Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

ΞΕΡΟ "ΔΙΠΛΟ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 2.10...ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ
Έχοντας εδώ και καιρό μπει σε προεκλογικούς ρυθμούς και μετρώντας αντίστροφα πλέον περίπου 20 μέρες πριν τις κάλπες των Ευρωεκλογών στις 25 Μαΐου τα προγνωστικά για τους νικητές της εκλογικής μάχης δίνουν και παίρνουν. 
Το Betarades.gr δημιούργησε 7 ερωτήματα βάσει των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων 8 μεγάλων εταιρειών (GPO, MARC, ALCO, PULSE, METRON ANALYSIS, E-VOICE, PUBLIC ISSUE, MRB) και σας παρουσιάζει τις πιθανές αποδόσεις για τη μάχη των Ευρωεκλογών. 
Από το "Ποιός θα είναι ο νικητής των Ευρωεκλογών;" μέχρι ενδιαφέροντα "Κόμμα vs Κόμμα" στοιχήματα όπως "Ποιος θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό: Χ.Α. ή Ποτάμι", το Betarades.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να πάρετε μία πρώτη γεύση από τον αγώνα αποδόσεων που αρχίζει και σας δίνει την ευκαιρία να σχηματίσετε από τώρα μια πρώτη άποψη για το που κινούνται οι πιθανότητες και οι αποδόσεις για τα υποψήφια κόμματα.

Δείτε παρακάτω τα ερωτήματα με τις αποδόσεις των κομμάτων:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σαμαράς τρομοκρατημένος από τις κρυφές δημοσκοπήσεις διαλύει την Ν.Δ. και ιδρύει...


...την Νέα Αποστασία. Ο καθείς στο είδος του και ο Αντωνάκης στις αποστασίες.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια το σημερινό πρωτοσέλιδο της Σαββατιάτικης φυλλάδας «Στο Καρφί» για να κάνετε νέο συκώτι από τα γέλια: Οι απόγονοι του μακαρίτη Νίκου Κακαουνάκη ισχυρίζονται ότι η Χρυσή Αυγή απειλεί τον Σαμαρά, πως αν τολμήσει να βγάλει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές της 25ης Μάη, το Κίνημα του Νίκου Μιχαλολιάκου θα δώσει γραμμή να ψηφιστεί μαζικά ο Σύριζα του Αλέξη Τσίπρα!..
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....
ΣΤΟΧΟΣ

Απόρρητα έγγραφα του FBI υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε


Απόρρητα έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ, αλλά φυγαδεύτηκε στην Αργεντινή. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Γερμανός ηγέτης αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945. Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Εύα Μπράουν, με την οποία παντρεύτηκαν τα ξημερώματα τις 29ης Απριλίου. Ο Χίτλερ αυτοπυροβολήθηκε, ενώ η Μπράουν πήρε δηλητηριώδη χάπια.
Τα πτώματα τους μεταφέρθηκαν στον κήπο του καταφυγίου, όπου τα περιέλουσαν με βενζίνη και τους έβαλαν φωτιά. Όταν ο Κόκκινος Στρατός έφτασε στο καταφύγιο, τίποτα δεν είχε απομείνει από τον Φύρερ, πέρα από την οδοντοστοιχία του.
Οι νέες αποκαλύψεις...

«Βυθίστε τη βάρκα σας σε ελληνικά νερά»


Αποκαλύψεις που πραγματικά μας «ταρακουνούν» κάνει η τουρκική εφημερίδα, Zaman, (αντιπολιτευόμενη και πρώτη σε κυκλοφορία στην Τουρκία).

Από τον Νίκο Χειλαδάκη
Σε ένα πραγματικά αποκαλυπτικό της δημοσίευμα, (2/4), όπου αναφέρεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ οι ίδιοι οι Τούρκοι που προωθούν τους χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες προς τα νησιά του Αιγαίου, τους έχουν «δασκαλέψει» έτσι ώστε μόλις εισέρθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και επέμβει η ελληνική ακτοφυλακή για να τους πιέσει να γυρίσουν πίσω, να… βυθίζουν τις βάρκες τους.

Συγκλονιστική ομιλία του Λάμπρου Φουντούλη: Δε λυγίζουν οι Έλληνες Εθνικιστές! Όλοι μαζί για την Νίκη!!!



