Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟΧΕΥΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ

ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Φωτογραφίες από το εσωτερικό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, και από τις τρύπες που άνοιξαν οι σφαίρες του καλάσνικοφ, στους τοίχους πάνω από τα κάδρα με τις φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, δόθηκαν απόψε στη δημοσιότητα. 

Σύμφωνα με την εκτίμηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, που συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση της επίθεσης, τα ξημερώματα της Κυριακής, το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες πιθανότατα έπαθε εμπλοκή. 


Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το ακριβές σημείο στο οποίο στάθηκε ο τρομοκράτης απέναντι από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ εκτιμούν ότι η απόστασή τους από μια κάμερα που ενδεχομένως να τους κατέγραφε -με τους ίδιους να γνωρίζουν την ύπαρξή της- ήταν ασφαλείας για αυτούς ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί. 

Θεωρούν επίσης βέβαιο ότι η μηχανή με τους τρομοκράτες θα πέρασε ξανά από το σημείο για να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχαν αστυνομικοί. 

Η αστυνομία χαρακτηρίζει ως «υψηλού επιχειρησιακού ρίσκου» την συγκεκριμένη ενέργεια καθώς πρόκειται για αστυνομοκρατούμενη περιοχή και ήταν πολύ πιθανό να έπεφταν πάνω σε περιπολίες. 

Οι υποψίες τους περιστρέφονται γύρω από τους Νίκο Μαζιώτη και Χριστόδουλο Ξηρό κρατώντας ωστόσο επιφυλάξεις για το ενδεχόμενο να πρόκειται για εμφάνιση μιας καινούργιας οργάνωσης. 

πηγή 
ethnos.gr