Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Την ώρα που οι μπάτσοι φύλαγαν τα ανθρωπάκια του καθεστώτος Παπαδήμου, βιαστές και δολοφόνοι δρούσαν ανενόχλητοι στον Βόλο!ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 48 ΩΡΕΣ: Βίασαν ένα ανήλικο κοριτσάκι, σκότωσαν μία ηλικιωμένη και πιστολέρο έκοβαν βόλτες στο κέντρο του Βόλου

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
την αστυνομία απασχολούν ετσιθελικοί επίσημοι σε παρελάσεις, βουλευτικά γραφεία, ενίοτε και ο Δήμαρχος Βόλου για να πραγματοποιεί άκουσον - άκουσον δημοτικό Συμβούλιο παρουσία των ΜΑΤ

Απίστευτα και όμως ελληνικά τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην Μαγνησία, με τους αστυνομικούς υπαλλήλους, αντί να προστατεύουν τους πολίτες, να απασχολούνται τόσο από βουλευτικά γραφεία, όπως αυτό της Αντιπροέδρου της Βουλής Ροδούλας Ζήση, το οποίο φρουρείται κατά την διάρκεια σχεδόν κάθε απεργιακής κινητοποίησης στο κέντρο του Βόλου, όσο και από ετσιθελικούς επίσημους σε παρελάσεις, όπως και στην σημερινή, ενίοτε και από τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη, είτε για να υποδέχεται στο γραφείο του αντιπροσωπείες διαμαρτυρόμενων ανήλικων μαθητών παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, είτε για να πραγματοποιεί άκουσον - άκουσον Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία των ΜΑΤ.

Το παράλογο δυστυχώς επιβεβαιώνεται καθημερινά και μάλιστα μέσα από τα δελτία της ίδιας της ΕΛ.ΑΣ., η οποία στο πιο πρόσφατό της αναφέρει μέσα σε λιγότερες από τις τελευταίες 48 ώρες: ένα βιασμό ανήλικου κοριτσιού στον Αλμυρό, μία ληστεία μετά φόνου μια ηλικιωμένης στην Ανάβρα και μία ληστεία, από πιστολέρο που έκοβαν βόλτες στο κέντρο του Βόλου, σε βάρος ενός σοκαρισμένου 29χρονου νεαρού.

Και να φανταστείτε, το πολιτικό προσωπικό της Μαγνησίας διαθέτει:

1. Αντιπρόεδρο στο ελληνικό Κοινοβούλιο, την Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση, η οποία ασχολείται με την επανεκλογή της.

2. Υπεύθυνο Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ., τον Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Θανάση Νάκο, ο οποίος ασχολείται με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και τον Πάνο Καμμένο.

3. Το δεξί χέρι, όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, τον Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Καρτάλη, ο οποίος ασχολείται με το να πείσει όσους περισσότερους μπορεί ότι θα πολιτευτεί στην Μαγνησία.

Τίποτε άλλο, μόνον αυτό. Ας τους χαιρόμαστε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.