Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Απειλητικό σημείωμα απο τους Γκρίζους Λύκους στα γραφεία της Λέσχης Καταδρομέων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Bikgum – Αποτελούν την επιβεβαίωση και ανάμειξη της ΜΙΤ και των Γκρίζων Λύκων στον μυστικό ανορθόδοξο πόλεμο εναντίον της Ελλάδας με το κάψιμο των Δασών μας στα νησιά του Αιγαίου, της Κρήτης, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πελοπονήσου και..
της Μακεδονίας. Η σοβαρή αυτή απόδειξη ήρθε στο φως στις 3/11/96 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη περιοχή Σουρσουλούκ


Στα συντρίμμια βρέθηκαν εξοπλισμός υποκλοπών και μυστικών επιχειρήσεων, όπλα, ναρκωτικά, χρήματα και αποκαλυπτικά έγγραφα. Το σκάνδαλο ήταν οι επιβάτες. Οδηγός ήταν ο Χουσεΐν Κοτσαντάγκ υποδιευθυντής Ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη και πρώην διευθυντής ειδικών επιχειρήσεων στις κουρδικές επαρχίες. Νεκρός, όπως και η ερωμένη του αεροσυνοδός Γκόντσα Ους. Νεκρός ήταν και ένας τρίτος επιβάτης. Το όνομά του δεν ήταν γνωστό, αλλά σύντομα αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο Αμπντουλάχ Τσατλί. Ο Τσατλί ήταν στέλεχος των Γκρίζων Λύκων και -σύμφωνα με ομολογία του υπαρχηγού της ΜΙΤ Μεχμέτ Εϊμούρ- συνεργάτης της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας με μεγάλη δράση στο εξωτερικό, όπου συχνά ταξίδευε με διπλωματικό διαβατήριο! Είχε συλληφθεί στην Ελβετία για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, απ’ όπου δραπέτευσε με την παρέμβαση Τούρκων πρακτόρων. 

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Πολυβόλα βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ήδη επικρατεί αναστάτωση στα κεντρικά γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την ανεύρεση του οπλοστασίου στο Αεροδρόμιο που προέρχονταν από τις ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε χάρτινα κιβώτια διάφορα τμήματα υποπολυβόλων και πιστολιών 9mm, τα οποία θα έμπαιναν στη χώρα μας παράνομα με εμπορική πτήση. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν με απόλυτη μυστικότητα την πιθανότητα να εμπλέκονται στην εισαγωγή όπλων ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής".

Ήδη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει άτομα από την Ελλάδα, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται σε 2 γυναίκες που εμφανίζονται ως παραλήπτες.
Το φορτίο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο της Cargo που μόλις είχε αφιχθεί στο Αεροδρόμιο προερχόμενη από τις ΗΠΑ. Ως αποστολέας του δέματος εμφανίζεται μία αμερικανική εταιρία και παραλήπτες 2 γυναίκες που διαμένουν στη Γλυφάδα και Καλλιθέα αντίστοιχα.
Αμέσως κλήθηκαν επιτόπου να ελέγξουν τα δέματα οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με κλείστρα, κάννες, και σειρά άλλων υποπολυβόλων. Ανησυχία εκφράζουν πλέον μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

ΠΗΓΗ :news247

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ρωσία : «Για μας η Ελλάδα ΤΕΛΟΣ!»

Στα άκρα οδηγούν την σύγκρουση με την Ελλάδα, Πούτιν και Ρωσία !

Ο κύβος ερρίφθη! Η Ρωσία δεν έχει άλλη υπομονή να κάνει τα «στραβά μάτια» στην Ελλάδα και τις αποφάσεις που παίρνει, που σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Ρώσου ηγέτη είναι επικίνδυνες και επιπόλαιες...

Στην Ρωσία είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν την σύγκρουση στα άκρα, μετά και την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ, η οποία ήταν από την αρχή «casus belli» για τους (πρώην) συμμάχους μας…
Μάλιστα οι Ρώσοι είχαν στο παρελθόν ανακαλύψει, ούτε μία , ούτε δύο , αλλά τρεις φορές κατασκοπεία Ελλήνων εις βάρος τους , για λογαριασμό «δυτικών δυνάμεων» , αλλά είχαν κάνει πίσω, γιατί ο Πούτιν πίστευε πολύ στην συνεργασία με την Ελλάδα. Σύμφωνα όμως με διασταυρωμένες πληροφορίες οι Ρώσοι λένε «ως εδώ και μη παρέκει»

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που τίθεται πλέον , είναι τι θα γίνει αν η Ρωσία αξιώσει τα δισεκατομμύρια ευρώ που τους χρωστάμε από ανεξόφλητες εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, αλλά και αν θα συνεχιστεί η αθρόα εισροή συναλλάγματος από τους Ρώσους τουρίστες που κατακλύζουν κάθε χρόνο την Ελλάδα…

ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Μήνυση κατά της Τουρκίας για τις πυρκαγιές του 2007 στην περιοχή της Ζαχάρως, αποφάσισε να υποβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Λαμπρόπουλος στο ΙΟΝΙΟΝ FM. «Ο Δήμος Ζαχάρως είναι ο πιο κατεστραμμένος δήμος του αιώνα από τις πυρκαγιές» είπε ο κ. Λαμπρόπουλος. «Μετά τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, εμείς έχουμε και θεσμική, αλλά και ηθική υποχρέωση να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε ν α κάνουμε», σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος. «Μην ξεχνάτε είπε, πως είχαμε τόσους νεκρούς»

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ ξεκινά εκστρατεία εναντίον της Χρυσής Αυγής!!



ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΙΤΛΟΣ: “Μια αναγκαία αντι – ρατσιστική εκστρατεία”

Η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ ξεκινά εκστρατεία ονομαστική εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μια αντιρατσιστική εκστρατεία αναγκαία όπως αναφέρει η «Καθημερινή» του Αλαφούζου και του Παπαχελά, που έχει πάει και στην Buildenberg και όπως αναφέρει η Αμερικανική πρεσβεία και ο Καρατζαφέρης κάνει «εξαίσια» δουλειά μέσω της εκπομπής του. «Εξαίσια», φυσικά, στο να προβάλλει τις αμερικανικές θέσεις. Το άρθρο που προλογίζει την διαφήμιση της «αναγκαίας αντιρατσιστικής εκστρατείας» το υπογράφει κάποιος Διονύσης Γουσέτης και θα το παραθέσουμε μετά σχολιασμού, μετά το βιογραφικό του.


