Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΚ :ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Αποτρόπαιο ισλαμιστικό έγκλημα ήταν η δολοφονία του Έλληνα τοξικομανούς που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά. Ο άτυχος νέος δολοφονήθηκε τελετουργικά όπως δείχνουν τα στοιχεία από ισλαμιστές γιατί τον θεώρησαν αμαρτωλό και ξέσπασαν το μίσος τους πάνω του.
Είναι η πρώτη φορά που έχουμε στην Ελλάδα τέτοιο έγκλημα, θρησκευτικού μίσους και μάλιστα από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εναντίον Έλληνα πολίτη, τον οποίο όχι μόνο αποκεφάλισαν αλλά και τον διαμέλισαν,πετώντας στο λιμάνι του Πειραιά τα κομμάτια του...

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : Μια χώρα δίχως όραμα η Ελλάδα του 21ου αιώνα


Εάν μη έλπηται, ανέλπιστον ουκ εξευρήσει, ανεξερεύνητον εόν και άπορον” ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

Κάθε εβδομάδα από την σελίδα αυτή, από την τελευταία σελίδα της εφημερίδας μας, επικοινωνώ  με ένα κείμενο με τις χιλιάδες των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών του Κινήματός μας. Συνέχισα την επικοινωνία αυτή και από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 όταν κάποιοι αποφάσισαν να μου στερήσουν την ελευθερία. Το πρώτο άρθρο μάλιστα από τα κείμενα τα οποία έγραψα όντας στην φυλακή της ψευτοδημοκρατίας, το έγραψα στα κρατητήρια της Γενικής Ασφαλείας. 

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

H ένοχη σιωπή του εγκληματικού καθεστώτος - Άρθρο-παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη




Σε οποιαδήποτε χώρα της γης, ακόμα και στις μπανανίες της υποσαχάριας Αφρικής μία αποκάλυψη σαν τη χθεσινή θα οδηγούσε άμεσα στη φυλακή τον πρωθυπουργό, τον βασιλιά, τον αυτοκράτορα ή τον φύλαρχο των Ζουλού που θα είχε διαπράξει ανάλογο έγκλημα. Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβαινε στην Ουγκάντα, τη Ζουαζηλάνδη, το ανατολικό Τιμόρ ή στην περίπτωση της Νιγηρίας για να θυμηθούμε ποιο είναι αυτό το κράτος όπου και εκεί η κυβέρνηση συνέλαβε παράνομα την ηγεσία της αντιπολίτευσης δεν τόλμησε όμως να τη φυλακίσει αλλά την έθεσε σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αυτός είναι ο Ύμνος της Παράγκας Σαμαρά .Δείτε και γελάστε με την ψυχή σας

Ματθαιόπουλος: "Θα ακολουθήσουν και άλλα ντοκουμέντα".(βίντεο)



ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ  ΑΝΤΩΝΑΚΗ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ “ΦΩΤΙΑ” ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ- ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Στις 12 Μαίου 2014, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που σαφώς για την ασφάλεια του γνωρίζει πολύ περισσότερα- τα οποία βεβαίως και θα αποκαλύψει και θα ξετινάξει πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες και επιχειρηματίες όταν έρθει η ώρα τους- είχε ξεδιπλώσει ένα πολύ αποκαλυπτικό ρεπορταζ που επιβεβαιώθηκε 7 μήνες μετά προς απογοήτευση των επικριτών του και πολέμιων του. Είχαμε λοιπόν γράψει αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω, με χειρουργική ακρίβεια. Προσθέτουμε. Όλα ήταν Σε γνώση δύο ακόμα προσώπων, πλην του Κασιδιάρη. Ο ένας ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Οριστική απόφαση ελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε άτυπη σύσκεψη όταν ο αρχηγός της οργάνωσης είπε το τελικό ΟΚ.

ΕΤΣΙ!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Γ@Μ@ΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)



Τους σοκαρισμένους παριστάνουν τα πολιτικά ανδρείκελα και τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους από την ομοβροντία του συναγωνιστή Παναγιώταρου στη Βουλή. Εκείνοι που κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν το ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει την κατάλυση πολιτεύματος από τον δικτάτορα Σαμαρά, θίχτηκαν, επειδή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε με γλωσσικό ύφος Σαμαρά!

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΞΩ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ.

Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους θα αφεθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην χρυσαυγίτης, Στάθης Μπούκουρας. Στην απόφαση της εισαγγελέας Εφετών Στεφανάτου ένας από τους λόγους που φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην θετική κρίση της εισαγγελέως είναι η αποστασιοποίησή του από την Χρυσή Αυγή.

ΒΙΝΤΕΟ BOMBA: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΑΜΑΡΑ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΒΟΜΒΑ :Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο ( ΕΔΩ) όπου ακούγεται ο Σαμαράς να δίνει εντολές στον "Παναθηναϊκάκια" (Ισίδωρο Ντογιάκο) να προφυλακίσει παράνομα τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλο, Γερμενή και Μπούκουρα.
Απο xryshaygh.com :
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του στη Βουλή για την άρση ασυλίας του για το βίντεο Μπαλτάκου δήλωσε πως ο Σαμαράς και η παραδικαστική κλίκα της Λέσβου έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα.
Ο προδότης απερχόμενος πρωθυπουργός έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, καθώς έδινε εντολές σε επίορκους δικαστικούς για να προφυλακίσουν παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΝΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μετά από μια δύσκολη μέρα με μολότοφ και βανδαλισμούς...το χρειάζεσαι για να αναζωογονηθείς.

