Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ : ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 26% ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ


“Μαύρα” μαντάτα για τους ιδεολόγους της Ευρώπης και θετικά για τους ευρωσκεπτικιστές, αποτελεί η είδηση ότι η Λεπέν προηγείται στη Γαλλία και έρχεται πρώτη με ποσοστό κοντά στο 26%!
Το ποσοστό αποτελεί σοκ για τα δημοκρατικά δεδομένα της “φίλης” χώρας και βέβαια επιβεβαίωση για όλους όσοι εδώ και μήνες φώναζαν για τους αρνητές της Ενωμένης Ευρώπης της Γερμανικής Νέας Αυτοκρατορίας της Οικονομίας των Ολιγαρχών.
Το ακροδεξιό κόμμα Εθνικό Μέτωπο (FN) κατήγγειλε σήμερα «τα πολλά προβλήματα» στη διεξαγωγή των ευρωεκλογών στη Γαλλία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παραποιεί με τους πιο ειδεχθείς τρόπους την ψήφο των Γάλλων».

«Το υπουργείο Εσωτερικών επέλεξε να εμποδίσει τη νίκη του Εθνικού Μετώπου απλώς απαγορεύοντάς του να εκπροσωπηθεί σε κάποιες περιοχές» της χώρας, αναφέρει το FN σε ανακοίνωσή του.
Το κόμμα της Μαρίν Λεπέν καταγγέλλει συγκεκριμένα «την έλλειψη ψηφοδελτίων του Εθνικού Κόμματος» ή «την ύπαρξη ψηφοδελτίων του FN που δεν αντιστοιχούσαν στην εκλογική περιφέρεια του εκλογικού κέντρου» όπου εντοπίστηκαν σε πολλές περιοχές.
«Οι πολλές αντιξοότητες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η νοθεία είναι μαζική», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. «Αυτός ο εφευρετικός χειρισμός της ψήφου των Γάλλων πρέπει να σταματήσει αμέσως και οι νομάρχες πρέπει να κάνουν τα πάνταώστε να μεταφερθούν σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας τα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος».
Το FN σημειώνει ότι μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας θα ζητήσει «να πέσει φως στους χειρισμούς του καθεστώτος».