Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Συμπαραστεκόμαστε στην άδικη προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ!



Η απόφαση προφυλάκιση του Καθηγούμενου Ι. Μ. Βατοπαιδίου Εφραίμ μας έχει στενοχωρήσει βαθύτατα. Η Ελληνική δικαιοσύνη έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο επιρεπής είναι σε εξωτερικές πιέσεις και το πόσο πολύ συνδέεται με σκοπιμότητες της Ελληνικής πραγματικότητας. Την ώρα που μεγάλοι προδότες και κλέφτες του πολιτικού συστήμτατος και όχι μόνο, κάνουν διακοπές σε εξωτικά νησιά, η δικαιοσύνη αποφασίζει τη καταδίκη του γέροντα Εφραίμ! Την ώρα που πραγματικά τεράστια σκάνδαλα χρονοτριβούν και
ξεχνιούνται στο πέρας του χρόνου, καλείται η Εκκλησία στο πρόσωπό του Γέροντα Εφραίμ και του Αγίου Όρους να πληρώσει με άδικο τρόπο την απληστία του συστήματος. Μέχρι πότε οι προδότες θα είναι ελεύθεροι με τα κλεμένα στις τράπεζες της Ελβετίας, ενώ Άνθρωποι δίκαιοι θα αδικούνται με τόσο βαριές κατηγορίες και καταδίκες; 
Αδέλφια πρέπει να πούμε επιτέλους όχι στην αδικία και στη προδοσία της χώρας μας. Παρακάτω υπάρχουν κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να δείξουμε τη συμπαράστασή μας στο πρόσωπο του Γέροντα Εφραίμ,


ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ 


- ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - ΦΑΞ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ.
- ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 136 ΤΟΥ ΟΤΕ, ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΑΞ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 210-8214999 ή 210-8233024 ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:


1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ:
(Επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο ΜΟΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ).


2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ:
(ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ)
Οι διευθύνσεις τους είναι γνωστές στην υπηρεσία των τηλεγραφημάτων.


3. ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ:
Για την άδικη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου. Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας προς ανάκληση της αποφάσεως, σε διαφορετική περίπτωση κλήρος και λαός θα κάνουν Χριστούγεννα και γιορτές έξω από την φυλακή Κορυδαλλού.
Ζητούμε και πάλι την παρέμβασή σας.


(ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ).


- ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΖΙ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΠΗΓΗ: ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

2 σχόλια:

  1. Σήμερα όλοι στον Κορυδαλλό-Συμπαραστεκόμαστε στον Γέροντα Εφραίμ

    Βράδυ Τρίτης – ώρα 23:22 :

    Αύριο το πρωί και ώρα 09:30, όλοι στον Κορυδαλλό για να συμπαρασταθούμε στην άδικη προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ.


    Απόγευμα Τρίτης – ώρα 16.30 :

    Η Συντονιστική Επιτροπή φίλων του Αγίου Όρους και συμπαράστασης στον Γέροντα Εφραίμ καλεί τους πιστούς Χριστιανούς – κλήρο και λαό να συγκεντρωθούν σήμερα 27/12/2011 στις 7.00 το απόγευμα στην ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών) Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, όπου θα φτάσει αυτή την ώρα ο Γέροντας Εφραίμ για να παραδοθεί στις αρχές.

    Με την παρουσία μας αυτή δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο Γέροντα Εφραίμ και αντιτιθέμεθα στην άδικη προφυλάκιση και δίωξή του.


    Η Συντονιστική Επιτροπή συμπαράστασης στον ηγούμενο Εφραίμ.

    Μεσημέρι Τρίτης – ώρα 13.01 :
    Αναστάσιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες όταν θα αναχωρεί ο Γέροντας Εφραίμ.Αυτό δήλωσε ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης σε τηλεοπτικό σταθμό.
    «Είναι ασθενής, αλλά ήρεμος. Κάπου 200 μοναχοί θα τον ξεπροβοδίσουν από το μοναστήρι ψάλλοντας το ‘Άξιον Εστί’» ανέφερε χαρακτηριστικά.
    «Όλοι οι ηγούμενοι του ευχόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Θα χτυπήσουν αναστάσιμα οι καμπάνες την ώρα της αναχωρήσεως» πρόσθεσε, κάνοντας μάλιστα λόγο για νέες διώξεις μοναχών και κληρικών στην Ελλάδα.

    Ο πατέρας Νεκτάριος δήλωσε επίσης ότι η Ιερά Επιστασία έχει βγάλει ειδική ανακοίνωση προσωπικά προς τον ηγούμενο εκδηλώνοντας την συμπαράστασή της. Στην επιστολή γίνεται λόγος για άδικο διασυρμό του Εφραίμ. «Στο πρόσωπο του ηγουμένου προσβάλλεται άπασα η αγιοριτική κοινότητα» τονίζει η ανακοίνωση.

    «Είναι χρέος του Εφραίμ να υπερασπιστεί την περιουσία της μονής του και να την διαφυλάξει έως θανάτου και πολύ σωστά» τόνισε ο πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χριστος που εχω εγω στην καρδια μου ηταν ταπεινοτερος και πτωχοτερος παντων.Τι σχεση μπορει να εχει με λογαρισμους εκατομμυριων???Εχω αηδιασει με ολους αυτους που καπηλευονται το ονομα του Χριστου για να μαζευουν ανεγκαιφαλα προβατα και να τους κανουν υποστυρικτες στις απατες τους.....οσοι αποτελουμε το υγειες πλυρωμα της εκκλησιας ας μην μεινουμε αδιαφοροι κι ας υπερασπηστουμε τα ιερα και τα οσια μας πετωντας εξω απο την εκκλησια τους καιροσκοπους και τα λαμογια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.