Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ.

Αυτά να τα βλέπουν οι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και όσοι τους έχουν βάλει στην χώρα και δεν κάνουν το παραμικρό να προφυλάξουν τους Έλληνες πολίτες από αυτούς τους απολίτιστους βάρβαρους που φτάνουν να σκοτώσουν άνθρωπο και μάλιστα τον ίδιο τον συγγενή τους για χάρη της απάνθρωπης θρησκείας τους , μονό και μονό επειδή πήρε μέρος σε διαγωνισμό καλλιστείων
Διαβάστε το παρακάτω φρικιαστικό νέο που το δανειστήκαμε από το blog τσιλιαδόρος :

Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 19χρονη, επειδή πήγε στα καλλιστεία!
Τρόμο προκαλεί ο θάνατος μιας 19χρονης Μουσουλμάνας που λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους ίδιους  τους συγγενείς της, επειδή έλαβε μέρος στα καλλιστεία.
 
Η νεαρή κοπέλα που δήλωσε συμμετοχή... στο διαγωνισμό ομορφιάς της Ουκρανίας έπεσε θύμα του θρησκευτικού φανατισμού και βρήκε τραγικό θάνατο, επειδή παραβίασε το μουσουλμανικό νόμο της “Sharia”. Η κοπέλα ονομαζόταν Katya Koren και βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά στο χωριό της στην περιοχή της Κριμαίας.
Το άψυχο κορμί της βρέθηκε από τηνν αστυνομία θαμμένο κάτω από ένα δέντρο, μόλις μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες και οι κατηγορίες πέφτουν σε 3 νεαρούς Μουσουλμάνους.
 
Ο ένας μάλιστα, από αυτούς που έχουν συλλάβει είναι 16 χρόνων και ισχυρίστηκε πως έκανε πολύ καλά που συμμετείχε στην δολοφονία της, γιατί η κοπέλα είχε παραβιάσει το μουσουλμανικό νόμο και έπρεπε να το πληρώσει με τη ζωή της.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.