Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ


Το είδαμε κι αυτό! O Χατζάρας στο Λαός...
Ο Καρατζαφέρης,όπως και η Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ισοπεδωθούν πολιτικά
Την προσχώρηση του Σπύρου Χατζάρα στις τάξεις του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης. Τι κι αν ο επι χρόνια βολεμένος πασοκος Χατζάρας τον έβριζε; Χέρι - χέρι επέλεξαν να βυθιστούν μαζί με το σαπιοκάραβο του ΛΑΟΣ.

Καλωσορίζοντας τον κ. Χατζάρα στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε:.....
««Οι εκλογές του Μαΐου είναι οι ποιο σημαντικές από τη μεταπολίτευση. Χρειάζονται να συστρατευθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις .Πάρα πολλά βράδια έβλεπα το Σπύρο Χατζάρα, άκουγα την επιχειρηματολογία του, άκουγα τις εθνικές του θέσεις και πάντα σκεπτόμουν ότι πρέπει να συστρατευθεί στον τίμιο και καλό αγώνα» και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πράγματι που η σκέψη μου αυτή -θα μπορούσα να πω και όνειρο- πραγματοποιείται. Καλωσορίζω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ένα δημοσιογράφο με ψυχή, καρδιά και μεγάλη παρουσία. Σπύρο, καλώς ήρθες».
Ο Σπύρος Χατζάρας, εν όψει των επικείμενων εκλογών ζήτησε την πανστρατιά των πατριωτικών δυνάμεων με τον ΛΑΟΣ λέγοντας.

«Η τρίτη ελληνική δημοκρατία γεννήθηκε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και πέθανε με την εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ. Οι υπάλληλοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντας των Τραπεζιτών, τα κόμματα της Goldman Sachs, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με το δεύτερο μνημόνιο δεν μας έσωσαν . Μας πρόδωσαν.


Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αποφασιστική μάχη που θα κριθούν όλα, θα δοθεί στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Όλα μπορεί να αλλάξουν, και λαός και η πατρίδα να σωθούν, αν ψηφίσουμε ΟΧΙ στην ξένη κατοχή, ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας όχι στην Κλεπτοκρατία, τη Φαυλοκρατία, και τη Κομματοκρατία, και ΝΑΙ, στην Κοινωνική Απελευθέρωση και τη Κοινωνική Δικαιοσύνη.


Τώρα επιβάλλεται, η πανστρατιά των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων. Ο Λαός θα ακυρώσει τα σενάρια του σκηνοθέτη της οδού Β.Σοφίας και θα επιβάλει με την ψήφο του Εθνική πατριωτική Ενότητα, για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Είναι η ώρα της συστράτευσης με τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Στα χαρακώματα την ώρα της μάχης υπάρχει θέση για όλους. Καλώ κάθε πατριώτη , κάθε δημοκράτη, κάθε τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας.
Ψήφος Νίκης και προοπτικής είναι η Ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.Η νίκη θα είναι δική μας».

Ο Σπ. Χατζάρας θα είναι υποψήφιος στην Β' Αθηνών και δήλωσε ότι «σημασία δεν έχει η προσωπική επιτυχία. Έχει η νίκη. Η νίκη του Ελληνικού λαού. Η ανατροπή του σημερινού άθλιου καθεστώτος», ενώ ευχήθηκε, όπως έκαναν και το 21 πριν από κάθε μάχη, «καλό βόλι».

egersis2 - ventetta.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.