Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ : ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ
Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος από τον Βόλο ανέφερε ότι εάν η Ελιά καταψηφιστεί στις εκλογές η χώρα θα μετατραπεί σε Ουκρανία.
Οπως αναφέρει η magngesianews, ο κ. Γρηγοράκος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο πλαίσιο εκδήλωσης της παράταξης, μίλησε για ένα λογικό δίλημμα και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους η Ελιά να φανεί ως ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης.

Παράλληλα έθεσε εκλογικό δίλημμα για το εάν οι πολίτες επιθυμούν σταθερότητα ή αστάθεια, συνδέοντας τη σταθερότητα με την υπερψήφιση της κυβέρνησης.
«Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίνας Γρηγοράκος και πρόσθεσε ότι «διακύβευμα των εκλογών για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις 25 Μαϊου, είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο Ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη».
Καταλήγοντας σημείωσε ότι «δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο σε μια κυβέρνηση αν λάβει ποσοστό 4 και 5%».
iefimerida.gr