Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σοκ σε ισλαμική τελετή στη Βιέννη! Χτυπούν με μαχαίρια κεφάλια παιδιών (βίντεο)



ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ...
Απίστευτες εικόνες συναντά κανείς πλέον στην πολυπολιτισμική Ευρώπη και μάλιστα στην ιστορική Βιέννη εκεί όπου το 1529 ο Σουλεϊμάν ο Α΄ με 120.000 στρατό γνώρισε βαριά ήττα από 23.000 αμυνόμενους, τώρα λαμβάνουν χώρα θρησκευτικές τελετές απίστευτης σκληρότητας.
Αυτή την Ευρώπη επιθυμούμε; Και κατ’ επέκταση αυτή την Ελλάδα όταν πριν λίγο καιρό είδαμε μουσουλμάνους να αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά;
Οι εικόνες της Βιέννης των μεγάλων συνθετών ας μιλήσουν από μόνες τους…
http://aienaristeyein.com
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΜΕΣ"


ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ  .ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.
Απο in.gr
Μέλη της πακιστανικής κοινότητας προσευχήθηκαν στην πλατεία Κοτζιά για τη μνήμη του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη στα Πετράλωνα.
Περίπου 300 Πακιστανοί είχαν μεταφέρει στην πλατεία Κοτζιά και το φέρετρο με τη σορό του θύματος, ενώ τήρησαν και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 27χρονου.
Η τελετή στη μνήμη του νεαρού μετανάστη πραγματοποιήθηκε πριν από την συγκέντρωση στην Ομόνοια για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Στη συνέχεια ενώθηκαν με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας.

Στουρνάρας στο CNN : Δεν υπάρχει πρόβλημα αν μας αγοράσουν οι Τούρκοι!


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.
newsbomb.gr
 Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.
Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Και γιατί να υπάρχει άλλωστε. Η κυβέρνησή του έχει ήδη επιτρέψει να πουληθούν σε τουρκικές εταιρείες, οι ελληνικές μαρίνες των Γουβιών, της Κέρκυρας και της Λευκάδας και δεν θα διστάσει να πουλήσει στους γείτονες οποιονδήποτε άλλο νευραλγικό τομέα της χώρας.
Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Στουρνάρας ολοκληρώνει την «πολιτική» Σημίτη στα Ίμια και αναρωτιόμαστε αν θα δεχόταν να πουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη στο όνομα της παγκοσμιοποίησης…

ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΕ... ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Απολυτίκιον Αγίου Μάρκου του Ευγενικού - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Ἀπολυτίκιον
Ήχος γ'. Θείας πίστεως
Θείας πίστεως, ομολογία, μέγον εύρατο, η Εκκλησία, ζηλωτήν σε θειε Μάρκε πανεύφημε, υπερμαχούντα πατρώου φρονήματος, και καθαιρούντα του σκότους υψώματα. Όθεν άφεσιν, Χριστόν τον θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν τοις σε γεραίρουσι.

Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός. Το λιοντάρι της Ορθοδοξίας. 19 Ιανουαρίου.



Ο ΑΣΤΗΡ ΤΗΣ ΕΦΕΣΟΥ Ο ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ

Ο άγιος Μάρκος (κατά κόσμο Εμμανουήλ), εγεννήθη από ευσεβείς γονείς το 1392 εις την βασιλίδα των πόλεων, Κωνσταντινούπολιν. Ο πατέρας του ωνομάζετο Γεώργιος και ήτο αρχιδικαστής, σακελλίων και διάκονος της Μεγάλης Εκκλησίας, η μητέρα του ωνομάζετο Μαρία και ήτο θυγατέρα του ευσεβούς ιατρού Λουκά.

Αμφότεροι οι γονείς προσπάθησαν και επέτυχαν να αναθρέψουν τον μικρό Εμμανουήλ εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου. Αλλά ο θάνατος του πατρός του άφησε αυτόν και τον μικρότερό του αδελφό Ιωάννη ορφανούς εις νεαρά ηλικία.

Τα πρώτα γράμματα ο άγιός μας τα εδιδάχθη από τον πατέρα του Γεώργιο, ο οποίος είχε μία ονομαστή ιδιωτική σχολή. Μετά τον θάνατον του πατρός του η μητέρα του τον έστειλε να μαθητεύεση εις τους πλέον φημισμένους διδασκάλους της εποχής του, τον Ιωάννη Χορτασμένο (κατόπιν Ιγνάτιο Μητροπολίτη Σηλυμβρίας) και τον μαθηματικόν και φιλόσοφον Γεώργιον Γεμιστόν Πλήθωνα. Μεταξύ των συμμαθητών του ήτο και ο μετ έπειτα άσπονδος εχθρός του Βησσαρίων ο καρδινάλιος.

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ "ΠΡΩΤΕΥΣ"


ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Κατά την έναρξη του Ελληνο-Ιταλικού Πολέμου, το Ελληνικό Π.Ν. διέθετε 6 παλαιά υποβρύχια Γαλλικής κατασκευής που είχαν αγορασθεί από τις κυβερνήσεις Παγκάλου και Μιχαλακόπουλου στη δεκαετία 1920-1930. Μόλις ξέσπασε ο πόλεμος, το υποβρύχιο "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ" (Υ-2) με κυβερνήτη τον Υποπλοίαρχο Ιατρίδη μαζί με το υποβρύχιο "ΝΗΡΕΥΣ" (Υ-6) με κυβερνήτη τον Πλωτάρχη Ρώτα, απέπλευσαν από τη Σαλαμίνα με προορισμό τον Ναύσταθμο Πάτρας. Εκεί τέθηκαν στις διαταγές του διοικητή της Ναυτικής Αμυντικής Περιοχής 1, Αντιναύαρχο Οικονόμου. Οι διαταγές των υποβρυχίων ήταν ο έλεγχος της εισόδου του Πατραϊκού κόλπου και ο εντοπισμός και απόκρουση πιθανής ιταλικής αποβατικής ενέργειας. Το Υ/Β "ΝΗΡΕΥΣ" λόγω συνεχών βλαβών δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και έτσι αντικαταστήθηκε από το Υ/Β "ΠΡΩΤΕΥΣ" (Υ-3) με κυβερνήτη των Πλωτάρχη Χατζηκωνταντή.

Σαν σήμερα : Απεβίωσε ο Ήρωας Αλέξανδρος Υψηλάντης (19 Ιανουαρίου 1928)


Ο αρχηγός της Φιλικής Εταιρίας και του σώματος του Ιερού Λόχου βρήκε τραγικό τέλος λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του απο τις απάνθρωπες αυστριακές φυλακές.

Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, Ποντιακής καταγωγής πρίγκιπας, γιος και εγγονός ηγεμόνων της Μολδοβλαχίας, στρατηγός του τσαρικού στρατού, αρχηγός της Φιλικής Εταιρίας και πολιτικός αρχηγός της Επαναστάσεως του 1821, υπήρξε απο τις πιο τραγικές και συνάμα ιερές μορφές του αγώνα.
Εγκατέλειψε μια σπουδαία καριέρα και ζωή που θα ζήλευαν πολλοί, διέθεσε την προσωπική και οικογενειακή του περιουσία, για ένα όνειρο! Τη δημιουργία ελεύθερου ελληνικού κράτους. Αφού άναψε τη φωτιά στις παραδουνάβιες χώρες συνελήφθη και κλείστηκε στις φυλακές και θυσιάστηκε… Όμως η θυσία του και όσων τον ακολούθησαν δεν πήγε χαμένη. Στο νότο, από τις φλόγες της φωτιάς ξεπήδησε ολοζώντανο το όνειρο του Πρίγκιπα!…

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;;


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΣΠΡΕΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΤΟ ΚΚΕ , ΟΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΟΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;
Aπο madatoforos-ellinikoforoum
Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ «δείχνουν» αρχηγό πολιτικού κόμματος - Αρχηγός πολιτικού κόμματος είναι ο επόμενος στόχος των τρομοκρατών, όπως αποκαλύπτουν οι συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ!... 

ΑΙΣΧΟΣ...Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. 
ellinokratia.blogspot
Διοργάνωνεται στην Θεσσαλονίκη στο Α.Π.Θ , στις 22 και 23 Ιανουαρίου, συνέδριο υπό την αιγίδα μάλιστα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας, με θέμα "Εκκλησία και Αριστερά". Αρχικά η είδηση για την εκδήλωση αυτή μας προκάλεσε το γέλιο, έπειτα την σκέψη και τέλος τον θυμό.
Πολλοί ιεράρχες, προεξάρχοντος του ίδιου του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, θα μετέχουν στον παραπάνω συνέδριο, του οποίου ορισμένες από τις θεματικές του ενότητες είναι οι εξής: Θρησκευτικά σύµβολα και θρησκευτικότητα στον δηµόσιο χώρο, θέµατα εκκλησιαστικής περιουσίας και µισθοδοσίας του κλήρου, εκκλησία και αριστερά έναντι του µεταναστευτικού ζητήµατος, ο σύγχρονος λόγος της εκκλησίας και της αριστεράς - από τη συγκρουσιακή στη συνεργατική ρητορική,

Υπέροχο βίντεο : Το πέταγμα του Γερακιού...



autochthonesellhnes.blogspot.com

ΚΑΝΕ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ...


ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
Aπο iefimerida.gr 
Πικραμένη με τον φίλο της Λάκη Λαζόπουλο φέρεται η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, η οποία δεν συμμετέχει στην περιοδεία του, όπως της είχε υποσχεθεί και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Λάκης Λαζόπουλος ετοίμαζε την περιοδεία του με το «Sorry, I am Greek» και έκανε ένθερμες συζητήσεις με τη Χρύσα Ρώπα να είναι στο πλευρό του. Της είχε πει ότι τη θέλει συμπρωταγωνίστριά του κι εκείνη το περίμενε με αναυπομονησία. Ο καιρός, όμως, πέρασε, τα live του Τσαντιριού προχωρούσαν χωρίς να έχει η Χρύσα Ρώπα ενημέρωση για την παράσταση.
Μέχρι που η περιοδεία ξεκίνησε με την ηθοποιό εκτός παράστασης. Η ίδια στεναχωρήθηκε πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός και προσφάτως έφυγε για το Παρίσι, όπου βρίσκεται ο γιος της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Χρύσα Ρώπα εργάζεται σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο για να βγάζει τα προς το ζην και δεν σκέφτεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

Σοκ: Συμμορία ισλαμιστών λαθροεισβολέων βασάνιζε, βίαζε και εξέδιδε 11χρονη! Συνένοχα τα αριστερά αποβράσματα που τους επιτρέπουν να μολύνουν με την παρουσία τους την Ευρώπη.

 
 
Το σημάδι του βιαστή του θα έχει πάντα πάνω του ένα ανήλικο κορίτσι στη Βρετανία, ο οποίος του χάραξε το γράμμα «Μ» από το όνομά του «Μοχάμεντ».
 
Σκηνές φρίκης ζωντάνεψαν σε δικαστήριο της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια της δίκης μιας συμμορίας μουσουλμάνων παιδεραστών-δουλεμπόρων. Στο εδώλιο κάθονταν επτά Πακιστανοί και δύο Βορειοαφρικανοί, αντιμέτωποι με 79 κατηγορίες βιασμού ανηλίκου, εμπορίας σαρκός και παιδικής πορνείας. Τα θύματα ήταν έξι ανήλικα κορίτσια από τη Βρετανία.

Η ιστορία που συγκλόνισε δικαστές και ενόρκους ήταν αυτή της 11χρονης. Το κορίτσι πούλησε στον 38χρονο Αιγύπτιο Μοχάμεντ Καράρ ένας άγνωστος άνδρας, μετά τα ενδέκατά του γενέθλια. Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά ο ίδιος, την ενοικίαζε σε άλλους παιδεραστές σε όλη τη Βρετανία, με αντίτιμο 600 λίρες την ώρα. Η ανήλικη βιαζόταν κατά συρροή επί χρόνια από ομάδες αντρών, που την υπέβαλαν σε «σεξουαλικά βασανιστήρια», όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο.

Κάθαρση μαϊμού από τη βουλή κόντρα στη λαϊκή βούληση. Νέα Δημοκρατία και σύριζα αθώωσαν Βενιζέλο και Παπανδρέου.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αυτό έλειπε να καταδικάσουν οι αμερικανοτσολιάδες του σύριζα τον εκλεκτό των αμερικανοεβραίων Τζέφρυ. Είπαμε. Μεταξύ εβραίων αλληλεγγύη.

Κάθαρση μαϊμού από τη βουλή κόντρα στη λαϊκή βούληση. ΝΔ και Σύριζα αθώωσαν Βενιζέλο και Παπανδρέου δίνοντας ανάσα στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή θα απαιτήσει δυναμικά την απόδοση ποινικών ευθυνών σε κάθε εμπλεκόμενο. Ο αγώνας για πολιτική κάθαρση συνεχίζεται.

Σπύρος Καρατζαφέρης: Αυτός είναι ο βουλευτής του σύριζα, του οποίου η γυναίκα δουλεύει στην εταιρεία του συμβούλου του πρωθυπουργού.



Εδώ και μέρες ο Σπύρος Καρατζαφέρης μιλούσε για τη γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δουλεύει στην εταιρία του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου. Σήμερα λοιπόν, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα αυτού του βουλευτή.

 Συγκεκριμένα είπε ο κος Καρατζαφέρης: «Μέσα στην εταιρία του κ. Παπασταύρου υπάρχει η γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι αυτή η κυρία; Λέγεται Ελένη Νικολαΐδη. Η κ. Νικολαΐδη είναι δικηγόρος, γεννήθηκε το 1971 και έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο νομική. Ποιός είναι όμως ο σύζυγός της; Είναι ο κ. Τατσόπουλος»,είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως φτάνει στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεγάλη σύμπτωση μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται καθόλου στον κ. Παπασταύρου και στα όσα έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας για την εμπλοκή του ονόματός του με την αμαρτωλή Ελβετική τράπεζα και τη λίστα Λαγκάρντ.

ΠΗΓΗ: spirospero.gr

Απολυτίκιον του Αγίου Αθανασίου - 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.



Απολυτίκιον
Ήχος γ'. θείας πίστεως.
Στύλος γέγονας Ορθοδοξίας, θείοις δόγμασιν υποστηρίζων την Εκκλησίαν, ίεράρχα Αθανάσιε, τω γαρ Πατρί τον Υιών ομοούσιον, ανακηρύξας κατήσχυνας Άρειον. Πάτερ Όσιε, Χριστόν τον θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος.

Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας. 18 Ιανουαρίου.



Είναι κοινή διαπίστωση, μα και λυπηρά δυστυχώς, στις ημέρες μας αντιστραφήκανε οι όροι. Οι όροι της λογικής, της τάξεως και της ευπρέπειας. Τα κάτω, τα μικρά, τα ανάξια λόγου τα βάλαμε στα επάνω σκαλοπάτια της κλίμακος των αξιών και τα μεγάλα στα χαμηλά. Σεβόμαστε, αναγνωρίζουμε και ηρωποιούμε τους μικρούς, τους ανάξιους, αντί τους μεγάλους και τους άξιους. Τους μεγάλους ευεργέτες της ανθρωπότητας, τους κορυφαίους της επιστήμης, των τεχνών και των γραμμάτων, τους ήρωες της πίστεως και της πατρίδας τους περιφρονούμε, δεν τους αναγνωρίζουμε.

Είμαι βέβαιος ότι, οι περισσότεροι, της νέας γενιάς, γνωρίζουν πιο πολλά για τους διάφορους ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, ποδοσφαιριστές, παρά για τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, για τον Θεμιστοκλή και τον Αλκιβιάδη, για τον Κολοκοτρώνη και τον Μακρυγιάννη και τους άλλους ήρωες της πατρίδας μας, που όμως ένεκα της θυσίας τους απολαμβάνουμε εμείς τώρα την ελευθερία μας.

Για τον άγιο Αθανάσιο που υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους αγωνιστές της πίστεώς μας, της Ορθοδόξου πίστεώς μας, πολύ λίγοι και λίγα γνωρίζουμε. Αλήθεια τι γνωρίζουμε για τη ζωή, τους αγώνες και τα βάσανα του; Και όμως, η ιστορία, τον θεωρεί, τον αναγνωρίζει ως τον ηρωικότερο των αγίων και των αγιώτερο των ηρώων.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ
Οι αγριοφωνάρες των Μουσουλμάνων στους δρόμους του Λονδίνου και έξω απο τα τζαμιά κατατρομάζουν τους "gay" ντόπιους όπως βλέπετε στο βίντεο!!
Μόλις βλέπουν την κοπέλα με την φούστα της λένε "Φύγε απο δώ.. Εδώ είναι μουσουλμανική περιοχή... Είμαστε μουσουλμανική αστυνομία.. Απαγορεύεται να είσαι εδω έτσι.."
Μετά βλέπουν διάφορους γηγενείς με αλκοόλ... "Σταμάτα.. Άσε κάτω το αλκοόλ.. Αυτό απαγορεύεται απο το Ισλάμ..."
Και ο φοβισμένος γηγενείς Βρετανός μην μπορώντας να κάνει αλλιώς μέσα στην ίδια του την πατρίδα το αφήνει κάτω...
Στην συνέχεια ένα ζευγάρι περνάει κοντά απο το τζαμί...
"Απαγορεύεται να είστε εδώ.. Είμαστε η μουσουλμανική αστυνομία.. Φύγετε και μην ξαναγυρίσετε...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ.." (Σ.Σ: Για όσα σας είπαμε δηλαδή μην πείτε τίποτα στην αστυνομία!!) τους λένε οι Μουσουλμάνοι..
Και το ζευγαράκι φεύγει αμίλητο και κατατρομαγμένο!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο "ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΒΟΡΙΔΗ (ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)  ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΣΟΚΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ . ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.
Απο Matantoforos
Σαφής υπέρ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη από το βήμα του Κοινοβουλίου.
Ο κ. Βορίδης αφού υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος να συσταθεί προκαταρκτική επιτροπή για τον κ. Βενιζέλο και έβαλε στο κάδρο των ευθυνών μόνο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
«Δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο, υπηρετούμε την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία» σημείωσε στην ομιλία του ο βουλευτής Αττικής.
Όσο για το θέμα με τον αριθμό των καλπών και το αν θα προσέλθουν να ψηφίσουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας υπογράμμισε: «Εμείς τις υπογραφές μας τις τιμάμε», λέγοντας πως η αντιπολίτευση γνωρίζει τι θα ψηφίσουν, έπειτα από την άρνησή τους να υπογράψουν τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων – Χρυσής Αυγής.

«ΕΒΓΑΛΕ» ΓΙΟ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ... ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...!!!


ΤΟ «ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ και ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ... ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...!!!
Η γελοιότητα στην πολιτική σκηνή είναι καθημερινό φαινόμενο με ευθύνη ασφαλώς των ΜΜΕ.
Καί ύστερα μιλάνε γιά απαξίωση τού.. πολιτικού συστήματος...!!!
«Τρώμε στη μάπα» καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ την φάτσα της νέας πολιτικής φίρμας τον Ν. Βούτση, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τού οποίου ο γιός στις 3 Οκτωβρίου 2007 διέπραξε ληστεία
στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και
οπλοκατοχής.
Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:

Ποιος αναρχικός βουλευτής κατηγορούμενος για εμπορία ναρκωτικών είναι συνεργάτης της ασφάλειας;



Στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (τεύχος 170, σελίδα 15) υπάρχει δημοσίευμα με τίτλο ‘’Ο Βουλευτής «πράκτορας»’’ που αναφέρει τα εξής: 

‘’Άνδρες της Αστυνομίας σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας συνέλαβαν πριν από ένα χρόνο αντιεξουσιαστή για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Ωστόσο δύο ημέρες αργότερα, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και χωρίς να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, προκαλώντας την έκπληξη ακόμα και των συντρόφων του. Μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη ένιωσαν όταν το συγκεκριμένο πρόσωπο, στηριζόμενο από γνωστό επιχειρηματία της περιοχής -μέλος κοινοβουλευτικού κόμματος, συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος και στη συνέχεια εξελέγη βουλευτής! Κάποιοι σήμερα θυμίζουν το περίεργο «πέρασμά» του από το Τμήμα και εξακολουθούν να αναρωτιούνται για το  «τίμημα» της απελευθέρωσής του. ‘’

Υ.Γ. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ..

xryshaygh.com

ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΚΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΤΟ ΚΚΕ. ΘΑ "ΑΘΩΩΣΕΙ" ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ . 
newsbomb
Υπέρ της παραπομπής του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ψηφίσει το ΚΚΕ, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής η γ.γ. του κόμματος κα. Αλέκα Παπαρήγα.
Αντιθέτως, θα ψηφίσει «λευκό» για την πρόταση παραπομπής σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου. Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την ομιλία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και τα όσα υποστηρίζει ο κ. Γ. Διώτης, σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η κυρία Παπαρήγα σχολίασε με νόημα:
«Δίνουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν επιπόλαια και κουτά επιχειρήματα και λες καλά είναι τόσο επιπόλαιοι; Και τίθεται ένα ερώτημα. Μήπως δεν είναι τόσο επιπόλαιοι και μήπως αποφάσισαν να συγκαλύψουν πολύ σοβαρά πράγματα, ενδεχομένως όχι για προσωπικά συμφέροντα; Μήπως εκβιάζονται, μήπως εξαρτώνται και δίνουν την αίσθηση τόσο επιπόλαιων ανθρώπων; Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα στη Βουλή; Το πράγμα είναι μάλλον πολύ σοβαρότερο», κατέληξε η κυρία Παπαρήγα.

ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ… LEADER OF SYRIZA ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;



 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;

Με χθεσινό μας δημοσίευμα σας ενημερώσαμε για την επικείμενη συνάντηση του πρώην κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ, κατόπιν αιτήματος του πρώτου. Η συνάντηση έγινε, άγνωστο που (μάλλον στη βουλή, κάποιοι όμως λένε πως έγινε στην πρεσβεία), αλλά λεπτομέρειες δε μάθαμε, γιατί δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση ούτε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από την πλευρά της πρεσβείας, ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο, ούτε δηλώσεις.

Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια; Γιατί ο Leader of SYRIZA κρύβει τη συνάντησή του με τον… αξιότιμο πρέσβη; Μήπως τον έπιασαν οι… ντροπές; Γιατί το συνονθύλευμα δεν εξέδωσε ανακοίνωση, όπως π.χ. εξέδωσε το κόμμα Κουβέλη, με τον οποίο συναντήθηκε χθες ο πρέσβης; Γιατί όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και τα θεωρούμενα «νεοδημοκρατικά», επίσης κρύβουν τη συνάντηση; Τέλος, γιατί ακόμα και το ΚΚΕ και τα μέσα που ελέγχει δεν αξιοποιούν –για προφανείς λόγους…- τη συνάντηση, αλλά δεν την προβάλλουν ούτε καν σαν είδηση; Μήπως είναι όλοι τους συνεννοημένοι;

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ-ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ-ΒΙΑΣΜΟΥΣ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ!!!

Απολυτίκιον του Αγίου Αντωνίου - 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ'.
Τόν ζηλωτήν Ἠλίαν τοῖς τρόποις μιμούμενος, τῷ Βαπτιστῇ εὐθείαις ταῖς τρίβοις ἑπόμενος, Πάτερ Ἀντώνιε, τῆς ἐρήμου γέγονας οἰκιστής, καί τήν οἰκουμένην ἐστήριξας εὐχαῖς σου, διό πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τάς ψυχάς ἡμῶν.

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.



Ο άγιος Αντώνιος, ο καθηγητής της ερήμου, είναι από τους λίγους που έλαβαν την προσωνυμία μέγας. Πραγματικά, υπήρξε μέγας αθλητής του πνευματικού στίβου και θριαμβευτής στους αγώνες εναντίον της πλάνης, της αμαρτίας, του διαβόλου και των πολυμόρφων παθών. Ο βίος του, που συνεγράφη από έναν άλλον μέγα, τον σύγχρονό του άγιο Αθανάσιο, Αρχιεπίσκοπο Αλεξανδρείας, είναι υπερθαύμαστος και αξιοζήλευτος. Η μελέτη του πρέπει να αποτελή εντρύφημα όλων εκείνων, οι οποίοι ποθούν να βιώσουν το μεγαλείο της κατά Χριστόν ζωής.

Ο μέγας Αντώνιος με την άσκηση και την αδιάλειπτη προσευχή έφθασε στην κορυφή της πνευματικής ζωής και απέκτησε την αληθινή σοφία. "Ονομάζει τον εαυτό του "ιδιώτην" και ήταν αγράμματος, είχε όμως διδάσκαλον την άνωθεν σοφίαν του Πνεύματος. Από την σοφία αυτή φωτισμένος και εμπνευσμένος έδωκε σοφότατες αποκρίσεις σε διαφόρους Χριστιανούς, που ζητούσαν να ωφεληθούν ψυχικά, όπως φαίνεται σε πολλά μέρη των "Γεροντικών" βιβλίων. Εκτός από αυτές άφησε και τα "εκατόν εβδομήκοντα κεφάλαια", που περιλαμβάνονται στην "Φιλοκαλία" και προσφέρουν μεγάλη ωφέλεια σε όσους τα διαβάζουν".

Η ιστορία που δεν θέλουν να μάθεις - Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους


Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία, ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία την αληθινή ιστορία. Παράδειγμα, ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτορας Κλαύδιος ήταν Εβραίος από την πλευρά της μητέρας του. Και είχαν δίκιο.

Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη. Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.

Tι έλεγαν τα έγραφα oταν στή Σμύρνη επικρατούσε ...συνωστισμός


‘’Η ΔΗΜΑΡ δεν δέχεται μαθήματα πατριωτισμού και κυρίως όταν αυτά προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή, ένα πολιτικό μόρφωμα το οποίο αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς και προσβάλλει τη Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε κι εκμεταλλεύεται τα όπλα της Δημοκρατίας και τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών για να πλήξει το πολίτευμα της χώρας’’.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΙΠΕ Η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ" ΡΕΠΟΥΣΗ...ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΗΚΕΙ;; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.
ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΣΥΝΩΝΣΤΙΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ;;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατά τουρκοπροσκυνημένων ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ -

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγήςτοποθετήθηκαν στην Ολομέλεια σχετικά με σχέδιο νόμου «Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού». Σε συνέχεια των χθεσινών αποκαλύψεων, ξεσκέπασαν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα που ακολουθούν την ανθελληνική πολιτική του τουρκικού προξενείου στην Ελληνική Θράκη. Απόσυρση της τροπολογίας για τους ιεροδιδασκάλους, την οποία στηρίζει η Χρυσή Αυγή, ισοδυναμεί με άτακτη υποχώρηση έναντι της Τουρκίας. Η συγκυβέρνηση άγεται και φέρεται από τις εθνοκτόνες απόψεις ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ που αποτελούν φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας.
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Α.Ματθαιόπουλου
http://www.youtube.com/watch?v=3aePG7epCYo

Απάντηση Συναγωνιστή Μ.Αρβανίτη στο ΠΑΣΟΚ
http://www.youtube.com/watch?v=whwRjMt1QbI

Ομιλία Συναγωνιστή Π.Ηλιόπουλου
http://www.youtube.com/watch?v=g8nGZsHTQRc

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΟ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Στρατούλης: Αλλάξτε μου παράθυρο 
Αιχμές κατά της κρατικής τηλεόρασης άφησε ο Δημήτρης Στρατούλης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε πάνελ της ΝΕΤ, διαμαρτυρήθηκε για τη διάταξη στα «παράθυρα», θέλοντας ο ίδιος να μπει στη δεύτερη θέση, μετά από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ : O "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ


Είναι απίστευτοι! Δείτε τι ταϊζουν τον κόσμο ! Μιλάμε για κρατικό στην ουσία βίντεο, όχι κάποιο ερασιτεχνικό.
Μετά το θρυλικό "Μακεδονοειδή, Νεγροειδή και Μογγολοειδή", η ίδια φιλοκυβερνητική ομάδα συντελεστών, φτιάχνει ένα ακόμη ...αριστούργημα, που προβάλλεται στα κανάλια της FYROM.
Ένα νέο εθνικιστικό-μυστικιστικό και εθνοκεντρικό ρατσιστιτκό βίντεο που προβλήθηκε στο Σκοπιανό φιλοκυβερνητικό Sitel TV, και που περιέχει ένα μείγμα ψευδοϊστορικών και ψευδοθρησκευτικών θεμάτων. Σε αυτό το βίντεο, η "φωνή" του Μεγάλου Αλεξάνδρου δηλώνει τον εσχατολογικό ρόλο των "ανθρώπων του" ως αγγελιοφόρος του Αποστόλου Παύλου.
Απολαύστε το :

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ!



Έχει κάνει στην άκρη όλα τα προσχήματα ο… leader of Syriza (ο χαρακτηρισμός του εδόθη από το αμερικανικό Ινστιτούτο που τον κάλεσε στις ΗΠΑ) και παίζει ανοιχτά πλέον το παιχνίδι των αμερικανοσιωνιστών στην Ελλάδα.

Έτσι, σήμερα, αμέσως μόλις θα καταφτάσει από τη Γερμανία, ο (πρώην κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA) θα κατευθυνθεί στη βουλή, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σμιθ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού το ζήτησε ο leader of Syriza, με αφορμή το επικείμενο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα δει (φανερά και επισήμως) τον πρέσβη των ΗΠΑ.

Αυτοί είναι οι αμερικανοκομμουνιστές του SYRIZA. Να τους χαίρονται οι… συνιστώσες!

(ΥΓ): Φήμες λένε πως ο leader of SYRIZA προσπαθεί να εξασφαλίσει πρόσκληση για την ορκωμοσία του Ομπάμα, η οποία θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Λέτε να το δούμε κι αυτό; Τίποτα δεν αποκλείεται…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 
 
Στις αρχές του «ψυχρού πολέμου» και συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του ’50, έλαβε χώρα στις Η.Π.Α. το μεγαλύτερο «κυνήγι μαγισσών» του 20ου αιώνα. Πρωταγωνιστής ήταν ο διαβόητος Γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθι, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για το ανελέητο κυνηγητό όσων θεωρούσε κομμουνιστές, διώκοντας και συκοφαντώντας αθώους πολίτες, χωρίς καν να διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία. Από τη «δράση» του προέκυψε ο όρος μακαρθισμός, ο οποίος, σύμφωνα με το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη, μεταφράζεται σε: κάθε πρακτική πολιτικών διώξεων εις βάρος πολιτών και συγκεκριμένων πεποιθήσεων με την καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού και με την κατασυκοφάντησή τους.

ΟΛΗ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΥΠΟΙ. (ΒΙΝΤΕΟ)



Δεν παίζουν σε αυτά στον σύριζα. Σιγά ρε άντρακλα! Σιγά, ηρέμησε. Και που να πάρουν,κτύπα το άδειο κεφάλι των ψοφοφόρων του σύριζα, την εξουσία. Η Βόρεια Κορέα θα αποτελεί όαση ελευθερίας σε σύγκριση με το ελλάντα του Τσίπρα και του Στρατούλη.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σοκαριστικό: Αυτός είναι ο νόμος της σαρία … !


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ...
Αυτός είναι ο νόμος της σαρία …. αλλά κανένας δεν μιλά για αυτόν .
Σήμερα κτίζουν το τζαμί τους ….  αλλά κανένας πια δεν μιλά για αυτό .
Αύριο θα κτίσουν το δικαστήριο του νόμου της σαρία τους  … αλλά και τότε κανένας δεν θα μιλά για αυτό .
Επειδή ... αυτή είναι η σαρία που έρχεται !
Δεν θα χρειάζεται ... τότε πλέον ... ουδεμία προειδοποίηση .   
Έτσι και αλλιώς όλοι … γνώριζαν.
Αυτό εδώ λοιπόν …. απλώς είναι μια υπενθύμιση …

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
Απο newsit
Άγρια και επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές φοιτητών και στο οποίο έχει κατατεθεί και τροπολογία από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για να προσλαμβάνονται ιμάμηδες για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης.