Ο Γουσέτης, λοιπόν, διαθέτει πολλά συστημικά και αντιρατσιστικά ένσημα όντως και πραγματικά μας τιμά με την εχθρότητα του. Μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού και αργότερα μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βραβευμένος για την φιλία του με τους εμπρηστές των Ελληνικών δασών και γενοκτόνων των Ελλήνων, Τούρκους, κάτοχος δηλαδή βραβείου «ελληνοτουρκικής φιλίας» Ιπεκτσί. Πλέον είναι μέλος νεοφιλελεύθερου κομματιδίου που έχει ως ιδρυτικά του μέλη κάποιους γνωστούς και μη εξαιρετέους, όπως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Είναι, βεβαίως, και φίλος του ΔΝΤ, πέραν των Τούρκων αφού όπως έγραφε στην “Καθημερινή” στις 5/5/2010: “Κατηγορούνται τα μέτρα του ΔΝΤ ως αντιλαϊκά, αλλά κανείς από τους κατήγορους δεν μας είπε πώς αλλιώς θα πληρωνόμασταν τους μισθούς του Ιουνίου. Και αντί να ευγνωμονούμε το ΔΝΤ, το καταριόμαστε.”

Στο άρθρο του ο Γουσέτης φτάνει σε σαφείς αστειότητες λέγοντας ότι άμα δεν υπήρχαν οι λαθρομετανάστες θα μέναν παιδιά, υπερήλικες και άρρωστοι χωρίς φροντίδα και ότι οι λαθρομετανάστες είναι απαραίτητοι για την ελληνική οικονομία. Πάλι καλά δεν ακούσαμε και το κλασσικό αντιρατσιστικό επιχείρημα που λέει ότι «άμα δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες πως θα χτίζαμε τα σπίτια μας», λες και πριν την έλευση των μυριάδων λαθρομεταναστών οι Έλληνες ζούσανε σε καλύβες από λάσπη, όπως κάποιες φυλές στην Αφρική, από αυτές που – κατά Γουσέτη – είναι «απαραίτητες» για να μας χτίζουν τα σπίτια.

Ο Γουσέτης στο άρθρο του λέει ότι η Χρυσή Αυγή απλοποιεί το πρόβλημα ασκώντας βία στους μετανάστες, αγνοώντας το προφανές, ότι δηλαδή δεν είναι δικαστής, ούτε ανακριτής για να αποφαίνεται γεγονότων που άπτονται της δικαιοσύνης και δεύτερον ότι δεν τον είδαμε να δείχνει την ίδια ευαισθησία όταν Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι με την βία των λαθρομεταναστών και ιδιαιτέρως όταν αυτή η βία είναι δολοφονική, όπως συνέβει σε πολλούς συνέλληνες μας οι οποίοι έχουν βρεθεί νεκροί ύστερα από επιθέσεις λαθρομεταναστών.

Το ζήτημα, βέβαια, εδώ δεν είναι το αντιρατσιστικό παραλήρημα ενός φίλου των τούρκων, αλλά το ότι όλος αυτός ο παραλογισμός έφτασε μέχρι τα γραφεία του ΟΗΕ, ο οποίος έφτασε να αναλάβει δράση, δια συναυλιών και εισπράξεων, και στην Ελλάδα. Λέτε να έχει να κάνει με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που κανείς δεν αποκαλύπτει;

Ακολουθεί το άρθρο του Γουσέτη:

Αλβανοί έβγαλαν όπλο κατά αστυνομικών εν μέσω πλήθους στο Μετρό στα Σεπόλια



Για άλλη μία φορά η εισαγόμενη εγκληματικότητα δείχνει το αληθινό της πρόσωπο απέναντι σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί εντόπισαν 2 παράνομους μετανάστες νεαρούς Αλβανούς  μέσα σε συρμό στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος να περιεργάζονται γυναικείες τσάντες και τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση μέχρι το Σταθμό των Σεπολίων.

Εκεί οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους ελέγξουν. Στην απόπειρα των αστυνομικών οι νεαροί Αλβανών 20 και 21 ετών αντέδρασαν και άρχισαν να τους απωθούν βίαια, με σκοπό να αποφύγουν τον έλεγχο και να διαφύγουν. Στην προσπάθειά τους αυτή, ο 20χρονος Αλβανός τράβηξε πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν γεμάτο.

Ωστόσο οι αστυνομικοί  του Τμήματος Εγκλημάτων κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πριν προλάβει να το χρησιμοποιήσει και μάλιστα μέσα σε ένα χώρο με ανυποψίαστους επιβάτες. Οι δύο Αλβανοί παράνομοι μετανάστες μετά την σύλληψη τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα.

Ισχύει ή όχι η ακόλουθη καταγγελία για τους εμπρησμούς;


Ελληνική ηλεκτρονική εφημερίδα δημοσίευσε το ακόλουθο κείμενο, από το οποίο προκύπτει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών γνώριζε τα πάντα γύρω από την εμπλοκή Τούρκων πρακτόρων στους εμπρησμούς, λόγω ενημέρωσης με συγκεκριμένο φάκελο «με αποδείξεις και ονόματα» από τον τότε διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αντιπτέραρχο Σταυρακάκη.
Ο τότε αρχηγός δεν βρίσκεται βέβαια πλέον στη ζωή ώστε να ερωτηθεί, ενώ το χάος που επικρατεί – με προφανέστατη πολιτική ευθύνη – στην ΕΥΠ, πολύ φοβούμαστε ότι δεν θα βοηθήσει για μια ακόμη φορά στη διαλεύκανση της υπόθεσης… Eμείς ΔΕΝ υιοθετούμε το δημοσίευμα, ωστόσο, υποχρεούμαστε να ρωτήσουμε τους εμπλεκόμενους, εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί ή όχι… Το κείμενο που ακολουθεί το δημοσίευσε η ηλεκτρονική εφημερίδα «ο Δεξιός» και μπορεί κανείς να το διαβάσει στην ακόλουθη διεύθυνση: «http://dexios.gr/site/3657»

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο… ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ :

Τον Ευ. Βενιζέλο δείχνουν ως υπεύθυνο για την παραίτησή τους οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς λόγω...CDS!!!


