Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Το 80% των μουσουλμάνων του Λονδίνου υποστηρίζουν τους Τζιχαντιστές...στην Αθήνα πόσοι;;

ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ....ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.
Για να εκλέγονται οι «δημοκρατικές» δυνάμεις έχουν μετατρέψει την Ευρώπη σε σκουπιδότοπο!
Για να δείτε πόσο πετυχημένη είναι η πολυδιαφημισμένη πολιτική της «ενσωμάτωσης» που για δεκατίες τώρα εφαρμόζουν οι ηγεσίες της Δύσης, το 80% των μουσουλμάνων του Λονδίνου εκφράζουν την εγκάρδια υποστήριξή τους στο ΙΚΙΛ. Δηλαδή, συμφωνούν με τους αποκεφαλισμούς, τα βασανιστήρια και τους βιασμούς γυναικών και παιδιών.

Τα ποσοστά αυξάνονται ιδιαιτέρως ανησυχητικά στις νεαρές ηλικίες των μουσουλμάνων, οι οποίοι αν και γεννημένοι σε αγγλικό έδαφος και κάπως γαλουχημένοι στις δυτικές αξίες αρνούνται πεισματικά να αποτινάξουν τα ήθη των μογγολικών στεπών. 
Περίπου ένα εκατομμύριο μουσουλμάνων βρίσκεται στο Λονδίνο, το οποίο αποτελεί το 12% του συνολικού πληθυσμού και έπεται συνέχεια… 
Η έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Στατιστικό Γραφείο της Αγγλίας τον περασμένο Μάιο δείχνει ότι αν και ο Χριστιανισμός παραμένει η κύρια θρησκεία στην χώρα, εντούτοις πάνω από το 50% των Άγγλων πολιτών θεωρούν εαυτούς Χριστιανούς, με τους μισούς δεδηλωμένους Χριστιανούς της χώρας να είναι άνω της ηλικίας των 50 ετών.
Αντιθέτως, ο αριθμός πολιτών της Αγγλίας κάτω των 25 ετών που περιέγραψαν τον εαυτό τους ως μουσουλμάνο έχει διπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία. 
Κάποια ακόμη ποσοστά για τον κίνδυνο που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Δύση λίαν συντόμως από τα λεφούσια των μουσουλμάνων. Το 75% των μουσουλμάνων παγκοσμίως στηρίζει την σαρία σε θέματα διαζυγίου και περιουσιακών στοιχείων. Ένα ακόμη 75% συμφωνεί με τους ακρωτηριασμούς γεννητικών οργάνων των γυναικών και τον θάνατο των αποστατών του ισλάμ. Το 94% των μουσουλμάνων στο Αφγανιστάν θεωρούν την εφαρμογή της σαρίας επιβεβλημένη, με ένα 70% των Αιγυπτίων μουσουλμάνων και το 76% των Παλαιστινίων ομόθρησκών τους να συμφωνεί με τους λιθοβολισμούς και το πετσόκομα άκρων ως μορφή τιμωρίας. Τέλος, ένα 40% των πιστών του αλλάχ στην Αγγλία θέλουν την επιβολή της σαρίας και το 25% των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ να θεωρούν ότι οι επιθέσεις αυτοκτονίας δεν είναι και τόσο κακή ιδέα τελικά. 
Ε.Μ. 
hellasforce.com