Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τα "Αλλάχ ου Ακμπάρ” δεν σας σώζουν. Έχασαν το μέτρημα οι ισλαμοπίθηκοι από τις βόμβες των Ρώσων.(ΒΙΝΤΕΟ)



Δείτε βίντεο από τους σημερινούς βομβαρδισμούς της ρωσικής Αεροπορίας στην Β. Δυτική Συρία. Τα ρωσικά αεροσκάφη στην πρώτη ημέρα πραγματοποίησης αντιποίνων για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων που διήρκησαν 8 ώρες κατά μήκος των τουρκοσυριακών συνόρων.
Προειδοποίηση: Σε κάθε έκρηξη ρωσικής βόμβας υπάρχει και το σχετικό “Αλλάχ ου Ακμπάρ”.
http://www.makeleio.gr/

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ : ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ


ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ¨ΜΠΑΙΡΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
Η Μόσχα δίνει αιφνιδίως τέλος στο πρότζεκτ κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου που θα συνέδεε τη Ρωσία με την Τουρκία, του λεγόμενου Turkish Stream.Η κίνηση αυτή έρχεται ως αντίδραση των Ρώσων στην κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους της χώρας από την Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία και την ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ρώσος υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Alexey Ulyukayev.«Αυτό το πρότζεκτ δεν διαφέρει από κανένα άλλο, μιλάμε για τη συνεργασία μας με την Τουρκία σε επίπεδο επενδύσεων.

Γιάννης Μάζης: Χώρα προβοκάτορας η Τουρκία


Η Τουρκία πήγε να παίξει ένα παιγνίδι που δεν της βγήκε, επέμεινε ο καθηγητής - γεωπολιτικός Ιωάννης Μάζης μιλώντας στο ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, για όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας και το πολεμικό κλίμα μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας.

Η Ρωσία απαντά ελεγχόμενα , για τα συμφέροντα και το γόητρο της στη Μέση Ανατολή, συνέχισε ο καθηγητής και επανέλαβε τα περί τριχοτόμησης της Συρίας. Απέρριψε παράλληλα το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης αυτή την ώρα.
Αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα ,

Το τέλος της ΝΔ, η φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και το άπαρτο κάστρο της Χρυσής Αυγής

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το τέλος της ΝΔ, η φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και το άπαρτο κάστρο της Χρυσής Αυγής

Η πολυαναμενόμενη εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία τελικά αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι η εταιρεία η οποία είχε αναλάβει την διενέργεια των εκλογών δεν κατέστη δυνατόν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και έτσι τόσο οι υποψήφιοι ψηφοφόροι, όσο και οι υποψήφιοι πρόεδροι έμειναν στα κρύα του λουτρού! Το γεγονός αυτό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου σχετικά με το κόμμα κάποτε στο παρελθόν εξουσίας, το οποίο ονομάζεται Νέα Δημοκρατία. Πίσω από την κατάρρευση του εκλογικού μηχανισμού και την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών κρύβονται πολλά σοβαρότερα προβλήματα.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Και το ψευδοκράτος στο πλευρό των Τζιχαντιστών! ΦΩΤΟ

Μιά εικόνα χίλιες λέξεις, λένε, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει όσο ποτέ...
Στις φωτογραφίες βλέπετε ξεκάθαρα, Τουρκο''κύπριους'' στρατιώτες με τη μιαρή σημαία του ψευδοκράτους των κατεχομένων, να ποζάρουν στο φακό, όντας στο πλευρό των ομοεθνών Τουρκομάνων ανταρτών της Συρίας. Μιας εκ των ακραίων ομάδων ισλαμιστών, που σχεδόν εδώ και μια πενταετία υπό τις διαταγές του Iσλαμικού Xαλιφάτου σφαγίαζαν σε Συρία και Ιράκ τους Χριστιανούς και άλλες θρησκευτικές μειονότητες ''εχθρικές'' προς αυτούς.
Οι Τουρκομάνοι ή αλλιώς Σύροι Τούρκοι, είναι τουρκικός λαός που ζει στη Συρία και αποτελεί την τρίτη εθνική ομάδα στη Συρία έπειτα από τους Άραβες και τους Κούρδους.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ : 7 ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

komvoi
Και έπεται συνέχεια...
Φλεγόμενα φορτηγά, στη νότια επαρχία της Τουρκίας Κιλίς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, καταγράφει ένα βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων, ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν το κομβόι των φορτηγών. «Οι ομάδες μας βοήθησαν να σβήσουν οι φωτιές. Τα φορτηγά δεν ανήκαν σε εμάς, ούτε έχουμε κάποια πληροφορία για το ποιος τα βομβάρδισε», δήλωσε ο Μουσταφά Οζμπέκ, αξιωματούχος του Ιδρύματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας, μιλώντας στο Reuters.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ Η ΜΟΣΧΑ;


του Πάνου Σπαγόπουλου
"Η Ρωσία έχει δύο επιλογές: Ή να αναγνωρίσει την τουρκική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων κατά μήκος των συνόρων με την Συρία ή να ξεκινήσει στρατιωτική εμπλοκή. Το πλέον πιθανό είναι το δεύτερο".
Αυτό ανέφερε σε tweet του ο Pavel E. Felgenhauer ο οποίος είναι η πλέον έγκυρη "ανοικτή" πηγή σε ότι έχει να κάνει με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας και γνωστός για τις επαφές και τις πηγές που διατηρεί μέσα στο ρωσικό στρατιωτικό σύμπλεγμα.

ΧΑΜΟΣ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ - ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΥΤΙΝ:ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ. ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ
«Πισώπλατη μαχαιριά» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στα σύνορα με την Συρία το πρωί της Τρίτης, ενώ άφησε βαριά υπονοούμενα για τον ρόλο της Τουρκίας και τις σχέσεις της με το Ισλαμικό Κράτος, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε το ΝΑΤΟ. Ο Πούτιν, που είχε επίσημη συνάντηση με τον βασιλιά Αμπντάλα, ο οποίος του εξέφρασε τα συλληπητήριά του, πρόσθεσε: «Δε μπορώ να βρω άλλη λέξη από αυτό που συνέβη σήμερα».

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ISIS:«Κράτος Τρόμου» με περιουσία $2 τρισ, έκταση Βρετανίας & πληθυσμό 10 εκ.


ISIS:«Κράτος Τρόμου» με περιουσία $2 τρισ, έκταση Βρετανίας & πληθυσμό 10 εκ.

Στον απόηχο των πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, πολλά γράφονται και λέγονται για τη «χρηματοδότηση» της «τρομοκρατικής οργάνωσης» που ανέλαβε την ευθύνη γι’ αυτές, γνωστής ως ISIS από τα αρχικά του ονόματος με το οποίο αυτοαποκαλείται, δηλαδή Islamic State of Iraq and Syria (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας).