Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

"ΛΙΑΝΑ ΦΕΡΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ"!



Θαυμάστε τα καμώματα της εξ Εκάλης ορμώμενης κομμουνίστριας.

Δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα στην οδό Πινδάρου στο Κολωνάκι (κλικ) έξω από τα γραφεία του περιοδικού "Νέμεσις" ο ιδιοκτήτης του ακινήτου σήκωσε πλακάτ διαμαρτυρόμενος για τα ενοίκια που του χρωστάει η Λιάνα Κανέλλη! Παράλληλα φωνάζει με τη... ντουντούκα βρίζοντας τη βουλευτή του ΚΚΕ. Απίθανα πράγματα...


ΠΗΓΗ: FIMOTRO

Ο λαός που «ατάκτησε» και δεν συμμορφώθη προς τας υποδείξεις

Αρχίζουν και σκούζουν οι «εθνοπατέρες» και τα δημοσιογραφικά ιερατεία του καθεστώτος για τον ατακτήσαντα λαό που τους παίρνει με πέτρες και γιαούρτια.
Μόλις άρχισε να εκδηλώνεται πρακτικά η λαϊκή αγανάκτηση και να μην περιορίζεται σε φραστικές εκτονώσεις, πέταξαν τις στραπατσαρισμένες μάσκες οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί μασκαράδες: Τα χάδια και οι έπαινοι για τη «φρονιμάδα» των «αγανακτισμένων» μετατράπηκαν σε τρομοκρατικούς λιθοβολισμούς και κατάρες.
Τώρα κουνάνε αγανακτισμένα και επιτιμητικά...
το δάκτυλο στα «άτακτα παιδιά» (από κάπου «υποκινούμενα»!!!) που τόλμησαν να χλευάσουν τη «δημοκρατία» και τους «εθνοπατέρες» που το παίζουν «φρουροί» της «δημοκρατίας» μέσα στο αγοραίο παζάρι των μαφιών του χρήματος: Στο καταγέλαστο τσίρκο της Βουλής…

Μας λένε ότι καταλύεται η «δημοκρατία» επειδή ο λαός της Κέρκυρας πήρε με τις πέτρες όλο αυτόν τον ευρωπαϊκό και εγχώριο θίασο των παρασίτων ο οποίος ρουφά, σαν βδέλλα, το αίμα του ελληνικού λαού, εκτελώντας ταυτόχρονα τις εντολές των διεθνών και εγχώριων οικονομικών «νονών»…

Μας λένε ότι κινδυνεύει η «δημοκρατία» επειδή εκτοξεύθηκαν γιαούρτια και έτρεψαν σε άτακτο φυγή τον Πεταλωτή: Αυτό το πολιτικό βυθοκόρημα της πασοκικής αχρειότητας και τον «πωλητή» της «δημοκρατίας» του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων!!!!

Κινδυνεύει η «δημοκρατία» (αυτή των ανδρεικέλων και των παρασίτων), επειδή το «αμερικανάκι» ο Χρυσοχοΐδης ανέβαλε την επίσκεψή του στο Βόλο: ήξερε τι τον περιμένει!!!

Κινδυνεύει η «δημοκρατία» επειδή πλέον δεν τολμάει κανένας πολιτικάντης και καμία δημοσιογραφική πόρνη να ξεμυτίσουν και να περπατήσουν σε δρόμους της Ελλάδας.

Την καθεστωτική, δικτατορική αυθαιρεσία τους, την εξουσιαστική τους αυθάδεια, τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της που εκτελούν, το θέατρο της Βουλής που νομιμοποιεί αυτά τα «συμβόλαια θανάτου», την ισοπέδωση και κατάλυση των πάντων, ακόμα και του δικού τους Συντάγματος, τις κατοχικές υπηρεσίες τους στους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος, ΟΛΑ αυτά είναι «δημοκρατία» και «κινδυνεύει»!!!!

Τόσο προκλητικοί, αυθάδεις και ξετσίπωτοι είναι όλοι αυτοί οι εντολοδόχοι του κεφαλαίου, τα καθεστωτικά παράσιτα, οι μεταπράτες και οι έμποροι της «δημοκρατίας»…

ΝΑΙ κύριοι! Η «δημοκρατία» σας αυτή ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ακριβώς γιατί δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι η ολοκληρωτική κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας…

Και τα γιαούρτια ή τα γιούχα είναι αβροφροσύνη σε σχέση με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχετε εκτελέσει, τα πρώτα μηνύματα γι αυτό που αύριο σας περιμένει…


 ΠΗΓΗ

Οι απολύσεις στο δημόσιο άρχισαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Η οικονομική θύελλα σαρώνει πάλι πρώτα απ΄ όλα τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης ενημερώθηκαν ότι λόγω “μη ύπαρξης της απαιτούμενης πίστωσης” δεν μπορούν να παραμείνουν στην υπηρεσία για τρίτο χρόνο και συνεπώς απολύονται!

Δέκτης των καταγγελιών έγινε ο ΣΥΣΜΕΔ,ο οποίος μας ενημερώνει:

Οι οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων μπορούν μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων να ανακατατάσσονται εθελοντικά για βραχεία περίοδο ενός (1) μέχρι τριών (3) ετών με το βαθμό που φέρουν και αποδοχές μόνιμου λοχία ...".
Ωστόσο την έντονη ανησυχία τους μας μετέφεραν συνάδελφοι στρατιωτικοί, θεσμού ΟΒΑ, οι οποίοι αιτούμενοι την παράτασή τους για ακόμη ένα (1) χρόνο μέχρι συμπληρώσεως των τριών (3) ετών, έλαβαν την απάντηση ότι:

«.... εξαιτίας της μη υπογραφής, μέχρι σήμερα, κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας και ως εκ τούτου της μη ύπαρξης της απαιτούμενης πίστωσης για την αντιμετώπιση της σχετικής δαπάνης, τα αιτήματα, δεν δύνανται να ικανοποιηθούν», με παραγόμενα, ευλόγως, τα ερωτήματα:
α. Γιατί δεν υπογράφεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους θεσμού ΟΒΑ να ολοκληρώσουν την επιθυμία τους και τον κύκλο υπηρεσίας τους για το σύνολο των τριών (3) ετών, όπως ο νόμος προβλέπει;

β. Πού θα βρεθούν οι πιστώσεις για το θεσμό των Ειδικών Εφέδρων Οπλιτών (ΕΕΦΟΠ), που θεσμοθετήθηκε με το σχετικό (γ) ενώ δεν βρίσκονται για τους ελάχιστους ΟΒΑ;”

Θα απαντήσει κάποιος;

ΠΗΓΗ

Οι γυναίκες της Μάνης τιμούν τους ήρωες - Εκδήλωση για την επέτειο των μαχών Βεργών-Διρού-Πολυαράβου



Η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης και 16 Μανιάτικοι Σύλλογοι, την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πειραιά, θα τελέσουν δοξολογία και εκδήλωση, προς τιμήν της ιστορικής επετείου της μεγάλης νίκης των Μανιατισσών και Μανιατών, στις μάχες Βέργας - Διρού - Πολυάραβου.
Η δοξολογία θα τελεστεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης κ. Λίτσα Αγαλοπούλου – Πετράκου.

Στη συνέχεια, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας, θα προσφερθούν μανιάτικα εδέσματα, στους παρευρισκομένους.

Το βίντεο της χρονιάς...Άν δεν το ξέρατε όλα αυτά, έγιναν στην Ελλάδα.

Απλά απίστευτο..

20 μήνες Αγωνίας αντί 20 μήνες Αγώνας, θα έπρεπε να λέγεται το βίντεο γιατί ζούμε ένα θρίλερ..

Δείτε το βίντεο


Άγριος προπηλακισμός Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη



Μετά από διάφορους αλήτες - προδότες - πολιτικούς, σειρά πήρε στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος τόλμησε να επισκεφθεί τον χώρο του Λευκού Πύργου για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους συγκεντρωμένους. Ο κόσμος άρχισε να τον βρίζει με ακατονόμαστες εκφράσεις, άλλοι τον αποκαλούσαν "κουμούνι", "προδότη", "προσκυνημένο"! Έφυγε τρέχοντας να γλυτώσει από το μαινόμενο πλήθος. Το απίστευτο είναι ότι είχε και το θράσος ο τουρκο-πασόκος πολιτικός να πάει στη συγκέντρωση!!! Τώρα έβαλε τους δημοσιογράφους του να κατηγορούν τους συγκεντρωμένους ως "ακροδεξιούς". Η ξεφτίλα δεν έχει όρια.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ- ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


Λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο το παρακάτω μήνυμα που αφορά ένα βιβλίο το οποίο κατά την γνώμη μας δεν πρέπει να λείπει από καμία Ελληνική οικία.

Αγαπητοί κύριοι,

Σκεφθήκαμε ότι ίσως να σας ενδιέφερε το καινούργιο μας βιβλίο.Κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τα μεγάλα βιβλιοπωλεία (Public,Παπασωτηρίου) αφού κρίνεται εξαιρετικά επίκαιρο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε εδώ: IΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 112 ΑΘΗΝΑ  - ΤΗΛ: 210-3630697, 210-3614736 - info@eleftheriskepsis.gr
Συγγραφέας: James Wesley,Rawles

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ : ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ
ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΒΕΒΑΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Μετάφραση: Θωμάς Μαστακούρης