Την υπόθεση των CDS ερευνούσαν οι παραιτηθέντες εισαγγελείς!!!

Τον Ευ. Βενιζέλο δείχνουν ως υπεύθυνο για την παραίτησή τους οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης οι οποίοι με το έργο τους είχαν προκαλέσει πολλά και μεγάλα συμφέροντα. Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησής τους, επικαλούνται...νομοθετική ρύθμιση η οποία ουσιαστικά θα τους οδηγούσε προς την έξοδο από το δικαστικό σώμα. Ποιος προωθεί αυτή τη ρύθμιση;Μα φυσικά ο συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος; Γιατί το κάνει αυτό; Ας τον ρωτήσει κάποιος αν και αυτός θα επικαλεστεί άλλους λόγους, όπως ότι θέλει να βάλει ανώτερους δικαστικούς για παράδειγμα.Η ουσία είναι ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς έμαθαν ότι θα τους «σουτάρουν» και αποφάσισαν την ηρωική έξοδο καταγγέλλοντας αφενός την πρωτοβουλία για τη νομοθετική ρύθμιση και αφετέρου ότι δεν τους βοήθησε κανείς και δεν τους παρασχέθηκε η υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζονταν.Η ουσία είναι ότι, ασχέτως με την κατάληξη που είχαν οι υποθέσεις των μεγαλο-οφειλετών, όλος ο κόσμος επικροτούσε τη δουλειά που είχαν κάνει Μουζακίτης και Πεπόνης.Ο κ. Βενιζέλος όμως θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί έτσι ξαφνικά τον έπιασε η πρεμούρα να τους αντικαταστήσει τη στιγμή που διεξάγονταν πολύ κρίσιμες έρευνες για το ρόλο του ΣΔΟΕ και των εφοριακών.


Ο κ. Μουζακίτης
Η επιστολή παραίτησης των εισαγγελέων αναφέρει:«Παρά το γενικότερα αρνητικό κλίμα και με πλήρη επίγνωση της ιδιάζουσας σχέσης μεταξύ της νεοελληνικής πραγματικότητας και του εν Ελλάδι αναπτυσσόμενου οικονομικού εγκλήματος, αποδεχτήκαμε ασμένως τον διορισμό μας εμφορούμενοι από ειλικρινή διάθεση προσφοράς και βαθιά προσήλωση στο υπηρεσιακό καθήκον μας. Δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί ούτε να εξασφαλίσουμε ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλων οικονομικών συμφερόντων έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία με γνώμονα τη νομιμότητα ήταν δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ, Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Το ακόλουθο απόσπασμα είναι από την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ στην Κατερίνη, λίγες μέρες πριν τη σύλληψη και φυλάκισή του από το ανθελληνικό καθεστώς των προσκυνημένων. Δείτε το και θα καταλάβετε πολλά:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=MzjnngCbXdI

καταδιωκώμενος Ηγούμενος, αποκαλύπτει μέρος της συνομιλίας του με τους ισχυρούς άνδρες της Ρωσίας (Πούτιν και Μεντβέντεφ), που τον προσκάλεσαν στα σπίτια τους κατά την παραμονή τους στη Μόσχα!
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως τους είπε ότι ο πλούτος της Ρωσίας είναι η Ορθοδοξία, ενώ στην έκκλησή του για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στη χώρα μας, ο Ρώσος Πρωθυπουργός του υποσχέθηκε πως θα το κάνει κι αυτό!!!

Πρόκειται για μία αποκάλυψη που εξηγεί τους λόγους της λυσσασμένης αντίδρασης του εγχώριου (αμερικανοεβραιόδουλου) κατεστημένου, που απαίτησε τη φυλάκιση του ανθρώπου που ενώ είναι...απατεώνας - και "εγκληματικό στοιχείο", σύμφωνα με την ανακρίτρια - τόλμησε να ζητήσει αυτό που οι εθνοπροδότες πολιτικοί μας δεν διανοούνται: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας, ήταν ο εγκλεισμός του στη φυλακή: Τα εγχώρια τσιράκια που στηρίζουν με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ, δεν ανέχονται καμία βοήθεια από καμία άλλη χώρα, γιατί θα χάσουν την...αποκλειστικότητα (=μάσα)!

Αλήθεια, τι έχουν να μας πουν τώρα όσοι βγάζουν...παραμύθια τα περί ρωσικής βοήθειας και μας μιλάνε για "μονόδρομο";

Μήπως τελικά οι Ρώσοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, αλλά οι ντόπιες μαριονέτες του Σιωνισμού αρνούνται;
 
Έχουμε ξαναπεί πως η υπόθεση Βατοπαιδίου έχει πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις από τοπικές διεκδικήσεις: Πρόκειται για ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι ορισμένων, που θέλουν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την ελληνορωσική προσέγγιση!

Και το παραπάνω βίντεο, αποδεικνύει και αυτό και κατά πόσο ένας "κλέφτης" νοιάζεται για τη χώρα του!
 

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ελληνόφωνη "δικαιοσύνη": Στην φυλακή ο ηγούμενος Εφραίμ, ελεύθερος ο μαχαιροβγάλτης Αφγανός!



Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο νεαρός Αφγανός ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας. 

Ο νεαρός Αφγανός δεν είχε μαζί του κάποια επίσημα έγγραφα με αποτέλεσμα να δηλώσει ανήλικος στην αστυνομία και να αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες του Λιμενικού έκαναν περιπολία στο λιμάνι της Πάτρας όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πλήρης ρήξη σχέσεων Μόσχας-Αθήνας


Αντιρωσική θέση από ΥΠΕΞ.
Σε πλήρη ρήξη των σχέσεων με την Ρωσία προχωρά η κυβέρνηση Παπαδήμου, καθώς πριν λίγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, απαντώντας στην δήλωση του εκπροσωπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για "παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελλάδα στην περίπτωση της προφυλάκισης του Εφραίμ απάντησε ξερά ότι "Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις".

Ολόκληρη η δήλωση που επισημοποιεί την πλήρη διάρρηξη των ελληνορωσικών σχέσεων που έτσι ή αλλιώς ήταν "παγωμένες" μετά τις εκλογές που έφερε την κυβέρνηση Παπανδρέου στην εξουσία, έχει ως εξής:

«Η Ελλάδα και η Ρωσία συνδέονται με βαθιά σχέση φιλίας και συνεννόησης η οποία εδράζεται στις κοινές πνευματικές και πολιτιστικές αξίες των δύο χωρών. Οι δύο λαοί, μετέχοντας στην κοινή παράδοση της Ορθοδοξίας, που μεταλαμπαδεύθηκε από το Βυζάντιο στη Ρωσία, έχουν αναπτύξει ισχυρούς μεταξύ τους δεσμούς, που μεταφράσθηκαν στο πέρασμα των αιώνων σε άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης και αδελφοσύνης.

Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου με μακρά δημοκρατική παράδοση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και σαφής διάκριση των εξουσιών. Για τα ανωτέρω θέματα η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις.

ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!! (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...)


Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών θα πλημμύριζαν τα Βαλκάνια και την Ιταλία με την πραμάτεια τους, αν οι αρχές δεν τους προλάβαιναν. Τουλάχιστον ένας τόνος κάνναβη κατασχέθηκε σε δύο πόλεις της Αλβανίας τη στιγμή που οι λαθρέμποροι ετοιμάζονταν να μεταφέρουν τα φορτία τους προς την Ελλάδα και την Ιταλία. Περίπου 700 κιλά κάνναβη κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου, όταν εντοπίστηκαν κρυμμένα σε φορτηγό που επρόκειτο να μεταφερθεί με οχηματαγωγό στην Ιταλία. Στους Αγίους Σαράντα, παράλληλα, σε ένα άλλο φορτηγό, με προορισμό τη χώρα μας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 300 κιλά κάνναβη.

Στο πλαίσιο αυτών των επιχειρήσεων που εντάσσονται σε μια περιφερειακή δράση με στόχο τη διάλυση διεθνούς δικτύου λαθρεμπορίου ναρκωτικών, συνελήφθησαν δύο λαθρέμποροι, που αποτελούν την τελευταία «σοδειά» των αστυνομικών αρχών.

Συνολικά, τους έξι τελευταίους μήνες οι αστυνομικές αρχές της Κροατίας, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και της Βοσνίας έχουν συλλάβει περίπου εξήντα υπόπτους και έχουν κατασχέσει ποσότητα μεγαλύτερη των 360 κιλών μαριχουάνας.

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ": ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ!



Τον τελευταίο καιρό πολλοί στη Ρωσία ανησυχούν σχετικά με τις πληροφορίες από την Ελλάδα για την τύχη του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου στο Άγιον Όρος, του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

Όπως είναι γνωστό, ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ πρόσφατα επισκέφτηκε τη χώρα μας ως μέλος μιας αντιπροσωπείας αγιορείτων μοναχών.

Συνόδευαν την κιβωτό με την Αγία Ζώνη της Παναγίας, η οποία διατηρείται στη Μονή Βατοπαιδίου.

Η περιφορά της Αγίας Ζώνης διοργανώθηκε από το Ίδρυμα του Αγίου αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

Ένα από τα σημαντικότερα κειμήλια της Ορθοδοξίας για πρώτη φορά επισκέφτηκε τη Ρωσία.

Κατά τη διάρκεια της 40μερης περιφοράς της Αγίας Ζώνης σε πολλές ρωσικές πόλεις εκατομμύρια ορθοδόξων πιστών μπόρεσαν να προσκυνήσουν το ιερό κειμήλιο, το οποίο μόνο κατ' εξαίρεση μπορεί να φύγει προσωρινά από το Άγιον Όρος.

Είναι κατανοητό ότι πολλοί Ρώσοι αισθάνονται βαθιά ευγνωμοσύνη στην Ιερά Σύναξη του Αγίου Όρους, στους αδελφούς της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και στον Καθηγούμενό τους για τη δυνατότητα να ασπαστούν το κειμήλιο αυτό.

Όσον αφορά στην πρόσφατη έκδοση από το ελληνικό δικαστήριο απόφασής σύλληψης του Ηγουμένου Εφραίμ, γνωρίζουμε, ότι στην Ελλάδα συνεχίζεται μια μεγάλης κλίμακας έρευνα, η οποία άρχισε το 2008 για τις συναλλαγές ακινήτων μεταξύ της Μονής Βατοπαιδίου και του Ελληνικού Δημοσίου το 2007.

Παρ' όλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψη τη δηλωμένη από τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ προθυμία να συνεργαστεί με τις ανακριτικές αρχές και την κατάσταση της υγείας του, μας προκαλεί βαθιά ανησυχία η απόφαση αυτή των ελληνικών δικαστικών αρχών να τεθεί υπό κράτηση μέχρι τη δίκη, η οποία δεν υπολογίζει τις αποφάσεις και τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, η Ρωσία στέλνει βροντερό μήνυμα στα ντόπια τσιράκια των αμερικανοεβραίων!

Αλήθεια, ο Υπουργός Εξωτερικών Δήμας τι θα απαντήσει; Είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε!

Υ.Γ. Βρίσκουμε απόλυτα λογική τη λυσσασμένη αντίδραση των καθαρματιδίων χριστιανομάχων γραικύλων, απέναντι στις ρωσικές ανησυχίες: Ξέρεις τι είναι η πρώην κοιτίδα του άθεου κομμουνισμού, να εκφράζει ευγνωμοσύνη για την Αγία Ζώνη ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΟΙ;

Ούτε ο...Στάλιν δεν θα επιννοούσε τέτοιο "βασανιστήριο"...!

ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΡΑΙΜ


Τολμούν και μιλούν για ανεξαρτησία της δικαιοσύνης τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ για την περίπτωση του ηγουμένου  Εφραίμ.

