Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ ξεκινά εκστρατεία εναντίον της Χρυσής Αυγής!!



ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΙΤΛΟΣ: “Μια αναγκαία αντι – ρατσιστική εκστρατεία”

Η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ ξεκινά εκστρατεία ονομαστική εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μια αντιρατσιστική εκστρατεία αναγκαία όπως αναφέρει η «Καθημερινή» του Αλαφούζου και του Παπαχελά, που έχει πάει και στην Buildenberg και όπως αναφέρει η Αμερικανική πρεσβεία και ο Καρατζαφέρης κάνει «εξαίσια» δουλειά μέσω της εκπομπής του. «Εξαίσια», φυσικά, στο να προβάλλει τις αμερικανικές θέσεις. Το άρθρο που προλογίζει την διαφήμιση της «αναγκαίας αντιρατσιστικής εκστρατείας» το υπογράφει κάποιος Διονύσης Γουσέτης και θα το παραθέσουμε μετά σχολιασμού, μετά το βιογραφικό του.


Ο Γουσέτης, λοιπόν, διαθέτει πολλά συστημικά και αντιρατσιστικά ένσημα όντως και πραγματικά μας τιμά με την εχθρότητα του. Μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού και αργότερα μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βραβευμένος για την φιλία του με τους εμπρηστές των Ελληνικών δασών και γενοκτόνων των Ελλήνων, Τούρκους, κάτοχος δηλαδή βραβείου «ελληνοτουρκικής φιλίας» Ιπεκτσί. Πλέον είναι μέλος νεοφιλελεύθερου κομματιδίου που έχει ως ιδρυτικά του μέλη κάποιους γνωστούς και μη εξαιρετέους, όπως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Είναι, βεβαίως, και φίλος του ΔΝΤ, πέραν των Τούρκων αφού όπως έγραφε στην “Καθημερινή” στις 5/5/2010: “Κατηγορούνται τα μέτρα του ΔΝΤ ως αντιλαϊκά, αλλά κανείς από τους κατήγορους δεν μας είπε πώς αλλιώς θα πληρωνόμασταν τους μισθούς του Ιουνίου. Και αντί να ευγνωμονούμε το ΔΝΤ, το καταριόμαστε.”

Στο άρθρο του ο Γουσέτης φτάνει σε σαφείς αστειότητες λέγοντας ότι άμα δεν υπήρχαν οι λαθρομετανάστες θα μέναν παιδιά, υπερήλικες και άρρωστοι χωρίς φροντίδα και ότι οι λαθρομετανάστες είναι απαραίτητοι για την ελληνική οικονομία. Πάλι καλά δεν ακούσαμε και το κλασσικό αντιρατσιστικό επιχείρημα που λέει ότι «άμα δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες πως θα χτίζαμε τα σπίτια μας», λες και πριν την έλευση των μυριάδων λαθρομεταναστών οι Έλληνες ζούσανε σε καλύβες από λάσπη, όπως κάποιες φυλές στην Αφρική, από αυτές που – κατά Γουσέτη – είναι «απαραίτητες» για να μας χτίζουν τα σπίτια.

Ο Γουσέτης στο άρθρο του λέει ότι η Χρυσή Αυγή απλοποιεί το πρόβλημα ασκώντας βία στους μετανάστες, αγνοώντας το προφανές, ότι δηλαδή δεν είναι δικαστής, ούτε ανακριτής για να αποφαίνεται γεγονότων που άπτονται της δικαιοσύνης και δεύτερον ότι δεν τον είδαμε να δείχνει την ίδια ευαισθησία όταν Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι με την βία των λαθρομεταναστών και ιδιαιτέρως όταν αυτή η βία είναι δολοφονική, όπως συνέβει σε πολλούς συνέλληνες μας οι οποίοι έχουν βρεθεί νεκροί ύστερα από επιθέσεις λαθρομεταναστών.

