Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σχεδόν ένα εκατομμύριο Γάλλοι στους δρόμους, κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων! Εμείς όμως μάθαμε για τις τρείς που έβγαλαν έξω τα ... βυζιά τους!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Τυχεροί οι Γάλλοι. Δεν έχουν Ιερώνυμο Λιάπη και Μπόμπολα...

Με μουσική συναυλία κάτω από τον Πύργο του Άιφελ ολοκληρώθηκε η μεγάλη διαδήλωση όσων αντιτίθενται στον γάμο των ομοφυλόφιλων στο Παρίσι. Ύστερα από τέσσερις και πλέον ώρες πορείας, τα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που συμμετείχαν στη διαδήλωση συγκεντρώθηκαν στον ελεύθερο χώρο πίσω από τον Πύργο του Άιφελ.Οι τρεις διαφορετικές πορείες εξελίχθηκαν χωρίς επεισόδια. Σύμφωνα με τους οργανωτές, στο Παρίσι διαδήλωσαν γύρω στα 800.000 άτομα, ενώ η αστυνομία τα υπολογίζει σε περίπου 350.000.Η ομάδα «Διαδήλωση για όλους» που ανέλαβε την πρωτοβουλία της οργάνωσης, είχε δηλώσει ότι θα ήταν ικανοποιητικό αν κατέβαιναν στους δρόμους 200.000 άτομα. Η ικανοποίηση επομένως είναι ξεκάθαρη και περιμένουν κάποια κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης, η οποία πρόκειται να φέρει το νέο σχέδιο νόμου στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη. Για να μπορέσουν να αναγνωρισθούν τα ίδια δικαιώματα στα φορολογικά, τα κληρονομικά, αλλά και στην κηδεμονία των παιδιών σε άτομα του ιδίου φύλου, το σχέδιο νόμου προτείνει την κατάργηση των όρων μητέρα και πατέρας και τη χρήση «γονιός 1 και γονιός 2».

Από την άλλη, τα ελληνικά ΜΜΕ πιστά στον ρόλο τους, αποφάσισαν να δώσουν περισσότερη σημασία στην κίνηση τριών - 3- γυναικών να μείνουν γυμνόστηθες κατά την διάρκεια της προσευχής στο Βατικανό. Αυτό ήταν πιο ...  τηλεοπτικό. Άσε που άμα έδειχναν τις αντιδράσεις για τους γάμους, θα τους έκανε "ντά" η παρέα των εν Ελλάδα εκπροσώπων των ομοφυλόφιλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.