Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

ΚΟΥΓΙΑΣ : ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α - ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η Χ.Α

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ
ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ...ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ...."ΣΕ ΦΕΡΑΜΕ ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ" ΕΛΕΓΕ Η ΚΛΑΠΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ.
ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΝΙΣΕ : ΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

- Άγριο επεισόδιο έγινε στο γραφείο των ανακριτριών όπου βρισκόταν για να απολογηθεί ο πρώην Xρυσαυγίτης βουλευτής Στάθης Μπούκουρας
- Ο κ. Μπούκουρας δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες έντονες παρατηρήσεις από τις ανακρίτριες καθώς και πάλι κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει
- «Θέλω να πάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος», φώναζε
Αυτό που πυροδότησε την ένταση ήταν ότι όταν ο κ. Μπούκουρας κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει μια από τις 2 ανακρίτριες φέρεται να του είπε: «Άστα αυτά! Ασε το θέατρο και πες μας ρε!»
Αυτό εξόργισε τον δικηγόρο του Στάθη Μπούκουρα, Αλέξη Κούγια ο οποίος φέρεται να είπε απευθυνόμενος στην ανακρίτρια:
«Λέτε ρε, στον πελάτη μου;» Και στην συνέχεια τον πήρε σηκωτό από το γραφείο και έφυγαν.

Βγαίνοντας ο κ. Κούγιας δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Θεωρώ προσβλητικές τις ερωτήσεις των ανακριτριών στον πελάτη μου. Προσπάθησαν να εκμαιεύσουν ονόματα συγκατηγορουμένων του και γενικότερα η στάση τους ήταν πολύ επιθετική απεναντι στον πελάτη μου.»

Επιβεβαιώθηκαν οι μηνύσεις της Χρυσής Αυγής για εκβιασμό από τις ανακρίτριες
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με τον νέο εκβιασμό των επίορκων ανακριτριών:
"Σήμερα επιβεβαιώθηκαν απόλυτα οι καταγγελίες και οι μηνύσεις της Χρυσής Αυγής σε βάρος των ανακριτριών και του εισαγγελέα που εκβιάζουν κατηγορουμένους για να χτυπήσουν το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας.
Πρόκειται για ένα πολύ βρώμικο πολιτικό παιχνίδι σε βάρος του κόμματός μας, αλλά κυρίως σε βάρος της Λαϊκής κυριαρχίας, του Συντάγματος και του Πολιτεύματος".