Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

H ένοχη σιωπή του εγκληματικού καθεστώτος - Άρθρο-παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη




Σε οποιαδήποτε χώρα της γης, ακόμα και στις μπανανίες της υποσαχάριας Αφρικής μία αποκάλυψη σαν τη χθεσινή θα οδηγούσε άμεσα στη φυλακή τον πρωθυπουργό, τον βασιλιά, τον αυτοκράτορα ή τον φύλαρχο των Ζουλού που θα είχε διαπράξει ανάλογο έγκλημα. Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβαινε στην Ουγκάντα, τη Ζουαζηλάνδη, το ανατολικό Τιμόρ ή στην περίπτωση της Νιγηρίας για να θυμηθούμε ποιο είναι αυτό το κράτος όπου και εκεί η κυβέρνηση συνέλαβε παράνομα την ηγεσία της αντιπολίτευσης δεν τόλμησε όμως να τη φυλακίσει αλλά την έθεσε σε κατ' οίκον περιορισμό.


Δεν συνέβη όμως τίποτε στο Ελλαδιστάν του Σαμαρά, του Τσίπρα, του Μπόμπολα και του Αλαφούζου. Η Ελλάς δυστυχώς έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο-μπανανία αφρικανικού τύπου και παριστάνει την ευρωπαϊκή χώρα για να εισπράττει αφειδώς  δάνεια από τοκογλύφους «εταίρους» που πολύ σύντομα θα έχουν στραγγίξει οριστικά τον εθνικό μας πλούτο όπως έκανε η πάλαι ποτέ Μεγάλη Βρετανία στις αποικίες της σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Ινδίες.

Ανέφερα τέσσερα ονόματα ως εκπροσώπους του αμαρτωλού και εγκληματικού συστήματος της διαπλοκής. Δύο πολιτικούς και δύο προαγωγούς-νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, διαπλεκόμενους επιχειρηματίες  και καναλάρχες. Ο Σαμαράς είναι ένα εγκληματικό στοιχείο και παράλληλα ένα δειλό ανθρωπάκι. Αδυνατεί να αντιμετωπίσει με πολιτικά επιχειρήματα τη Χρυσή Αυγή γι' αυτό καταφεύγει στην παραδικαστική του συμμορία.


Οι μόλις δεκατέσσερις λέξεις του συγκλονιστικού ντοκουμέντου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας περιγράφουν απόλυτα τη χυδαιότητα, την αθλιότητα, τη δειλία και την ψυχική ανισορροπία ενός θλιβερού ατόμου που δυστυχώς για την πατρίδα μας συνεχίζει να παριστάνει ακόμη τον πρωθυπουργό. Εδώ υπάρχει και ένα στοιχείο ποιοτικό πέρα από τα αυταπόδεικτα κακουργήματα, την κατάλυση του συντάγματος και την εσχάτη προδοσία. Το ύφος του Σαμαρά και ο τόνος της φωνής του δεν παραπέμπουν στις μειλίχιες δημόσιες εμφανίσεις του και στην πραότητα που συνοδεύει τις συνεντεύξεις του στον Πρετεντέρη. Ταυτίζονται όμως εκατό τοις εκατό με τα ξεσπάσματα του όπως το αλήστου μνήμης «γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα» μπροστά στις ανοιχτές κάμερες όταν δεν μπορούσε να διαβάσει δυο αράδες στο autoque της δήλωσης του. Διαγράφεται ξεκάθαρα μία προσωπικότητα διπολική με στοιχεία έντονων ψυχικών διαταραχών πέρα από το απύθμενο μίσος που τρέφει για τον βασικό του πολιτικό αντίπαλο, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή. Εδώ τίθεται αβίαστα το ερώτημα αν ένα άτομο με έντονα τα συμπτώματα του μανιοκαταθλιπτικού νομιμοποιείται να διοικεί μία χώρα και να επηρεάζει δραματικά τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών.