Με ένα ολόθερμο, παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τον πατέρα του Ήρωα, Γιώργου Φουντούλη, και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη.
Ο Λάμπρος Φουντούλης με τον πύρινο λόγο ενός Πατέρα που ήδη έχει δώσει στην Πατρίδα ό,τι πολυτιμότερο είχε, ξεσήκωσε το πλήθος, το οποίο πολλάκις τον διέκοψε με συνθήματα για τους Ήρωες, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Ο Λάμπρος Φουντούλης περιέγραψε την υποψηφιότητα του ως το χρέος ενός Πατέρα προς το παιδί του που έδωσε την ζωή του για μία Ελλάδα Περήφανη, Ελεύθερη και Ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα που μπορεί να ξαναχτίσει Παρθενώνες, αλλά και να ξαναφυλάξει Θερμοπύλες, όπως έκαναν ο Γιώργος, ο Μανώλης και ο Αλέξανδρος.

http://www.xryshaygh.com/

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ : ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥΣ

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝουΔουλα ΑΛΛΑ... ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΣΑΝ.
Στο «επικό» προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να δηλώνει πως «οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ» - Ο Μπάρακ Ομπάμα, βέβαια, δεν δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο....
Στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ είναι πολλά αυτά που θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς. Ας μείνουμε, όμως, στα όσα φέρεται να δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την χώρα, και μάλιστα πολύ πριν το πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Το ThePressProject το έψαξε λίγο περισσότερο...
Στο 0,55'', λοιπόν, ο Ομπάμα εμφανίζεται να δηλώνει αισιόδοξος πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ».

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ : ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ Ε.Ε ΚΑΙ Η.Π.Α...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Μ΄αυτό το μακάβριο ντεκόρ διακόσμησαν την πόλη που κατέλαβαν.Την καταγγελία και το υλικό δημοσιεύει σε ιστοσελίδα της συριακή ΜΚΟ.
Πιθανότατα προέρχεται από τα συριοτουρκικά σύνορα αφού συσχετίζεται με φωτογραφία που είχε δημοσιοποιηθεί και αφορούσε αποκεφαλισμούς που έγιναν στην περιοχή του Κessab.Σημειώνεται ότι τους αποκεφάλισαν γιατί αρνήθηκαν να προσηλιτιστούν στο ισλάμ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ :

Η συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Newsbomb.gr (βίντεο)


ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ.!!!ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΥΤΑ;;


ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ(...ΩΣ ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ) ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ...."ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ".

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η ΤΑΝ Η...ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ - ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

Τον δικό τους τρόπο για να διαμαρτυρηθούν βρήκαν ορισμένοι Νισύριοι, οι οποίοι θέλοντας να δείξουν την δυσαρέσκειά τους στην εγγραφή ξένων στα δημοτολόγια της Νισύρου έγραψαν στο Ηρώο την φράση ”Ή ταν ή Πακιστάν”.
Μετά τα κρούσματα παράνομων μεταδημοτεύσεων αλλοδαπών που συνέβη στην Νίσυρο το 2010, παρακολουθήσαμε την έκδοση των εκλογικών καταλόγων σε όλα τα νησιά. Και ΠΑΛΙ στο συγκεκριμένο νησί διαπιστώσαμε, το «φύτεμα» 53 νέων αλλοδαπών ώστε να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ευτυχώς οι Νισύριοι , αντέδρασαν έγκαιρα με καταγγελίες στο Πρωτοδικείο Κω, και η υπόθεση δικάστηκε στις 10/4.

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ :ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΡΣΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)



ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Παρουσίαση υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 9 Μαΐου, ξενοδοχείο “Royal Olympic”, 18:00

Την Παρασκευή 9 Μαΐου στο ξενοδοχείο "Royal Olympic" (Αθανασίου Διάκου 28-34, στάση Μέτρο Ακρόπολη) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους.
Στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου.

ΧΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΣΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Βίντεο από λαθρο προς λάθρο: Μην έρθετε Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία... θα πεινάσετε.(Από προεκλογικό σποτ υποψηφίου της Λέγκας του Βορρά για τις ευρωεκλογές )
Σε αυτό εμφανίζονται μετανάστες από το Πακιστάν, την Αφρική, την Ινδία και άλλες χώρες που καλούν τους συμπατριώτες τους να μην ταξιδέψουν στην Ιταλία γιατί θα… λιμοκτονήσουν.
«Αγαπητοί συμπατριώτες, σας το λέω από καρδιάς: μην έρθετε στην Ιταλία γιατί θα πεινάσετε», λέει ο πρώτος από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι που περιγράφουν τις δύσκολες στιγμές που ζουν στη χώρα εξαιτίας της κρίσης.
«Το να έρθει κανείς στην Ιταλία σημαίνει απόγνωση και φτώχια», υποστηρίζει ένας άλλος και ένας τέταρτος αναφέρεται ακόμα και στην Ελλάδα, λέγοντας:

Antifa: Τα στρατιωτάκια του Σόρος που μισούν τους Έλληνες. Μια αφίσα τους που τα λέει όλα!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ευρωεκλογές 2014.


