Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Το «αντιρατσιστικό» μετατρέπει σε πόλο έλξης για τους λαθρομετανάστες την Ελλάδα - 300% αύξηση της ροής εισόδου!

Με εντολή Σαμαρά: 300% αύξηση της εισόδου λαθρομεταναστών σε σύγκριση με πέρυσι
ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Συγκλονιστικά είναι πραγματικά τα στοιχεία που παρέχει η ΕΛ.ΑΣ και το Λιμενικό σχετικά με την κατακόρυφη αύξηση της εισροής λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Κοιτώντας τα και σκεπτόμενος κανείς την κείμενη νομοθεσία που επιβάλλει η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιο «να ανακαταλάβουμε την πόλη μας» που προεκλογικά διατυμπάνιζε ο Σαμαράς δεν απευθυνόταν στους Έλληνες ψηφοφόρους τους, αλλά στους νέους ψηφοφόρους που έρχονται πέρα από τα σύνορά μας, με δική του πρόσκληση.
Συγκριτικά με πέρυσι, υπήρξε άνοδος στον αριθμό συλληφθέντων λαθρομεταναστών για παράνομη είσοδο ή/και διαμονή στην χώρα κατά 30%. Συγκεκριμένα το πρώτο επτάμηνο του 2013 είχαν συλληφθεί 23753 λαθρομετανάστες για τους παραπάνω λόγους, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για το επτάμηνο Ιανουάριος – Ιούλιος του 2014 ανέρχεται στους 32034.
Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος του έτους 31.287 λαθρομετανάστες θα έχουν διαβεί τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Συμπεριλαμβανομένων και των χερσαίων συνόρων της χώρας, ο αριθμός είναι προφανώς μεγαλύτερος.
Οι συλλήψεις, λοιπόν, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας και του λιμενικού είχαν μία αύξηση της τάξεως του 30%. Όμως η εκτίμηση για την ροή εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δείχνε τα «επιτεύγματα» του Σαμαρά. Προείπαμε ότι η εκτίμηση για φέτος είναι ότι 31.287 λαθρομετανάστες θα μπουν στην Ελλάδα από την θάλασσα. Σε σύγκριση με το 2013 αυτό σημαίνει μία αύξηση 300% (!!), αφού πάλι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 2013 είχαν μπει 10508, ενώ το 2012 3345.
Παρατηρείται, λοιπόν, μία διαρκής αύξηση της ροής λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα κατά 300% τον χρόνο. «Συμπτωματικώς» το 2013 σημαδεύτηκε ως η χρονιά που άρχισαν οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και παράλληλα ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις για το περιβόητο «αντιρατσιστικό», κατ’ όνομα γιατί ουσιαστικά ανθελληνικό είναι, νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει την νομιμοποίηση και μονιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο παρέχει άδεια παραμονής σε λαθρομετανάστες άμα καταγγείλουν έστω και ψευδώς την εξύβρισή τους από κάποιον Έλληνα. Κοινώς, την ημέρα της σύλληψής του ο λαθρομετανάστης καταγγέλλει ψευδώς ότι υβρίστηκε από έναν λιμενικό ή αστυνομικό και πλέον μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα όσο θέλει, χωρίς πρόβλημα.
Το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο της εναντίον της λαθρομετανάστευσης, όπως μεταφέρθηκε σε σχετική συνέντευξη τύπου του υπουργού Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσίωτη, ήταν η αύξηση των προβλεπόμενων κονδυλίων, ώστε να αγοραστούν αεροσκάφη, ελικόπτερα κ.τ.λ. Είναι προφανές, όμως, ότι αυτές οι παρακλήσεις της κυβερνήσεως είναι υποκριτικές και δόλιες. Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι μόνο οι περιορισμένοι πόροι του Λιμενικού Σώματος. Το κύριο πρόβλημα είναι η ίδια η κυβέρνηση.
Ποια η χρησιμότητα των κονδυλίων, των αεροσκαφών, των πλωτών και γενικότερα του Λιμενικού Σώματος, σε αυτόν τον τομέα, εφόσον η κυβέρνηση νομοθετεί την γενική αμνηστία των λαθρομεταναστών; Εφόσον η κυβέρνηση νομιμοποιεί και μονιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες, ας εκδώσει και δελτίο παροχής υπηρεσιών στους δουλέμπορους, ώστε να τους φορολογεί. Η θωράκιση των συνόρων με σύνολο υποδομών, ακόμα και αν γίνει πραγματικότητα, δεν θα έχει καμία σημασία αν η νομοθεσία του κράτους νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση.
Βεβαίως, για να λέμε του λόγου το αληθές, η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει διπλή ύβρι στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ζητάει, ο Βαρβιτσιώτης, αύξηση των κονδυλίων για αγορά αεροσκαφών, ενώ την ίδια στιγμή δεν διαθέτει χρήματα για να συντηρήσει τα ήδη υπάρχοντα σκάφη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν καθημερινώς οι λιμενικοί και – το ανέκδοτο – να μείνει μεσοπέλαγα ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, Κικίλιας, κατά τη διάρκεια μετακίνησής του. Τα κονδύλια, οπότε, αποσκοπούν αλλού…
http://www.xryshaygh.com/