Με αυτό είναι αντίθετος ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος μάλιστα απειλεί και με ανεξαρτητοποίηση σε περίπτωση που ψηφιστεί η τροπολογία, ενώ η αντίθεση του αυτή προκάλεσε την πρωτοφανή επίθεση από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που τον κατηγόρησαν για πράκτορα. 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: AΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  
newsit
Κατά τη τρίωρη περίπου σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, τέθηκε εκτενώς το θέμα της βίας και των τελευταίων χτυπημάτων, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει πως πρέπει η αντίδραση της κοινωνίας να είναι ομόφωνη σε κάθε μορφή βίας και να καταδικαστεί και το λεγόμενο "φλερτ με τη βία", δείχνοντας έτσι προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ. Κουβέλη, ο οποίος δήλωσε πως σύσσωμες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου πρέπει να καταδικάσουν τη βία.

ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.


ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓYΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.
ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΡΑΤΣΑΣ".
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΡΑΠΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ "ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ" ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ


ΕΔΩΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ" ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. 
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .ΦΥΣΙΚΟ ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΟΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΕ "ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ" ΚΑΙ "ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ".
Απο http://newpost.gr
Λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στο κτίριο, όπου στεγάζεται επί 25 χρόνια η κατάληψη «Λέλας Καραγιάννη», στη συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Αμέσως μετά την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το σημείο, περίπου 80 άτομα ανακατέλαβαν το κτίριο. Η πύλη του κτιρίου είναι ανοικτή, ενώ έχει τοποθετηθεί νέο πανό στην είσοδο.
Νωρίτερα περίπου στη 1 το μεσημέρι, η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση κατά την οποία προσήχθησαν 16 άτομα,

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ" ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ".



ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ; ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ; ΟΧΙ. ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ. ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!



 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ, Ο (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΣΕ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!

Συνεργασία της Εκκλησίας με την άθεη αριστερά-Το ράσο έκανε τις επιλογές του-Που είσαι Παπαφλέσσα να τους δεις...

Στις 22/23 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, στην αίθουσα τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής και με τη συνεργασία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας του Φαναρίου, συγνώμη, της Ελλάδος, συνέδριο με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά». Η ατζέντα, είναι... ΣΥΡΙΖΑ, εντελώς όμως! Διαβάστε θεματολογία: «Η 'Βασιλεία του Θεού' (σ.σ. εδώ έβαλαν... εισαγωγικά!) και η Λαϊκή Εξουσία. Ιστορικές επισημάνσεις από τις παράλληλες πορείες Εκκλησίας και Αριστεράς στον 20ό και τον 21ο αιώνα», «Θρησκευτικά Σύμβολα και Θρησκευτικότητα στον δημόσιο χώρο Τρίτη Συνεδρία: Θέματα εκκλησιαστικής περιουσίας και μισθοδοσίας του κλήρου», «Εκκλησία και Αριστερά εν μέσω κρίσης: Δράσεις έναντι των κοινωνικών προβλημάτων», «Εκκλησία και Αριστερά έναντι του μεταναστευτικού ζητήματος», «Ο σύγχρονος λόγος της Εκκλησίας και της Αριστεράς. Από τη συγκρουσιακή στη συνεργατική ρητορική» (φυσικά, άλλωστε όπως είπε που αλλού, στην «Ελευθεροτυπία» ο Αρχιεπίσκοπος, «οι αριστεροί είναι πιο πιστοί από τους δεξιούς»), «Η Θρησκευτική Εκπαίδευση στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο». Προσέξτε τώρα συντονιστές και ομιλητές: Στέλιος Κούλογλου (!), Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (!-για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ο αριστεριστής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ 'Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη'), ενώ θα μιλήσει και ο... Τάσος Κουράκης!

«Μεγάλη» Αλβανία και κοσμογονικές αλλαγές στην Ευρώπη «βλέπει» η αμερικανική υπηρεσία.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; 

Κοσμογονικές μεταβολές στην Ευρωπαϊκή ήπειρο βλέπει μυστική έκθεση της CIA η οποία μάλιστα συνοδεύεται και με χάρτη όπου σε αυτόν απεικονίζεται η δημιουργία της «μεγάλης Αλβανίας» ή «φυσικής» Αλβανίας όπως αρέσκεται να την αποκαλεί ο Σαλί Μπερίσα. 

Αυτό αναφέρει ο αλβανικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα οι εφημερίδες Koha Ditore, Shekulli, αλλά και το πρακτορείο Balkanweb .Lajmet.com αλλά και η ελληνική ιστοσελίδα aftonomi.gr.

Στα αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρεται ακόμη ότι οι εκτιμήσεις των στελεχών της CIA που συνέταξαν την έκθεση στηρίζονται και σε εκθέσεις της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών GRU τις οποίες ήρθαν στην κατοχή της αμερικανικής υπηρεσίας.

Στην απόρρητη έκθεση αναφέρεται ότι η Αλβανία θα ενωθεί με όλα τα τμήματα της που βρίσκονται σε Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Σκόπια αλλά και «Τσαμουριά», όπως αποκαλούν τα ελληνικά εδάφη.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΟΣΕΙ: ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αυτούς τους δύο απίθανους τύπους δυστυχώς πληρώνει από το υστέρημα του ο ελληνικός λαός. 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 29χρονος φοιτητής που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και για κατοχή όπλων.

Με τη σύμφωνη γνώμη του εφέτη ανακριτή και του αρμοδίου εισαγγελέα, επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και της απαγόρευσης συναναστροφής με άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση.

Ο 29χρονος, δια της συνηγόρου του Μαρίας Λεγάκη, αρνείται τις κατηγορίες και ενώπιων του ανακριτή αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Ασφάλειας σε σχέση με το DNA του, που φέρεται να εντοπίστηκε στα όπλα που βρέθηκαν στην Πανεπιστημιούπολη.
 

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αυτοί είναι οι 5 ΣΥΡΙΖΑίοι υπεραπιστές της 17 Ν


Δείτε ποιοι είναι οι «ΠΕΝΤΕ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ"... κάθε επιπλέον σχόλιο περιττεύει:

Βένιος Αγγελόπουλος 

Καθηγητής του ΕΜΠ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο
Είχε εξεταστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Καταθέτοντας, επιχείρησε να αποσυνδέσει τον κατηγορούμενο από τον ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης που του αποδόθηκε, υποστηρίζοντας ότι η 17Ν είναι «ηττημένος εχθρός του κράτους». «Ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες σε αυτό το εδώλιο να βρισκόμουν εγώ, γιατί ο Γιωτόπουλος είναι ένας άλλος “εγώ”», είχε πει ο κ. Αγγελόπουλος.

Δημήτρης Στρατούλης 

180 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.


Τουλάχιστον 180 χιλιάδες Αλβανοί μετανάστες έχουν φύγει από την Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει την χώρα μας.

Σύμφωνα με έκθεση του Κέντρου Εξωτερικού Εμπορίου της Αλβανίας (ACIT), που χρηματοδοτείται από την USAID, ο αριθμός αυτός αποτελεί μόνο το... 18-22 τοις εκατό των αλβανών μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Η έκθεση αυτή κάνει μια λεπτομερή ανάλυση των συνεπειών της ελληνικής κρίσης στην οικονομία της Αλβανίας. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι ελληνικές επενδύσεις έχουν μειωθεί από το 53 τοις εκατό που ήταν το 2006 σε 27 τοις εκατό το 2011.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ : ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 3ο ΛΕΠΤΟ. ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ

«Όχι» σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ λένε οι Αμερικανοί. ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΝΤΑΡCIA ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008 ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΣΑΜΑΡΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.

Την αποφυγή διαφόρων επεισοδίων στο Αιγαίο θέλουν να πετύχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες που συστήνουν στην ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη μονομερή ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα παρέπεμψε για το συγκεκριμένο ζήτημα σε παλαιότερες δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης των ΗΠΑ, με χαρακτηριστικότερες αυτές του βοηθού υπουργού Εξωτερικών Φίλιπ Γκόρντον και του πρώην ειδικού απεσταλμένου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για θέματα Ενέργειας Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ. «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να αποφεύγονται μονομερή βήματα. Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τα δικαιώματα των χωρών για την ανακήρυξη ΑΟΖ, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδας να το πράξει χωρίς πλήρη συνεργασία με τους γείτονές της, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας» είχε δηλώσει ο κ. Γκόρντον. Από την πλευρά του ο κ. Μόρνινγκασταρ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο του Economist είχε υποστηρίξει πως «το αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο είναι καλό πράγμα», αλλά θα «πρέπει να βρεθούν ευθύδικες λύσεις για να κερδίσουν όλοι. Αν όχι κανείς δεν θα δρέψει πλήρη οφέλη». Ουδέτερη στάση για το ζήτημα της ελληνικής ΑΟΖ φαίνεται πως κρατούν για την ώρα, η Γαλλία και η Γερμανία, που βλέπουν με ενδιαφέρον τη συμμετοχή τους στην εκμετάλλευση των... ελληνικών υδρογονανθράκων.

 iefimerida

Ο ΣΥΡΙΖΑ του μνημονίου: Για διαπραγμάτευση εκλιπαρεί ο Τσίπρας.



Ο Τσίπρας έχει αρχίσει και θυμίζει όλο και περισσότερο το παλιό ΠΑΣΟΚ και τον ολετήρα της Ελλάδος, Ανδρέα Παπανδρέου. Είδαμε τις προηγούμενες μέρες του εσωτερικούς σπασμούς στο πολυτασικό συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου για την επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο, προκειμένου να συναντηθεί με τον ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Για την απόσβεση αυτών των εσωτερικών  κραδασμών βγήκε ως πρόφαση η επίσκεψη του Τσίπρα στον τάφο της Ρόζα Λούξεμπουργκ, όπου και απέθεσε γαρύφαλλο, αμέσως πριν από την συνάντηση με τον Σόιμπλε. Βέβαια, η εν λόγω κίνηση πέραν της απορρόφησης των εσωτερικών κραδασμών, είχε και βαθύτατο συμβολικό χαρακτήρα που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Ακολούθως ο Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στο Deutsche Welle στην οποία η καταγγελία του μνημονίου και όλα τα λοιπά επαναστατικά πήγαν… περίπατο, επιβεβαιώνοντας ότι οι ΣΥΡΙΖΑιοι δεν είναι τίποτε άλλο από λιγούρια της εξουσίας, οι οποίοι άλλα λένε έξω και άλλα λένε μέσα, όπως έκανε και ο προπάτορας τους Ανδρέας Παπανδρέου. Αξίζει σε αυτό το σημείο μια ιστορική αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος στην Ελλάδα έλεγε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και ακολούθως πήγαινε έξω και έδινε γη και ύδωρ στους παγκόσμιους επικυρίαρχους. Έτσι και ο Τσίπρας αφότου μίλησε για «επιβεβλημένη ομαλοποίηση των σχέσεων» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης Μέρκελ και ακολούθως έδωσε το σήμα στους διεθνείς τοκογλύφους για την πολιτική που σκέφτεται να ακολουθήσει, αντιγράφοντας ουσιαστικά τον Σαμαρά, όταν ήταν αντιπολίτευση.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο Γάλλοι στους δρόμους, κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων! Εμείς όμως μάθαμε για τις τρείς που έβγαλαν έξω τα ... βυζιά τους!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Τυχεροί οι Γάλλοι. Δεν έχουν Ιερώνυμο Λιάπη και Μπόμπολα...

Με μουσική συναυλία κάτω από τον Πύργο του Άιφελ ολοκληρώθηκε η μεγάλη διαδήλωση όσων αντιτίθενται στον γάμο των ομοφυλόφιλων στο Παρίσι. Ύστερα από τέσσερις και πλέον ώρες πορείας, τα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που συμμετείχαν στη διαδήλωση συγκεντρώθηκαν στον ελεύθερο χώρο πίσω από τον Πύργο του Άιφελ.Οι τρεις διαφορετικές πορείες εξελίχθηκαν χωρίς επεισόδια. Σύμφωνα με τους οργανωτές, στο Παρίσι διαδήλωσαν γύρω στα 800.000 άτομα, ενώ η αστυνομία τα υπολογίζει σε περίπου 350.000.Η ομάδα «Διαδήλωση για όλους» που ανέλαβε την πρωτοβουλία της οργάνωσης, είχε δηλώσει ότι θα ήταν ικανοποιητικό αν κατέβαιναν στους δρόμους 200.000 άτομα. Η ικανοποίηση επομένως είναι ξεκάθαρη και περιμένουν κάποια κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης, η οποία πρόκειται να φέρει το νέο σχέδιο νόμου στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη. Για να μπορέσουν να αναγνωρισθούν τα ίδια δικαιώματα στα φορολογικά, τα κληρονομικά, αλλά και στην κηδεμονία των παιδιών σε άτομα του ιδίου φύλου, το σχέδιο νόμου προτείνει την κατάργηση των όρων μητέρα και πατέρας και τη χρήση «γονιός 1 και γονιός 2».

