντερ Ντούγκιν :Αν η Ελλάδα επιστρέψει στις παραδόσεις και τις σταθερές αξίες αυτομάτως θα είναι ο φυσικός σύμμαχος της Ρωσίας.

"Πρέπει να επιδιώξουμε την πνευματική αναγέννηση της Ευρώπης με πρότυπο την πολιτιστική μοναδικότητα και αξία της Ελλάδος. Οι Έλληνες είναι οι προπάτορες μας, ο πολιτιστικός μας φάρος, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε την Ευρώπη των Ηρώων, των ποιητών, του Ομήρου, του Πλάτωνα κι όχι της κατάντιας της Eurovision με τα κίβδηλα πρότυπα που προωθεί".
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Βαρυσήμαντη συνέντευξη με τον στενό συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν
Κύριε Ντούγκιν, ας ξεκινήσουμε τη συνέντευξη μας με θέματα επικαιρότητας. Πως βλέπετε τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία;
Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι ραγδαίες, αλλά για να κατανοήσουμε καλύτερα το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί θα πρέπει πρώτα να είμαστε ενήμεροι για κάποια βασικά ζητήματα, τα οποία πολύς κόσμος αγνοεί.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ(βίντεο)

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΝΟΘΕΙΑ!!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΒΟΜΒΑ!


Όταν ανέβασα το θέμα: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ Υπάρχει ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!",  (εδώ) βιάστηκαν τα πληρωμένα τρολακια, να με λοιδωρούν.

Τους επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς, μαζί με την ανάρτηση του συναδέλφου δημοσιογράφου ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ, που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ πλήρως ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Πόπη Σουφλή

Ηλεκτρονικά αποτελέσματα mr Βγενόπουλος

Ανάμεσα σ' Ανατολή και Δύση - Ιστορικό της Πόλης και της Άλωσης


"Το δε την πόλιν σοι δούναι ούτε τ' εμόν εστίν οΰτ' άλλου των κατοικούντων εν αυτή. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών
του Σάββα Καλεντερίδη
Υπήρξε επί 1.058 χρόνια η πρωτεύουσα της Ανατολικής Ρωμαϊκής-Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Υπήρξε η πόλη που συνέδεσε Ανατολή και Δύση, Ευρώπη και Ασία, τον Εύξεινο Πόντο με το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, πάντα στο μεταίχμιο αυτής της αδιάκοπης πάλης ανάμεσα σε πανσπερμία φυλών και λαών και με τους Έλληνες κυρίαρχους του παιχνιδιού στα απέραντα και αχανή όρια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Ήταν η Κωνσταντινούπολη, το Βυζάντιο των Μεγαρέων, χτισμένη πάνω σε επτά λόφους, με την «καρδιά» της να βρίσκεται πάνω σε μια μύτη γης που χωνόταν μέσα στη θάλασσα, γεγονός που της έδινε μόνιμη και συνεχή πρόσβαση στη θάλασσα, καθιστώντας την ταυτόχρονα άπαρτη, όπως ακριβώς η Μίλητος, η άλλη βασίλισσα, της Ιωνίας.

Ο τελευταίος των Παλαιολόγων και η άλωση της Πόλης - 29 Μαΐου 1453

Του Ανδρέα Σταυρίδη .Ταξίαρχου (ε.α.)

Η άλωση της Πόλης          
Ο τελευταίος των Βυζαντινών Παλαιολόγων Αυτοκρατόρων, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ο 11ος, σε ηλικία 45 χρόνων, μετά από πολλές στρατιωτικές και προσωπικές περιπλανήσεις Αγχίαλος, Εύξεινος Πόντος, Πελοπόννησος, Πάτρα, Μυτιλήνη και Μυστράς, μετά το θάνατο του αδελφού αυτοκράτορα Ιωάννου του 8ου στις 3 του Οκτώβρη του 1448, δεν αντιτάσσεται στην μυστική φωνή του έθνους, παρά τις στρατιωτικές αποτυχίες και την συρρίκνωση πλέον της αυτοκρατορίας, καθώς και το προσωπικό του δράμα, το ότι παρέμεινε άτεκνος παρά τους δύο γάμους του, όπου οι σύζυγοι του απεβίωναν κατά τον τοκετό, φαίνεται ότι, αντί τρίτου νυμφικού στεφάνου έμελλε να φορέσει το φωτοστέφανο του μαρτυρίου. Την 12η Μαρτίου του 1449 καταφθάνει με την συνοδεία Καταλανικών πλοίων και μπαίνει στην πόλη.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Το ομολογούν οι Αμερικάνοι : «Στέλνουμε όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας »!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδέχθηκαν ότι εξοπλίζουν την «αντιπολίτευση» των ισλαμιστών στην Συρία και σκοπεύουν να αυξήσουν το μέγεθος της στρατιωτικής βοήθειας, τόσο σε υλικό όσο και σε εκπαίδευση στις γειτονικές χώρες.
 
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα τόνισε: «Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι παρέχουμε στρατιωτική βοήθεια προς τη συριακή αντιπολίτευση», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ...ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝουΔουλα!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΑΣΩΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ"(ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ & ΣΙΑ) ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
Ανοιχτές οι πόρτες για όσους θέλουν να γυρίσουν στη ΝΔ
Θέση στο ζήτημα της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας πήρε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Ο Γραμματέας του κόμματος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ξεκαθάρισε πως οι πόρτες της 
παράταξης είναι ανοιχτές σε όσους σέβονται τις θυσίες που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια και ασπάζονται το όραμα της νέας Ελλάδας.
"Το έχουμε πει ότι η ΝΔ έχει ανοικτές τις πόρτες της σε όσους ασπάζονται το όραμα μας. Έχουμε πάρει μία απόφαση. Να δημιουργήσουμε τη νέα Ελλάδα με μεταρρυθμίσεις, ρήξεις, ανατροπές, μία Ελλάδα που δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελθόν"

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00

"Η Πόλις εάλω...": Η κραυγή αυτή απλώθηκε σε κάθε άκρο της ελληνικής Πατρίδας. Για 400 χρόνια η σκιά της δουλείας κάλυψε την Ελλάδα. Όπως όμως είπε ο Γέρος του Μοριά, το Γένος συνέχισε τον πόλεμο ενάντια στον βάρβαρο εισβολέα. Στρατός του ήταν οι κλέφτες στα βουνά. Κάστρα του η Μάνη και το Σούλι. Και βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

Στη σκιά του αγάλματος αυτού του Αθάνατου ήρωα του Ελληνισμού θα συγκεντρωθούμε και φέτος χιλιάδες Έλληνες. Με μία λιτή τελετή Τιμής και Mνήμης θα στείλουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά!

Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00 

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : "ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ"(ΒΙΝΤΕΟ)



Με βουρκωμένα μάτια ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη μιλά για την εκλογή του

ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πλήρη αποπομπή της Τουρκίας από τα ευρωπαϊκά φόρουμ και την υποβολή μόνιμου βέτο στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν μερικές από τις πρώτες δηλώσεις της θριαμβεύτριας των ευρωεκλογών στην Γαλλία, Μαρί Λεπέν, δηλώσεις που εξόργισαν τα τουρκικά ΜΜΕ. 
Όπως αναφέρουν σχεδόν όλες οι τουρκικές εφημερίδες, η νικήτρια των τελευταίων εκλογών στην Γαλλία το πρώτο πράγμα που ανέφερε μετά την θριαμβευτική της νίκη ήταν ότι η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη και ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως κάθε ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Ν.Δ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ :"Αποχωρώ γιατί ΠΑΣΟΚοποιείς τη ΝΔ ,έχεις γίνει έρμαιο στα χέρια του Βενιζέλου"

ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΝουΔουλα του ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΟΣΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΠΑΣΟΚ
defencenet.gr Δήμαρχος Καρύστου N.Mανώλης: "Αρνούμαι να ενισχύσω την πασοκοποίηση της ΝΔ - Κουμάντο κάνει ο Βενιζέλος - Αποχωρώ από το κόμμα"
Mε επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά και την γνωστοποίησε στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης κατακεραυνώνει τον Α.Σαμαρά για τους χειρισμούς του καταγγέλοντας ότι έχει γίνει έρμαιο στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς πασοκοποιεί τη ΝΔ.Αφορμή ήταν η παρέμβαση Σ.Κεδίκογλου εις βάρος του όπως αναφέρει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Εύβοια. Συνεπώς αποχωρεί από την ΝΔ.
Η συρρίκνωση της ΝΔ, συνεχίζεται επί των ημερών του Α.Σαμαρά. Ο Ν.Μανώλης δεν είναι τυχαίο στέλεχος , καθώς αποτελεί ιδρυτικό μέλος, που υπηρέτησε πιστά την παράταξη επί δεκαετίες.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ισλαμική Αθήνα; (εισερχόμενος στην Αθήνα μέσω της Ιεράς Οδού πρώτα θα βλέπεις το τζαμί και μετά την Ακρόπολη).

του Σαράντου Καργάκου*
Μου ζητήθηκε προ καιρού να έχω συμμετοχή σε μια συζήτηση για το υπό ανέγερση τζαμί σε μια πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεοράσεως(Αλήθεια, κανείς αρμόδιος δεν σκέφθηκε τί σημαίνει ο όρος δημόσιος, όταν εκφέρεται κατά θηλυκού γένους;). 

Αρνήθηκα, προφασιζόμενος βαρηκοΐα. Η κυρία, όμως, ήταν επίμων και μου πρότεινε να σταλεί συνεργείο στο σπίτι μου, όπου θα κάνω μια δήλωση με τις απόψεις μου και δεν θα υπάρξει πρόβλημα εμπλοκής σε διάλογο. Δέχθηκα με βαριά καρδιά.


Το συνεργείο (δύο ευγενέστατοι κύριοι) ήλθαν στο σπίτι μου δύο ώρες

ενωρίτερα και μου είπαν ότι η δήλωσή μου θα γίνει μόλις αρχίσει η εκπομπή.

ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙ;;

Στις 4 Μαίου «Tο Βήμα», δημοσίευσε τις δηλώσεις Βενιζέλου για τα χαμηλά ποσοστά της Ελιάς στις δημοσκοπήσεις. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως αν η Ελιά πάρει κάτω από 10% ,στις εκλογές θα υπάρχει κυβερνητική κρίση και δεν θα υπάρχει νομιμοποίηση της κυβέρνησης. Είπε συγκεκριμένα «θα υπάρχει πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας και στρατηγικού προσανατολισμού».

Η Ελιά έχει 8% και έπεσε 4 μονάδες από τις εθνικές εκλογές. Ας κρατήσει λοιπόν τον λόγο του…
HELLASFORCE
ΣΧΟΛΙΟ : ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ... ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ 

ΤΟ λόμπι των ανώμαλων υποστηρίζει το 25% των ευρωβουλευτών


Θα έλεγε κανείς ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωκοινοβούλιό της είχε πιο επείγοντα καθήκοντα να εκτελεί από το να υπακούει στις επιθυμίες ενός λόμπι. Αλλά η ΛΟΑΤ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί και τρανσέξουαλ) και η Διεθνής Ένωση Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων έχουν καταφέρει να εμφυτεύσουν σταθερά την επιρροή τους. Και οι ΗΠΑ βέβαια κάνουν τα πάντα στην προώθηση του σκοπού αυτού. Παρακάτω άρθρο τουValeursActuelles όπως αναφέρεται στο Le Salon Beige
Σχεδόν το ένα τέταρτο των ευρωπαίων βουλευτών είναι μέλη της ΛΟΑΤ που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ομοφυλοφιλικών λόμπι στην Ευρώπη :

ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟΧΕΥΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ

ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Φωτογραφίες από το εσωτερικό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, και από τις τρύπες που άνοιξαν οι σφαίρες του καλάσνικοφ, στους τοίχους πάνω από τα κάδρα με τις φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, δόθηκαν απόψε στη δημοσιότητα. 

Σύμφωνα με την εκτίμηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, που συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση της επίθεσης, τα ξημερώματα της Κυριακής, το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες πιθανότατα έπαθε εμπλοκή. 

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

bankingnews : O Σαμαράς σχεδιάζει νέο τρόπο άλωσης των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΧΤΥΠΗΤΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ Χ.Α.
bankingnews :Η Χρυσή Αυγή πέτυχε εκλογικό θρίαμβο….αλλά χρειάζεται τεράστια προσοχή…η ΝΔ σχεδιάζει τον πολιτικό και εκλογικό της εμβολισμό
Ήταν μια συνειδητή επιλογή η ψήφος στην Χρυσή Αυγή
Η Χρυσή Αυγή πέτυχε μια ιστορική νίκη κατέλαβε την 3η θέση μεταξύ των πολιτικών  δυνάμεων της Ελλάδος στις ευρωεκλογές, αύξησε παντού τα ποσοστά της και της ψήφους σε απόλυτα μεγέθη. 
Παρά την πολιτική δίωξη που έχει υποστεί, την φίμωση από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης που έχει υποστεί η Χρυσή Αυγή θριάμβευσε λαμβάνοντας 9,4% και 536 χιλιάδες ψήφους στις ευρωεκλογές του 2014 σε σχέση με τις 426 χιλιάδες ψήφους στις βουλευτικές εκλογές του 2012. 

ΦΕΡΤΕ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ..."ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ 1 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΕ Χ.Α"

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ : “Η Χρυσή Αυγή είναι ο θριαμβευτής των ευρωεκλογών” (βίντεο)



ΠΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.
ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΟΥ. 
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 8% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...


Ο τουρκοπράκτορας Ντεντέ μας απειλεί: "Ακούστε τη φωνή μας από τη Θράκη με το καλό"!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ.ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ .
Δεν συμπληρώθηκαν 24 ώρες από την εκλογική αναμέτρηση στην Θράκη, που έφερε το "τουρκικό" κόμμα πρώτο σε Ξάνθη και Ροδόπη και οι φανατικοί άρχισαν τις απειλές.
Ο γνωστός για τις εμπρηστικές δηλώσεις του Αμπντουλαλίχ Ντεντέ με μήνυμά του σε εφημερίδα ...μας απειλεί. Να ακούσουμε την φωνή της μειονότητας ...με το καλό. Ποιο είνα το κακό θα μας το πει σε άλλη κρίση αλαζονείας. 

ΒΡΩΜΑΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ... 157.000+ ΤΑ ΑΚΥΡΑ

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΕΝΩ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΑΜΗΛΑ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 9800523, ΨΗΦΙΣΑΝ: 5874296, ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 22359 / 22561 (99,10 %)
ΕΓΚΥΡΑ: 5651021, ΑΚΥΡΑ: 157107, ΛΕΥΚΑ: 66168
xryshaygh.com : Πήγε «σύννεφο» η νοθεία: Μέχρι και στην «Εθνική Αυγή» έβαλαν ψήφους
Σωρεία είναι οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις νοθείας που εντόπισαν οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι και ήδη κατήγγειλε το νομικό τμήμα του Κινήματός μας. Το καθεστώς λειτουργώντας εν πλήρει πανικό «έδωσε τα ρέστα του» χθες,

O ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α

Tρεις ευρωβουλευτές εξέλεξε η Χρυσή Αυγή προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε, όντας ο μοναδικός πραγματικός νικητής των εκλογών. Το δεύτερο σοκ και δέος για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας είναι τα ονόματα των τριών εκλεγέντων, με την Χρυσή Αυγή, Ευρωβουλευτών, που από μόνα τους καταρρίπτουν τα φαιδρά κατηγορητήρια, με τα οποία τα τηλεδικαστήρια "καταδικάζουν" την Χρυσή Αυγή.
Πριν αναφέρουμε τα ονόματα των τριών άξιων Συναγωνιστών, είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξου. Αυτό καθιστά βέβαιο ότι η Ελλάδα, μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι:

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ" ΤΗΣ Χ.Α


ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)




Τα αποτέλεσματα των exit poll σχολίασε ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος της Χ.Α, Ηλίας Κασιδιάρης, επισημαίνοντας ότι η παράταξη του αποτελεί "την τρίτη πολιτική δύναμη" της Ελλάδας και ζήτησε να αφεθούν ελεύθερα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην φυλακή.


