Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;;


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΣΠΡΕΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΤΟ ΚΚΕ , ΟΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΟΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;
Aπο madatoforos-ellinikoforoum
Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ «δείχνουν» αρχηγό πολιτικού κόμματος - Αρχηγός πολιτικού κόμματος είναι ο επόμενος στόχος των τρομοκρατών, όπως αποκαλύπτουν οι συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ!... 

Σύμφωνα με πληροφορίες o υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας προχώρησε στη σημαντική ενίσχυση της φρουράς του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού, ώστε να θωρακίσει την ασφάλειά του, ενώ την ίδια εντολή έδωσε και για άλλα σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα, των οποίων τα ονόματα προκύπτουν από τις συζητήσεις των τρομοκρατών, όπως το έπιασε ο κοριός. Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, στην Αντιτρομοκρατική σήμανε κόκκινος συναγερμός. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως το γεγονός ότι οι δράστες πραγματοποίησαν το χτύπημά τους με όπλα και όχι με βόμβες, τους δίνει το πλεονέκτημα να επανασχεδιάσουν σύντομα ένα νέο χτύπημα με έναν ενδεχομένως «αναβαθμισμένο» στόχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.