Το ζήτημα, βέβαια, εδώ δεν είναι το αντιρατσιστικό παραλήρημα ενός φίλου των τούρκων, αλλά το ότι όλος αυτός ο παραλογισμός έφτασε μέχρι τα γραφεία του ΟΗΕ, ο οποίος έφτασε να αναλάβει δράση, δια συναυλιών και εισπράξεων, και στην Ελλάδα. Λέτε να έχει να κάνει με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που κανείς δεν αποκαλύπτει;

Ακολουθεί το άρθρο του Γουσέτη:

«Στη χώρα μας δεν μπόρεσε ούτε μπορεί να επικρατήσει o φασισμός, ο κομμουνισμός, ο φιλελευθερισμός ή οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία. Οι ιδεολογίες προϋποθέτουν κοινωνική συνοχή και εθνικό στόχο, πράγματα που λείπουν από μια κοινωνία κατακερματισμένη σε ομάδες που, αντί της συνεργασίας, έχουν μάθει στα παιχνίδια μηδενικού αθροίσματος, δηλαδή να κερδίζει η μία εις βάρος των άλλων.

Για τον ίδιο λόγο δεν επικράτησε και η θεωρία του ρατσισμού, όπως τη διετύπωσε πρώτος ο Ζοζέφ Αρτίρ ντε Γκομπινό. Αυξήθηκαν όμως τα περιστατικά του ρατσισμού και της ρατσιστικής βίας, κυρίως εναντίον των μεταναστών.

Οι μετανάστες είναι άνθρωποι απαραίτητοι στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Κυβερνητικά χείλη έχουν παραδεχτεί ότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε μπει στο ευρώ, στο οποίο σήμερα αγωνιζόμαστε να κρατηθούμε. Επιπλέον, πολλά παιδιά, πολλοί υπερήλικες και πολλοί άρρωστοι θα έμεναν χωρίς φροντίδα. Ομως, οι μετανάστες έχουν το κακό ότι κουβαλούν και τα δικά τους έθιμα. Πολλοί απ’ αυτούς έρχονται από χώρες που η ζωή είναι φτηνή και συμπεριφέρονται ανάλογα. Η απουσία οποιασδήποτε μέριμνας για ενσωμάτωση στην κοινωνία μας τους αποξενώνει. Δεν τους μένει παρά να μιμηθούν την καθ’ ημάς ασυδοσία και ανομία. Αυτό δεν συγχωρείται από ορισμένους ημεδαπούς. Μια ηλικιωμένη κυρία στον Αγ. Παντελεήμονα δεν άντεξε να βλέπει μετανάστη κατασκηνωμένο έξω από την εκκλησία («Κ» 15/5/2011). Απευθύνθηκε στην αστυνομία. Εκεί την παρέπεμψαν στον Δήμο. Εκεί την παρέπεμψαν στο κέντρο αστέγων. Εκεί της είπαν να δώσει στον μετανάστη το τηλέφωνο μιας ΜΚΟ για να επικοινωνήσει ο ίδιος. Μα πώς να γίνει αυτό, όταν δεν ξέρει ελληνικά; Απηυδισμένη η κυρία, πήρε στη Χρυσή Αυγή. Είπαν ότι κάτι θα κάνουν.

Αυτό το κάτι που κάνει η Χρυσή Αυγή είναι ότι απλοποιεί το πρόβλημα, ασκώντας βία εναντίον των μεταναστών. Η άκρα αριστερά απλοποιεί και αυτή το πρόβλημα, ασκώντας βία εναντίον της Χρυσής Αυγής και αποκαλώντας «φασίστες» την ηλικιωμένη κυρία και όσους άλλους πολίτες διαμαρτύρονται εναντίον των μεταναστών, ακόμα και αυτούς που βλέπουν την αξία του διαμερίσματός τους να μειώνεται επειδή στο υπόγειο κατοικούν μετανάστες. Οι παρελαύνοντες βατραχάνθρωποι απλοποίησαν και αυτοί το πρόβλημα βροντοφωνάζοντας «το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Οι απλοϊκές απαντήσεις διχάζουν την κοινωνία και οξύνουν τη βία. Και δυστυχώς μένουν περίπου ατιμώρητες. Η δε ηλικιωμένη κυρία και άλλες κυρίες, μέσα στον φόβο τους, εξέλεξαν στον Δήμο Αθηναίων δημοτικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής. Σα να μη σκέφτονται τους Ελληνες μετανάστες στη Γερμανία, που αυξήθηκαν κατά 84% σε σχέση με πέρυσι.»

ΠΗΓΗ : http://elnewsgr.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. ΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΩ-ΣΤΕΙΑ....ΟΙ ΣΚΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ... ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...!!! ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.