Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ισχύει ή όχι η ακόλουθη καταγγελία για τους εμπρησμούς;


Ελληνική ηλεκτρονική εφημερίδα δημοσίευσε το ακόλουθο κείμενο, από το οποίο προκύπτει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών γνώριζε τα πάντα γύρω από την εμπλοκή Τούρκων πρακτόρων στους εμπρησμούς, λόγω ενημέρωσης με συγκεκριμένο φάκελο «με αποδείξεις και ονόματα» από τον τότε διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αντιπτέραρχο Σταυρακάκη.
Ο τότε αρχηγός δεν βρίσκεται βέβαια πλέον στη ζωή ώστε να ερωτηθεί, ενώ το χάος που επικρατεί – με προφανέστατη πολιτική ευθύνη – στην ΕΥΠ, πολύ φοβούμαστε ότι δεν θα βοηθήσει για μια ακόμη φορά στη διαλεύκανση της υπόθεσης… Eμείς ΔΕΝ υιοθετούμε το δημοσίευμα, ωστόσο, υποχρεούμαστε να ρωτήσουμε τους εμπλεκόμενους, εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί ή όχι… Το κείμενο που ακολουθεί το δημοσίευσε η ηλεκτρονική εφημερίδα «ο Δεξιός» και μπορεί κανείς να το διαβάσει στην ακόλουθη διεύθυνση: «http://dexios.gr/site/3657»

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο… ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ :
Τον Χαράλαμπο Σταυρακάκη ο οποίος διετέλεσε διοικητής της ΕΥΠ σε δυσκολότατες περιόδους τον γνωρίζουν κατά το πλείστον μόνον όσοι έχουν ασχοληθεί με τα εθνικά θέματα. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου του 2007 και πήρε μαζί του πολλά μυστικά για την υπόθεση Οτσαλάν.
Όμως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει «ο Δεξιός» ο διατελέσας και Α’ υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχος (Ι) Χαρ. Σταυρακάκης, ο οποίος καταγόταν από το χωριό Καρκαδιώτισσα του νομού Ηρακλείου, είχε παραδώσει την περίοδο ’96 – ’97 έναν φάκελο στην τότε ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών όχι μόνο με στοιχεία αλλά και με φωτογραφίες από την εμπλοκή Τούρκων πρακτόρων στο κάψιμο ελληνικών δασών.
Ποιοι αποτελούσαν την τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ; Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως υπουργός και ο Γιώργος Παπανδρέου ως αναπληρωτής υπουργός! Οι οποίοι μόλις πήραν το φάκελο στα χέρια τους στράφηκαν στον Σταυρακάκη: «Άσε ρε Μπάμπη τουρκοφάγε» του είπαν. Και πέταξαν το φάκελο με τα στοιχεία στο καλάθι των αχρήστων. Είπε κανείς τίποτα ή μήπως μπορούν οι κ.κ. Πάγκαλος και Παπανδρέου να διαψεύσουν την ύπαρξη και την εγχείρηση σε αυτούς του συγκεκριμένου φακέλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.