Σηφουνάκης: "Το κουβάρι για Βατοπέδι άρχισε να ξετυλίγεται"
Αρχίζουμε  να μαθαίνουμε την αλήθεια για ότι είχε γίνει με το Βατοπέδι" 

Το κουβάρι για το σκάνδαλο Βατοπεδίου άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης Εφραίμ, εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, σε δήλωσή του για τις εξελίξεις στην υπόθεση.
«Ο λαός μας, που έμεινε άφωνος από την μετατροπή του "περιβολιού της Παναγιάς" σε οίκο χρηματιστηρίου πιστεύοντας στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, βλέπει με αισιοδοξία ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης του "Ηγουμένου" του σκανδάλου και επιθυμεί το μαχαίρι να φθάσει στο κόκαλο», τόνισε ο κ. Σηφουνάκης.

Για τα αποδεδειγμενα σκανδαλα που εχουν κανει οι συντροφοι του του ΠΑΣΟΚ τι εχει να μας πει ο "κυριος" Σιφουνακης;;;
Για μιζες της SIEMENS ,για Χρηματιστήριο ,και άλλα πολλά;;
Εκει ο "κυριος" Σιφουνακης ποιείν την νήσσαν , κοινός κανει την πάπια.
Αλλά ας θυμηθούμε ποιος είναι ο "Κύριος" Σιφουνακης :

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας!!



Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης). Βέβαια οι Εβραίοι, γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη των περιοχών που διαμένουν, αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουνμε τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.

«Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιούς τραπεζίτες».

Εκμεταλεύονται την φτώχεια στις διάφορες περιοχές που έχουν πληγεί απο πολέμους που ο Διεθνής Σιωνισμός και οι Τραπεζίτες προκαλούν σε όλες τις περιοχές της Γής ανεξαρτήτου φυλής ή έθνους.
Η πρώτη προσπάθεια για να επιτευχθεί η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πραγματοποιείται απο τους Εβραίους το 1927 όταν εντός της ελληνικής Βουλής οι Εβραίοι ιδρυτές και βουλευτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κούν Βεντούρα θέτουν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως του ευρύτερου χώρου της Μακεδονίας.

Πλήρης προπαρασκευή στην Τουρκία για επίθεση κατά της Ελλάδας!! (βίντεο)


Όσο και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να μας πείσει για τις αγαθές της προθέσεις είναι τελικά οι πράξεις της που προδίδουν τις αληθινές της βλέψεις. Έτσι μετά την έναρξη των παραδόσεων των πρώτων από τις 52 επιθετικές αμφίβιες γέφυρες Samur FNSS οι οποίες μπορούν να σβήσουν από το χάρτη σε λίγα λεπτά το εμπόδιο που λέγεται ποταμός Έβρος και την απόκτηση δεκάδων τεθωρακισμένων οχημάτων άρσης ναρκοπεδίου τύπου Keiler, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ολοκλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες την παραλαβή 40 συστημάτων ακτοδρόμων βαρέως τύπου HGMS (Heavy Ground Mobility Systems).


Χάρις στους ακτοδρόμους αυτούς το τουρκικό Μηχανικό μπορεί να προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για την μεταφορά των αρμάτων μάχης ή των άλλων βαρέων οχημάτων στην αντίπερα όχθη του ποταμού Έβρου, ενώ ανάλογης σημασίας είναι και η χρήση του συστήματος στις αποβατικές επιχειρήσεις για τις οποίες εκπαιδεύεται ο τουρκικός Στρατός απέναντι από την νήσο Χίο.

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΣΙΛΕΡ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ θυμούνται αυτός ο 'Ελληνας δεν είναι άλλος απο τον

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Βόμβα από ΠΑΣΟΚ: "Συνεργαστήκαμε με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες"!


Βόμβα μεγατόνων ρίχνουν "κύκλοι του ΠΑΣΟΚ" αναφορικά με τις δηλώσεις Γιλμάζ, δηλώνοντας - "ανώνυμα" πάντως - ότι "είχαν εντοπιστεί παρόμοιες κινήσεις από το τουρκικό στρατιωτικό κατεστημένο τα τελευταία χρόνια, πολλές από τις οποίες αποτράπηκαν και με συνεργασία των τουρκικών υπηρεσιών". Τι ακριβώς εννοούν στο ΠΑΣΟΚ; 

Τι θέλουν να πουν με αυτά τα λόγια οι "κύκλοι"; Μήπως θα έπρεπε να διευκρινήσουν άμεσα σε ποιες περιπτώσεις εμπρησμών των ελληνικών δασών αναφέρονται; Εκτός και αν απλά θέλουν να δώσουν άλλοθι για την φιοτουρκική εξωτερική πολιτική του Γ.Παπανδρέου και έτσι να αθωώσουν τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Βέβαια ο Π.Μπεγλίτη δήλωσε ότι "Οι καταγγελίες του κ. Γιλμάζ είναι πολύ σοβαρές και πρέπει να ερευνηθούν άμεσα από τη κυβέρνηση της Τουρκίας και τις τουρκικές αρχές".

Αλλά "αρμόδια στελέχη" του Κινήματος υπενθυμίζουν ότι "παρόμοιες κινήσεις είχαν εντοπιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, πολλές από τις οποίες αποτράπηκαν, σε κάποιες περιπτώσεις και με συνεργασία των τουρκικών υπηρεσιών". Ακριβώς εδώ μήπως θα έπρεπε να δοθούν κάποιες εξηγήσεις; Ποιες κινήσεις και σε τι είδους συνεργασία ενεπλάκησαν οι ελληνικές υπηρεσίες με τις τουρκικές επί ΠΑΣΟΚ;

Επισημαίνουν επίσης ότι στο ίδιο διάστημα οι πληροφορίες, από τις υπηρεσίες, έκαναν λόγο και για "άλλου είδους σχεδιασμούς από τουρκικούς κύκλους που συνδέονταν με το τουρκικό στρατιωτικό κατεστημένο. Οι σχεδιασμοί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έφθαναν μέχρι και την πρόκληση θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας".

Αναφέρονται στην γνωστή υπόθεση της "Βαριοπούλας" ή και σε άλλες περιπτώσεις;

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις των ίδιων στελεχών οι κινήσεις κατά της Ελλάδας περιορίσθηκαν δραστικά από τότε που την εξουσία στη γειτονική χώρα ασκεί ο Ταγίπ Ερντογάν. Στον Τούρκο πρωθυπουργό αναγνωρίζεται η προσπάθειά του να εξαρθρώσει τα παρακρατικά κυκλώματα που δρούσαν σε βάρος των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, οδηγώντας στη Δικαιοσύνη και στις φυλακές πολλούς από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση «Βαριοπούλα». Αυτό ισχυρίζονται οι του ΠΑΣΟΚ...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ;;; ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ. 

Έχουμε και εμείς ...σπίρτα!


" Αγαπητοί" μας "φίλοι" και -δυστυχώς- γείτονες Τούρκοι.
Εσείς που ήλθατε από τα βάθη της Ασίας, απολίτιστα και αιμοβόρα ανθρωποειδή,
εσείς που στο διάβα σας καταστρέψατε όποιο πολιτισμό βρέθηκε στο δρόμο σας,
εσείς που βαρύνεσθε με γενοκτονίες, σφαγές, λεηλασίες και εκατομμύρια εγκλημάτων,
εσείς που η παρουσία σας και μόνο, προσβάλλει το ανθρώπινο γένος,
εσείς που- πρόσφατα-  μιμούμενοι κάποιους "χαριτόβρυτους" -επίσης γείτονές μας- αρχίσατε να ομιλείτε για...αρχαίους Τούρκους που δημιούργησαν τον... Ιωνικό πολιτισμό και έκτισαν τις... αρχαιότητες στην Έφεσσο και στις άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας,



εσείς που ισχυρίζεσθε ότι οι Έλληνες είναι....Τουρκογενείς !!!
εσείς που ιππεύσατε την κάλαμον και πελαγοδρομείτε σε ουτοπικές χίμαιρες και φαντασιώσεις περί επανασυστήσεως της αλήστου...μνήμης απεχθέστατης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας,
εσείς που ομολογείτε αναιδέστατα και κυνικά ότι καταστρέφατε συστηματικά με εμπρησμούς τα δάση της Ελλάδος ( κάτι που όλοι μας γνωρίζαμε αλλά δεν μπορούσαμε (;) να το αποδείξουμε)

 Μάθετε επιτέλους ότι και η υπομονή έχει τα όριά της.
 Θα πάθετε ότι έπαθαν και κάποιοι άλλοι που βύθισαν το αντιτορπιλικό ΕΛΛΗ στην Τήνο (και τότε- όπως και τώρα- ξέραμε ποιοι το έκαναν, αλλά δεν είχε έλθει ακόμη η ώρα τους...)
 Θα έλθει και η σειρά ...σας.
 Και αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο από την Ελλάδα η αντίδραση, θα είναι συνολική από όσες χώρες έχετε κακοποιήσει σε βάθος χρόνου, η δε τιμωρία σας θα είναι παραδειγματική με πιθανότερο αποτέλεσμα οι χάρτες να ....στερηθούν την παρουσία της χώρας σας!
 Και κάτι άλλο. Έχουμε και εμείς σπίρτα και όχι μόνο...!

Υ.Γ
Δεν υπάρχουν  πολλοί τουρκολάγνοι δημαρχούκοι στην Ελλάδα για να σας στηρίξουν...

Ποια νησιά είχαν κάψει οι Τούρκοι της ΜΙΤ


Συνεχείς τουρκικές μυστικές επιχειρήσεις επί ελληνικού εδάφους και μάλιστα μείζονος έκτασης, που στοχεύουν τόσο σε επικοινωνιακό αντίκτυπο, αλλά και σε οικονομικά και στρατιωτικά παράπλευρα οφέλη επιβεβαίωσε ο Μ.Γιλμάζ με την φράση του περί «αντιποίνων στα δάση της Ελλάδας» και πλέον είναι κιαρός να ανοίξει ο φάκελος με τις πυρκαγιές όχι μόνο στα νησιά του Α.Αιγαίου, αλλά και της Πελοποννήσου το 2009. Και βέβαια της Ρόδου του 2010, σε μια έρημη περιοχή της νότιας Ρόδου που κατάκαψε για πολλοστή φορά το νησί.

Πληροφορίες πάντα υπήρχαν, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαίωνε την εμπλοκή της ΜΙΤ, αλλά και να υπήρχε, είναι βέβαιο ότι δεν επρόκειτο να γίνει κάποια παράσταση διαμαρτυρίας, από την πολιτική ηγεσία. Σοβαροί να είμαστε. Δεν σημαίνει ότι όλες αυτές οι πυρκαγιές ήταν αποτέλεσμα της δράσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά πότε ξεκίνησαν οι πυρκαγιές στα νησιά του Α.Αιγαίου;

Συμπαραστεκόμαστε στην άδικη προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ!



Η απόφαση προφυλάκιση του Καθηγούμενου Ι. Μ. Βατοπαιδίου Εφραίμ μας έχει στενοχωρήσει βαθύτατα. Η Ελληνική δικαιοσύνη έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο επιρεπής είναι σε εξωτερικές πιέσεις και το πόσο πολύ συνδέεται με σκοπιμότητες της Ελληνικής πραγματικότητας. Την ώρα που μεγάλοι προδότες και κλέφτες του πολιτικού συστήμτατος και όχι μόνο, κάνουν διακοπές σε εξωτικά νησιά, η δικαιοσύνη αποφασίζει τη καταδίκη του γέροντα Εφραίμ! Την ώρα που πραγματικά τεράστια σκάνδαλα χρονοτριβούν και
ξεχνιούνται στο πέρας του χρόνου, καλείται η Εκκλησία στο πρόσωπό του Γέροντα Εφραίμ και του Αγίου Όρους να πληρώσει με άδικο τρόπο την απληστία του συστήματος. Μέχρι πότε οι προδότες θα είναι ελεύθεροι με τα κλεμένα στις τράπεζες της Ελβετίας, ενώ Άνθρωποι δίκαιοι θα αδικούνται με τόσο βαριές κατηγορίες και καταδίκες; 
Αδέλφια πρέπει να πούμε επιτέλους όχι στην αδικία και στη προδοσία της χώρας μας. Παρακάτω υπάρχουν κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να δείξουμε τη συμπαράστασή μας στο πρόσωπο του Γέροντα Εφραίμ,


ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ 


- ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - ΦΑΞ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ.
- ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 136 ΤΟΥ ΟΤΕ, ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΑΞ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 210-8214999 ή 210-8233024 ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:


1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ:
(Επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο ΜΟΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ).