Από την άλλη, τα ελληνικά ΜΜΕ πιστά στον ρόλο τους, αποφάσισαν να δώσουν περισσότερη σημασία στην κίνηση τριών - 3- γυναικών να μείνουν γυμνόστηθες κατά την διάρκεια της προσευχής στο Βατικανό. Αυτό ήταν πιο ...  τηλεοπτικό. Άσε που άμα έδειχναν τις αντιδράσεις για τους γάμους, θα τους έκανε "ντά" η παρέα των εν Ελλάδα εκπροσώπων των ομοφυλόφιλων.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

O "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ" ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ALTER-EGO ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ , ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΤΣΙΜΗ  ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΑΝ "ΔΑΡΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ.
ΤΩΡΑ Ο "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ" ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ:

Επώνυμη επιστολή Στον Πρωθυπουργό από μαθητή της 3ης Λυκείου


".... Κύριε Αντώνη με όλο το σεβασμό εσείς που θέλετε να θεωρείστε πρωθυπουργός της Ελλάδος,μίας χώρας με λαμπρή ιστορία (που προφανώς δεν γνωρίζετε), που καθημερινά άπαντες εξιστορούν τα κατορθώματα της ανεξαρτήτως καταγωγής, και τα κατορθώματα των προγόνων μας!!!   Ποιος σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να μας υποβαθμίζεται καθημερινά με τις ανούσιες ενέργειες σας που μόνο αποσκοπούν στην διάλυση και στην εξαθλίωση αυτού του ιστορικού λαού...πώς νιώθετε όταν καθημερινά βλέπετε στον δρόμο ανθρώπους απόρους που δυστυχώς έχουν χάσει την δουλειά τους ή έχουν πάρει δάνειο για να καταφέρουν ν α προσφέρουν ένα κομμάτι ψωμί στην οικογένεια τους και δυστυχώς πλέον λόγω των βαρύτατων φορολογιών και την ανάλογη μείωση των μισθών τους έχουν οδηγηθεί στον δρόμο!!!Πώς νιώθετε όταν τους βλέπετε και ξέρετε ότι φταίτε ΕΣΕΙΣ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το video του pelop.gr σοκάρει. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε νταλίκα, οι λιμενικοί της Πάτρας αρχικά εντόπισαν κρυμμένους δύο μετανάστες. Ωστόσο, αφού τους συνέλαβαν ο ένας φαινόταν πάρα πολύ ανήσυχος. Ένας λιμενικός τον πλησίασε και τον ρώτησε στα αγγλικά γιατί ήταν νευρικός. Ο αλλοδαπός με σπαστά αγγλικά του είπε πως στην νταλίκα ήταν και ο αδερφός του. Πού όμως δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος. Ο οδηγός της νταλίκας είχε παραδεχτεί τη διακίνηση των δύο αλλοδαπών. Ωστόσο σε κάθε ερώτηση των λιμενικών αν υπάρχει και άλλος κρυμμένος στο φορτηγό τους απαντούσε αρνητικά. Οι λιμενικοί είχαν κάνει φύλλο φτερό το φορτηγό και κυρίως την καμπίνα του. Και τότε, σε μια απεγνωσμένη τελευταία κίνηση, άνοιξαν ένα ντουλαπάκι που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό του οχήματος και το παρμπρίζ. Οι λιμενικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους ενώ ακούγονται σοκαρισμένοι να ρωτούν τον οδηγό της νταλίκας, ".. κι αν πέθαινε;"
eglimatikotita.gr
 Δείτε το video:

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΣΟΙΜΠΛΕ.



"Άνοιγμα διαύλων επικοινωνίας με την γερμανική κυβέρνηση και τον γερμανικό πολιτικό κόσμο" λέει τώρα ότι θέλει να δρομολογήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Βερολίνο.
...κωλοτούμπας συνέχεια

Στο επίκεντρο της αποκλειστικής συνέντευξης της Deutsche Welle με τον... Type Your Post Summary Here ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συνάντηση του με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αύριο Δευτέρα.
Και όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας: “Κατά αρχάς, δεν συνηθίζω να συναντώ μόνο ανθρώπους με τους οποίους συμφωνώ. Και δεύτερον, έχω πάντοτε την ελπίδα όταν συνομιλώ με ανθρώπους ότι μπορώ να τους πείσω να αλλάξουν γνώμη”.

Σχεδόν τα ίδια λόγια χρησιμοποίησε και ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ την Παρασκευή για να αιτιολογήσει την προθυμία του κ. Σόιμπλε να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα.
Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πάντως ότι “είναι επιβεβλημένο να υπάρξει μια ομαλοποίηση των σχέσεων” ανάμεσα “στην αξιωματική αντιπολίτευση της Ελλάδας με τον θεσμικό της ρόλο” και της κυβέρνησης της Γερμανίας, μιας χώρας που διαδραματίζει “καθοριστικό ρόλο στις ευρωπαϊκές και ελληνικές εξελίξεις.”


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.Σε κώμα δύο μαθήτριες από ναρκωτικά σε υπο κατάληψη σχολείο στα Ιωάννινα.


[Δεν πειράζει μωρέ! Όπως λένε  οι μαλάκ@@ και ο ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τις καταλήψεις "τα παιδιά πρέπει να ζήσουν την επανάστασή τους γιατί τους κλέβουμε τα όνειρα"... και τα βρίσκουν στον πολιτισμό και τη μόρφωση της κατάληψης...]

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο 15χρονες μαθήτριες του 4ου Λυκείου Ιωαννίνων, που τελεί υπό κατάληψη κι όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, έκαναν χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ.

Οι δύο 15χρονες, μαθήτριες του ίδιου σχολικού συγκροτήματος, βρίσκονταν στο σχολείο το βράδυ της Παρασκευής, όπου μαζί με συμμαθητές τους είχαν οργανώσει πάρτι με ναρκωτικά.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις συμμαθητές τους για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα χασίς.

newpost.g
 
ΠΗΓΗ 

ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΩ! Φωνάζει ο μικρός Ηλίας! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!

 
 Παραθέτουμε την παρακάτω επιστολή απόγνωσης που δημοσιεύει ο μικρός Ηλίας Αλεξάνδρου από τον Βλαχιώτη Λακωνίας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook παρακαλώντας τον γιατρό του Ωνασείου κ. Αζαριάδη Πρόδρομο (με τον οποίο μίλησα και εγώ τηλεφωνικά σήμερα Σάββατο 12/01/2013) να μην τον αφήσει να πεθάνει, αφού το μόνο που έχει να κάνει είναι να στείλει μια πρόσκληση στον γιατρό στην Ελβετία κ. Καλάγκο (όπως τον αναφέρει στην επιστολή του) για να έρθει ο συγκεκριμένος γιατρός να τον χειρουργήσει και να γίνει καλά!
ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ με παρακάλεσε ο μικρός Ηλίας, μιλώντας μου στο τηλέφωνο με το στόμα της μητέρας του! μια υπογραφή χρειάζεται για να εγχειριστώ!