Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Παλλαϊκό αίτημα η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής - Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.

Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και μια κλίκα επίορκων δικαστικών εξαπέλυσαν στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013 μια πρωτοφανή στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ζωή σκευωρία, εξαιτίας της οποίας βρίσκονται επί 8 μήνες παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, καθώς οι βουλευτές Ι. Λαγός, Χ. Παππάς.
Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος και οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι, δίχως κανένα εις βάρος τους ενοχοποιητικό στοιχείο, κατόπιν ρητών εντολών του σιωνιστικού λόμπι τις οποίες εκτελεί η πραγματική εγκληματική συμμορία, η Χούντα του Σαμαρά.

Εις εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος, ομολόγησε σε όλο της το βάθος την πολιτική σκευωρία, κάνοντας λόγο για βρώμικες μεθοδεύσεις στελεχών της κυβέρνησης με δικαστικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Η κυνική αυτή παραδοχή, σε οποιοδήποτε Κράτος Δικαίου, θα είχε ήδη οδηγήσει στην αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας και επιπλέον θα είχε προκαλέσει πέραν της πτώσης μιας κυβέρνησης επίορκων, την δικαστική έρευνα για την αναζήτηση και τιμωρία των σκευωρών.
Καθίσταται εντούτοις σαφές πως το Κράτος Δικαίου είναι παντελώς άγνωστο για τους Τυράννους της Πατρίδος και του Λαού μας, οι οποίοι φυλάκισαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ούτως ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ξεπούλημα της Πατρίδος και την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Όταν μια κυβέρνηση οδηγεί τον Λαό και την Πατρίδα στην καταστροφή, παραβιάζοντας και καταπατώντας τους Νόμους και το Σύνταγμα, τότε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ γίνεται Καθήκον!
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα απαντήσει εντός της Βουλής των Ελλήνων δια του Αρχηγού και των βουλευτών του. Εκτός Βουλής, ο Ελληνικός Λαός θα απαιτήσει να λάμψει η Αλήθεια και να αποδοθεί Δικαιοσύνη επί των πραγματικών στοιχείων, να λογοδοτήσουν οι σκευωροί και να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι!
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!




http://www.xryshaygh.com/