Είχες μια δύσκολη, όλο αγώνες ,ημέρα;
 Συγκρούστηκες με τα ΜΑΤ; Έριξες μολότοφ σε μπάτσους και αυτοκίνητα; 
Έσπασες τζαμαρίες καταστημάτων; Πλάκωσες στο ξύλο περαστικούς; 
Έκανες κατάληψη σε δημόσια κτίρια ; 
Έκανες απεργία πείνας αλλά έτρωγες κρυφά και σε έπιασε κόψιμο; 
Γενικά πέρασες μια κουραστική ημέρα;
Τότε χρειάζεσαι κάτι δυνατό για να σε αναζωογονήσει ΑΜΕΣΑ!!!.
Εμείς έχουμε την λύση και στην προτείνουμε :

"Κεραυνοί" Αμβρόσιου κατά κυβέρνησης για Ν.Ρωμανό: "Επιδιώκεται η ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης"

Λάβρος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος με αφορμή την κατάντια της σημερινής κοινωνίας και σε νέα παρέμβασή του σχολιάζει την υπόθεση Ρωμανού, αλλά και τα υπόλοιπα νοσηρά φαινόμενα που έχουν κατακλύσει την σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει για το θέμα του Ν.Ρωμανού "ότι επιδιώκεται η ακύρωση της καταδικαστικής ποινής με αιτιολογία την φοίτησή του σε κάποια ανώτερη Σχολή", ενώ δεν παραλείπει να εκτοξεύσει "κεραυνούς" κατά του πολιτικού συστήματος το οποίο οδηγείται σε πλήρη απαξίωση αφού κυριολεκτικα τρέχει πίσω από μια "εξαχρειωμένη νεολαία"... που δεν σέβεται τους καθηγητές της και εισβάλλει στα πανεπιστήμια όποτε δεν της αρέσουν οι αποφάσεις των πρυτανικών αρχών.
Σημειώνεται ότι  ο πρωθυπουργός είδε τον πατέρα του Ν.Ρωμανού, Γιώργο, όπως και τον είδε και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Α.Τσίπρας.
 
Αναλυτικά ο Σεβασμιώτατος αναφέρει: 

Η κυβέρνηση των emails πρέπει να πέσει!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Το νέο Μνημόνιο που δεν θα είναι... Μνημόνιο (!) και η φιέστα για Σαμαρά στο Ναύπλιο

Τα στοιχεία του καθεστώτος, το οποίο υπάρχει στη Πατρίδα μας όλο και περισσότερο προσομοιάζουν με μία προσωποπαγή τυραννία. Φυσικά καμία από τις φυλλάδες και κανείς από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν είπε λέξη για την κακόγουστη φιέστα, η οποία έλαβε χώρα στο Ναύπλιο προς τιμή του Σαμαρά.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

TI διδάσκονται τα παιδάκια στην Αλβανία:Ποιες είναι οι "Αλβανικές περιοχές της Ελλάδας” !!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 
Τα σχολικά κείμενα της Γεωγραφίας και της Ιστορίας της Αλβανίας που διδάσκονται φέτος επίσημα στους μαθητές των δημόσιων ελληνικών σχολείων της περιφέρειας Αυλώνας και Αργυροκάστρου… αφιερώνουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Kόμμα των Ομογενών MEGA ΕΕΜΜ. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Κάτω η χούντα των σκευωρών και των τοκογλύφων - Όχι στον μνημονιακό προϋπολογισμό

Το μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον προϋπολογισμό.

Λίγες εβδομάδες πέρασαν από τότε που η συγκυβέρνηση του μνημονίου ζήτησε από την παράνομη βουλή ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να συνεχίσει ανενόχλητη να επιδίδεται στο καταστροφικό της έργο. Ο ίδιος ο Σαμαράς μας έλεγε πως το τέλος του τρέχοντος έτους θα βρει την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη οικονομική θέση από αυτή που βρισκόταν το 2009, όταν δηλαδή υπέγραψε η ΝΔ το εθνοκτόνο μνημόνιο. Μας έλεγε χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες θα ζήσουν ημέρες ανάπτυξης, σταθερότητας, ευημερίας και ότι τα πρώτα απτά αποτελέσματα της οικονομικής ανάκαμψης θα μετατραπούν σε επιδόματα, κοινωνικά μερίσματα και παροχές προς τους πολίτες.

Γιατί ο Σαμαράς δεν πρόκειται να βρει τους 180

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη
Επειδή η πρόσθεση είναι η πιο απλή πράξη, θα αποδείξουμε με λίγες απλές προσθέσεις γιατί ο Σαμαράς πρέπει να ξεχάσει τους 180 και να ετοιμάζεται για μία νέα βουλή τον Μάρτιο με δεκάδες χρυσαυγίτες, καμιά 50αριά (το πολύ...) νεοδημοκράτες και τον ίδιο απλό βουλευτή Μεσσηνίας. Ας σημειωθεί ότι ο Βενιζέλος έχει ήδη πάψει να κάνει όνειρα θερινής νυκτός, έχει διαγράψει το ενδεχόμενο εκλογής ΠτΔ από την παρούσα βουλή και ετοιμάζεται να συντρίψει τον Σαμαρά, παρ’ ότι του χρωστά αδιαμφισβήτητα την πολιτική του επιβίωση και την ελευθερία του (βλέπε σκάνδαλο υποβρυχίων, συγκάλυψη του κλεφτοΠΑΣΟΚ για siemens και πάει λέγοντας).