Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΝΕ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ...


ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
Aπο iefimerida.gr 
Πικραμένη με τον φίλο της Λάκη Λαζόπουλο φέρεται η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, η οποία δεν συμμετέχει στην περιοδεία του, όπως της είχε υποσχεθεί και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Λάκης Λαζόπουλος ετοίμαζε την περιοδεία του με το «Sorry, I am Greek» και έκανε ένθερμες συζητήσεις με τη Χρύσα Ρώπα να είναι στο πλευρό του. Της είχε πει ότι τη θέλει συμπρωταγωνίστριά του κι εκείνη το περίμενε με αναυπομονησία. Ο καιρός, όμως, πέρασε, τα live του Τσαντιριού προχωρούσαν χωρίς να έχει η Χρύσα Ρώπα ενημέρωση για την παράσταση.
Μέχρι που η περιοδεία ξεκίνησε με την ηθοποιό εκτός παράστασης. Η ίδια στεναχωρήθηκε πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός και προσφάτως έφυγε για το Παρίσι, όπου βρίσκεται ο γιος της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Χρύσα Ρώπα εργάζεται σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο για να βγάζει τα προς το ζην και δεν σκέφτεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.