Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ: AYTΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΩΝ (Π@ΥΣΤΗΔ@Ν ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ....)

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!.. "ΑΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ... 
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγόρησε σήμερα τον βρετανό πρίγκιπα Κάρολο για απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε βασιλείς, αναφερόμενος στα λεγόμενα του δεύτερου, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πούτιν με τον Αδόλφο Χίτλερ.
Ο Πούτιν είπε ότι δεν άκουσε το σχόλιο αλλά ζήτησε από δημοσιογράφους να μεταφέρουν το μήνυμά του στον Κάρολο και στον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.
Ο Πούτιν επικαλέστηκε και μια ρωσική παροιμία η οποία λέει
«Αν είσαι θυμωμένος, σημαίνει ότι έχεις άδικο», είπε στους δημοσιογράφους από διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, περιλαμβανομένου του Reuters, στην Αγία Πετρούπολη όπου πραγματοποιείται το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.
"Δεν άκουσα αυτό το σχόλιο. Αν ειπώθηκε, τότε είναι απαράδεκτο. Θεωρώ ότι και ο ίδιος το αντιλαμβάνεται. Είναι ένας άνθρωπος με καλούς τρόπους. Τον γνωρίζω προσωπικά καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά βασιλέων. Αλλά έχω συνηθίσει τα πάντα στη διάρκεια των χρόνων".


defencenet