Ας επανέλθουμε όμως στο συγκλονιστικό ντοκουμέντο της δικαστικής σκευωρίας και της εκτροπής. Το Μαξίμου και το περιβάλλον Σαμαρά επέλεξαν την οδό της απόλυτης σιωπής. Η τακτική αυτή έχει μία θετική και μία αρνητική πτυχή για την παράγκα της ανθελληνικής εξουσίας. Καταρχήν η σιωπή αποτελεί τεκμήριο ενοχής. Το ένα εκατομμύριο πολιτών που έχουν ήδη ακούσει το επίμαχο υλικό δεν έχουν καμία αμφιβολία για τη γνησιότητα του από τη στιγμή που ο Σαμαράς δεν έχει τολμήσει να πει μισή λέξη ως απάντηση. Έτσι αυτός ο κόσμος έχει κατανοήσει απόλυτα το παρασκήνιο, έχει εξοργιστεί, βρίσκεται στα κάγκελα. Από την άλλη πλευρά η συνομωσία σιωπής κρατά αυτή τη συνταρακτική αποκάλυψη στην αφάνεια. Αν ο Σαμαράς επιχειρούσε να διαψεύσει τότε το θέμα θα γινόταν υποχρεωτικά πρώτη είδηση και όλος ο κόσμος θα έτρεχε να ανακαλύψει το σχετικό  βίντεο στο διαδίκτυο. Έτσι δέκα εκατομμύρια Έλληνες θα γίνονταν άμεσα κοινωνοί της αλήθειας.

Το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο άλλωστε είναι πανίσχυρο, πείθει μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα και τον πιο φανατικό πολέμιο της Χρυσής Αυγής. Μία ακόμη παρατήρηση: ο Σαμαράς ήταν αδύνατο να διαψεύσει καθώς γνωρίζει άριστα πως αυτό δεν είναι το μοναδικό του έγκλημα. Το δε πρόσωπο που δημοσίευσε το επίμαχο υλικό φαίνεται από το συνοδευτικό κείμενο πως γνωρίζει άριστα πολλές και εξαιρετικά κρίσιμες πληροφορίες για την υπόθεση. Θεωρώ προφανές πως έχει στην κατοχή του όχι μόνο το σύνολο του συγκεκριμένου διαλόγου αλλά και άλλες εξίσου αποκαλυπτικές συνομιλίες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος του Βήματος-που αρθρογραφεί απευθείας από τα υπόγεια της ΓΑΔΑ- θεωρεί πιθανότερη εκδοχή η καταγραφή του επίμαχου διαλόγου να έχει γίνει από την ΕΛΑΣ ή την ΕΥΠ. Η περίπτωση αυτή, που συμφωνώ πως είναι η επικρατέστερη εκδοχή, προφανώς είχε τεθεί σε παρακολούθηση το τηλέφωνο του παράγοντα της δικαιοσύνης. Όταν έγινε αντιληπτό ότι υπάρχει νόμιμη καταγραφή του ίδιου Σαμαρά να διαπράττει ένα τόσο σοβαρό έγκλημα, προφανώς ο συγκεκριμένος φάκελος διατάχτηκε να γίνει στάχτη και προφανώς κάποιο χέρι πρόλαβε και κράτησε «στα κρυφά» ένα αντίγραφο του. Έτσι εξηγείται και η διαρροή από τον 15ο όροφο της Κατεχάκη περί μη υπάρξεως σχετικού log file στα αρχεία συνακροάσεων. Την άποψη αυτή ενισχύει και μία λεπτομέρεια που πρόσεξα αργότερα γι' αυτό και δεν την ανέφερα στην ομιλία μου στη Βουλή.

Ο τίτλος του επίμαχου βίντεο στο RUTUBE ξεκινά με τους χαρακτήρες SN5812, που θυμίζουν τους κωδικούς των νομίμων συνακροάσεων της ΕΛ.ΑΣ και το γεγονός αυτό ενδέχεται να μην είναι τυχαίο. Τα έτερα σενάρια περί κοριού σε εξωτερικό χώρο, περί ξένων μυστικών υπηρεσιών ή Ελλήνων επιχειρηματιών που παρακολουθούν την κυβέρνηση τα θεωρώ αποδυναμωμένα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να λησμονείται η περίπτωση Παπασταύρου, του μυστικού συμβούλου του Σαμαρά, που είχε παράνομα στο laptop του λογισμικό που απορροφούσε όλες τις συνομιλίες του Μαξίμου. Μόλις η ΕΥΠ αποκάλυψε την υπόθεση ο Σαμαράς έδωσε εντολή να θαφτεί άμεσα. Είναι γνωστή άλλωστε η διασύνδεση Παπασταύρου με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες καθώς και ο κεντρικός του ρόλος στη διαχείριση του λογαριασμού των δύο δις δολαρίων της Λίστας Λαγκάρντ μαζί με τον γνωστό σιωνιστή παράγοντα Μυωνή.

Σε επίπεδο πολιτικό, το πλήγμα που δέχτηκε η παράγκα Σαμαρά δεν θα ήταν διαχειρίσιμο, αν δεν είχε την απόλυτη κάλυψη, την σύμπραξη και το ξέπλυμα που του πρόσφερε απλόχερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας στην περίπτωση αυτή λειτούργησε ως το ύστατο δεκανίκι του Σαμαρά. Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά μια κυβέρνηση κατηγορείται για τόσο σοβαρά εγκλήματα, με αδιάσειστα ντοκουμέντα, και η αξιωματική αντιπολίτευση βάζει πλάτες και την καλύπτει απόλυτα. Ηγετική στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται ότι θα φέρουν την κάθαρση στην Ελλάδα, άκουσαν άμεσα το επίμαχο ντοκουμέντο. Σε αυτό βοήθησε και η διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής αμέσως μετά την ομιλία μου. Μόλις επέστρεψαν οι συριζαίοι, αντί να μιλήσουν για τα εγκλήματα του βασικού πολιτικού τους αντιπάλου, έβαλαν την χιλιοπαιγμένη κασέτα της κλάψας για το αν ο Ρωμανός θα πηγαίνει ή όχι στα ΤΕΙ. Τόλμησαν μάλιστα να μιλήσουν για «νίκη της δημοκρατίας» την ώρα που το διαδίκτυο είχε «πάρει φωτιά» και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες είχαν ακούσει όλη την Αλήθεια και είχαν συνειδητοποιήσει την οριστική κατάλυση της Δημοκρατίας, του Συντάγματος, της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Στην ίδια ακριβώς μεθόδευση, εκτός από Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ, καίριο ρόλο έπαιξαν οι νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, δηλαδή οι καναλάρχες μεγαλοεργολάβοι. Όταν αποκάλυψα τα συγκλονιστικά στοιχεία στην Ολομέλεια της Βουλής, στα δημοσιογραφικά θεωρεία επικράτησε πανικός. Ένα τόσο σοβαρό πολιτικό ζήτημα ήταν αδιανόητο να θαφτεί και έτσι το μεσημβρινό δελτίο του MEGA έπαιξε πρώτο θέμα τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος ήταν προφανής: Στο εικοσάλεπτο που μεσολάβησε μεταξύ της ομιλίας μου και του δελτίου των 2, τα υπόγεια του Μαξίμου είχαν παγώσει. Είχε λειτουργήσει το δόγμα «σοκ και δέος» και οι συστημικές παρεμβάσεις ήταν αδύνατες.

Ακόμα και το δελτίο της ΝΕΡΙΤ προανήγγειλε τις αποκαλύψεις ως δεύτερο θέμα, στην πορεία όμως παρενέβη η σαμαρική κλίκα και η είδηση έπαιξε μετά τον καιρό με κύριο τίτλο: «Προκλητικός και αλαζόνας ο Κασιδιάρης», χωρίς φυσικά να γίνει η ελάχιστη αναφορά στο έγκλημα Σαμαρά. Στο ίδιο μήκος κύματος και όλα τα μεγάλα κανάλια των νταβατζήδων, που ανακάλυψαν μάλιστα ένα πρωτοφανή τρόπο για να «πνίξουν» την είδηση. Έπαιξαν όλοι τους πρώτο θέμα την υπόθεση Ρωμανού, τον οποίο μάλιστα ο Μπογδάνος στον ΣΚΑΪ επεχείρησε να παρουσιάσει ως... fashion idol. Όλοι οι νταβατζήδες - πλουτοκράτες έκαναν σημαία και διαφήμισαν ως «καλό παιδί» έναν αναρχικό, για να πνίξουν τις αποκαλύψεις για τη Χούντα Σαμαρά. Αν υπάρχουν ακόμα πραγματικοί αναρχικοί στην Ελλάδα τότε σίγουρα θα σκίζουν τα ρούχα τους για την διαπόμπευση και την παρακμή του χώρου τους.
Υπήρξαν φυσικά και κάποιες φωνές που αντέδρασαν στην αισχρή συνομωσία σιωπής. Σημαντικό το άρθρο-παρέμβαση του πολέμιου της Χρυσής Αυγής Κώστα Βαξεβάνη και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ Χρυσοβελώνη και Χαϊκάλη. Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης φυσικά το έγκριτο defencenet.gr και οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι Στέφανος Χίος στο makeleio.gr και ο Άρης Σπίνος με την έγκυρη εφημερίδα «Ακρόπολη».

Η απόλυτη σιωπή του Μαξίμου και των ΜΜΕ της διαπλοκής ισοδυναμεί με δήλωση ενοχής. Πολύ σύντομα θα γίνει από μέρους μας κάθε νόμιμη ενέργεια, το επίμαχο υλικό θα αποσταλεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την πιστοποίηση της γνησιότητας και την ταυτοποίηση της φωνής του Σαμαρά. Εν συνεχεία θα γίνει κάθε νόμιμη ενέργεια και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου