Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΙΝΑΙΔΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑΙΔΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ: 

ΒΙΝΤΕΟ : ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ



ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

Όταν οι κομμουνιστές επιχείρησαν να αντικαταστήσουν τα Χριστούγεννα με τα... Σταλινούγεννα

Γράφει ο Αντίοχος
Ήταν το 1950, όταν οι προδότες κομμουνιστές που κυβερνούσαν την Ανατολική Γερμανία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν επισήμως τα Χριστούγεννα με τα… σταλινούγεννα (Ο κακούργος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου), ο δε Δεκέμβριος να καθιερωθεί ως μήνας της γερμανο-σοβιετικής… φιλίας.
Στα πλαίσια αυτά, τα ΜΜΕ της Ανατολικής Γερμανίας, αναφέρονταν συνεχώς στην επέτειο γέννησης του «φωτεινού φάρου των λαών» Στάλιν και αποκαλούσαν την γιορτή των Χριστουγέννων «ξεπερασμένη», η Κομσομόλ (εις την οποία «εφοίτησε» και η απαίσια φράου Μέρκελ…) διδασκόταν το πέρασμα «σε ένα στάδιο εκσυγχρονισμού και αποτίναξης του θρησκευτικού σκοταδισμού», 

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ

Ζεὺς καὶ αἰσχύνη
Ζεὺς πλάσας ἀνθρώπους τὰς μὲν ἄλλας διαθέσεις εὐθὺς αὐτοῖς ἐνέθηκε, μόνης δὲ αἰσχύνης ἐπελάθετο. Διόπερ ἀμηχανῶν πόθεν αὐτὴν εἰσαγάγῃ, ἐκέλευσεν αὐτὴν διὰ τοῦ ἀρχοῦ εἰσελθεῖν. Ἡ δὲ τὸ μὲν πρῶτον ἀντέλεγε καὶ ἠναξιοπάθει. Ἐπεὶ δὲ σφόδρα αὐτῇ ἐπέκειτο, ἔφη· Ἀλλ᾿ ἔγωγε ἐπὶ ταύταις ταῖς ὁμολογίαις εἴσειμι ὡς, ἂν ἕτερόν μοι ἐπεισέλθῃ, εὐθέως ἐξελεύσομαι. Ἀπὸ τούτου συνέβη πάντας τοὺς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι.
Τούτῳ τῷ λόγῳ χρήσαιτο ἄν τις πρὸς ἄνδρα πόρνον.
Στα νέα Ελληνικα
Όταν ο Δίας έπλασε τους ανθρώπους, έβαλε μέσα τους διάφορες αρετές και ευαισθησίες. Ύστερα είδε ότι κάτι ξέχασε:

Η ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"

Μια από τις πλουσιότερες ηθοποιούς του Χόλυγουντ, με συνολική περιουσία 50 εκατομμύρια δολάρια, αγόρασε δώρα στους «πρόσφυγες». Ποιος δεν συγκλονίζεται;
Η Σάραντον άφησε το αξίας 1.750.000 $ ρετιρέ της στο Μανχάταν και αποφάσισε να αγοράσει δώρα στους «πρόσφυγες». Όλως τυχαίως, μπροστά στα media.

Είμαι συγκλονισμένος. Τρέμω στην ιδέα το πόσο μπορεί να μειώθηκε η συνολικής αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία της Σάραντον.

Δεν μπορώ να μην ανατριχιάσω στην γλαφυρή περιγραφή της είδησης: