Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες και υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες

bankingnews : Να σταματήσει η υποτίμηση του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής…
Αφορμή  και αιτία του κειμένου αυτού αποτέλεσε η πλειάδα δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα που ανέφεραν ότι οι  ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που άλλοτε χαρακτηρίζονταν  εξαπατημένοι και  αγανακτισμένοι και άλλοτε συνειδητοποιημένοι.
Είναι αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη των λασπολόγων συκοφαντών της,  αλλά αυτονόητη εξέλιξη στους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους της. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες και πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι περισσότερο δημοκράτες από αυτούς που εμφανίζονται με τον μανδύα της δημοκρατίας ή υποδύονται τους δημοκράτες τσαρλατάνους. 

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

802.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ
Μια ομάδα Ρώσων βουλευτών επιχειρεί την τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για τη μετανάστευση, προκειμένου να απελαθούν όλοι οι αλλοδαποί που έχουν καταδικαστεί για οποιοδήποτε έγκλημα εκ προμελέτης, με επακόλουθη απαγόρευση της εισόδου τους σε ρωσικό έδαφος.

Οι δύο δέσμες τροπολογιών έχουν συνταχθεί χωριστά από τον βουλευτή Ρόμαν Χουντιάκοφ του εθνικιστικού κόμματος LDPR αφ’ ενός και από το νομοθετικό σώμα της κεντρικής Ρωσικής Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν αφ’ ετέρου, καθώς και από τον βουλευτή του του κεντρώου συντηρητικού κόμματος «Ενωμένη Ρωσία», τον Ραφαήλ Μαρντάνσιν.

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ, ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙ-ΡΗΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΙΚΕΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ 

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π 
H Σουηδική πολυεθνική εταιρεία  IKEA εξέφρασε εμπράκτως την υποστήριξή της στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Κιέβου στην Ανατολική Ουκρανία.
Στα βόρεια του  Donetsk πραγματοποιήθηκε η συμβολική  μεταφορά των δυνάμεων  του λεγόμενου Λαικού Στρατού Αυτοάμυνας της Ουκρανίας (UNA-UNSO) του κλάδου του Δεξιός Τομέας και των προμηθειών του τακτικού ουκρανικού στρατού από την πολυεθνική εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ.

Αυτά χρωστάνε οι μεγάλoκαρχαρίες στις τράπεζες....αλλά αυτές κάνουν κατασχέσεις από τα φτωχαδάκια.


Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ γιατί δεν έπαιξε το “ΣΚΑΣΕ ΡΕ!” του Μιχαλολιάκου στα κανάλια…

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ : ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απο http://www.xryshaygh.com/ :Πρωτοφανείς και σκληροί περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση μετά την μαραθώνια απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.
Ο Συναγωνιστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που επιβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ο κατ' οίκον περιορισμός με 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Θα του επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή για να συμμετάσχει σε συνεδριάσεις αλλά και η μετάβαση, όποτε το επιθυμεί στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Με άλλα λόγια η απόφαση των ανακριτριών στερεί στην ουσία τα πολιτικά δικαιώματα από έναν νομίμως εκλεγμένο εκπρόσωπο του Ελληνικού Λαού,

ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΒΡΟΧΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ.(ΒΙΝΤΕΟ)



ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ... 
Αυτή την ώρα ο βουλευτής Μεσσηνίας Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης απολογείται στις ανακρίτριες για αβάσιμες κατηγορίες χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομά του στην στημένη δικογραφία.
Κατά την είσοδό του στο Εφετείο ο συνήγορος του, κ. Χρήστος Σταματόπουλος προέβη σε βαρύτατες καταγγελίες για μεθοδεύσεις και περίεργα τηλεφωνήματα από τρίτους στην ανακρίτρια.
Συγκεκριμένα είπε πως “υπήρξαν παρεμβάσεις τρίτων στην υπόθεση… Όταν προσήλθαμε να πάρουμε προθεσμία, ζητήσαμε να υποβάλλουμε αίτηση ακυρότητας της κλήσης προς απολογία, καθώς ήταν αντίγραφο εγγράφου που δεν έφερε υπογραφή και σφραγίδα. Μας ζητήθηκε να περιμένουμε και τότε άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα της ανακριτρίας που μιλούσε με αγνώστους σε εμάς. Μετά μας ειπώθηκε πως καλύτερα είναι να μην την υποβάλλουμε.
http://www.xryshaygh.com/



ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ Ο ΑΚΗΣ ... ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΕΝΟ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

ΘΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΛΙΑ
Τέλος οι ανέσεις στον Κορυδαλλό για τον Ακη Τσοχατζόπουλο -Στο ίδιο κελί μαζί με Αλβανούς και Ρουμάνους ποινικούς
Στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος μένουν άλλοι τρεις, ποινικοί κρατούμενοι, εκ των οποίων ο ένας είναι Αλβανός και ο άλλος ρουμάνος κατηγορούμενος για διαρρήξεις. Και ενδέχεται να τους φέρουν και πέμπτο κρατούμενο.
Οπως γράφει και ο Βηματοδότης οι δήθεν ανέσεις στη λεγόμενη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού δεν ισχύουν πλέον, αφού κι εκεί οι κρατούμενοι άρχισαν να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο. Ενδεικτικό είναι πως υπάρχουν αιτήματα κρατουμένων για να φύγουν από την πτέρυγα αυτή. Ηδη έφυγε ο Γιάννης Σμπώκος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

"ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ!!!



ΟΥΤΕ ΟΠΛΑ ΕΙΔΑ ,ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ...(ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ)

ΤΟ "ΣΚΑΣΕ ΡΕ" ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ομιλία του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είπε «σκάσε ρε» στον Προεδρεύοντα Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όταν εκείνος προσπαθούσε να εμποδίσει τον αρχηγό της Χ.Α να εκφρασθεί ελέυθερα.
Η συγκεκριμένη φράση , από τα σχόλια και τα views στο διαδίκτυο ,φαίνεται να αρέσει πολύ!!!

ΜΠΑ;;...ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ
Τη συγκίνηση ενός αστρονόμου που ανακαλύπτει ένα νέο πλανήτη νιώθουμε και μεις που ασχολούμαστε τόσα χρόνια με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, και έπρεπε να περάσουν δυο χρόνια από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές για να ανακαλύψουμε πως, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου υπάρχει ένας βουλευτής ο οποίος λέγεται Πύρρος Δήμας και σύμφωνα με τη μαρτυρία του καφετζή πρόκειται για τον παλαιό ολυμπιονίκη που εξαργύρωσε το ολυμπιακό του μετάλλιο με μια θέση (κι έναν βαρβάτο μισθό βεβαίως-βεβαίως) στο Επικρατείας του αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ.
Αφορμή για να πληροφορηθούμε την ύπαρξή του, στάθηκε το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος,

"ΤΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ"...ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

“ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΗΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΡΕ ΤΑΚΗ. ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ!”-
Σοβαρό φραστικό επεισόδιο, δημιουργήθηκε κατά το πέρας της ομιλίας του βουλευτή Παππά στη Βουλή. Όταν ο βουλευτής της Χ.Α αποκάλεσε άθλιους τους βουλευτές της ΝΔ, ο πρόεδρος της Βουλής, ζήτησε να διαγραφεί η φράση. Ακολούθησε έκρηξη του Χρ. Παππά.
Περιέγραψε περιστατικό το οποίο αποτελεί ηθική οδύνη για τον κ.Μαρκογιανάκη: “Δεν είσαι άξιος και δεν έχεις το ηθικό βάρος να μιλάς εσύ και να διαγράφεις. Εσύ που ήσουν δικηγόρος αστυνομικού που τα έπαιρνε απο Πακιστανούς. Κι όταν ο αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου, δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας, σου είπε “ρε καραγκιόζη τι κάνεις;”, γύρισες και του είπες: “Ρε Τάκη για το μεροκαματάκι
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ : "ΜΑΣ ΕΓΛΥΦΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"(ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΛΥΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ)

ΕΙΧΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΝουΔουλας...ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΛΛΑ...ΟΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ Χ.Α.
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ξεμπρόστιασε το καθεστώς των σκευωρών και των επιόρκων που ενορχήστρωσαν την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είπε: "Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ευτυχία που ζω όπου Χριστοφοράκος, Καράμπελας, Τσουκάτος, Κοντομηνάς, όλοι καταδικασθέντες της ΝΔ για το δομημένο ομόλογο, που ζω σε μια χώρα όπου ο Φλώρος και οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο ENERGA, όλοι αυτοί και πόσοι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή. Αυτό είναι κράτος δικαίου.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ-ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.


ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Είστε μια κυβέρνηση θλιβερής μειοψηφίας
Κεραυνός εν αιθρία αντηχών την βούληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα και Ελευθερία, υπήρξε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ενώπιον των εθνοπροδοτών της Ελλάδος και του Λαού της.
Η κυβέρνηση των δοσίλογων έχοντας χάσει την δεδηλωμένη, συνεχίζει να προσποιείται ότι «βρέχει» όταν ο Ελληνικός Λαός τους φτύνει. Χρησιμοποιώντας ως ασπίδα την αναλγησία τους και το θράσος τους, προσποιούνται ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα, ενώ εμφανώς ο Λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη.

ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ :"ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ.. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ"

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
Ο Αρχιραβίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής δοξάζει τον Θεό επειδή εξολόθρευσαν οι πρόγονοί του Εβραίοι τον Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΕΑ «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ», ΜΕ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ

Γράφει ο Αντίοχος.

Μετά την εκλογική νίκη των αριστερών στις εκλογές του 1958, όπου το υποκατάστατο του ΚΚΕ, η ΕΔΑ, βρέθηκε ξαφνικά κι απρόσμενα (και κατά παράβαση της Συμφωνίας της Γιάλτας, που πρόβλεπε επιρροή 10% για την ΕΣΣΔ…) αξιωματική αντιπολίτευση, οι Αμερικανοί ανέλαβαν να ενώσουν τις διάσπαρτες ομάδες και ομαδούλες του κέντρου, ώστε να τρέχουν με δύο άλογα στην κούρσα. Έτσι, δημιουργήθηκε η «Ένωση Κέντρου», υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου…

Στις μέρες μας, η κατάσταση έχει αλλάξει, η ΕΣΣΔ μας έχει αφήσει χρόνους και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλήρως ελεγχόμενος από τον αμερικανικό παράγοντα.

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΤΕ : ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΦΑΓΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΝΧΑΝΕΙ... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ !!!
Σοκάρουν τα βιντεο από την επίθεση των Ουκρανών κατά αμάχων στην πόλη Λουγκάντσκ. 
Τουλάχιστον 5 πολίτες έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν μαχητικά αεροσκάφη της Ουκρανίας βομβάρδισαν το κέντρο της πόλης.
«Το διοικητήριο της πόλης έχει καταστραφεί» αναφέρουν οι ρώσοι αυτονομιστές. 
Το Κίεβο αρνήθηκε την επίθεση λέγοντας ότι η Ουκρανία δεν χτυπάει… κατοικημένες περιοχές! Τα βίντεο που δεν έπαιξαν ποτέ στην τηλεόραση και περιγράφουν όλη την κτηνωδία του ουκρανικού στρατού που επιτέθηκε από αέρος κατά άμαχου πληθυσμού περιοχής ρωσόφιλων…
Οι εικόνες της φρίκης από την αεροπορική επιδρομή των ναζιστών Ουκρανών στο Λουγκάνσκ-ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΜΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ)… Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές»

...εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία...

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ


ΤΗΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Η υπάλληλος της ΝΤΠ και πιστή της Καμπαλά Μαντόνα επιτίθεται εναντίον της Μαρίν Λεπέν
 Συνεχίζει το "ξεπλήρωμα" γραμματίων στην Νέα Τάξη Πραγμάτων η ξεπεσμένη πιστή της Καμπαλά και υποστηρίκτρια των νεοταξίτικων επιλογών Μαντόνα επιτιθέμενη και αυτή στο κόμμα της Μαρίν Λεπέν που το επέλεξαν ελεύθερα εκατομμύρια Γάλλοι ψηφοφόροι.
 Η τραγουδίστρια της ποπ μουσικής Μαντόνα εξέφρασε την "ανησυχία" της στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram για τα ποσοστά που συγκέντρωσε το Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας στις ευρωεκλογές, προκαλώντας τη σαρκαστική αντίδραση του αντιπροέδρου του κόμματος αυτού της Ακροδεξιάς.

ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ ΑΔΩΝΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ....(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Γεωργιάδης: Δεν ψηφίζω ξανά μνημόνιο
«Εγώ που είμαι ο μνημονιακότερος των βουλευτών, σας λέω δεν ξαναψηφίζω μνημόνιο», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό».
Ο υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο μνημόνιο και νέα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα, καθώς, όπως είπε «αυτή η βουλή τουλάχιστον δεν μπορεί να τα ψηφίσει».
Και ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος συμφώνησε με την άποψη του κ. Γεωργιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιβεβαιώνω ότι κανείς μας δεν θα ψηφίσει. Η ελληνική βουλή θα πάρει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Ο "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ" ΤΣΙΠΡΑΣ

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ-ΝΤΙΜΠΕΙΤ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ....
Υπέρ της υποψηφιότητας Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν τάχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς όπως υπογράμμισε είναι ο επικεφαλής του κόμματος που βγήκε πρώτο στις ευρωεκλογές. Στο εσωτερικό πεδίο αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοικτός σε πρόσκληση του Πρωθυπουργού για να συζητήσουν το θέμα του χρέους. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Το ερχόμενο Σάββατο είναι Ψυχοσάββατο. Ας μην ξεχάσουμε τους κεκοιμημένους μας!

Ο λόγος που καθιέρωσε η Εκκλησία τα ψυχοσάββατα. Αέναη επΑνάσταση

Το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής, λέγεται «Σάββατο των Ψυχών» ή Ψυχοσάββατο. Είναι το δεύτερο από τα δύο Ψυχοσάββατα του έτους (το πρώτο επιτελείται το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Απόκριας). Ο λόγος που το καθιέρωσε η Εκκλησία μας, παρ' ότι κάθε Σάββατο είναι αφιερωμένο στους κεκοιμημένους, είναι ο εξής:

Επειδή πολλοί κατά καιρούς πέθαναν μικροί ή στην ξενιτιά ή στη θάλασσα ή στα όρη και τους κρημνούς ή και μερικοί, λόγω φτώχειας, δεν μπόρεσαν να έχουν τα καθιερωμένα μνημόσυνα, οι Πατέρες της Εκκλησίας μας θέσπισαν το μνημόσυνο αυτό και έχουν καθορίσει ξεχωριστή ημέρα της εβδομάδος γι’ αυτούς.

Όπως η Κυριακή είναι η ημέρα της αναστάσεως του Κυρίου, ένα εβδομαδιαίο Πάσχα, έτσι το Σάββατο είναι η ημέρα των κεκοιμημένων, για να τους μνημονεύουμε και να έχουμε κοινωνία μαζί τους. Σε κάθε προσευχή και ιδιαίτερα στις προσευχές του Σαββάτου ο πιστός μνημονεύει τους οικείους, συγγενείς και προσφιλείς, ακόμη και τούς εχθρούς του που έφυγαν από τον κόσμο αυτό.
Την ημέρα αυτή φτιάχνουμε κόλλυβα και φέρνουμε πρόσφορο για τη θεία Λειτουργία, που αναγράφονται τα ονόματα των ζώντων και των κεκοιμημένων, τα οποία μνημονεύονται.

