Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ,ΥΠΕΡΒΟΛΗ Ή ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;



Οι Έλληνες στην Μικρά Ασία και στην Κωνσταντινούπολη κατοικούσαν για χιλιάδες χρόνια, πως όμως έχουν φτάσει από πολυπληθής που ήταν να αριθμούν μερικές χιλιάδες σήμερα;(δεν εννοούμε τους Έλληνες γενετικά)Την απάντηση μπορούμε να την βρούμε στο καταπληκτικό βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη  ΤΟ ΘΑΥΜΑ Μια πραγματική ιστορία που το έχει γράψει και το έχει μοιράσει σε χιλιάδες δωρεάν αντίτυπα για να δείξει μια σκιαγράφηση μέσα από προσωπικά βιώματα και εμπειρίες του ίδιου ,της τουρκικής πολιτικής απέναντι στον Ελληνισμό και όχι μόνο ,με βάση όσα κατέγραψε η ιστορία των τελευταίων 100 χρονών. Ακόμα η προσπάθεια του αποβλέπει στην συνεχή επαγρύπνηση όλων μας απέναντι στον <<κίνδυνο εξ ανατολών>> που παραμένει διαχρονικά απειλητικός με μόνιμα σκοτεινές προθέσεις . Περισσότερα για το βιβλίο που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε αλλά και να το προωθήσετε για να υποστηρίξετε την υπέροχη προσπάθεια που κάνει ο συγγραφέας 

 (Έχει την έκθεση του πρέσβη της Αμερικής G.HORTON)
 
     Επειδή όπως όλοι ξέρουμε ότι όταν κοιτάς την ιστορία βλέπουμε το μέλλον , επηρεασμένοι και από το βιβλίο αυτό προσπαθούμε να παραλληλίσουμε αυτά που έπαθε ο Ελληνισμός τα τελευταία 100 περίπου χρόνια από το τουρκικό κράτος και αυτά που παθαίνει από το  “ελληνικό" κράτος και γενικά τον τελευταίο καιρό(όχι ότι πριν δεν πάθαινε απλά τώρα γίνονται εμφανώς) για να δούμε που οδηγούμαστε.
 
1)Τούρκικο κράτος
Εξαφάνιζαν και δολοφονούσαν τις πιο σημαντικές προσωπικότητες των Χριστιανικών κοινοτήτων. Στις 11 Οκτώβριου 1911 δολοφονήθηκε ο Επίσκοπος Γρεβενών Αιμιλιανός.
‘Ελληνικό’ κράτος
“Πεθαίνουν” σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και ο Τάσος Παπαδόπουλος πρωθυπουργός της Κύπρου(θυμηθείτε σχέδιο Ανάν, ΗΛΙΟΣ κτλ),βγαίνουν σενάρια δολοφονίας του Καραμανλή επειδή άρχισε σχέσεις με Ρωσία, βέτο Σκοπιά κτλ(δεν τον θεωρούμε και τόσο σπουδαίο αλλά τα σχεδία δολοφονίας του βγήκαν στην δημοσιότητας)
2)Τούρκικο κράτος
Στις 14 Μαΐου 1914 ο Μεχμετ Τααλατ Πάσας στέλνει εμπιστευτικά τηλεγραφήματα σε όλους τους πολιτικούς και στρατιωτικούς Διοικητές της Τουρκιάς για να διώξουν τους Ελληνικούς πληθυσμούς από την Μικρά Ασία (στις 29/7/1916 τα δημοσιεύει η Γαλλική  Le Temps).Με αφορμή τον Α παγκόσμιο πόλεμο δημιουργεί τα «Αναγκαστικά Τάγματα Εργασίας» και εξολοθρεύει πάνω από 400000 Έλληνες.
‘Ελληνικό’ κράτος
Με πρόσχημα την οικονομική κρίση Έλληνες ζουν στην εξαθλίωση δουλεύοντας σαν σκλάβοι αφού συνήθως δεν πληρώνονται, άνεργοι αρχίζουν να τρώνε σε συσσίτια και μαζεύουν φαγητό από τα σκουπίδια, εγκαταλείπουν Ελληνικές περιοχές και τις καταλαμβάνουν αλλοδαποί κέντρο της Αθηνάς και ευαίσθητες περιοχές όπως νησιά και Θράκη.
3)Τούρκικο κράτος
Το 1930 απαγόρευσαν την άσκηση πολλών επαγγελμάτων από τους Έλληνες για να εμποδίσουν την οικονομική τους πρόοδο.
‘Ελληνικό’ κράτος
Δημιουργούνται οι συνθήκες επαγγέλματα όπως οι φορτηγατζήδες –ταξιτζήδες –φαρμακοποιοί  και άλλα πολλά να μην μπορούν να τα κάνουν Έλληνες μικρομεσαίοι(ούτε καν αν δανειστούν) γιατί αυξάνουν τεραστία το κόστος έναρξης και λειτουργιάς ώστε μόνο οι πολυεθνικές με εξευτελιστικά μεροκάματα στους υπάλληλους τους να μπορούν να τα εξασκούν(βλέπε παλιά με τα παντοπωλεία και τα σουπερ μάρκετ)
4)Τούρκικο κράτος
Στις 11 Νοεμβρίου 1942 με τον νόμο 4305 Κεφαλικός Φόρος Περιουσίας (Varlik Vergisi),που ήταν ένας φόρος σε δυσθεώρητα ύψη που επέτρεπε να καταβληθεί σε 15 μέρες αλλιώς εκτοπιζόσουν στο Ασκαλε (θεωρείτε η Σιβηρία της Τουρκίας)ξεπούλησαν οι Έλληνες τζάμπα τα πάντα.
‘Ελληνικό’ κράτος
Καταιγισμός φόρων Κεφαλικός, περιουσίας (σε λίγο και για τα χωράφια και ας είναι στα βουνά)και άλλοι που αν δεν τους πληρώσεις με τον νέο νόμο που με έχει χρέη μεγαλύτερα από 5000ευρω πας φυλακή. Φυσικά και τα εκτίεις κανονικά γιατί ο νέος νομός για την αποσυμφόρηση των φυλάκων δεν περιλαμβάνει αυτούς που μπήκαν για χρέη στο δημοσιο,  δηλαδή ο αλλοδαπός με βιασμό ή ναρκωτικά ή ληστεία θα βγαίνει νωρίτερα εσύ όμως όχι.
5)Τούρκικο κράτος
Νομός περί εξύβρισης του Τουρισμού, με την παραμικρή κατηγορία οποιουδήποτε μπαίνουν Έλληνες φυλακή, με αποτέλεσμα τον φόβο και την μη αντίδραση των Ελλήνων.
‘Ελληνικό’ κράτος
Ψήφιση νομού για την ξενοφοβία κτλ, έρχεται για τα μπλοκς και γενικά δημιουργείτε ένα κλίμα φόβου για να μην αντιδρά κάνεις.
6)Τούρκικο κράτος
Νομός για να διορίσουν υποδιευθυντές Τούρκοι στα Ελληνικά σχολεία.
‘Ελληνικό’ κράτος
Διορισμός ανθελλήνων στο υπουργείο Παιδείας με αποτέλεσμα να διδάσκονται τα παιδιά μας για συνωστισμούς στην Σμύρνη  και άλλα πολλά τέτοια.

7)Τούρκικο κράτος
Ανοικτές φύλακες στην Ίμβρο, τρομοκρατία στους Έλληνες κατοίκους με βιασμούς, δολοφονίες, ληστείες, έτσι ως αποτέλεσμα να φύγουν.
‘Ελληνικό’ κράτος
‘Αποσυμφόρηση’ στις φύλακες, ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να αυξηθούν απίστευτα οι βιασμοί, οι δολοφονίες, τα ναρκωτικά, η πορνεία και γενικά η εγκληματικότητα και οι Έλληνες να φεύγουν από τα σπίτια τους πχ ΑΓ. Παντελεήμονας.
8)Τούρκικο κράτος
Δεκαετία ’50 οι εφημερίδες τις εποχής εξαγρίωναν τους τούρκους εναντίον των Ελλήνων για να δημιουργήσουν τα σεπτεμβριανά και να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες για να φύγουν.
‘Ελληνικό’ κράτος
Τα ΜΜΕ δημιουργούν εμφύλιες καταστάσεις μεταξύ των Ελλήνων στην πολιτική(δεξιοί-αριστεροί), εργασία(δημόσιοι-ιδιωτικοι) ποδόσφαιρο κτλ(θυμίζω ότι όταν σκοτώθηκε ο Αλέξης κάηκε όλη η Ελλάδα και σήμερα που λιμοκτονούν τόσα παιδιά απολυτή ησυχία, όχι ότι τότε δεν ήταν τραγικό το θέμα άλλα όχι τόσο μαζικό)και ένα καταθλιπτικό κλίμα ενός ανύπαρκτου μέλλοντος έτσι ώστε να θέλουν να μεταναστεύσουν πολλοί.
9)Τούρκικο κράτος
6Σεμπτεμβριου ο Οκτάι Εγκιν παρέδωσε μια βόμβα στον φύλακα του τούρκικου προξενιού στην Θεσσαλονίκη Μεχμετ Χασανογλου και σκηνοθετούν μια καταστροφή του σπιτιού του Κεμάλ  με ψεύτικες φωτογραφίες. Φυσικά ο Οκτάι δεν σάπισε στην φυλακή άλλα διέφυγε στην Τουρκία.
‘Ελληνικό’ κράτος
Τρομοκρατικές ομάδες στην Ελλάδα δεν πάνε φυσικά φυλακή όπως ο ΕΛΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, οι περισσότεροι από την 17Νοεμβρη κτλ και θυμίζουμε ΜΑΡΦΙΝ (με ότι συνεπάγετε)όλα για να μας τρομοκρατήσουν και μαζί με την εγκληματικότητα να μας κάνουν μια ζωή δουλοπρεπείς με απίστευτο έλεγχο και φυσικά εύκολα με τον νέο νόμο περί τρομοκρατίας να μας πιάσουν χωρίς λόγο.(μάλλον καλυτέρα να μας πιάσουν όταν μιλάμε)
10)Τούρκικο κράτος
6Σεμπτεμβριου οι επιθέσεις από οργανωμένους τούρκους από το τουρκικό κράτος στην Κωνσταντινούπολη σε μαγαζιά και σπίτια ελλήνων βιασμοί, δολοφονίες κλοπές στους Έλληνες με αποτέλεσμα την εξαθλίωση, την τρομοκρατία, την αβεβαιότητα και την φυγή των Ελλήνων από την πόλη.
‘Ελληνικό’ κράτος
*7)‘Αποσυμφόρηση’ στις φύλακες, ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να αυξηθούν απίστευτα οι βιασμοί, οι δολοφονίες, τα ναρκωτικά, η πορνεία και γενικά η εγκληματικότητα και οι Έλληνες να φεύγουν από τα σπίτια τους πχ ΑΓ. Παντελεήμονας. Και φυσικά μαζί με την οικονομική αβεβαιότητα φεύγουν και από την Ελλάδα.
11)Τούρκικο κράτος
1964 βγάζουν Διάταγμα με το όποιο πρόσωπα Ελληνικής Ιθαγενείας στερούνται του δικαιώματος αγοραπωλησίας ακίνητων.
‘Ελληνικό’ κράτος
Με τους νέους φόρους και αυτούς που έρχονται κάποιος γονιός που έχει παιδί άνεργο ή με πολύ χαμηλό μισθό, δεν θα μπορεί να μεταβίβαση κάποιο σπίτι ή τα χωράφια στο χωριό γιατί δεν θα μπορεί να τα δικαιολογήσει.
12)Τούρκικο κράτος
1964 υποχρεωτική απέλαση Ελλήνων από την Τουρκία με αστείες κατηγορίες.
‘Ελληνικό’ κράτος
‘Υποχρεωτικά ’ μεταναστευτικό κύμα Ελλήνων στο εξωτερικό αφού λόγο της οικονομίας δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Δεν ξέρουμε πόσο ο παραλληλισμός είναι σωστός ή όχι, αυτό που αισθανόμαστε και βλέπουμε είναι όλα είναι υπό την ‘ανοχή’ του κράτους και ότι αν συνεχιστεί η ιδία ροη στα γεγονότα θα καταλήξουμε στην ιδία κατάσταση με την Κωνσταντινούπολη, δηλαδή σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.
Υ.Γ. Οι Έλληνες τις Κωνσταντινούπολης έκαναν λάθος επειδή δεν αντέδρασαν μαζικά και δυναμικά(δεν τους κατηγορούμε γιατί έπρεπε και η ‘ελεύθερη’ Ελλάδα να τους βοηθήσει) άλλα έπεσαν στην παγίδα όπως ο βάτραχος που όταν τον βάζουν στο νερό να τον βράσουν αυξάνουν σιγά σιγά την φωτιά έτσι ώστε να συνηθίζει και όταν έχει φτάσει το νερό σε σημείο βρασμού να έχει λιποθυμήσει και δεν τον πετάνε στο καυτό νερό κατευθείαν γιατί θα πηδήξει και θα βγει από την κατσαρόλα. Γι αυτό και εμείς επειδή μας τα κάνουν και μας αργά και μεθοδικά πρέπει να νιώσουμε όσο είναι νωρίς το νερό που μας έχουν βάλει ως καυτό και να πηδήξουμε να βγούμε από αυτήν την παγίδα.

*ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.