Χρειάζεται μόνο ένα απρόσμενο γεγονός για να διαταράξει τον
τρόπο της ζωής μας. Αν λάβει χώρα κάποια τρομοκρατική επίθεση, μια πανδημία,
μια φυσική/οικολογική καταστροφή ή μια απότομη υποτίμηση του νομίσματος και
οικονομική κατάρρευση, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που ούτε καν είχατε
φανταστεί. Πού θα βρίσκετε νερό; Πώς θα επικοινωνείτε με συγγενείς που ζουν
μακριά σας; Τι θα χρησιμοποιείτε ως καύσιμο;
Ο ειδικός της επιβίωσης Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς, συγγραφέας
και δημιουργός του ιστολογίου SurvivalBlog.com, μοιράζεται μαζί σας τα βασικά
εργαλεία και τις γνώσεις που θα απαιτηθούν για την επιβίωση της οικογένειάς
σας, όπως:

ΝΕΡΟ – Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ
Επιλογές φιλτραρίσματος, μεταφοράς, αποθήκευσης, και
απολύμανσης.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:
Πόσα να τι είδους να αποθηκεύσετε, οικιακές μέθοδοι
συσκευασίας, χώροι αποθήκευσης και ανανέωση, αντιμετώπιση παρασίτων.

Ακόμη ένας "ακραίος" λόγος των Ελλήνων Εθνικιστών,που έγινε πραγματικότητα.

Κινητοποιήσεις στη Πάτρα για τους λαθρομετανάστες

Αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα προκειμένου να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η περιοχή τους εμφανίζονται οι κάτοικοι του Νότιου Διαμερίσματος της Πάτρας που αποφάσισαν...
να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις φοβούμενοι οτι οι συνοικίες τους θα μετατραπούν σε καταυλισμό μεταναστών με τη λειτουργία του νέου λιμανιού. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και για μια σειρά άλλων ζητημάτων όπως είναι η μη ολοκλήρωση του δρόμου που οδηγεί απο την περιμετρική οδό της Πάτρας στο νέο λιμάνι.

Όπως δήλωσε μάλιστα στο thebest ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της Ανθείας, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής. Ανέφερε δε οτι είναι πάρα πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά κλοπών και επιθέσεων σε πολίτες απο μετανάστες που άρχισαν ήδη να καταλύουν σε χωράφια της περιοχής. "Όπου υπάρχει ακαθάριστο χωράφι, ψηλές καλαμιές ή ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή, έχει καταληφθεί απο ομάδες μεταναστών που άρχισαν ήδη να καταλύουν στην περιοχή" τόνισε ο Χρήστος Ασημακόπουλος που υποστήριξε οτι αν έρθει τελικά στην Πάτρα την προσεχή Τετάρτη στην πόλη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής θα τύχει θερμής υποδοχής απο τους κατοίκους.

Οι διαδόσεις για επιθέσεις σε παιδιά, γυναίκες ακόμη και σε ζευγάρια από μετανάστες έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα το γύρω της πόλης. Ωστόσο, από την αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται τίποτα σχετικό, αλλά και μόνο οι φημολογία αρκεί για να δημιουργήσει κλίμα.

Η Συνομοσπονδία Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νότιου Διαμερίσματος οργανώνουν για την επόμενη Τετάρτη ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της προοπτικής μετακίνησης μεταναστευτικών πληθυσμών στην περιοχή που θα λειτουργήσει το νέο λιμάνι.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου γίνεται λόγος για «κύμα επιθέσεων σε πολίτες από λαθρομετανάστες» και εκφράζεται ο φόβος των ανθρώπων του συλλόγου ότι «τα φαινόμενα αυτά θα αυξηθούν λόγω της αδιαφορίας ή της υπόθαλψης από το κράτος».
 

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ- ΕΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΚΟΝΙΤΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΥΨΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Ενώ χιλιάδες Έλληνες πηγαίνουν καθημερινά στο σύνταγμα να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην επιδρομή του ΔΝΤ ενάντια στην τυραννία των 300 του κυνοβουλίου,και κατά της προδοτικής κυβέρνησης που ξεπουλάει την Ελλάδα, κάποιοι ασχολούνται με την δική τους "εργολαβία".
Δεν είναι άλλοι από τους "αλληλέγγυους" των λαθρομεταναστών ,τους γνωστούς άγνωστους ακροαριστερούς αναρχικούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων "φιλολαθρομεταναστευτικών σωματείων ", που κατοικοεδρεύουν σε κάποιες σκηνές στο κάτω μέρος της πλατείας συντάγματος.
Την ώρα που χιλιάδες κόσμος διαμαρτύρεται εμπρός από τον άγνωστο στρατιώτη κρατώντας ελληνικές σημαίες αυτοί βρίσκονται απομονωμένοιοι σε μια γωνιά της Πλατείας έχουν αναρτήσει ένα πανό που αναγραφεί "έξω οι φασίστες από τις γειτονίες", δημιουργώντας μια παραφωνία σε σχέση με τα άλλα πανό που έχουν υψωθεί και καταφέρονται ενάντια στην κυβέρνηση, τους βουλευτές , το ΔΝΤ ,και τον Παπανδρέου.
Ευτυχώς ο πολύς κόσμος που κατακλύζει το σύνταγμα απέρριψε την προσπάθεια καπελώματος που προσπάθησαν ,και έχουν απομονωθεί σε μια γωνιά της πλατείας ανάμεσα στις μπίρες ,τους μπάφους ,και την πρέζα τους.

Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει..

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 
 
Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν καινούργια μέτρα, εναντίων του Έλληνα πολίτη, εξήγγειλε το υπουργείο οικονομικών και το κράτος, για να καταφέρουν να γονατίσουν ακόμα περισσότερο την ελληνική οικογένεια τον άνεργο τον πολύτεκνο τον ελεύθερο επαγγελματία και γενικά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, με τις ευλογίες  των αμερικανών και του διεθνούς νομισματικού ταμείου. Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο αυτή τη κατρακύλα τη ξευτίλα και την απαξίωση της ζωής τους και πρέπει να αντιδράσουν και να αντισταθούν σε αυτού του είδους τα κόλπα. Κοινός στόχος και σκοπός δε θα πρέπει να είναι άλλος απ την MH υποστήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος που μας έχουν επιβάλει οι τραπεζίτες και το εθνοκτόνο κράτος. 

Προτείνουμε από τη Τετάρτη 1 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου να μη γίνει καμία συναλλαγή με τις τράπεζες από κανένα μας. Όσοι έχουν κάποια λεφτά μέσα στις τράπεζες να κάνουν άμεσες αναλήψεις αυτών των χρημάτων, κανένας να μη πληρώσει τις δόσεις του εκείνες τις μέρες και να μη γίνει καμιά κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

  Εμείς έτσι αντιστεκόμαστε στα εθνοκτόνα σχέδια τους, χωρίς φασαρίες και σπασίματα τραπεζών από υποκινούμενους έμμισθους πράκτορες- προβοκάτορες. Μας αφορά όλους. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτή την παραπάνω πρόταση να προωθήσουν αυτό το σκοπό από στόμα με στόμα, από ιντερνέτ, να το μάθουν όλοι, γιατί μόνο αν κινηθούμε ενωμένα και ακομμάτιστα με ένα κοινό στόχο, θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα αν μπορέσουμε και κατορθώσουμε αυτό το σχέδιο το κράτος και οι τράπεζες θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι σε όλους μας. Εμείς έχουμε τη δύναμη.
 
  Ο εχθρός μας είναι το κράτος και όχι ο γείτονας μας που είναι άλλη ομάδα! Μην αφήνετε να σας αποπροσανατολίζουν από τα αληθινά προβλήματα. Αυταπάτες δεν έχουμε ότι θα καταρρεύσουν τα πάντα με την συγκεκριμένη κίνηση τη συγκεκριμένη εβδομάδα, αλλά σίγουρα αν το καταφέρουμε πολλά άτομα μαζί θα πάρουν το μήνυμα και το σοκ θα είναι ισχυρό.
 
  Δείτε και το παρακάτω ενημερωτικό βίντεο και αυτό οργανωθείτε αντιδράστε και αντισταθείτε. Από την Τετάρτη 1 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου να μη γίνει καμία συναλλαγή με τις τράπεζες. Προωθείστε αυτή τη κίνηση και τη πρωτοβουλία σε όλους αν σας ενδιαφερει!!!
 
 

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι με υπογραφές και νομοσχέδια.



Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε για το Σύνδεσμό μας το «ξύπνημα» μιας ολόκληρης κοινωνίας και πολλών εκπροσώπων της με αφορμή την κυβερνητική εξαγγελία λειτουργίας «Κέντρου Κράτησης Μεταναστών» στη Σπάρτη.

Έστω και με καθυστέρηση πραγματοποιείται η αφύπνιση και κινητοποίηση των Λακώνων για ένα φλέγον θέμα που, από δεκαετίας τουλάχιστον, τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου με
πλήθος δημόσιες παρεμβάσεις έχουμε αναδείξει, με όλους τους τρόπους. Τότε βέβαια για κάποιους σημερινούς ανησυχούντες ήμασταν κινδυνολόγοι, εθνικιστές, ακροδεξιοί, ρατσιστές ή και φασίστες! Ας έχει…

Σημασία έχει ότι η κοινωνία μας βάζει πια ψηλά στην ατζέντα το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης (κι όχι της «Μετανάστευσης») και την αποτελεσματική αντιμετώπισή του, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη από το σφράγισμα των εθνικών μας συνόρων και την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ειδεμή είναι βέβαιο ότι η κοινωνία μας θα μεταβληθεί σε μια απόλυτη …ζούγκλα, όπου οι λαθρο-έποικοι θα γίνουν οι εγκληματίες πρωταγωνιστές εις βάρος των Ελλήνων σε πόλεις και χωριά.


ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!



