Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Την Δευτέρα έγινε μια επεισοδιακή συγκέντρωση κατοίκων του κέντρου,στην οποία είχαμε επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών αντιεξουσιαστών με κατοίκους που δεν ανήκουν σε καμία πολιτική παράταξη. Το μόνο που ζητάνε είναι αστυνόμευση και να σκοντάφτουν πάνω σε χρήστες και σύριγγες οι ίδιοι και τα παιδιά τους ( μπροστά ακριβώς από Δημοτικό Σχολείο στην οδό Σμύρνης γίνεται χρήση ηρωίνης στα γενετικά τους όργανα ανδρών και γυναικών... και δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός).

Παρακαλώ δημοσιεύστε τις φωτο των βλασταριών που βρήκαμε πάλι στην Πατησίων 23. 

Ο τελευταίος με την κουκούλα έβγαζε φωτο τους κατοίκους-γιατί όπως μας είπε είναι κακό που δεν θέλουμε χρήστες έξω από το Δημοτικό Σχολείο και τα σπίτια μας..... Και για αυτό όπως μας είπε τσιρίζοντας θα μας καρφώσει στο indymedia.
Βέβαια αυτά στα Εξάρχεια δεν τόλμησε να τα κάνει,όταν οι εκεί κάτοικοι περίλαβαν με τα καδρόνια,χρήστες-πρεζέμπορους και λοιπούς παρατρεχάμενους.

Επίσης ένα ακόμα φρεάτιον άνευ καλύμματος ένεκα βαρύ και συμφέρον οικονομικώς για τους λαθροεποίκους...Στην πλατεία Αμερικής τα χουν ρημάξει,αν υπάρχει έστω και ένα θα κάνει πάρτι ο Καμίνης.
Πιστεύει κανένας πως μετά τον Άγιο Παντελεήμονα η ΧΑ δεν θα πάρει και την περιοχή του Μουσείου με αυτά που κάνουν οι αντιεξουσιαστές και οι αριστεροί;;

Ακολουθούν οι φώτο των βλασταριών:





eglimatikotita.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.