2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ:
(ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ)
Οι διευθύνσεις τους είναι γνωστές στην υπηρεσία των τηλεγραφημάτων.


3. ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ:
Για την άδικη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου. Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας προς ανάκληση της αποφάσεως, σε διαφορετική περίπτωση κλήρος και λαός θα κάνουν Χριστούγεννα και γιορτές έξω από την φυλακή Κορυδαλλού.
Ζητούμε και πάλι την παρέμβασή σας.


(ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ).


- ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΖΙ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΠΗΓΗ: ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Η "ρωσική" επιταγή για τους άπορους στέλνει στην φυλακή τον Εφραίμ;



Μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ την οποία παρέδωσε ο ηγούμενος Εφραίμ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να διατεθεί το ποσό στο συσσίτιο των απόρων και στην στέγασή τους στους κοιτώνες της Εκκλησίας, πιθανόν να βρίσκεται πίσω από το άνοιγμα της υπόθεσης του Βατοπεδίου κα την προφυλάκιση του ηγούμενου, πέρα βέβαια από τις συνήθεις πολιτικές σκοπιμότητες. Το ποσό προήλθε από τις εθελοντικές οικονομικές προσφορές των 3.000.000 Ρώσων πιστών στον προσκύνημα της Αγίας Ζώνης, κατά την περιοδεία του ηγούμενου Εφραίμ στη Ρωσία, όπου είχε γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους. Κύκλοι, λοιπόν του ηγούμενου, θεωρούν ότι η κίνηση αυτή εντοπίστηκε από κέντρα που θέλουν την διάρρηξη των σχέσεων της ελληνικής Εκκλησίας από το αδελφό Πατριαρχείο της Μόσχας, αλλά και την απομείωση της, ισχυρότατης πλέον, επιρροής της Μόσχας από το Άγιο Όρος και έβγαλαν την υπόθεση από το αρχείο. 
Μια υπόθεση για την οποία έχουν απαλλαγεί ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που υποτίθεται ότι εμπλέκονταν σε αυτή. Και το ερώτημα είναι αν έχουν απαλλαγεί οι πολιτικοί (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που έβαλαν την υπογραφή για την ανταλλαγή των ακινήτων, πως συνελήφθη ο ηγούμενος ο οποίος απλώς προσέφερε το ένα μέρος των ακινήτων για την ανταλλαγή (υπάρχουν τρεις γνωμοδοτήσεις ειδικών οίκων αποτίμησης που αποκαλύπτουν ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο από την ανταλλαγή);
Αλλά εν προκειμένω δεν αφορά η υπόθεση το αν είναι ένοχος ή όχι ο Εφραίμ. Αφορά το αν είναι ύποπτος φυγής ή τέλεσης νέων αδικημάτων. Ύποπτος φυγής από την χώρα ο ηγούμενος ενός μοναστηριού, είναι λιγάκι … δύσκολο να είναι, αφού όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούσε να είχε ταξιδέψει στον … πλανήτη Άρη, όχι απλώς εκτός Ελλάδος, αν ήθελε να φύγει.
Ύποπτος τέλεσης νέου αδικήματος, επίσης λιγάκι δύσκολο: Δέχθηκε δηλαδή το δικαστικό συμβούλιο, ότι θα μπορούσε να στήσει νέα υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων με τις υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης;
Εν πάση περιπτώσει το θέμα έχει δημιουργήσει διπλωματικό σάλο με την Ρωσία το Σάββατο να επιτίθεται κατά της «ελληνικής διοίκησης» του Αγίου Όρους (προσέξτε την ορολογία: Η Μόσχα για πρώτη φορά δημοσίως τονίζει το αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους…) και χθες το βράδυ επανήλθε με δηλώσεις στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ο αρμόδιος για τις διορθόδοξες σχέσεις πρωθιερέας, Ιγκόρ Γιάκιμτσουκ λέγοντας:
«Πρόκειται για πρωτοφανές συμβάν και είναι φυσικό που ανησυχούμε. Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι ο γέροντας Εφραίμ είναι για κάτι ένοχος, η σύλληψη του καθηγουμένου ενός μοναστηριού, ενός μοναχού, αποτελεί υπερβολικό μέτρο.
Είναι δύσκολο να κρίνει κανείς εάν υπάρχει βασιμότητα στην απόφαση της σύλληψης, γιατί γι' αυτό χρειάζεται καλή γνώση τόσο της ελληνικής νομοθεσίας όσο και των στοιχείων της υπόθεσης, όμως και μόνο το γεγονός της σύλληψης του γέροντος Εφραίμ, πολύ περισσότερο, που σήμερα εορτάζονται στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα, προκαλεί μεγάλα ερωτήματα. Σε πολλούς πιστούς στην Ελλάδα αυτό θα χαλάσει τη γιορτή.
Προκαλεί απορία γιατί η νέα έξαρση αυτής της υπόθεσης άρχισε αμέσως μετά τη θριαμβευτική επιστροφή του πατέρα Εφραίμ με την Αγία Ζώνη από τη Ρωσία. Μπορεί», πρόσθεσε, να είναι μια τυχαία σύμπτωση, όμως πολλοί άνθρωποι βλέπουν εδώ κάποια σχέση, κάποιο πολιτικό παρασκήνιο».
Το Σάββατο, με ανακοίνωσή του, διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κράτηση Εφραίμ το Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, το οποίο είχε την πρωτοβουλία της πρόσκλησης του ηγουμένου στη Ρωσία.
Με πρωτοβουλία, δε, του αντιπροέδρου του Ιδρύματος του Αγίου Ανδρέα, Μιχαήλ Γιάκουσεφ, δημιουργήθηκε στο Facebook σελίδα υποστήριξης του κ. Εφραίμ, στην οποία καλούνται να υπογράψουν και να αφήσουν τα σχόλιά τους οι Ρώσοι πιστοί.
Στις 4 το απόγευμα σήμερα, εκπνέει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψής του, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κ. Δακουσλής, ο οποίος τον εξέτασε, έχει αναφέρει ότι ο ηγούμενος πιθανόν να μπορεί να μετακινηθεί, εκτός απροόπτου.
defencenet

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Πιστό στο έργο του το κανάλι των Γερμανών που έφερε τον ΓΑΠ στην εξουσία…



Λυσσασμένα ζητούν την φυλάκιση του Εφραίμ και την παραίτηση του …Πούτιν (σε άλλο ρεπορτάζ).

