Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Για αυτό το παιδάκι θα μιλήσετε ρε δουλέμποροι του Αγίου Παντελεήμονα; Καθάρματα που κάνατε την Ελλάδα οστεοφυλάκιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Άλλη μία φρικιαστική περίπτωση από τους “οικονομικούς μετανάστες” – δουλεμπορικά κτήνη που δρουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Όχι, μην περιμένετε πορείες “ευαίσθητων”, ούτε κάποια δήλωση από “ΜΚΟ” για τα δικαιώματα μεταναστών. Αυτές εξαντλούνται για να προασπίσουν τα ελεεινά καθάρματα, βιαστές ανηλίκων, χασάπηδες παιδιών για εμπόριο οργάνων, όπου ρέει το χρήμα της φρίκης δηλαδή. Αυτό που ταΐζει σύμφωνα και με την έκθεση των αρχών ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ για να εξασφαλίζουν την διαιώνιση του τρόμου.
Αυτό το παιδάκι βλέπετε για τα ελληνόφωνα και ξένα καθάρματα ήταν απλά ένα κομμάτι κρέας. Κανείς δεν θα “κέρδιζε” από την υπεράσπιση του.
ΠΟΥ; Στην Ελλάδα που πρώτη στον πλανήτη προάσπισε τα δικαιωματα γυναίκας και παιδιού. Αυτή την πατρίδα εν έτει 2011 την έκαναν θέατρο μεσαιωνικής, πρωτόγονης φρίκης.
Αυτά τα καθάρματα και οι ελληναράδες συνεργάτες τους δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης στην Πατρίδα που γέννησε τον ανθρωπισμό. Δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης γενικώς.
Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη 41χρονος Αφγανός, αρχηγός σπείρας που διακινούσε παράνομους μετανάστες από τη χώρα μας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, την 20-5-2011 έγινε καταγγελία στην Υποδ/νση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ότι αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, που διαμένει στην Αθήνα είχε κανονίσει και διεκπεραιώσει, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.800 ευρώ, την μεταφορά ανήλικου Αφγανού από την Ελλάδα στην Ιταλία. Ο ανήλικος κρατείτο από την σπείρα, στην Ιταλία, η οποία με απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας, απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ επιπλέον, προκειμένου να τον παραδώσει στην Ελβετία, όπου διέμενε η οικογένειά του.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε, αιτήθηκε μέσω των διαύλων Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, SIRENE και INTERPOL η άμεση συνεργασία των Ιταλικών Αρχών για τον εντοπισμό του ανήλικου. Βραδινές ώρες της 27-5-2011 ο ανήλικος εντοπίσθηκε στην Ρώμη και απελευθερώθηκε. (η είδηση από το CrimesOnAir)
 
 ΠΗΓΗ : ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.