Χαίρονται με την κατάντια μας οι τουρκομογγόλοι. Ας χαρούν όσο μπορούν ακόμη. Έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν μπόρεσε να βγάλει από την κρίση την ελληνική οικονομία παρόλο που έδωσε δισεκατομμύρια ευρώ, πιέζει για εγγυοδοσία με δημόσια γη. Στο τραπέζι βρίσκεται «οθωμανική φόρμουλα» για τη διάσωσης της οικονομίας της γειτονικής χώρας, όπου το σύνολο των χρεών αγγίζουν τα 330 δις Ευρώ και αγανακτισμένοι οι Έλληνες πολίτες κατεβαίνουν συχνά στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά των οικονομικών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση.


Το εν λόγω σύστημα προσβλέπει στο να παρθούν υπό εγγύηση τα έσοδα που υπολογίζονται από τις αποκρατικοποιήσεις.Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, μέρος της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας, θα ελέγχεται από ένα ειδικό ταμείο παρόμοιο με εκείνο που λειτουργούσε κατά την οθωμανική περίοδο.

Σύμφωνα με σχόλια κάποιων αναλυτών η Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει έσοδα 350 δισεκατομμυρίων Ευρώ από αποκρατικοποιήσεις για να τα χρησιμοποιήσει στο περιθώριο των προσπαθειών της για έξοδο την κρίση η οποία την σαρώνει.

Εξαιτίας των συνεχόμενων αποτυχιών των ελληνικών αρχών στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων όμως, ορισμένες χώρες μέλη της ΕΕ που έχουν αναλάβει το κόστος της κρίσης στην ελληνική οικονομία, θέλουν να πάρουν υπό εγγύηση το θέμα.Τη φόρμουλα αυτή που διατύπωσε η Ολλανδία, υποστηρίζει και η Γερμανία, η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπογραμμίζεται πως η Ελλάδα για να γλιτώσει την πτώχευση, έχει ανάγκη για 60 με 70 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το επόμενο έτος.

Π. ΠΑΙΣΙΟΣ - Σημεία των καιρών 666

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αναρχοαριστερά αποβράσματα φαίνεται ότι έπιασαν δουλειά προκειμένου να διασπάσουν τον κόσμο στις συγκεντρώσεις που γίνονται στο σύνταγμα , αφού είδαν ότι το καπέλωμα που προσπαθήσαν δεν πέτυχε
Την δευτέρα 30 /5 αναρχοαριστεροι που κατοικοεδρεύουν σε κάποιες από τις σκηνές που έχουν στηθεί στην πλατεία συντάγματος, μην αντέχοντας μάλλον ,την κριτική για τους λαθρομετανάστες και τις ελληνικές σημαίες που εμφανίζονται όλο και περισσότερες κάθε μέρα στον χώρο της πλατείας συντάγματος άρχισαν να επιτίθενται σε Έλληνες πατριώτες φωνάζοντας "Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες" ,"εαμ ελας μελιγαλάς" ενώ για να τονίσουν την "αγάπη" τους στους λαθρομετανάστες φωνάζαν "εργάτες ενωμένοι Έλληνες και ξένοι" .

ΑΙΣΧΟΣ ...δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ σε... άνεργους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ!!!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
 
«Παιδιά ενός κατώτερου Θεού» είναι σύμφωνα με την κυβέρνηση οι Ελληνες άνεργοι, αφού η ίδια δίνει προτεραιότητα στην εργασιακή αποκατάσταση των μεταναστών, δαπανώντας για το σκοπό αυτό πακτωλό χρημάτων. 
Πράγματι, όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, μόνο για την εξεύρεση εργασίας σε… 30 αλλοδαπούς θα διατεθούν 1,5 εκατ. ευρώ, προερχόμενα από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. 
Επειδή, όμως, οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση διαπίστωσαν παρατυπίες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που φέρει την ονομασία «ΣυνΑνάπτυξη» σταμάτησαν να το χρηματοδοτούν. 