Από κοντά και το Spiegel, ο περιβόητος Σταθόπουλος του Σημίτη που βλέπει κύκλους Ρωσίας πίσω από τις αντιδράσεις της προφυλάκισης!!

Κάθε Έλληνας πρέπει να ευγνωμωνεί τον Alpha που έφερε στην Ελλάδα τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ: ΟΛΥΜΠΙΑ

"ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ", ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ!



«Βαθιά ανησυχία» εκφράζει το Ρωσικό Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου σχετικά με την απόφαση για προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, χαρακτηρίζοντας το γεγονός «ανεπίτρεπτη πολιτικοποίηση μιας δικαστικής απόφασης».

Το Ίδρυμα, μάλιστα, επικεφαλής του οποίου είναι ο πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Βλαντίμιρ Γιακούνιν, ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες στο περιβάλλον του Κρεμλίνου και προσωπικά του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν, προχωρά στην αυστηρά επικριτική εκτίμηση ότι «παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις μπορούν να εξηγηθούν μόνο από τις πολιτικές δεσμεύσεις ορισμένων κύκλων της ελληνικής διοίκησης, οι οποίοι επιθυμούν κατ' αυτόν τον τρόπο να επιδείξουν στη Δύση την ετοιμότητά τους να προχωρήσουν στην άρνηση των αρχών οργάνωσης της πνευματικής ζωής, που έχουν κατοχυρωθεί στο ελληνικό Σύνταγμα».

Το ρωσικό Ίδρυμα απευθύνεται στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, στους προκαθημένους όλων των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, καθώς και όλους τους ορθοδόξους, ζητώντας τους να υπερασπιστούν τον ηγούμενο Εφραίμ, «ο οποίος υφίσταται διώξεις δυσανάλογες» της δικαστικής διαδικασίας.

Αναφέρεται επίσης στο γεγονός ότι αυτές ακολούθησαν αμέσως μετά την επιστροφή του ηγουμένου Εφραίμ από τη Ρωσία, όπου είχε συνοδεύσει την Τίμια Ζώνη, η οποία μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία, έπειτα από πρωτοβουλία του Ιδρύματος του Αποστόλου Ανδρέου και την προσκύνησαν περισσότεροι από τρία εκατομμύρια Ρώσοι πιστοί.

Στη σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδεται από πολλά ρωσικά ΜΜΕ, καλείται η ελληνική κυβέρνηση και οι ελληνικές Αρχές να εγγυηθούν «αντικειμενική, απροκατάληπτη, έντιμη και δημοκρατική» δίκη, ζητώντας να γίνουν σεβαστοί και οι ανθρωπιστικοί λόγοι της κλονισμένης υγείας του ηγουμένου Εφραίμ και της μοναχικής του ιδιότητας, που δεν του επιτρέπει οποιαδήποτε αποφυγή της ελληνικής δικαιοσύνης.

Το ρωσικό Ίδρυμα, που έχει μεγάλη επιρροή στα εκκλησιαστικά και ιδεολογικά πράγματα της μετασοβιετικής Ρωσίας,
χαρακτηρίζει την Ελλάδα «φορέα των ιστορικών και πνευματικών παραδόσεων του Βυζαντίου», διαπιστώνει ότι Ρώσους και Έλληνες «συνδέουν δεσμοί πνευματικής συγγένειας, οι ιστορικές πηγές της Ορθοδοξίας», εκφράζει την ανησυχία του «για τις δύσκολες καταστάσεις, που εμφανίζονται στην Ελλάδα» και καλεί τον ελληνικό λαό «να επιδείξει ενότητα ενώπιον των ταλαιπωριών και να μην επιτρέψει την αλλοίωση των πνευματικών βάσεων της ζωής της κοινωνίας».

Πηγές του Πατριαρχείου Μόσχας εκτιμούν ότι οι αντιδράσεις «τόσο στη ρωσική όσο και στην παγκόσμια Ορθοδοξία» θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες και χαρακτηρίζουν «πρωτοφανή αγριότητα» την απόφαση προφυλάκισης ενός μοναχού παραμονές Χριστουγέννων.
ΠΗΓΗ.

Η ανακοίνωση αυτή είναι άκρως θετική, αφού έμπρακτα η Ρωσική Εκκλησία, μαζί με το Κράτος, συμπαραστέκονται στον αδίκως διωκώμενο Γέροντα Εφραίμ!
Τι μας λένε οι Ρώσοι; Πως αυτή η δίωξη έχει να κάνει ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!!

Επίσης, χαρακτηρίζουν την Ελλάδα κοιτίδα του Βυζαντινού Πολιτισμού, απορώντας για τις διώξεις που υφίσταται το Άγιον Όρος από τους ελεεινούς χριστιανομάχους!

Είναι προφανές, πως οι Ρώσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την προκλητική επίθεση του ψευτοελληνικού ψευτοκράτους στο Άγιον Όρος, για να φανούν ρυθμιστές και να πατήσουν...πόδι εκεί σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι σήμερα!
Αυτά είναι τα κατορθώματα των γραικύλων που μας κυβερνάνε: Να παραδώσουν το Άγιον Όρος στους Σλάβους!!!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και, παρότι κατανοούμε την οργή πολλών συμπατριωτών μας για την εγκληματική στάση των εγχώριων καραγκιόζηδων, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρέπει οι Ρώσοι να εμφανιστούν ως προστάτες της Μονής Βατοπαιδίου και του Αγίου Όρους γενικότερα!

Το Περιβόλι της Παναγίας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και όχι στους εφήμερους εθνοπροδότες!