Ενδιαφέρον άρθρο : Η ΝΔ είναι μπερδεμένη, απώλεσε την Δεξιά και έχασε την ιδεολογική της ταυτότητα – Μονόδρομος η αποφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής

Η Κεντρο….δεξιά ΝΔ και η Δεξιά Χρυσή Αυγή είναι δύο διαφορετικές πολυκατοικίες
Η ΝΔ η Κεντρο…δεξιά ΝΔ – αν μπορεί να ονομάζεται έτσι ακόμη – είναι στην κυριολεξία μπερδεμένη.
Ορισμένοι βουλευτές πρόσφατα ίσως υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών ανέφεραν ότι η ΝΔ δεν χρειάζεται λαικοδεξιούς γιατί αυτοί ζητούσαν ρουσφέτια.
Το παράδοξο πάντως είναι ότι η Δεξιά αποτελείται από πατριώτες που δεν είναι ζητιάνοι της εξουσίας, ούτε έχουν ανάγκη ρουσφέτια, προάγουν την ιδεολογία και είναι πιστοί σε αυτή σε αντίθεση με πολλούς βολεμένους βουλευτές της ΝΔ που κατ΄ επίφαση είναι δεξιοί, είναι εκφυλισμένοι πολιτικοί, χαμένοι λόγω έλλειψης ιδεολογικής ταυτότητας.
Στην ΝΔ συνέβη το ακριβώς αντίθετο από ότι….αλληγορικά τόνιζε ο Ευάγγελος Αβέρωφ ο ιστορικός πολιτικός της Δεξιάς.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ...


(εμπνευσμένο από ένα ποίημα του Μπ.Μπρεχτ)
Του Γιώργου Χατζιδάκη
Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί

Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα: Καλά είναι
Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά.
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει
Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ,
Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα; Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι
Κι αυτά το ΟΥΚ και το Λιμενικό, όλοι Φασίστες είναι. Μα συνθήματα ήταν αυτά στην παρέλαση; Εκθέτουν τη χώρα διεθνώς!

Παλλαϊκό αίτημα η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής - Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.

Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και μια κλίκα επίορκων δικαστικών εξαπέλυσαν στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013 μια πρωτοφανή στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ζωή σκευωρία, εξαιτίας της οποίας βρίσκονται επί 8 μήνες παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, καθώς οι βουλευτές Ι. Λαγός, Χ. Παππάς.
Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος και οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι, δίχως κανένα εις βάρος τους ενοχοποιητικό στοιχείο, κατόπιν ρητών εντολών του σιωνιστικού λόμπι τις οποίες εκτελεί η πραγματική εγκληματική συμμορία, η Χούντα του Σαμαρά.

Και όπως είπε ο Μπαρμπαρούσης : "Tην πρέπουσα απάντηση στους διώκτες μας την έδωσε στις κάλπες ο ελληνικός λαός".




Δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις πολιτικές διώξεις  - ΒΙΝΤΕΟ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέσα στον Ιούνιο έλαβαν οι 5 Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Στις δηλώσεις τους όλοι κατέδειξαν τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης. Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης δήλωσε: "Το τι ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεσή μας το εξομολογήθηκε πριν λίγο καιρό ο Μπαλτάκος και την πρέπουσα απάντηση στους διώκτες μας την έδωσε στις κάλπες ο ελληνικός λαός".

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...Γιακουμάτος: Ο Σόιμπλε είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ.


ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...ΠΡΩΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
Πράκτορα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τον Σόιμπλε. 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών και στα σημάδια ανάκαμψης της χώρας μας.  «Ο Σόιμπλε ήταν σε υπεροχή. Είχε δύναμη όταν η χώρα δανειζόταν. Ο Σόιμπλε πάει να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ή ας φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κρυφοΣΥΡΙΖΑ ο Σόιμπλε. Ο Σόιμπλε είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιακουμάτος. Τότε, όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής άρχισαν να γελούν…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ευφάνταστα σενάρια συνωμοσίας από την Εφημερίδα των Συντακτών….με εμπλοκή bankingnews, τραπεζών και Χρυσής Αυγής

bankingnews.gr : Ως ευφάνταστα σενάρια συνωμοσίας, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την προσέγγιση των συναδέλφων δημοσιογράφων της Εφημερίδας των Συντακτών που ούτε λίγο ούτε πολύ εμπλέκουν την ΤτΕ, τις τράπεζες το bankingnews.gr με την Χρυσή Αυγή. 
Η εφημερίδα των Συντακτών αφιέρωσε 3 σελίδες στο bankingnews με τίτλο Χ.Α.= Χρηματιστήριο Αξιών ή Χρυσή Αυγή; 
Το bankingnews.gr είναι οικονομικό και τραπεζικό site ενημέρωσης με κριτικό τρόπο προσέγγισης των εξελίξεων που έχει και πολιτική άποψη την οποία και δημοσιοποιεί με σαφή τρόπο και επώνυμα. 
Η Εφημερίδα των Συντακτών την οποία και παρακολουθούμε καιρό τώρα (με την καλή έννοια το ρήμα…παρακολουθούμε) έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει τον οποιοδήποτε, ωστόσο έχουμε ορισμένες παρατηρήσεις τις οποίες και κρίνουμε ότι πρέπει να δημοσιοποιήσουμε. 

ΚΟΥΓΙΑΣ : ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α - ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η Χ.Α

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ
ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ...ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ...."ΣΕ ΦΕΡΑΜΕ ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ" ΕΛΕΓΕ Η ΚΛΑΠΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ.
ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΝΙΣΕ : ΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Όλη η αλήθεια για την Μυρτώ… από το στόμα της μητέρας της για πρώτη φορά!

Όλη η αλήθεια για την Μυρτώ… από το στόμα της μητέρας της για πρώτη φορά!
Τα λόγια της μητέρας της Μυρτώς που έπεσε θύμα των ανώμαλων ορέξεων του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις...
το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, προκαλούν βαθιά συγκίνηση…

«Έχω να ακούσω 2 χρόνια από το στόμα της την λέξη μαμά»… Ότι άλλο και να γράψουμε, δεν αξίζει όσο να το ακούσετε από το στόμα της ίδιας στο βίντεο που ακολουθεί :

Wikileaks: Η Ντόρα σαμποτάριζε ελληνορωσικές συμφωνίες και μεθόδευε την αποπομπή του Πατριάρχη Ειρηναίου

Σημεία και τέρατα φαίνεται ότι έγιναν για να καταφέρει ο Θεόφιλος να πάρει τη θέση του Πατριάρχη Ειρηναίου και να αναγνωριστεί από το Ισραήλ και την Ιορδανία. Σύμφωνα με έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που αποκάλυψε ο ιστότοπος Wikileaks, ο τότε αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τσάρλς Ρις προσκλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών από τον...
γενικό γραμματέα Χαραλάμπη Ροκανά, κατ' εντολήν της τότε υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη, και του ζητήθηκε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ στον βασιλέα της Ιορδανίας Αμπντάλα για να υπογράψει αναγνώριση του νέου Πατριάρχη Θεόφιλου και να πιέσουν την κυβέρνηση του Ισραήλ να τον αναγνωρίσει! 
Ο αμερικανός πρέσβης, στο σημείωμά του προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, χαρακτηριστικά ανέφερε:

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ : ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Τον τελευταίο χρόνο, έχει αυξηθεί αλματωδώς η εισβολή λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη. Δείτε (από καθεστωτική σελίδα της Ισπανίας), τα τρομακτικά βίντεο από μαζική εισβολή λαθρομεταναστών, στη χώρα.

ΙΔΟΥ ΤΑ "ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΡΑ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ : ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ-ΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ;;...ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΚΑ...
iefimerida.gr .Βαρύ χτύπημα από Σόιμπλε: Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις για να μείνει η Ελλάδα στο Ευρώ
Μείζον θέμα προέκυψε από το πουθενά για την ελληνική κυβέρνηση, καθώς, οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επανέφεραν στο προσκήνιο τη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Ο κ. Σόιμπλε. σε ανύποπτο χρόνο και σε μια ευαίσθητη περίοδο μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που έφεραν σκεπτικισμό και αγωνία σε όλη την Ευρώπη, τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει την μεταρρυθμιστική διαδικασία για να παραμείνει η χώρα εντός Ευρωζώνης.

Μπάγκς Μπάνυ ζείς, εσύ τους οδηγείς! Τα άπλυτα ανακάλυψαν, επιτέλους, τον Ήρωα του κ@λου τους, ε, της καρδιάς τους θέλαμε να πούμε.


Αλέξανδρος Μανιάτης