Για αυτό το παιδάκι θα μιλήσετε ρε δουλέμποροι του Αγίου Παντελεήμονα; Καθάρματα που κάνατε την Ελλάδα οστεοφυλάκιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Άλλη μία φρικιαστική περίπτωση από τους “οικονομικούς μετανάστες” – δουλεμπορικά κτήνη που δρουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Όχι, μην περιμένετε πορείες “ευαίσθητων”, ούτε κάποια δήλωση από “ΜΚΟ” για τα δικαιώματα μεταναστών. Αυτές εξαντλούνται για να προασπίσουν τα ελεεινά καθάρματα, βιαστές ανηλίκων, χασάπηδες παιδιών για εμπόριο οργάνων, όπου ρέει το χρήμα της φρίκης δηλαδή. Αυτό που ταΐζει σύμφωνα και με την έκθεση των αρχών ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ για να εξασφαλίζουν την διαιώνιση του τρόμου.
Αυτό το παιδάκι βλέπετε για τα ελληνόφωνα και ξένα καθάρματα ήταν απλά ένα κομμάτι κρέας. Κανείς δεν θα “κέρδιζε” από την υπεράσπιση του.
ΠΟΥ; Στην Ελλάδα που πρώτη στον πλανήτη προάσπισε τα δικαιωματα γυναίκας και παιδιού. Αυτή την πατρίδα εν έτει 2011 την έκαναν θέατρο μεσαιωνικής, πρωτόγονης φρίκης.
Αυτά τα καθάρματα και οι ελληναράδες συνεργάτες τους δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης στην Πατρίδα που γέννησε τον ανθρωπισμό. Δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης γενικώς.
Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη 41χρονος Αφγανός, αρχηγός σπείρας που διακινούσε παράνομους μετανάστες από τη χώρα μας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, την 20-5-2011 έγινε καταγγελία στην Υποδ/νση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ότι αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, που διαμένει στην Αθήνα είχε κανονίσει και διεκπεραιώσει, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.800 ευρώ, την μεταφορά ανήλικου Αφγανού από την Ελλάδα στην Ιταλία. Ο ανήλικος κρατείτο από την σπείρα, στην Ιταλία, η οποία με απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας, απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ επιπλέον, προκειμένου να τον παραδώσει στην Ελβετία, όπου διέμενε η οικογένειά του.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε, αιτήθηκε μέσω των διαύλων Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, SIRENE και INTERPOL η άμεση συνεργασία των Ιταλικών Αρχών για τον εντοπισμό του ανήλικου. Βραδινές ώρες της 27-5-2011 ο ανήλικος εντοπίσθηκε στην Ρώμη και απελευθερώθηκε. (η είδηση από το CrimesOnAir)
 
 ΠΗΓΗ : ΟΛΥΜΠΙΑ

ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΓΕΡΟ


Ο Μίκης που μεταξύ 800 ακόμα πρώην βουλευτών ζητούν αναδρομικά 80 εκατομύρια ευρώ αποζημίωση από τη Βουλή,  έχει το θράσσος να πάει σήμερα στο Σύνταγμα
και να ζητήσει το μικρόφωνο για να απευθύνει ομιλία στους Αγανακτισμένους. Αγανάκτισε και ο Μίκης, λίγα έφαγε τόσα χρόνια..




ΠΗΓΗ : ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες - Φοβούνται ταραχές;
Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.

Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης, αλλά μόνο τα όπλα των Εθνοφυλάκων.

Ήδη οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές επιδίδουν σημειώματα ή επικοινωνούν απ'ευθείας με τους Εθνοφύλακες και τους καλούν να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα που τους είχε εμπιστευθεί το κράτος για να υπεραπίσουν το πάτριο έδαφος ως τελευταία γραμμή άμυνας ή για την οργάνωση αντάρτικων μονάδων στα μετόπισθεν. Πολύ πρόσφατα στην δεκαετία του '90 είχαν οργανωθεί κοινές περιπολίες Εθνοφυλάκων με μονάδες του Ε.Σ. για να αποτρεπεί η μαζική είσοδος συμμοριών από την γειτονική Αλβανία.

Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάαρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής.

Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή. Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληφορίες του defencenet.gr: "Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία" .

Το defencenet.gr έχει απευθύνει ερώτημα στο υπουργείο για τους λόγους αφαίρεσης του οπλισμού και αναμένει απάντηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ.

Αυτά να τα βλέπουν οι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και όσοι τους έχουν βάλει στην χώρα και δεν κάνουν το παραμικρό να προφυλάξουν τους Έλληνες πολίτες από αυτούς τους απολίτιστους βάρβαρους που φτάνουν να σκοτώσουν άνθρωπο και μάλιστα τον ίδιο τον συγγενή τους για χάρη της απάνθρωπης θρησκείας τους , μονό και μονό επειδή πήρε μέρος σε διαγωνισμό καλλιστείων
Διαβάστε το παρακάτω φρικιαστικό νέο που το δανειστήκαμε από το blog τσιλιαδόρος :

Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 19χρονη, επειδή πήγε στα καλλιστεία!
Τρόμο προκαλεί ο θάνατος μιας 19χρονης Μουσουλμάνας που λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους ίδιους  τους συγγενείς της, επειδή έλαβε μέρος στα καλλιστεία.
 
Η νεαρή κοπέλα που δήλωσε συμμετοχή... στο διαγωνισμό ομορφιάς της Ουκρανίας έπεσε θύμα του θρησκευτικού φανατισμού και βρήκε τραγικό θάνατο, επειδή παραβίασε το μουσουλμανικό νόμο της “Sharia”. Η κοπέλα ονομαζόταν Katya Koren και βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά στο χωριό της στην περιοχή της Κριμαίας.
Το άψυχο κορμί της βρέθηκε από τηνν αστυνομία θαμμένο κάτω από ένα δέντρο, μόλις μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες και οι κατηγορίες πέφτουν σε 3 νεαρούς Μουσουλμάνους.
 
Ο ένας μάλιστα, από αυτούς που έχουν συλλάβει είναι 16 χρόνων και ισχυρίστηκε πως έκανε πολύ καλά που συμμετείχε στην δολοφονία της, γιατί η κοπέλα είχε παραβιάσει το μουσουλμανικό νόμο και έπρεπε να το πληρώσει με τη ζωή της.

HERACLES TO ALEXANDER THE GREAT: Η απάντηση ήρθε από την Οξφόρδη



Με μια σεμνή τελετή εγκαινίων άνοιξε στο Ashmolean Museum of Art & Archaeology της Οξφόρδης η μεγάλη έκθεση για το βασίλειο των αρχαίων Μακεδόνων, του οίκου των Τεμενιδών, με τίτλο:

«Από τον Ηρακλή στο Μέγα Αλέξανδρο: Θησαυροί από τη βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων, ένα Ελληνικό βασίλειο στην εποχή της δημοκρατίας».

Θεωρείται ίσως η σημαντικότερη αρχαιολογική έκθεση για την Ελλάδα στη Βρετανία. Περιλαμβάνει πρόσφατα ευρήματα από τις συνεχιζόμενες ανασκαφές στις Αιγές, την πρωτεύουσα του βασιλείου του Φιλίππου Β', πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τα περισσότερα από τα εκθέματα, περίπου το 80%, προβάλλονται για πρώτη φορά στο κοινό, με την Οξφόρδη να επιλέγεται λόγω της στενής σχέσης με την ελληνική αρχαιολογία και ιδίως το Μανόλη Ανδρόνικο, που ανακηρύχθηκε επίτιμος καθηγητής από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

40 Aναρχικοί ζουν σα Βασιλείς στη Τουμπα!

To Μουσείο …το Ονειρο μας!

40 Aναρχικοί ζουν σα Βασιλείς στη Τουμπα!
Πρωινό ενός χειμωνιάτικου μήνα του 2007, η γειτονιά της Τούμπας ξυπνά και βλέπει συνθήματα στους τοίχους μεγάλα και τρανά να τον καλημερίζουν.
«Το Μουσείο..το Όνειρο σας!» , κανένας μας δεν κατάλαβε περί τινός πρόκειται αν και το σύνθημα ακουγότανε τόσο ειρωνικό. Το σύνθημα στόλιζε πολλούς τοίχους από την Αγιά Βαρβάρα και το γήπεδο του ΠΑΟΚ ,μέχρι σχεδόν και τα Πανεπιστήμια.

Κανείς δεν έδωσε σημασία, βάνδαλοι λέγαμε που κάτι θα εννοούν με αυτό και μόνο αυτοί το καταλαβαίνουν.

Τεράστιο σκάνδαλο η πώληση του ΟΤΕ. Ποιός το είπε; Θα σοκαριστείτε…

Γιατί λαμόγιο δεν γεννιέσαι. Σε κάνουν οι κόπανοι οι ψηφοφόροι! Επίσκεψη στο Μέγαρο του ΟΤΕ (κλικ)
ΠΑΣΟΚ — Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα το Μέγαρο του ΟΤΕ, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με το Προεδρείο της ΟΜΕ-ΟΤΕ και τους εργαζόμενους. Κατά την συνάντησή του με τους εργαζόμενους, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε τα εξής:

Η Χαρά Νικοπούλου σε εκδήλωση για την Άλωση 3/3

Χιλιάδες ΟΧΙ στην Νέα Άλωση του Ελληνισμού

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ

ΜΝΗΜΗ ΑΛΩΣΕΩΣ- 29/5/2011- ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΜΝΗΜΗ ΑΛΩΣΕΩΣ- 29/5/2011- ΠΟΡΕΙΑ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ

ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ! ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!


Γής κι άν τόν κρατάς, δέν τόν έφαγες Άδη. Δέν πέθανε. Μαρμάρωσε. Κοιμάται. Θά ξυπνήσει. (Κ.Παλαμάς)

Καλῶς οὖν οἴδατε, ἀδελφοί, ὅτι διὰ τέσσαρά τινα ὀφειλέται κοινῶς ἐσμὲν πάντες ἵνα προτιμήσωμεν ἀποθανεῖν μᾶλλον ἢ ζῆν, πρῶτον μὲν ὑπὲρ τῆς πίστεως ἡμῶν καὶ εὐσεβείας, δεύτερον δὲ ὑπὲρ τῆς πατρίδος, τρίτον δὲ ὑπὲρ τοῦ βασιλέως ὡς χριστοῦ κυρίου, καὶ τέταρτον ὑπὲρ συγγενῶν καὶ φίλων. Λοιπόν, ἀδελφοί, ἐὰν χρεῶσταί ἐσμεν ὑπὲρ ἑνὸς ἐκ τῶν τεσσάρων ἀγωνίζεσθαι ἕως θανάτου, πολλῷ μᾶλλον ὑπὲρ πάντων τούτων ἡμεῖς, ὡς βλέπετε προφανῶς, καὶ ἐκ πάντων μέλλομεν ζημιωθῆναι. Ἐὰν διὰ τὰ ἐμὰ πλημμελήματα παραχωρήσῃ ὁ θεὸς τὴν νίκην τοῖς ἀσεβέσιν, ὑπὲρ τῆς πίστεως ἡμῶν τῆς ἁγίας, ἢν Χριστὸς ἐν τῷ οἰκείῳ αἵματι ἡμῖν ἐδωρήσατο, κινδυνεύομεν· ὅ ἐστι κεφάλαιον πάντων. Καὶ ἐὰν τὸν κόσμον ὅλον κερδήσῃ τις καὶ τὴν ψυχὴν ζημιωθῇ, τί τὸ ὄφελος; Δεύτερον πατρίδα περίφημον τοιούτως ὑστερούμεθα καὶ τὴν ἐλευθερίαν ἡμῶν. Τρίτον βασιλείαν τὴν ποτὲ μὲν περιφανῆ, νῦν δὲ τεταπεινωμένην καὶ ὠνειδισμένην καὶ ἐξουθενωμένην ἀπωλέσαμεν, καὶ ὑπὸ τοῦ τυράννου καὶ ἀσεβοῦς ἄρχεται. Τέταρτον δὲ καὶ φιλτάτων τέκνων καὶ συμβίων καὶ συγγενῶν ὑστερούμεθα.

(απόσπασμα από τον λόγο του αυτοκράτορα Κ.Παλαιολόγου της παραμονές της αλώσεως από τον ιστοριογράφο της άλωσης Φραντζή)

προσωπογραφία σύγχρονη του Κ.Παλαιολόγου
δεν υπάρχει - και πως να υπάρξει με την ροή
των γεγονότων που αντιμετώπισε. Ούτε
νομίσματα με το όνομα του δεν πρόλαβε να κόψει.
Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή η λιθογραφία
του 19ου αι. τον αντιπροσωπεύει.

Τό δέ τήν Πόλιν σοι δούναι, ουτ' εμόν εστί ούτε άλλου τών κατοικούντων εν αυτή...
Κοινή γάρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν καί ού φεισόμεθα τής ζωής ημών...
Κ.Παλαιολόγος




















Γής κι άν τόν κρατάς,
δέν τόν έφαγες Άδη.
Δέν πέθανε. Μαρμάρωσε.
Κοιμάται. Θά ξυπνήσει...
Κ. Παλαμάς
(Η φλογέρα τού Βασιλιά)






ΠΗΓΗ

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ .

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές για το έθνος μας ο νους ταξιδεύει σε μια τρομερή ιστορική στιγμή της φυλής μας που έμελλε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία του Ελληνισμού. Είναι η Άλωση της Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, της Αιώνιας Πρωτεύουσας του Γένους των Ελλήνων και της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που έμελλε να τραυματίσει θανάσιμα έναν ολόκληρο πολιτισμό και να σύρει την Πατρίδα μας στην ομηρία Τούρκων, δυτικών «συμμάχων» και «περιούσιων» παντός ιστορικού χρόνου.

Είναι η ιεροπρέπεια του τραγικού γεγονότος της θυσίας μιας ακόμη τρανής γενιάς Ελλήνων πρόμαχων που μας καλεί να σταθούμε σε στάση προσοχής με τα λάβαρα του Ελληνικού Έθνους ανά χείρας για να αποδώσουμε τις πρέπουσες Τιμές ιχνηλατώντας τους βηματισμούς τρανών προγόνων. Να νοιώσουμε βαθιά μέσα μας την αίσθηση του χρέους απέναντι σε μια βαριά ιστορία όταν οι ηρωικοί υπερασπιστές των τειχών της Κωνσταντινούπολης έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα αδιαφορώντας για το πλήθος του εχθρού γνωρίζοντας ότι την Πατρίδα την υπερασπίζεσαι ελληνοπρεπώς και αποτελεσματικά μονάχα με το φόρο Αίματος κι όχι την παροχή υποτέλειας.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ILLUMINATI;;; Ας σκεφτούμε λίγο...



 
Προχθές σας ενημερώσαμε ότι πίσω απο την μεγάλη εξέγερση κρύβονται πολλά και ότι υπήρχε προσχεδιασμός.


Δείτε εδώ

Στην συνέχεια πολλά blogs επιβεβαίωσαν αυτό που φοβόμασταν.

Αυτά που λέγαμε απο πέρυσι ειναι προ των πυλών να συμβούν και να επαληθευτούν!

Αυριο ετοιμάζεται πανευρωπαϊκή συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» από όλες τις χώρες.

Οδηγούμαστε λοιπόν σε μια παγκόσμια εξέγερση!

Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα?
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όπως βροντοφωνάζει και ο αρχιμάστορας(πρώην διπλωμάτης Στεφάν Εσέλ) των αγανακτισμένων.

Πως θα συμβεί αυτο?

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ- ΚΥΡΙΑΚΗ, 20:00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


Ας δώσουμε όλοι οι Πατριώτες το παρών!