Αντώνης Σαμαράς... ο Ανθρωπος των Εβραίων


Η Κλάπσα φιλμς παρουσιάζει την ταινία της χρονιάς: Ο ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ!


Ο Στάθης ήταν ένας έντιμος άνθρωπος, όπως όλοι οι πασόκοι. Έως την στιγμή που συνάντησε στον δρόμο του τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Από τότε ενεπλάκη σε φρικτές εγκληματικές πράξεις, όπως η διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες Έλληνες και η συμμετοχή σε πολιτικές εκδηλώσεις που τελείωναν με την εκφώνηση του Εθνικού Ύμνου. Ευτυχώς, για αυτόν, η θεούσα Γκουτζαμάνη και ο γκαβούλιακας του Μαξίμου τον επανέφεραν στον ίσιο δρόμο. 

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

H ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΔΑΚΡΥΒΡΕΓΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBBOK Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ:
ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ.....
http://www.stoxos.gr/

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ...


ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;;...Προτροπή του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου σε όλα τα κράτη της Ευρώπης να ακολουθήσουν το...παράδειγμα της Ελλάδος με τα ακροδεξιά κόμματα.

H ATAKTH...ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ "ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ".
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;;
Γράφει ο Αντίοχος
Αυτό το… success story του φον Αντωνάκη σίγουρα δε θα βρεθεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μιλάμε για την (ανατριχιαστική…) έκθεση του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) που αναδεικνύει ως παγκόσμιο πρότυπο συμμορφωτισμού με τις απαιτήσεις του παγκόσμιου δυνάστη το προτεκτοράτο Σαμαριστάν και καλεί όλες τις (προφανώς υπό κατοχήν…) χώρες της Ευρώπης να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, για την αντιμετώπιση των μοναδικών εχθρών του, των εθνικιστών!

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ(ΒΙΝΤΕΟ)




Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ" ΟΠΩΣ Π.Χ "ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ" - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"...ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"... "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"...ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"..."ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"...Κ.Τ.Λ
Ως μέλη  «εγκληματικής οργάνωσης» ναζιστικού τύπου που είχαν κομβικό ρόλο σε σειρά αξιόποινων πράξεων, όπως ανθρωποκτονίες, βαριές σωματικές βλάβες, εκρήξεις, εμπρησμούς, εκβιάσεις,(ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!) εμφανίζονται στα κατηγορητήρια οι 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι  έλαβαν χθες προθεσμία για να απολογηθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ : ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΟΧΙ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ...ΣΟΒΑΡΑ;; ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ....
Σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το δίλημμα που έθεσε με την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση αν τα ποσοστά της Ελιάς δεν είναι επαρκώς υψηλά, άσκησε ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».
Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «αυτοκτονική» την τακτική του αντιπροέδρου της κυβέρνησης καθώς δίνει κίνητρο στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία ενώ έκανε λόγο για «κόμμα της αρπαχτής» ασκώντας κριτική στο ΠΑΣΟΚ και για την στάση που τήρησε στο ζήτημα των λαϊκών αγορών

ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ : ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ
Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος από τον Βόλο ανέφερε ότι εάν η Ελιά καταψηφιστεί στις εκλογές η χώρα θα μετατραπεί σε Ουκρανία.
Οπως αναφέρει η magngesianews, ο κ. Γρηγοράκος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο πλαίσιο εκδήλωσης της παράταξης, μίλησε για ένα λογικό δίλημμα και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους η Ελιά να φανεί ως ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ" ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΣΗΕΑ...ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΕΒΑΙΑ

Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ πρίν λίγο από την Ιστοσελίδα της:
ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΜΜΕ


 


ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ


Μαΐου 2014
Δελτίο Τύπου


Προχωρά η δημιουργία ελληνικού Παρατηρητηρίου ενάντια στον φασισμό και το ρατσιστικό μίσος και λόγο στα ΜΜΕ,

Ντοκουμέντο: Η επιστολή αφοσίωσης των Τσάμηδων προς τον Μουσολίνι εις βάρος της Ελλάδος

Μια κατάπτυστη επιστολή του ηγέτη των Τσάμηδων Νουρή Ντίνο Μπέη στον Μουσολίνι δείχνει τον προδοτικό ρόλο των Τσάμηδων εις βάρος της Ελλάδος και την αφοσίωση τους προς την Ιταλία.

Η επιστολή εστάλη τον Φεβρουάριο του 1943 , φυλάσσεται στα ιταλικά αρχεία και στην τελευταία της παράγραφο και άσχετα με τις μετέπειτα εξελίξεις ,ο Νορή Ντίνο Μπέης ζητά από τον Καβαλιέρε,όπως αποκαλεί τον Ντούτσε ,να περάσουν οι Τσάμηδες στην Αλβανία,προφανώς γιατί είχει αντιληφθεί τις ευθύνες τους για τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει.  

Ο Νουρή Ντίνο Μπέης γεννήθηκε στην Παραμυθιά και όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος κατά της Ελλάδος οργάνωσε ένοπλα τμήματα βοήθειας προς τους Ιταλούς και αργότερα προς τους Γερμανούς.

ΒΙΝΤΕΟ : "ΕΠΙΚΗ" ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ.

Διχάζει η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής τη ΝουΔουλα : Νομικός, ποινικός ή πολιτικός ο τρόπος;

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ...ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ
Εν αναμονή της ανακήρυξης κομμάτων και υποψηφίων από τον Άρειο Πάγο την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαΐου, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ενδεχόμενο να μην επιτραπεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής ή ακόμη και της Εθνικής Αυγής, του "εφεδρικού κόμματος" που έχει επίσης υποβάλλει αίτηση δια παν ενδεχόμενον.
Η διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας ξεκινάει σήμερα στο Α΄ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου και δύο είναι τα σημεία- κλειδιά σε ότι αφορά τη ΧΑ :

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ SS - ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ... Ο ΔΑΥΙΔ ΧΑΡΙΣ

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ American Jewish Committee ΔΑΥΙΔ ΧΑΡΙΣ ;;....ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ;;
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ;; 
ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ SS.

bankingnews.gr: Ενα 10-11% της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές χωρίς κρατική χρηματοδότηση, αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ και την ηγεσία προφυλακισμένη ,θα είναι ηχηρό ράπισμα στην πολιτική προπαγάνδα ότι είναι "εγκληματική οργάνωση".

Η Χρυσή Αυγή θα λάβει ποσοστό 10% με 11% - μπορεί να υπάρχουν και εκπλήξεις – αλλά θα στηριχθούμε σε ορισμένα δημοσκοπικά ευρήματα καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το ακριβές ποσοστό των ευρωεκλογών. 
Οι δημοσκοπήσεις λοιπόν δίνουν στην Χρυσή Αυγή 10% με 11%.
Θα θέσουμε ένα ερώτημα.
Ας υποθέσουμε ότι επιβεβαιώνεται το 10% με 11% και η Χρυσή Αυγή λαμβάνει τελικώς αυτά τα ποσοστά. 
Το πολιτικό σύστημα που πολέμησε με τέτοιο μίσος την Χρυσή Αυγή θα έχει δεχθεί ένα ισχυρό και ηχηρό ράπισμα ναι ή όχι;

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ

Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ...ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συγκλονιστικές δηλώσεις του Γ. Πρετεντέρη και της Μ. Σπυράκη- Παραδέχονται πως λένε ΨΕΜΑΤΑ! 
«Είμαστε ψεύτες δημοσιογράφοι»
Γ. Πρετεντέρης: Λέγαμε στην κυβέρνηση ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και μας λέγανε: Να λέτε ότι είναι βιώσιμο. Και εμείς το λέγαμε και κοροϊδεύαμε τον κόσμο!…
Μ. Σπυράκη: Τον Μάιο – Ιούνιο του 2012 ο κόσμος έπαιρνε τα λεφτά του από τις τράπεζες και η κυβέρνηση κάθε μέρα έστελνε από την Ελευσίνα ένα αεροπλάνο και ερχόταν γεμάτο λεφτά. Αυτό το ξέραμε και το κρύβαμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ για να ΦΡΙΞΕΤΕ.

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ...ΣΤΟ CERN ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΠΗΓΕ ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ "ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη, μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή του CERN κ.Rolf Heuer.Αφού ξεναγήθηκε στον υπόγειο ερευνητικό χώρο ATLAS, συναντήθηκε με τους Έλληνες επιστήμονες που απαρτίζουν την Ελληνική Ερευνητική Ομάδα του CERN και υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών.