Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ...Αντώνης Σαμαράς: «Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας!»


Απαντήσεις στα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας προσπάθησε να δώσει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, αναδεικνύοντας όμως σε θέμα αιχμής την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας".

Μιλώντας στο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του, ανέφερε: «Η λαθρομετάστευση είναι ένα πρόβλημα που διογκώνεται και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Οι πόλεις μας έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, εμείς θα τις ανακαταλάβουμε. Επίσης, θα καταργήσουμε το νόμο Ραγκούση που μετέτρεψε τη χώρα μας σε μαγνήτη παράνομων μεταναστών. Θα μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας, σε παλιά στρατόπεδα, μέχρι να επαναπατριστούν».

Αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, λέγοντας ότι «ένα σοβαρό κράτος πρέπει να δώσει σοβαρή πληροφόρηση στις τοπικές κοινωνίες».

Σημείωσε ακόμη ότι πρέπει η χώρα να κάνει ενέργειες πριν πάει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να διαπραγματευτεί μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία μία πολιτική αντιμετώπισης του προβλήματος, που να σταματάει τη ροή των μεταναστών και εν συνεχεία να προωθεί τον επαναπατρισμό τους. «Δεν θα ανεχθούμε η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» είπε κατηγορηματικά.

ΣΧΟΛΙΟ : ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ,ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ . 

protothema.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.