Στη συνέχεια διάβασε το μήνυμα του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, από την φυλακή.

http://www.stoxos.gr/

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ : ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 26% ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ


“Μαύρα” μαντάτα για τους ιδεολόγους της Ευρώπης και θετικά για τους ευρωσκεπτικιστές, αποτελεί η είδηση ότι η Λεπέν προηγείται στη Γαλλία και έρχεται πρώτη με ποσοστό κοντά στο 26%!
Το ποσοστό αποτελεί σοκ για τα δημοκρατικά δεδομένα της “φίλης” χώρας και βέβαια επιβεβαίωση για όλους όσοι εδώ και μήνες φώναζαν για τους αρνητές της Ενωμένης Ευρώπης της Γερμανικής Νέας Αυτοκρατορίας της Οικονομίας των Ολιγαρχών.
Το ακροδεξιό κόμμα Εθνικό Μέτωπο (FN) κατήγγειλε σήμερα «τα πολλά προβλήματα» στη διεξαγωγή των ευρωεκλογών στη Γαλλία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παραποιεί με τους πιο ειδεχθείς τρόπους την ψήφο των Γάλλων».

Το μήνυμα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές

Αγαπητοί μου Έλληνες και Ελληνίδες
Χαιρετώ και τιμώ ξεχωριστά κάθε έναν από εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σας τιμώ γιατί αντισταθήκατε στην τρομοκρατία και τις συκοφαντίες σε βάρος όλων μας. Γιατί δεν πιστέψατε τα ψέματα της διεφθαρμένης εξουσίας, που μόνο στόχο έχει να υπηρετεί την ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων.
Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η τρίτη πολιτική δύναμη και η άνοδός μας είναι ραγδαία. Νικήσαμε το ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου μέσα σε ένα ανελέητο κύμα διώξεων, φυλακίσεων, δολοφονιών νεαρών Ελλήνων, που τόλμησαν στα χρόνια της προδοσίας να αγωνιστούν για την Πατρίδα.

9,5%-12,5% ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ EXIT POLLS ΤΟΥ ΣΚΑΙ (ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ...)


ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8%-10% ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ EXIT POLLS


ΤΑ ΠΡΩΤΑ EXIT POLLS (ΤΟ 75%) ΔΙΝΟΥΝ ΣTA KOMMATA ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΟΣΤΑ :
ΣΥΡΙΖΑ : 26%-30%
NΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :23%-27%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :8%-10%
ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ :7%-9%
ΠΟΤΑΜΙ :5%-7%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ :3,5%-5%
ΚΚΕ :5%-7%
ΔΗΜΑΡ :1,5%-2,5%
ΛΑ.Ο.Σ :1,5%-2,5%

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΩ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΣΤΗΝ ΚΩ .
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ :
Συνελήφθη χθες (24-05-2014) το απόγευμα στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, 52χρονος υπήκοος Πακιστάν για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης (10χρονης) ημεδαπής.
Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία, σχηματίστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ: AYTΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΩΝ (Π@ΥΣΤΗΔ@Ν ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ....)

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!.. "ΑΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ... 
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγόρησε σήμερα τον βρετανό πρίγκιπα Κάρολο για απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε βασιλείς, αναφερόμενος στα λεγόμενα του δεύτερου, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πούτιν με τον Αδόλφο Χίτλερ.
Ο Πούτιν είπε ότι δεν άκουσε το σχόλιο αλλά ζήτησε από δημοσιογράφους να μεταφέρουν το μήνυμά του στον Κάρολο και στον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.
Ο Πούτιν επικαλέστηκε και μια ρωσική παροιμία η οποία λέει

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :To ευχητήριο τουίτ του Μητσοτάκη στον Σαμαρά για τις Ευρωεκλογές


ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .


Δεν σέβονται τίποτα στον ΑΝΤ1. Προπαγάνδα υπερ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ μέχρι την τελευταία ώρα.


ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ XΤΙΖΕΤAI ΜΕ ΚΟΠΟ ΤΟOOOOOOOOOΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;;
Ολα για το “μεροκάματο” του Κυριακού . Είναι πολλά τα στρέμματα στην Εκάλη και πρέπει να ποτιστεί και το γκαζόν. Έτσι κύριε Μίνωα;