Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ -ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ


Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ μαζι με τα φιλαράκια του Οικολογους Πράσινους

Από το κανάλι του hellenicpress μέσω history-of-macedonia.
Στις 27 Μαρτίου 2012, ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ βρέθηκε στην Ελλάδα για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο.

Κον-Μπεντίτ: Αυτό είναι το είδος των προβλημάτων, ξέρετε, τα οποία είναι γελοία. Ελάτε, κάντε ένα συμβιβασμό με τη Μακεδονία! Ξέρετε… Έχετε το πρόβλημα του μέλλοντός σας και μου μιλάτε για τον Αλέξανδρο; Ξέρετε, δεν ενδιαφέρομαι για τον Αλέξανδρο και πιστεύω… Ξέρετε… Τώρα υπάρχει η Μακεδονία, υπάρχει και η Ελλάδα και ως εκ τούτου πρέπει να βρείτε ένα συμβιβασμό. Κατά συνέπεια, πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε τις πραγματικότητες της αλλαγής του κόσμου και μια από αυτές είναι η πραγματικότητα της ύπαρξης της Μακεδονίας.

Δημοσιογράφος: Κάποτε είπατε πως η Μακεδονία είναι η Μακεδονία…
Κον-Μπεντίτ: Ναι, η Μακεδονία είναι η Μακεδονία! Ναι, μπορείτε να πείτε Βόρεια Μακεδονία, Νότια Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Νεφελώδης Μακεδονία, αλλά υπάρχει η Μακεδονία, τι μπορώ να κάνω; Ξερετε, είναι έτσι γιατί είναι έτσι!

Δείτε και το βίντεο :


Ας θυμηθούμε τι έλεγε και παλαιοτέρα :


taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.