Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) είναι ο τρίτος κατ' αρχαιότητα Κλάδος των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων που αποτελεί και την πολεμική αεροπορική ισχύ της Ελλάδας. Πρώτιστη αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας είναι η φύλαξη και προστασία του ελληνικού εναέριου χώρου από κάθε είδους παραβιάσεις, η παροχή εναέριας υποστήριξης σε επιχειρήσεις τόσο στον Ελληνικό Στρατό όσο και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και παράλληλα η έρευνα και διάσωση, πυρόσβεση, καθώς και η παροχή κάθε δυνατής ανθρωπιστικής βοήθειας ακόμα και σε άλλες χώρες όταν παρίσταται έκτακτη ανάγκη. 

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ(ΦΩΤΟ)

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΤΣΕΡΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ 2 ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
ΑΠΕΒΑΛΕ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΕΡΜΠΑΚ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, Κύριλλος Τσερμπάκ, από επίσκεψη την Τουρκία στα πλαίσια του προγράμματος Leonardo, με τον Κεμάλ στο τοίχο...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ...


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πότε θα μάθεις ότι κουμάντο στην Ελλάδα κάνει η αριστερά...


ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Για όσους δεν γνωρίζουν η Λιάνα Κανέλλη και συμπαθούσε και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του "εθνάρχη" Καραμανλή. Έκανε τα πρώτα βήματα της στην πολίτικη μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά...υπήρξε και μέλος τοπικής της Ν.Δ.(από όπου και η φωτογραφία)
Για άλλη μια φορά η ΝΔ τρομοκρατημένη μπροστά στις φωνές του ΚΚΕ έβαλε την ουρά κάτω απ'τα σκέλια... για να μην έχουμε αμφιβολία για το ποιος κυβερνά ιδεολογικά. Ο ταλαίπωρος ο Σπήλιος προσπάθησε να στηλιτεύσει την τακτική της κομμουνίστριας του Κολονακίου, να προκαλεί εντάσεις συνεχώς προκειμένου να παρεκτρέπονται οι συνομιλιτές της, και τον ήπιε αφού στην Ελλάδα νόμος είναι το δίκιο του ΚΚΕ... αλλά στην Ελλάδα άπαξ και μίλησε το ΚΚΕ δεν μας ενδιαφέρει τι προηγήθηκε... το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τι ακολούθησε... 

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΖΗΤΑΓΕ Ο Κ@Λ@Σ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ....ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ...
Ένα απίστευτης οξύτητας επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση ερώτησης της Λιάνας Κανέλλη για τα παιδιά που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεία. 
Κατά τη δευτερολογία του Γιώργου Στύλιου η Λιάνα Κανέλλη τον διέκοπτε και του έλεγε ότι «μου ακουστήκατε ως η Μαρία Αντουανέτα». Ο υφυπουργός Παιδείας προσπαθούσε να εξηγήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα για τα φρούτα στα σχολεία και η Λ. Κανέλλη τού έλεγε ότι τα παιδιά πεινούν και εκείνος μιλά για φρούτα στη διατροφή τους σαν να πρόκειται για παντεσπάνι.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΑΜΗΛΟΥ : ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ(ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..)

ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ.Τ.Λ)...ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ...Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ -ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΕΒΡΑΙΩΝ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΗΣΕ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ....
Δήλωση-σοκ από τον Μ.Ταμήλο ο οποίος είπε ότι ο Ν.Δένδιας έγινε ΥΕΘΑ επειδή το ήθελαν οι ΝΑΤΟϊκοί!Δηλαδή δεν επρόκειτο για επιλογή του πρωθυπουργού, αλλά για επιλογή κέντρων εκτός της χώρας.
 Δηλώσεις από το προβεβλημενο στέλεχος και βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μ.Ταμήλο που δίνουν την εικόνα ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε "μπανανία" και τελεί υπό κατοχή σε ότι αφορά θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.

Οι "Δημοκράτες" αρνήθηκαν ψήφισμα καταδίκης με συμπλήρωση ενός χρόνου απο την δολοφονία του Γ.Φουντούλη και του Μ.Καπελώνη

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ...ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΧΙ.
Οι εκπρόσωποι του  πολιτικού συστήματος στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής  στάθηκαν στο ύψος τους με τη «δημοκρατική ευαισθησία» που τους χαρακτηρίζει, αρνούμενοι πρόταση ψηφίσματος της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» που καταδικάζει την δολοφονία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.
H στάση των εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου» ανέδειξε την πολιτική υποκρισία στην υποτιθέμενη  «δημοκρατική» Ελλάδα.
 Τα προσωπεία για άλλη μια φορά  έπεσαν, αναδεικνύοντας την βρώμα και τη δυσωδία του πολιτικού συστήματος που ουσιαστικά αφού δεν αποδοκίμασε την εν ψυχρώ δολοφονία δύο νέων ανθρώπων, την ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΕ.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...: "Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΛΑΒΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ...ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"(BINTEO)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...
Αφού "βαφτίζει" τον Μέγα Αλέξανδρο "Μακεδόνα με σλαβικό αίμα"  Σκοπιανός "επιστήμονας" υποστηρίζει ότι βρήκε τον τάφο του που σύμφωνα με τον ίδιο, βρίσκεται λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο στα Σκόπια, οπού εκεί κοντά βρισκόταν η Αρχαία Βαβυλώνα(!!!).
Δείτε το βίντεο με την μεγάλη "ανακάλυψη":

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....

...ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ  ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΦΗΡΕΑ
Τουρκική κορβέτα παραβίασε τα εθνικά χωρικά ύδατα ανοιχτά του Σουνίου και αυτή τη στιγμή πλέει στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα δυτικά της Σερίφου. Πρόκειται για νυχτερινή "εισβολή" στα θνικά χωρικά ύδατα ταυτόχρονα με αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κυπριακή ΑΟΖ με το ερευνητικό σκάφος "Barbaros" να διεξάγει έρευνες με τη συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η οποία εκδόθηκε πρίν από λίγο "η τουρκική κορβέτα “Βuyucada”,

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΣΤΑ....Σέρβος Βουλευτής: Η Σερβία και η Ελλάδα έχουν κοινό εχθρό την Αλβανία

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...
«Το περιστατικό του Βελιγραδίου, έδειξε για άλλη μια φορά το μέγεθος της αλβανοφοβίας στην περιοχή. Σέρβος βουλευτής το προχώρησε πιο πολύ, έτσι που, δήλωσε ότι η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν κοινό εχθρό που είναι η Αλβανία», γράφει η αλβανική εφημερίδα Λάιμ.
Ο βουλευτής από το Κόμμα της Ενωμένης Σερβίας, Ντράγκαν Μάρκοβιτς, κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Γιαγκόντινα, στην οποία συμμετείχαν Έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί  δήλωσε: 

Το 80% των μουσουλμάνων του Λονδίνου υποστηρίζουν τους Τζιχαντιστές...στην Αθήνα πόσοι;;

ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ....ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.
Για να εκλέγονται οι «δημοκρατικές» δυνάμεις έχουν μετατρέψει την Ευρώπη σε σκουπιδότοπο!
Για να δείτε πόσο πετυχημένη είναι η πολυδιαφημισμένη πολιτική της «ενσωμάτωσης» που για δεκατίες τώρα εφαρμόζουν οι ηγεσίες της Δύσης, το 80% των μουσουλμάνων του Λονδίνου εκφράζουν την εγκάρδια υποστήριξή τους στο ΙΚΙΛ. Δηλαδή, συμφωνούν με τους αποκεφαλισμούς, τα βασανιστήρια και τους βιασμούς γυναικών και παιδιών.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Το Μέλλον μας είναι η Παράδοση

Toυ Ilija Srpski (The Soul of East) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Αν υπάρχει ένα κοινό θέμα που μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στα μεγάλα μυαλά της Ανατολής του 19ου και 20ου αιώνα - άνδρες όπως ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, ο Nikolay Danilevsky, ο Κονσταντίν Λεόντιεφ, ο Konstantin Pobedonostsev, ο Ivan Ilyin ή ο Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, καθώς όπως και μεγάλων της εποχής από τη Δύση, όπως ο Edmund Burke, ο Joseph de Maistre, ο JuanDonoso Cortes, ο Όσβαλντ Σπένγκλερ και ο Julius Evola - είναι η αναζήτηση της διάσωσης του ουσιαστικού νοήματος και σκοπού της ύπαρξης του ανθρώπου. Διερευνώντας κριτικά τα θέματα που σχετίζονται με τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές στη μετά τον Διαφωτισμό/ πρώιμη Μοντέρνα εποχή,