Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ...


...ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ!! 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1955…..Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!


Σεπτεμβριος 1955. Κωνσταντινούπολη-Τουρκικό πογκρόμ  
Το έγκλημα προσχεδιασμένο. Με αιτία το Κυπριακό και με πρόσχημα τουρκική βόμβα, η οποία τέθηκε από τούρκους προβοκάτορες στο τούρκικο προξενείο της Θεσσαλονίκης (και πατρικό σπίτι του τουρκοεβραίου (ντολμέ) Κεμάλ Ατατούρκ) ο τούρκικος όχλος ξεσπά. Εξαγριωμένα στίφη ξεχύνονται στις ελληνικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης. Ξυπνούν τα κτηνώδη ένστικτα  των μογγόλων. Απολογισμός: 21 δολοφονημένοι Έλληνες, μεταξύ των οποίων και ένας γέροντας ιερέας. Εκατοντάδες βιασμοί κορασίδων και γυναικών. Bανδαλισμοί,  λεηλασίες και πυρπολήσεις οικιών και εκκλησιών. Η έκταση της καταστροφής τέτοια που τρομοκράτησε ακόμη και τους  ίδιους τους οργανωτές των επεισοδίων! Η Ελληνική  κυβέρνηση θεατής! Όπως και τώρα! Ω Ελληνοτουρκική φιλία! Ω γραικύλοι μακρινά ξαδέλφια των Μογγόλων!

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ....ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ...(ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ).
Μουσουλμάνοι επιβάλλουν τη Σαρία στη… Γερμανία (φωτογραφίες)
Η Γερμανία απέκτησε την πρώτη "Αστυνομία επιβολής της Σαρία". 

Τι είναι η «Αστυνομία επιβολής της Σαρία»; 
Αυτό που ακριβώς φαντάζεστε. 
Μια ομάδα μουσουλμάνων που γυρνά στο Βούπερταλ, επιβάλλοντας ποινές στους παραστρατημένους μουσουλμάνους που μπορεί να πίνουν… μπύρα του διαβόλου ή στις μουσουλμάνες που μπορεί να προχωράνε «ξεσκέπαστες», χωρίς μαντίλα, ή να φαίνεται λίγο κρεατάκι απάνω τους.

ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ: Δύο εκατ. μετανάστες-λαθρομετανάστες στην Ελλάδα με επισημα στοιχεια...το 19% του πληθυσμού!!!


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ...
Περισσότεροι από 2.000.000 είναι οι μετανάστες στην Ελλάδα, η πλειονότητα των οποίων ήρθε στη χώρα μετά το 1990 και αποτελούν το 19% του πληθυσμού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών του 2011, ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας ηλικίας ενός έτους και άνω ανήλθε σε 10.712.409 άτομα εκ των οποίων 5.249.971 άντρες και 5.462.438 γυναίκες.

Από τα αναλυτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής προκύπτει πως 2.037.196, δηλαδή ποσοστό 18,8%, των μόνιμων κατοίκων δήλωσαν ότι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα προερχόμενοι από χώρα εξωτερικού, όπου διέμειναν για τουλάχιστον ένα έτος, από τους οποίους ποσοστό 68,8% ήρθαν στην Ελλάδα τα έτη 1990 και μετά.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Το «αντιρατσιστικό» μετατρέπει σε πόλο έλξης για τους λαθρομετανάστες την Ελλάδα - 300% αύξηση της ροής εισόδου!

Με εντολή Σαμαρά: 300% αύξηση της εισόδου λαθρομεταναστών σε σύγκριση με πέρυσι
ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Συγκλονιστικά είναι πραγματικά τα στοιχεία που παρέχει η ΕΛ.ΑΣ και το Λιμενικό σχετικά με την κατακόρυφη αύξηση της εισροής λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Κοιτώντας τα και σκεπτόμενος κανείς την κείμενη νομοθεσία που επιβάλλει η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιο «να ανακαταλάβουμε την πόλη μας» που προεκλογικά διατυμπάνιζε ο Σαμαράς δεν απευθυνόταν στους Έλληνες ψηφοφόρους τους, αλλά στους νέους ψηφοφόρους που έρχονται πέρα από τα σύνορά μας, με δική του πρόσκληση.
Συγκριτικά με πέρυσι, υπήρξε άνοδος στον αριθμό συλληφθέντων λαθρομεταναστών για παράνομη είσοδο ή/και διαμονή στην χώρα κατά 30%. Συγκεκριμένα το πρώτο επτάμηνο του 2013 είχαν συλληφθεί 23753 λαθρομετανάστες για τους παραπάνω λόγους, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για το επτάμηνο Ιανουάριος – Ιούλιος του 2014 ανέρχεται στους 32034.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ



Την αποκάλυψη ότι αλλεπάλληλα κομβόι με Τζιχαντιστές από την Κωνσταντινούπολη προωθούνται στην κεντρική Βαλκανική, κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, στο φύλο της στις 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα και σύμφωνα με σχετικές αποκαλύψεις της βουλγαρικής εφημερίδας, «Chasa», την εβδομάδα 17 με 24 Αυγούστου ένα μεγάλο κονβόι που μετέφερε 60 ένοπλους Τζιχαντιστές πέρασε με αδιευκρίνιστες συνθήκες τα τουρκοβουλγαρικά συνορα με τελικό προορισμό την πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα..