Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

TO ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ TIMA THN EOKA: ΛΑΜΠΑΔΗΔΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955


Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για ακόμα μια χρονιά τιμά τους ήρωες του ενωτικού αγώνα 55-59.
Σαββατο 31 Μαρτιου 
Διοργανώνουμε Λαμπαδηφορία από το οίκημα μας (Παιανίας 5-7, Ζωγράφου), η οποία θα καταλήξει στο Λόφο του Φιλοπάππου στο Θησείο. Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η ώρα 00:00 θα τραγουδήσουμε τον Εθνικό ύμνο αλλά και τον ύμνο του Φορέα, παραμένοντας αγέρωχοι στις επάλξεις του αγώνα.

Προσυγκέντρωση: 21:00 στο οίκημα μας

ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!
 stoxos.gr

"Φτωχά" τα αποτελέσματα της επιχείρησης-"σκούπα" κατά των λαθρομεταναστών

Ελάχιστο είναι τελικά το ποσοστό των ατόμων που συνελήφθησαν μετά τη χθεσινή επιχείρηση «σκούπα» στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, στην οποία συμμετείχαν 403 αστυνομικοί αποδεικνύοντας ότι σπάνια τέτοιες επιχειρήσεις φέρνουν αποτελέσματα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία για τη χθεσινή ημέρα, μετά την διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων με τη συμμετοχή αστυνομικών από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, μόνο 20 περιπτώσεις κατέληξαν σε σύλληψη από τις 1.656 που ελέγχθηκαν.

Περίεργη άσκηση της ΕΛ.ΑΣ : Αστυνομικοί «ντύθηκαν» αναρχικοί και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ


Εκατοντάδες αστυνομικοί ντύθηκαν αναρχικοί και άρχισαν να ρίχνουν συνέχεια πέτρες στους συναδέλφους τους, και πιο συγκεκριμένα σε διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπαθούσαν να τους συλλάβουν.

Πρόκειται για μία άσκηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία τον τελευταίο καιρό επαναλαμβάνεται συχνά πυκνά στο εκπαιδευτικό κέντρο της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο αστυνομικοί συγκρούονται για ώρες μεταξύ τους με... άγριες διαθέσεις.

Η αστυνομία προχώρησε στην κατάρτιση της άσκησης αυτής μετά τα συνεχόμενα επεισόδια και τις συγκρούσεις με ταραξίες κουκουλοφόρους, προκειμένου να αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα τα άτομα αυτά. Η ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει διαπιστώσει τεράστιο κενό στον τρόπο αντιμετώπισης από τους αξιωματικούς της δράσης ομάδων αντιεξουσιαστών στην Αθήνα και έτσι έχει οργανώσει ταχύρρυθμα φροντιστήρια για τον «χειρισμό ταραχών».

Όπως δημοσιεύεται στο tovima.gr, το σενάριο τοποθετεί αντιμέτωπες δύο πραγματικές διμοιρίες των ΜΑΤ, που προσκαλούνται για αυτόν τον λόγο από την έδρα της υπηρεσίας στου Γουδή, απέναντι σε 150 αστυνομικούς που υποδύονται αναρχικούς, κουκουλοφόρους και χούλιγκαν. Οι «ταραξίες» πετροβολούν διαρκώς τους συναδέλφους τους των ΜΑΤ.

Τέσσερις αξιωματικοί αναλαμβάνουν ανά δύο ως υπεύθυνοι διμοιρίας και δίνουν εντολές για την καταστολή των... ταραχών που προκαλούν συνάδελφοι τους. Έτσι, στο «στίβο» του Μαρκοπούλου ακολουθεί άγρια σύγκρουση με τους άνδρες των ΜΑΤ υπό τις εντολές των εκπαιδευόμενων αξιωματικών να υποχωρούν, να αντεπιτίθενται και να κάνουν κυκλωτικές κινήσεις για την σύλληψη των «κουκουλοφόρων» συναδέλφων τους.

Στόχος τους είναι να μην εγκλωβισθούν από τους επιτιθέμενους, αλλά και να συλλάβουν όσο το δυνατόν περισσότερους «ταραξίες» μπορούν. Από την άλλη ωστόσο πλευρά δίνονται «αρνητικοί βαθμοί» και ασκείται ανάλογη κριτική σε όσους αστυνομικούς - «κουκουλοφόρους» συλληφθούν, αφού θεωρείται ότι δεν έχουν τα ρεφλέξ και την ετοιμότητα να αντιδράσουν σε τέτοιου είδους κρίσιμες περιστάσεις.

iefimerida.gr

Ύποπτη η πρόσληψη του φίλου του Γ.Α.Π Άλεξ Ρόντος στο ΥΠΕΞ απο τον Δήμα.


Ποιος είναι ο Άλεξ Ρόντος, ποια η σχέση του με τον Γιώργο Παπανδρέου και ποιες αποστολές αναλαμβάνει για λογαριασμού του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο πρώην μυστικοσύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αναλαμβάνει ξανά δράση…
Ο λόγος για τον Άλεξ Ρόντος , ο οποίος με διακομματική στήριξη (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) , ορίστηκε ως ειδικός εκπρόσωπος της Ε.Ε. για το Κέρας της Αφρικής, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.
Η απόφαση διορισμού του υπογράφηκε στις 04/11/2011 επί Σταύρου Λαμπρινίδη και δημοσιεύτηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2011
Στην απόφαση την οποία συνυπογράφει και ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της θητείας του , ενώ ο διορισμός έγινε ύστερα από πρόταση της Κάθριν Άστον, αρμόδιας για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η απόφαση διορισμού είναι η 2011/819/ΚΕΠΠΑ του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ε.Ε. στις 9 Δεκεμβρίου 2011. Ο χώρος ευθύνης του Α. Ρόντος είναι το Τζιμπουτί, η Ερυθραία, η Αιθιοπία, η Κένυα, η Σομαλία, η Ουγκάντα, το Σουδάν και το νότιο Σουδάν.
Ποιος είναι όμως ο Άλεξ Ρόντος;
To όνομα του επανήλθε στην επικαιρότητα με την υπόθεση δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή...

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Στο 5% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Public Issue... μόλις 2% το ΛΑ.Ο.Σ


Περαιτέρω πτώση της Νέας Δημοκρατίας, συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ που περνά από την πέμπτη στην δεύτερη θέση και επτακομματική Βουλή με τον ΛΑΟΣ να μένει εκτός, δείχνει η δημοσκόπηση της... Public Issue που παρουσιάζεται στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει και νέα πτώση των ποσοστών της φτάνοντας πλέον το 22,5% έναντι 25% που είχε πριν από δύο εβδομάδες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Το ΠΑΣΟΚ από το 11% φτάνει το 15,5% και ανεβαίνει στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 12,5%, ενώ είχε 12%. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ με 12%. Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στην προηγούμενη δημοσκόπηση ήταν δεύτερο με 15,5%.

Σημαντική είναι και η άνοδος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου που φτάνουν στο 8,5% από 6%. Αντίθετα ο ΛΑΟΣ πέφτει στο 2% από το 4% της προηγούμενης δημοσκόπησης ενώ η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται στο 5% από το 2% που είχε πριν από 15 μέρες. Οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν 3% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία παραμένει στο 2%.

iefimerida

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ -ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ


Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ μαζι με τα φιλαράκια του Οικολογους Πράσινους

Από το κανάλι του hellenicpress μέσω history-of-macedonia.
Στις 27 Μαρτίου 2012, ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ βρέθηκε στην Ελλάδα για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο.

Κον-Μπεντίτ: Αυτό είναι το είδος των προβλημάτων, ξέρετε, τα οποία είναι γελοία. Ελάτε, κάντε ένα συμβιβασμό με τη Μακεδονία! Ξέρετε… Έχετε το πρόβλημα του μέλλοντός σας και μου μιλάτε για τον Αλέξανδρο; Ξέρετε, δεν ενδιαφέρομαι για τον Αλέξανδρο και πιστεύω… Ξέρετε… Τώρα υπάρχει η Μακεδονία, υπάρχει και η Ελλάδα και ως εκ τούτου πρέπει να βρείτε ένα συμβιβασμό. Κατά συνέπεια, πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε τις πραγματικότητες της αλλαγής του κόσμου και μια από αυτές είναι η πραγματικότητα της ύπαρξης της Μακεδονίας.

Δημοσιογράφος: Κάποτε είπατε πως η Μακεδονία είναι η Μακεδονία…
Κον-Μπεντίτ: Ναι, η Μακεδονία είναι η Μακεδονία! Ναι, μπορείτε να πείτε Βόρεια Μακεδονία, Νότια Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Νεφελώδης Μακεδονία, αλλά υπάρχει η Μακεδονία, τι μπορώ να κάνω; Ξερετε, είναι έτσι γιατί είναι έτσι!

Δείτε και το βίντεο :


Ας θυμηθούμε τι έλεγε και παλαιοτέρα :


taxalia

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ


Το είδαμε κι αυτό! O Χατζάρας στο Λαός...
Ο Καρατζαφέρης,όπως και η Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ισοπεδωθούν πολιτικά
Την προσχώρηση του Σπύρου Χατζάρα στις τάξεις του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης. Τι κι αν ο επι χρόνια βολεμένος πασοκος Χατζάρας τον έβριζε; Χέρι - χέρι επέλεξαν να βυθιστούν μαζί με το σαπιοκάραβο του ΛΑΟΣ.

Καλωσορίζοντας τον κ. Χατζάρα στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε:.....
««Οι εκλογές του Μαΐου είναι οι ποιο σημαντικές από τη μεταπολίτευση. Χρειάζονται να συστρατευθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις .Πάρα πολλά βράδια έβλεπα το Σπύρο Χατζάρα, άκουγα την επιχειρηματολογία του, άκουγα τις εθνικές του θέσεις και πάντα σκεπτόμουν ότι πρέπει να συστρατευθεί στον τίμιο και καλό αγώνα» και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πράγματι που η σκέψη μου αυτή -θα μπορούσα να πω και όνειρο- πραγματοποιείται. Καλωσορίζω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ένα δημοσιογράφο με ψυχή, καρδιά και μεγάλη παρουσία. Σπύρο, καλώς ήρθες».
Ο Σπύρος Χατζάρας, εν όψει των επικείμενων εκλογών ζήτησε την πανστρατιά των πατριωτικών δυνάμεων με τον ΛΑΟΣ λέγοντας.

«Η τρίτη ελληνική δημοκρατία γεννήθηκε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και πέθανε με την εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ. Οι υπάλληλοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντας των Τραπεζιτών, τα κόμματα της Goldman Sachs, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με το δεύτερο μνημόνιο δεν μας έσωσαν . Μας πρόδωσαν.


Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αποφασιστική μάχη που θα κριθούν όλα, θα δοθεί στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Όλα μπορεί να αλλάξουν, και λαός και η πατρίδα να σωθούν, αν ψηφίσουμε ΟΧΙ στην ξένη κατοχή, ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας όχι στην Κλεπτοκρατία, τη Φαυλοκρατία, και τη Κομματοκρατία, και ΝΑΙ, στην Κοινωνική Απελευθέρωση και τη Κοινωνική Δικαιοσύνη.


Τώρα επιβάλλεται, η πανστρατιά των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων. Ο Λαός θα ακυρώσει τα σενάρια του σκηνοθέτη της οδού Β.Σοφίας και θα επιβάλει με την ψήφο του Εθνική πατριωτική Ενότητα, για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Είναι η ώρα της συστράτευσης με τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Στα χαρακώματα την ώρα της μάχης υπάρχει θέση για όλους. Καλώ κάθε πατριώτη , κάθε δημοκράτη, κάθε τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας.
Ψήφος Νίκης και προοπτικής είναι η Ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.Η νίκη θα είναι δική μας».

Ο Σπ. Χατζάρας θα είναι υποψήφιος στην Β' Αθηνών και δήλωσε ότι «σημασία δεν έχει η προσωπική επιτυχία. Έχει η νίκη. Η νίκη του Ελληνικού λαού. Η ανατροπή του σημερινού άθλιου καθεστώτος», ενώ ευχήθηκε, όπως έκαναν και το 21 πριν από κάθε μάχη, «καλό βόλι».

egersis2 - ventetta.blogspot

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ


Ένας σοβαρά τραυματίας και ένας ελαφρά είναι ο απολογισμός επεισοδίου που συνέβη χθες αργά το βράδυ στο κέντρο της Βάρδας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές,
που βρίσκονταν στην πλατεία της Βάρδας – περίπου στις 11:30 το βράδυ - διαπληκτίστηκαν λεκτικά με έναν 30χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο 30χρονος έφυγε από το σημείο μεταβαίνοντας σπίτι του, από όπου επέστρεψε κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα.

Με βάση αστυνομικές πηγές πυροβόλησε προς το μέρος των αλλοδαπών τραυματίζοντας σοβαρά στο πόδι τον ένα, ελαφρά στο χέρι τον δεύτερο, ενώ ο τρίτος γλίτωσε από τα πυρά.
Στη συνέχεια οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου ο ένας παραμένει νοσηλευόμενος.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βάρδας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και περίπου στις 2 τα ξημερώματα, τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήταν επηρεασμένος από το κλίμα των ημερών και τα δημοσιεύματα του Τύπου για τους αλλοδαπούς. Το όπλο που κατείχε νόμιμα κατασχέθηκε ενώ αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

ilialive.gr

Yποψήφιος με τον Καμμένο ο άνθρωπος που εγκατέστησε τη Rothschild στην Ελλάδα. Θέλει να απολύσει 200 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους και αποκαλεί φεουδαρχική την περιουσία της εκκλησίας !!!



Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως... Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;
Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε.


-Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE).
http://www.steriotis.eu/index.htm

Ερώτημα : Φυσικά δεν είναι κακό , ο άνθρωπος συνεργάστηκε με έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους τραπεζικούς οίκους , ωστόσο πως αυτό συνδυάζεται με τον υπερ πάντων αγώνα του κ. Καμμένου ενάντια σε στους παγκόσμιους τραπεζίτες , τη νέα τάξη πραγμάτων κλπ ;
Ας δούμε εδώ και τη σχετική ανάρτηση με το ρόλο της οικογένειας Rothschild σύμφωνα με τον Erol Bilbilik
- Εξελέγη 2 φορές Πρόεδρος του Δ.Σ. (2000 – 2003) του "Συνδέσμου Εισηγμένων Εταιρειών Χρηματιστηρίου Αθηνών", με Μέλη τις 216 μεγαλύτερες Εισηγμένες Εταιρείες.
-Υποστηρίζει σε ανάλυσή του ότι είναι άμεση ανάγκη η απόλυση 200 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων (βασικά λέει ότι από τους 800 χιλιάδες δ.υ. μόνο οι 400 χιλιάδες είναι απαραίτητοι , αλλά σε πρώτη φάση
200.000 Συμβασιούχοι και μόνιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι να μπουν στο Ταμείο Ανεργίας, ώστε να σωθούν 400.000 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα.
www.steriotis.eu/analyseis.htm όπως τονίζει στην προσωπική ιστοσελίδα του .

Ερώτημα : Είναι μια άποψη που εκφράζουν πολλοί αναλυτές και οικονομολόγοι κυρίως του φιλελεύθερου χώρου και πολιτικοί όπως ο κ. Μάνος . Πάντως η τρόικα έχει μιλήσει για μείωση κατά 150 χιλιάδες δ.υ. ενώ η Νέα Δημοκρατία δεν είναι και τόσο θετική για κάτι τέτοιο . Ο κ.Καμμένος που δεν έχει πει τίποτα για το πρόγραμμά του ,πέρα από το όχι στο μνημόνιο έχει τέτοιες απόψεις πιο σκληρές από τους τροικανούς ; Aν ναι δεν θα πρέπει να το ξέρουν οι υποστηρικτές του ;
-Υποστηρίζει ότι Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει μια τεράστια, φεουδαρχική, περιουσία σε ακίνητα αλλά κατέχει κι ένα μέρος του πακέτου μετοχών της Εθνικής Τράπεζας και ενοικιάζει ακόμη και παραλίες και μπαρ.Και είναι καιρός η τεράστια περιουσία της:

είτε να περάσει στο Ελληνικό Δημόσιο και να συνεχίσει αυτό να μισθοδοτεί τους ιερείς – όπως γίνεται με τα μοναστήρια, όπου η περιουσία των μοναχών περιέρχεται στα μοναστήρια,

είτε να κρατήσει την περιουσία της αλλά να μισθοδοτεί εκείνη όλους τους ιερείς και τους μητροπολίτες, που συχνά τα τελευταία χρόνια έκαναν την κοινή γνώμη να εξοργίζεται με τις περιουσίες δισεκατομμυρίων, που μάζευαν και χρησιμοποιούσαν για να φέρουν κάποιους νεαρούς όχι στον ίσιο δρόμο αλλά στο κρεβάτι τους.

Νομίζω έχουμε φτάσει στο τέλος της ανοχής και σαν Πολίτες και σαν Φορολογούμενοι δηλώνει εξοργισμένος ο κ.Στεριώτης . 

Ερώτημα : O κ.Καμμένος εμφανίζεται με ένα πολύ θρησκευτικό προφίλ . Συμφωνεί με την άποψη του υποψηφίου του ότι η περιουσία της εκκλησίας είναι φεουδαρχική κι ότι πρέπει το δημόσιο να την απαλλοτριώσει;

ΠΗΓΗ

Συνεργάτες του Obama αποφάσισαν ότι ο κανιβαλισμός με τα εκτρωμένα εμβρύα στην PepsiCo είναι θεμιτή δραστηριότητα!!



Σε μία σοκαριστική απόφαση που παραδόθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Ασφάλειας και Συναλλαγών του Ομπάμα αποφάσισε ότι η χρήση υπολειμμάτων εκτρωμένων εμβρύων από την PepsiCo στην συμφωνία έρευνας και ανάπτυξης με την Senomyx για την παραγωγή ενισχυτών γεύσης υπόκειται στις ‘’συνήθεις επιχειρηματικές λειτουργίες’’!
Επιπρόσθετα, το διοικητικό συμβούλιο της Pepsi συνεχίζει να δείχνει απάθεια καθώς δεν θέτει σε ψήφισμα και σε έλεγχο από τους μετόχους την υιοθέτηση μίας εταιρικής πολιτικής η οποία να αναγνωρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και να χρησιμοποιεί δεοντολογικά πρότυπα τα οποία σαφώς και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη χρήση υπολειμμάτων εκτρωμένων μωρών τόσο στην ιδιωτική όσο και στη συνεργατική έρευνα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ


Πακιστανός σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε αστυνομικό της Ασφάλειας που πήγε να τον ελέγξει, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα δάκτυλο! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις οκτώ και μισή το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς στον Πειραιά. 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων έκαναν ελέγχους για παράνομους μετανάστες στην περιοχή όταν εντόπισαν έναν περίεργο Πακιστανό και τον πλησίασαν για να ελέγξουν τα χαρτιά του. Ο αλλοδαπός αρνήθηκε και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων εκείνος, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στον έναν από αυτούς, του άρπαξε το χέρι και δαγκώνοντάς τον με μανία του έκοψε το δάκτυλο. 

Αιμόφυρτος, ο αστυνομικός μετεφέρθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη. Το περιστατικό είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και αναδεικνύει τους κινδύνους που διατρέχουν όχι μόνο οι απλοί πολίτες, αλλά και οι ένστολοι.

Το ξαναλέμε κι ας μας χαρακτηρίζουν όπως θέλουν: Ούτε τα "κέντρα κράτησης", ούτε οι "σκούπες" θα αντιμετωπίσουν ριζικά αυτούς τους...κανίβαλους, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΗ!

hellas-orthodoxy

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ...Αντώνης Σαμαράς: «Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας!»


Απαντήσεις στα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας προσπάθησε να δώσει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, αναδεικνύοντας όμως σε θέμα αιχμής την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας".

Μιλώντας στο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του, ανέφερε: «Η λαθρομετάστευση είναι ένα πρόβλημα που διογκώνεται και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Οι πόλεις μας έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, εμείς θα τις ανακαταλάβουμε. Επίσης, θα καταργήσουμε το νόμο Ραγκούση που μετέτρεψε τη χώρα μας σε μαγνήτη παράνομων μεταναστών. Θα μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας, σε παλιά στρατόπεδα, μέχρι να επαναπατριστούν».

Αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, λέγοντας ότι «ένα σοβαρό κράτος πρέπει να δώσει σοβαρή πληροφόρηση στις τοπικές κοινωνίες».

Σημείωσε ακόμη ότι πρέπει η χώρα να κάνει ενέργειες πριν πάει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να διαπραγματευτεί μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία μία πολιτική αντιμετώπισης του προβλήματος, που να σταματάει τη ροή των μεταναστών και εν συνεχεία να προωθεί τον επαναπατρισμό τους. «Δεν θα ανεχθούμε η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» είπε κατηγορηματικά.

ΣΧΟΛΙΟ : ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ,ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ . 

protothema.gr




ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Την Δευτέρα έγινε μια επεισοδιακή συγκέντρωση κατοίκων του κέντρου,στην οποία είχαμε επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών αντιεξουσιαστών με κατοίκους που δεν ανήκουν σε καμία πολιτική παράταξη. Το μόνο που ζητάνε είναι αστυνόμευση και να σκοντάφτουν πάνω σε χρήστες και σύριγγες οι ίδιοι και τα παιδιά τους ( μπροστά ακριβώς από Δημοτικό Σχολείο στην οδό Σμύρνης γίνεται χρήση ηρωίνης στα γενετικά τους όργανα ανδρών και γυναικών... και δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός).

Παρακαλώ δημοσιεύστε τις φωτο των βλασταριών που βρήκαμε πάλι στην Πατησίων 23. 

Ο τελευταίος με την κουκούλα έβγαζε φωτο τους κατοίκους-γιατί όπως μας είπε είναι κακό που δεν θέλουμε χρήστες έξω από το Δημοτικό Σχολείο και τα σπίτια μας..... Και για αυτό όπως μας είπε τσιρίζοντας θα μας καρφώσει στο indymedia.
Βέβαια αυτά στα Εξάρχεια δεν τόλμησε να τα κάνει,όταν οι εκεί κάτοικοι περίλαβαν με τα καδρόνια,χρήστες-πρεζέμπορους και λοιπούς παρατρεχάμενους.

Επίσης ένα ακόμα φρεάτιον άνευ καλύμματος ένεκα βαρύ και συμφέρον οικονομικώς για τους λαθροεποίκους...Στην πλατεία Αμερικής τα χουν ρημάξει,αν υπάρχει έστω και ένα θα κάνει πάρτι ο Καμίνης.
Πιστεύει κανένας πως μετά τον Άγιο Παντελεήμονα η ΧΑ δεν θα πάρει και την περιοχή του Μουσείου με αυτά που κάνουν οι αντιεξουσιαστές και οι αριστεροί;;

Ακολουθούν οι φώτο των βλασταριών:

Καταστροφείς κομματικών πολυκατοικιών Βορίδης-Μπουμπούκος Α.Ε..

ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ.! ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ



ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ!




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ “ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ” ΑΡΧΙΣΑΝ!
Πολλά ιστολόγια και ΜΜΕ έκαναν αναφορά περί άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν, όπως λένε,  μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές ξεκίνησαν από το φυσικομαθηματικό και επεκτάθηκαν μέχρι τη φιλοσοφική σχολή! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!
ΥΓ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – ΤΑ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ” ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ…

Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις ,από την πιο μεγάλη μέχρι και την πιο μικρή ,να απασχολούν Λαθρομετανάστες την ώρα που χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν εργασία και με δυσκολία επιβιώνουν . Με τα τελευταία στοιχειά η ανεργία έχει φτάσει σχεδόν στο 25% ,δηλαδή 1 στους 4 Έλληνες είναι άνεργος. Η κρίση και η παράνομη εργασία έχει μεγάλο αντίκτυπο στους Έλληνες. 
 Κάθε ένας Αλλοδαπός εργάτης σημαίνει ένας Έλληνας άνεργος .
Αντί λοιπόν να στηρίξουν τους Πατριώτες τους  οι Έλληνες Εργοδότες , προσλαμβάνουν τους Αλλοδαπούς και επί το πληστον Λαθρομετανάστες μονό και μονό επειδή τους κοστίζουν λιγότερα και χωρίς βέβαια να τους κολλάνε και ένσημα εφόσον δεν έχουν άδεια παραμονής.
Έτσι βλέπουμε σε πολλές επιχειρήσεις καταστήματα μαγαζιά , βενζινάδικα ,κ.τ.λ ,να εργάζονται αλλοδαποί Αυτό το φαινόμενο συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της κρίσης και όλο και περισσότεροι Έλληνες εργοδότες απασχολούν Λαθρομετανάστες ,για να γλιτώσουν λίγα εύρω.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ


Καλούμε όλους τους Έλληνες να μποϋκοτάρουν τα καταστήματα που απασχολούν Αλλοδαπούς.
Όλοι μας έχουμε την δύναμη να το κάνουμε...είναι πάρα πολύ απλό:

Σας φέρνουν παραγγελία από την πιτσαρία η την ψησταριά και ο μεταφορέας(ντελιβερας) είναι Αλλοδαπός ,ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ... πείτε του και τον  λόγο.

Μπαίνετε σε ένα μαγαζί και βλέπεται να απασχολεί Αλλοδαπό...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...ΦΥΓΕΤΕ...

Πηγαίνετε σε βενζινάδικο να βάλετε βενζίνη και βλέπετε Αλλοδαπό (συνήθως πακιστανοαφγανούς χρησιμοποιούν )...ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ...ΦΥΓΕΤΕ....

Πηγαίνετε στην λαική αγορά και στον πάγκο βρίσκεται Αλλοδαπός...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αντίστοιχα πράττετε σε όλα τα μαγαζιά, καταστήματα ,η οπουδήποτε αλλού απασχολούν Αλλοδαπούς.

Πολλοί θα πουν ότι οι Έλληνες δεν κάνουν τις δουλειές που κάνουν οι Αλλοδαποί και αναγκαστικά οι εργοδότες χρησιμοποιούν Αλλοδαπούς.
Αυτό είναι λάθος! Υπάρχουν Χιλιάδες Έλληνες άνεργοι ψάχνουν να βρουν οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσουν άλλα δεν βρίσκουν γιατί είτε δεν υπάρχουν δουλειές είτε δεν υπάρχουν πλέον κενές θέσεις εργασίας επειδή διάφοροι "Ελληναραδες" απασχολούν Αλλοδαπούς. Υπάρχουν βέβαια πολλοί Ελληνες που δεν "ανέχονται" να εργαστούν σε κάποιες δουλειές βαριάς φύσεως κ.τ.λ. Αυτοί ας μείνουν άνεργοι, δεν μας νοιάζει .Η δουλειά δεν είναι ντροπή , όποιος έχει ανάγκη να ζήσει θα εργαστεί σε οποιαδήποτε δουλειά.
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κίνηση .
Ενωμένοι έχουμε την δύναμη να το καταφέρουμε . 
Η πτώση του τζίρου θα τους ανησυχήσει, να είστε σίγουροι ,ειδικά αν ξέρουν ποιος είναι ο λόγος.
Αν δεν το καταλάβουν οι Ελληνες εργοδοτες με τον καλό τρόπο ,θα το καταλάβουν με τον κακό.
Σκοπός μας είναι όσοι Έλληνες και Ελληνίδες θέλουν και έχουν ανάγκη να εργασθούν να μπορούν να βρουν μια θέση εργασίας ,και αφού βρουν εργασία όλοι αυτοί οι Έλληνες , όσες θέσεις εργασίας περισσέψουν ας εργασθούν σε αυτές νόμιμοι Αλλοδαποί.
Έτσι πρέπει να κάνει ένα σοβαρό κράτος που νοιάζεται για τους πολίτες του σε αυτή την δύσκολη περίοδο

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΘΑ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Όλα για την αυτοδυναμία… Με αυτόν τον στόχο κινούνται άπαντες στη Νέα Δημοκρατία που από ό,τι φαίνεται βρήκε «τον λαγό που θα βγάλει από το καπέλο».
Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν και το επιτελείο του επεξεργάζονται σχέδιο για το «κούρεμα»
των δανείων επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκάι πως στο σχέδιο αυτό δεν θα περιλαμβάνονται μόνο οι επιχειρήσεις που δεν είναι συνεπείς, αλλά και εκείνες που είναι γιατί όπως τόνισε, πολλές επιχειρήσεις πληρώνουν κανονικά τις τράπεζες, αφήνοντας όμως απλήρωτες τις ασφαλιστικές τους εισφορές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μαύρες τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με το newsit η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά είναι ασφυκτική!
Η κατάσταση στην αγορά είναι τραγική και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία. Είμαστε χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό αφού μόνο για το 2011 τα δάνεια ήταν ως εξής:

Στεγαστικά Δάνεια : 78 δις
Καταναλωτικά Δάνεια & Πιστωτικές Κάρτες: 33 δις
Επιχειρηματικά Δάνεια : 120 δις

Μέχρι τις 31/12/2011 τα δάνεια που ήταν "Στο Κόκκινο":

Στεγαστικά Δάνεια: 11 δις (14% των δανείων)
Καταναλωτικά Δάνεια & Πιστωτικές Κάρτες: 9 δις (25% των δανείων)
Επιχειρηματικά Δάνεια : 14 δις (11,5% των δανείων)

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές επιχειρήσεις και νοικοκυριά έχουν προχωρήσει σε κούρεμα, αλλά όχι των δανείων αλλά των δόσεων! Που σημαίνει ότι και πάλι υπάρχει επιβάρυνση με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία:

460.000 νοικοκυριά καθυστερούν έως 3 δόσεις
48.500 νοικοκυριά δεν πληρώνουν για πάνω από 6 μήνες
740.000 δάνεια έχουν ρυθμιστεί

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ


ΑΠΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ .ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ...

...ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.

Την προσχώρηση στο ΛΑΟΣ και την υποψηφιότητά της Αικατερίνης Τσακάλου στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Η κα. Τσακάλου ήταν γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, του πρώην ισχυρού άντρα της "Siemens Ελλάς".

«Την καλέσαμε να έρθει κοντά μας να δώσει τη μάχη μέσα από το Κοινοβούλιο. Ξέρει πάρα πολύ καλά τη γερμανική νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία η οποία προσπαθεί να μας επιβάλλει τους δικούς της κανόνες εδώ στη χώρα μας. Την καλωσορίζω λοιπόν και εύχομαι "καλό βόλι"», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, συμπληρώνοντας ότι η Αικατερίνη Τσακάλου είναι "Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό".

Η κα. Τσακάλου, από πλευράς της, δήλωσε ότι την τιμά αυτή η επιλογή και πως θα λειτουργήσει προς όφελος της πατρίδας.

newsbomb.gr

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ


Πήγε στο ΠΡΟ-ΠΟ ο σερίφης της Κατεχάκη και το πρώτο πράγμα που έκανε τι ήταν;...

Μα φυσικά να υπογράψει τους διορισμούς των κολαούζων και τωμ σφουγγοκολάριων του... Πάντα χουβαρντάς και ο Μιχαλάκης με τα δικά μας χρήματα φυσικα...

"ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ .



ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ(ΦΩΤΟ). 





ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!



Ομάδα μουσουλμάνων έκαναν κατάληψη στο τζαμί Ιμπραήμ Πασά στην Ρόδο. Το τζαμί λειτουργεί ως μουσείο και δεν είναι ενεργός χώρος λατρείας. Παρ’ όλα αυτά, οι μουσουλμάνοι ανέφεραν πως ζητούν από το υπουργείο πολιτισμού να τους δοθεί το κλειδί του κτιρίου και να μπορούνε να προσεύχονται εκεί. Αυτά γράφει η «Ροδιακή».
Γεννάται η απορία, ποιος είναι ο λόγος αυτής της ενέργειας, αφού υπάρχει άλλο στη Μεσαιωνική Πόλη, το οποίο λειτουργεί κανονικά.
Οι Ροδίτες πιστεύουν ότι αυτή η προβοκάτσια συνδέεται με την επίσκεψη του ανθέλληνα A. Gross του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο οποίος φαίνεται ότι έχει μεγάλο όφελος να υποστηρίζει στο Συμβούλιο, ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Ρόδο και την Κω. Σίγουρα θα επαναληφθούν τέτοιες ενέργειες.

ΠΗΓΗ

ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ,ΥΠΕΡΒΟΛΗ Ή ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;



Οι Έλληνες στην Μικρά Ασία και στην Κωνσταντινούπολη κατοικούσαν για χιλιάδες χρόνια, πως όμως έχουν φτάσει από πολυπληθής που ήταν να αριθμούν μερικές χιλιάδες σήμερα;(δεν εννοούμε τους Έλληνες γενετικά)Την απάντηση μπορούμε να την βρούμε στο καταπληκτικό βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη  ΤΟ ΘΑΥΜΑ Μια πραγματική ιστορία που το έχει γράψει και το έχει μοιράσει σε χιλιάδες δωρεάν αντίτυπα για να δείξει μια σκιαγράφηση μέσα από προσωπικά βιώματα και εμπειρίες του ίδιου ,της τουρκικής πολιτικής απέναντι στον Ελληνισμό και όχι μόνο ,με βάση όσα κατέγραψε η ιστορία των τελευταίων 100 χρονών. Ακόμα η προσπάθεια του αποβλέπει στην συνεχή επαγρύπνηση όλων μας απέναντι στον <<κίνδυνο εξ ανατολών>> που παραμένει διαχρονικά απειλητικός με μόνιμα σκοτεινές προθέσεις . Περισσότερα για το βιβλίο που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε αλλά και να το προωθήσετε για να υποστηρίξετε την υπέροχη προσπάθεια που κάνει ο συγγραφέας 

 (Έχει την έκθεση του πρέσβη της Αμερικής G.HORTON)
 
     Επειδή όπως όλοι ξέρουμε ότι όταν κοιτάς την ιστορία βλέπουμε το μέλλον , επηρεασμένοι και από το βιβλίο αυτό προσπαθούμε να παραλληλίσουμε αυτά που έπαθε ο Ελληνισμός τα τελευταία 100 περίπου χρόνια από το τουρκικό κράτος και αυτά που παθαίνει από το  “ελληνικό" κράτος και γενικά τον τελευταίο καιρό(όχι ότι πριν δεν πάθαινε απλά τώρα γίνονται εμφανώς) για να δούμε που οδηγούμαστε.
 
1)Τούρκικο κράτος
Εξαφάνιζαν και δολοφονούσαν τις πιο σημαντικές προσωπικότητες των Χριστιανικών κοινοτήτων. Στις 11 Οκτώβριου 1911 δολοφονήθηκε ο Επίσκοπος Γρεβενών Αιμιλιανός.
‘Ελληνικό’ κράτος
“Πεθαίνουν” σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και ο Τάσος Παπαδόπουλος πρωθυπουργός της Κύπρου(θυμηθείτε σχέδιο Ανάν, ΗΛΙΟΣ κτλ),βγαίνουν σενάρια δολοφονίας του Καραμανλή επειδή άρχισε σχέσεις με Ρωσία, βέτο Σκοπιά κτλ(δεν τον θεωρούμε και τόσο σπουδαίο αλλά τα σχεδία δολοφονίας του βγήκαν στην δημοσιότητας)

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ


Η φετινή εθνική επέτειος, της Επαναστάσεως του ‘21, μας  καλεί να αντισταθούμε στην μεθοδευμένη προσπάθεια χειραγώγησης και απάλειψης της ιστορικής αλήθειας που υπαγορεύουν και επιβάλουν  γνωστά κέντρα, με καθηγητές και λέκτορες και με συμμάχους παράγοντες στα υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Οι εν λόγω ιστορικοί αναθεωρητές, ισχυρίσθηκαν προσφάτως, ότι ο πίνακας του διάσημου Γάλλου ζωγράφου Ευγενίου Ντελακρουά « η σφαγή της Χίου»  αποτελεί υπερβολική απεικόνιση εκ μέρους του καλλιτέχνη και ξεπερνάει την πραγματικότητα. Μπορεί και να αυτοκτόνησαν και έτσι, ο πίνακας αφαιρέθηκε προ διετίας από το Βυζαντινό μουσείο Χίου, κατ’ απαίτηση των Tούρκων!
Σύμφωνα με τον χιώτικο Τύπο, υπάρχει μία μυστική προφορική συμφωνία προκειμένου να καθαιρεθεί ο πίνακας, ως… ένδειξη απάλειψης του ιστορικού χάσματος που χωρίζει τους δύο λαούς!.. Η Τουρκία, επεδίωξε και αφαιρέθηκαν οι ταμπέλες με την επιγραφή: « Έργα Οθωμανών», από τις οστεοθήκες των θυμάτων της Σφαγής στη Νέα Μονή και του Αγίου Μηνά.
Οι Τούρκοι απαιτούν και οι ημέτεροι με δουλικότητα υπακούουν! Ποτέ δεν αφαίρεσαν όμως οι Τούρκοι τον αναρτημένο πίνακα στο μουσείο Ντολμά Μπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, όπου  παριστά τούρκο πολεμιστή να πατά πάνω στο νεκρό κορμί ΄Ελληνα φουστανελοφόρου με το λάβαρό μας, σκόρπια κορμιά Ελλήνων και ο … ήρωας αυτός με το χέρι στο μέτωπο, κοιτά  μακριά,  ψάχνει να δει τους Έλληνες που τόβαλαν στα πόδια… 

Ο πίνακας του Ντελακρουά,  που τους ενόχλησε, δεν περιλαμβάνει τη διαταγή   του Σουλτάνου το 1822,   να σφάξουν βρέφη έως 3 ετών , αγόρια και άνδρες άνω των 12 ετών, γυναίκες άνω των 40, να αιχμαλωτίσουν κορίτσια και γυναίκες από 3 έως 40 ετών και αγόρια από 3 έως 12 ετών. Γλίτωναν μόνο όσοι ασπάζονταν το μωαμεθανισμό. Από τις 117.000 χριστιανούς του νησιού, κατέσφαξαν  50.000,  αιχμαλώτισαν 52.000, διέφυγαν και σώθηκαν  21.000, επέζησαν μόνο 1800…

Λουκά κατα Μπαμπινιώτη :"Είσαι προδότης και ...Γερμανός"(βιντεο)


Στον υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γιώργο Μπαμπινιώτη, επιτέθηκε η Ελένη Λουκά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του Δ’ Τόμου με κείμενα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.
 Η Ελένη Λουκά, φώναζε προς τον κ. Μπαμπινιώτη “Είσαι προδότης και Γερμανός, η Ελλάδα είναι υπό κατοχή, δεν πρέπει να μιλάς”.
Καταλαβαίνετε τι ακολούθησε...


taxalia

ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...ΒΟΡΙΔΗΣ.


Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πολίτες, καθώς εκλογές έρχονται και τα κόμματα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν πόντους καταγγέλλοντας τον αντίπαλο.
 Στην καταγγελία όμως της ΝΔ για ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, απόφαση την οποία συνυπογράφει και ο κ. Βενιζέλος, διέλαθε της προσοχής ότι αυτός που τις εισηγήθηκε ήταν ο υπουργός Μεταφορών Μ. Βορίδης, προσφάτως μετεγγραφείς στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
 Σημειώνεται ότι ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε το γεγονός μιλώντας στο Mega επισημαίνοντας ότι οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ είναι εποχιακές και έγιναν όπως κάθε χρόνο μέσω ΑΣΕΠ. Απέδωσε δε την ανακοίνωση της ΝΔ σε «εσφαλμένη πληροφόρηση».
 Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Ι. Μιχελάκης καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνει ότι ως κυβέρνηση δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους.
Η ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη έχει εξής:

«Σε νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις - και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου - προχωρά το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους.
Συγκεκριμένα:
Στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012).
Λίγο μόλις αργότερα,στις 23 Μαρτίου 2012, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) ανακοίνωσε, μέσω του ιστοχώρου της, την πρόσληψη 1.000 συνεργατών, καθορίζοντας μάλιστα τη λήξη υποβολής αιτήσεων μόλις στις 28 Απριλίου.
Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλώνει ότι, ως κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ:
«Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή.
 Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠαΣοΚ εκ μέρους της ΝΔ», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

City Press

Να ποίοι είναι οι αναρχικοί: Έδειραν τοξικομανείς κατόπιν υποδείξεως...λαθρομεταναστών!

 
 
Επεισόδιο μεταξύ αναρχικών και τοξικομανών σημειώθηκε σήμερα στην Καμάρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα τοξικομανών επιχείρησε να κλέψει παπούτσια από τους λαθραίους μικροπωλητές της Ροτόντας. Τότε, οι λαθραίοι μικροπωλητές, απευθύνθηκαν σε ομάδα ατόμων που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Καμάρα. Μια ομάδα περίπου 150 ατόμων, που συμμετείχαν στην συγκέντρωση ξυλοφόρτωσαν τους τοξικομανείς. Στην ευρύτερη περιοχή της Καμάρας και της Ροτόντας έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις.


Πηγή: thousandnews.gr
 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Δελτίο Τύπου για "κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών".

Κανένα κέντρο υποδοχής - Καμία ανοχή στην παρανομία
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
Προεκλογικά παραμύθια τα «νέα μέτρα Χρυσοχοΐδη». Θα έχουν την ίδια τύχη με τον «φράχτη του Έβρου» που υποσχόταν ο Παπουτσής

Κανένα «κέντρο υποδοχής» δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Οι μνημονιακοί υπουργοί κάνουν λόγο για τον περιορισμό λίγων χιλιάδων αλλοδαπών, τη στιγμή που ο συνολικός τους αριθμός στη χώρα ξεπερνά κατά πολύ τα 2 εκατομμύρια. Τη στιγμή που τα σύνορά μας στον Έβρο είναι σουρωτήρι και καθημερινά εισβάλουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες.

Η λύση των τεράστιων και αλληλένδετων προβλημάτων της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας απαιτεί άμεσες και ριζικές ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα:
- Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή
- Καταγγελία της συνθήκης της Οττάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού
- Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα
-  Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου
Σκοπός τους δεν είναι να σταματήσουν τη λαθρομετανάστευση, αλλά την Χρυσή Αυγή
Δε θυμήθηκαν απότομα τη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα και τη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας τα ανδρείκελα του μνημονίου. Τέσσερις υπουργοί της συγκυβέρνησης συσκέπτονταν χθες επί ώρες για το πώς θα περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει άριστα ποιοι είναι υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Γνωρίζει επίσης ότι η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που χρόνια τώρα αγωνίστηκε σκληρά για την καταπολέμηση της τεράστιας εθνικής πληγής της λαθρομετανάστευσης.
Ραντεβού στις κάλπες λοιπόν και από εκεί και πέρα θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους όσους ευθύνονται για την παρακμή της Πατρίδας μας…


Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ -ΣΤΟ 9% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Συναγερμός έχει σημάνει στα επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ από το ισχυρό σήμα κινδύνου που στέλνει δημοσκόπηση που διεξάγεται στην Α' Αθήνας και δίνει ισχυρότατα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στα 4ο και 5ο δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας που περιλαμβάνουν τις συνοικίες Αγιος Παντελεήμονας, Αγιος Λουκάς, Πατήσια, Κολωνός, Ακαδημίας Πλάτωνος, Σεπόλια κ.λπ., το κόμμα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται να καταγράφει δυνάμεις της τάξης του 9%, τις μεγαλύτερες πανελλαδικά.

Σημειώνεται ότι στις περιοχές αυτές εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ακήρυκτος πόλεμος μεταξύ κατοίκων και παράνομων οικονομικών μεταναστών καθώς και μεταξύ της Χρυσής Αυγής και αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με άλλες δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής να περνά πανελλαδικά το κατώφλι του 3% και να μπαίνει στη Βουλή με τουλάχιστον 8 βουλευτές έχουν προβληματίσει τα επιτελεία των κομμάτων που αναζητούν τρόπους έτσι ώστε να αναστραφεί το κλίμα που θα φέρει μια οργάνωση με "ναζιστικά" ιδεώδη (για αυτούς ) στη Βουλή.

Η ίδια δημοσκόπηση πάντως φέρνει τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται -στα αστάθμιστα δείγματα- κάτω από το 20%, αλλά πάντως με διαφορές που δεν ξεπερνούν τις 4-5 μονάδες.

iefimerida.gr

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ


Να προωθήσει την δουλειά της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου προσπάθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί μέσω του Twitter αλλά δέχτηκε την καυστική ατάκα της γνωστής τραγουδίστριας (κατα πάσα πιθανότητα δε ξέρουμε ποιός γράφει στο Twitter με το όνομά της) Άντζυς Σαμίου.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε «Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχει τρομερή πλάκα φέτος! Και η Ευγενία super».(παλαιότερα τα έλεγε όλα αυτά τηλεσκουπίδια )
Λίγα λεπτά μετά η ερμηνεύτρια του απάντησε: «Και εσύ έχεις πλάκα Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!»

Ο πρώην υπουργός κράτησε την ψυχραιμία του πάντως και απάντησε ευγενικά: «Αν είστε η πραγματική κα Σαμίου, είστε πραγματικά σπουδαία καλλιτέχνις! Για την ειρωνεία δεν πειράζει, καλή καρδιά! Καλημέρα!».

defencenet.gr

Κατεπείγουσα έρευνα για διακίνηση ναρκωτικών και παρεμπόριο στη Νομική... πράξεις όμως δεν βλέπουμε


Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών γύρω από τη Νομική Σχολή παρήγγειλε στην προϊσταμένη τού Πρωτοδικείου Αθηνών, Ελένη Ράικου, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τέντες ζήτησε να διερευνηθούν τα όσα συμβαίνουν (διακίνηση, εμπορία και χρήση ναρκωτικών, παράνομο εμπόριο από αλλοδαπούς μικροπωλητές κ.λπ.), στον πεζόδρομο τής οδού Μασσαλίας, δίπλα στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Μαρτίου 2012, ο πρόεδρος τού Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών τού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκης, όπως και πολλά μέλη τού Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Σχολής κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά για τα διαδραματιζόμενα στο τμήμα τού πεζοδρόμου τής οδού Μασσαλίας, μεταξύ των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Τέντες παρήγγειλε στην κ. Ράικου να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελούνται αυτεπάγγελτα διωκόμενα εγκλήματα και σε καταφατική περίπτωση, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί εάν διαπράττεται οποιοδήποτε άλλο έγκλημα, προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε τέλος από την προϊσταμένη τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να λάβει τα ενδεικνυόμενα εκείνα μέτρα για τη διαρκή αποκατάσταση τής νομιμότητας στο συγκεκριμένο χώρο.

eglimatikotita.gr

Οπλοστάσιο απο Καλάσνικοφ και άλλα όπλα βρέθηκε στο βυθό της Βάρκιζας


Έντονος προβληματισμός στην ελληνική αστυνομία για το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή στη Βάρκιζα καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προσπαθεί να εντοπίσει αν τα όπλα σχετίζονται με τη δράση της Σέχτας Επαναστατών

Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες ερασιτέχνης δύτης εντόπισε μέσα στην θάλασσα σε απόσταση λίγων μέτρων από απόμερη παραλία της Βάρκιζας, τρία καλάσνικοφ, τρία όπλα glock και περίπου 300 σφαίρες, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίσθηκε και μια ηλεκτρονική πλακέτα. Δίπλα από τα ημιαυτόματα βρέθηκε και μια ξιφολόγχη. Ο δύτης ενημέρωσε άμεσα τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής και η υπόθεση ανατέθηκε σε πρώτη φάση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος που ανέλαβε την ανέλκυση των όπλων, την εξερεύνηση του βυθού αλλά και τη συγκέντρωση μαρτυριών σχετικά με τον εντοπισμό του «ποντισμένου» οπλοστασίου. Τα όπλα έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για βαλλιστικούς ελέγχους και για άλλα τυχόν ευρήματα. Για τον εντοπισμό των καλάσνικοφ και των πιστολιών τύπου glock ενημερώθηκε αμέσως και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αφού τέτοιου είδους όπλα έχουν καταγραφεί σε διάφορες έρευνες για την δράση οργανώσεων αντάρτικου πόλης.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το tovima.gr καλάσνικοφ και glock εικονίζονταν στο οπλοστάσιο...

Πατριαρχικές «πλάτες» στην κυβέρνηση Ερντογάν…


«Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο» λέει η ελληνική παροιμία, η οποία φαίνεται ότι βρίσκει εφαρμογή στις σχέσεις Οικουμενικού πατριαρχείου και τουρκικής κυβέρνησης… Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προέβη σε υποστηρικτικές δηλώσεις απέναντι στην κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τόσο απροκάλυπτες μάλιστα που οδήγησαν σε ερμηνείες αναλυτών…

Οι επίμαχες δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου. Τι είπε όμως ο Πατριάρχης; Ότι «μπορούμε πλέον να αναπνέουμε ελεύθερα και πάλι σε διάφορα ζητήματα χάρη στη θαρραλέα κυβέρνηση Ερντογάν. Οι καταστάσεις είναι καλύτερες σε σχέση με το παρελθόν και για την ελληνική και για τις άλλες μειονότητες»…

Είχαν προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα ξανά θετικές δηλώσεις του Πατριάρχη, με αφορμή την επιστροφή σε ελληνικό Ίδρυμα του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου στον Γαλατά. Ωστόσο, ο Πατριάρχης έθεσε το θέμα και της επιστροφής εκκλησιών οι οποίες δεν έχουν επιστραφεί.

Η ερμηνεία είναι μάλλον απλή, όπως άλλωστε έρχεται από τα χείλη Ελλήνων της Πόλης: Ο Πατριάρχης προσπαθεί να στηρίξει την κυβέρνηση Ερντογάν, ενθαρρύνοντάς την να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα για τις μειονότητες που θα βελτιώσουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο, το κοινό συμφέρον φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τις δηλώσεις. Όπως αναφέραμε και σε χθεσινή ανάρτηση, η πιθανότητα επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης είναι πλέον πολύ υψηλή. Με την προσδοκία αυτή, ο Πατριάρχης δεν φείδεται επαίνων για τον Ερντογάν, παρότι γνωρίζει ότι κάθε δήλωσή του έχει ειδική σημασία και παγκόσμιο αντίκτυπο, λόγω του αξιώματος που φέρει.

Όπως όμως προειδοποιήσαμε, θα πρέπει να αναμένονται αιτήματα παροχής ανταλλαγμάτων προς την ελληνική πλευρά. Και αυτό διότι στη σχετική έμμεση διαπραγμάτευση που διεξάγεται με την Τουρκία, από τη μία πλευρά τίθενται ζητήματα τα οποία σε ευνομούμενες Δημοκρατίες θα ήταν αυτονόητα, ενώ από την άλλη πλευρά τίθενται ζητήματα που άπτονται του πυρήνα των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων…

defence-point.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

ΣΗΜΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

 


ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ... 
 

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΜΑΣ... 


Omerta Terrormachine#33.



Omerta Terrormachine#33
Εισαγωγικό, Ε/Σ νέα από ολόκληρο τον κόσμο, «Η ζωή μας δεν είναι ενέχυρο» (Προκήρυξη συνεργασίας Αυτόνομων ομάδων).
Συνεντεύξεις: B&H/C18( Λιθουανία), Radical Boys (Τσεχία), Madrid Anti-antifa (Ισπανία).
Βιβλιοκριτικές: «Η Θεία Κωμωδία» του Δάντη, «Ο τελευταίος Λευκός άνθρωπος» του Robert Howard.
Άρθρα: «Δοκίμια» του David Myatt, «Θέση ενάντια στον Πλατωνικό Δεσποτισμό» υπό Λουκάς Σταύρου, «Τι είναι ο Ισπανικός Φαλαγγιτισμός» υπό Julius Evola.

ΜΟΡΦΗ PDF / ΣΕΛΙΔΕΣ 36 / FREE DOWNLOAD
http://www.mediafire.com/download.php?wts7rsylww2j432

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟ)


Η στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά η πρωτοφανής κινητοποίηση της Αστυνομίας έκανε την ατμόσφαιρα σχεδόν ασφυκτική.

Η πιο χαρακτηριστική εικόνα της αστυνομοκρατούμενης Αθήνας, ήταν αυτή των - πολυσυζητημένων - «παρατηρητών» που είχαν πάρει θέση στην οροφή της Βουλής.

Με πολιτικά ρούχα και κυάλια, οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν αναλάβει να σκανάρουν την πλατεία Συντάγματος και να εντοπίζουν κάθε πιθανή ύποπτη κίνηση.

Είναι τα πιο αυστηρά μέτρα που έχει δει ποτέ η Αθήνα, τουλάχιστον μέχρι... την επόμενη φορά.

NEWSBEAST